BACCARA @ Hercules 29. ja 30.7.

Uskomatonta - mutta totta!

Legendaarinen Baccara Herculeksessa Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Tämä tilaisuus ei toistu, joten varaa kalenteriisi joko perjantai 29.7. tai lauantai 30.7. ja saavu ajoissa paikalle, koska tilaa on rajoitetusti.

Lisätietoa sivuillamme: http://www.herculesgayclub.com
Niin - monesko Baccaran sukupolvi? Taitaa se toinen laulaja olla vielä alkuperäisduosta.
Nyt lippuja saatavilla ennakkoon Herculeksesta, Mann's Street:lta ja Hotelli Arthurista (Vuorikatu 19), mistä niitä voi ostaa kellon ympäri. Kannattaa toimia ajoissa.
25 €, ihan järjettömän kova hinta tuollaisesta museokamasta. Mun faija oli kyllä sitä mieltä kun näki kuvan noista naisista Herkun etusivulta et toi ei voi olla kuva oikeesta Baccarasta, kuvassa olevat naiset on kertakaikkiaan liian nuoria ollakseen Baccara.
Kyllä Mayte Mateos on ollut mukana alusta lähtien.
http://www.baccara-web.com/ > Biographie>English

Hinnan pitäisi olla kohdallaan. Lipun hinta on laskettu siten, että jos kaikki liput menee, päästään kuluissa omilleen. Ei tämän luokan maailmantähtiä missään edullisemmin voi nähdä.

Elämä on...
Ekan mukaan: "Ei tämän luokan maailmantähtiä missään edullisemmin voi nähdä."
25€ blayback-showsta, missä silikonirintaiset, faceliftatut, pullo-huuliset vanhat naikkoset yrittää pysyä vanhan discomusiikkinsa tahdissa, ei tärähdä meihin (7:n kimppa sanoo No thanks!)
Tuolla Baccarasivulla oli pari videota. Ihan nousi karvat pystyyn - mahtavaa. Tulee ihan nuoruus mieleen. Nuo on pakko nähdä! Vetreesti jaksaa muijat liikkua ja hyväkuntoisen näköisiä.
Kun tuo Maria Mendiola ei ole mukana, niin ei kiitos

Baccaran Re-Unionia odotellessa...
...ja vastahan Baccara oli Suomessa, vuonna 1977 Kannelmäen EKA-Marketissa...olin paikalla silloin :D
Kuoliko tuo Maria syöpään, vai mistä semmoinen muistikuva on jäänyt?
Ihan kuin 2 transua olisi vetänyt shown, mutta hitmix-videolla paljastuikin, että itseasiassa espanjalainen yleisö ja kuuluttajat olivat paljon mielenkiintoisempia ja eloisampia kuin "Maccarabaccara" ikimaailmassa.

Onneksi ei tarvitse olla viihdyttäjä.
Saapi ollla Baccarat ja pakarat aivan rauhassa, kun molempina iltoina on MSC:n ja ECMC:n porukoita muutama sata DTM:n kakkosessa.

Kerrankin illat, kun ei ole kännisiä heteroämmiä (ja -poikia) törmäilemässä, tallomassa varpaille, läikyttämässä lasejaan eikä ylipäänsä ollenkaan.
No johan on aikansa elänyt juttu, Baccara Herkussa ja MIHIN hintaan:)
Tietää ainaskin silloin olla pois lönkan kapakoista:)
Tällä vuosituhannella Baccara on esiintynyt kesällä muualla Suomessa, ulkoilmakonsertissa. Katsojia oli kuulemani mukaan muutama tuhat ja haltioitunut yleisö heitteli ruusuja. Että kukkakaupan kautta keikalle sitten :)
  • 18 / 54
  • ihastuttavaa
  • 19.7.2005 10:31
Kerrankin jotain kansainvälistä ja tyylikästä! Baccara ladyt osaavat esiintyä ja hurmaavat yleisön pian täälläkin. Tottakai ruusuja mukaan. Kaikki joukolla ruusujen kanssa ladyjä kuuntelemaan.
Näköjään kanta-asiakkaaksi liittymällä saa lipu 15€:lla. Täytyy huomenna mennä hakemaan.
mistä naftaliinistä Baccara on kaivettu Ja Herculekseen tuotettu.EI KIITOS!ja Baccaran mainonta yliampuvaa.Kyseinen duo ei ole mitäänn maailimantähtiä.voi voi!
Tuli muuten tossa yhden ystävän kanssa eilen puheeksi, että Helsingissä ei nykyään juuri käy kansainvälisiä esiintyjiä yökerhoissa. Harmi. Ja kun sitä kulttuuria ei enää ole, on sitten rutinaa lippujen hinnoista.
+ ko. duo esiintyy tänä vuonna esim. Amsterdamin priden päätösjuhlassa.
Edellinen kirjoittaja sanoikin sen suurimman syyn siihen, miksi ei ole kansainvälisiä esiintyjiä. Hehän eivät tule paikalle halvalla ja asiakkaat taas haluavat aina lippujen olevan lähes ilmaisia. Itse olisin valmis maksamaan hyvästä esiintyjästä... en tosin baccarasta vaan jostain vähän nuorekkaammasta.
Sehän se juju onkin

Has been-artisit ottavat sen keikan minkä saavat
Uudet listatähdet ottavat keikan minkä haluavat
  • 25 / 54
  • voi helvetti
  • 22.7.2005 19:30
Kuinkahan monella nickillä eka, veka vai mikähän se lieneekään kehuu täällä ilmaiseksi kapakkansa uusinta löytöä, baccaraa?
Nobody! Ihan kiva saada infoa menoista ja meiningeistä. Antimainosfobsut voi mennä retriittiin PeeKoreaan ja syvälle sinne jos kaupallisuus häiritsee noin kovasti. Sucks! kun on aina noita talebaaneja joilla on jotain naputusta ja räpätystä vain.
Niinpä niin, onko nyt Baccara muutenkin framilla? Mitä merkittävää Baccara on niinku tehnyt vuoden 1977 jälkeen? Muuta kuin hitin "Yes sir, i can boogie"????

Mutta niinhän se on, se ei ole tyhmä joka tarjoaa vaan SE joka menee ja Maksaa!
Miksi kaiken mitä tekee aina pitää olla niin järkevää ja merkityksellistä? Kiltit"tytöt" aina miettivät järkevästi ja he eivät sitten pääsekkään mihinkään. Kokemuksia, olivat ne sitten jonkun kapeasti ajattelevan ihmismielen käsityskyvyn ylittävinä sitten tyhmiä tai vapautuneen avoimesti kokevan viisaita, ei saa jossei mene ja näe. Muutaman maksuhyödykkeen mieleellän maksaa jostain jonka kokee itselleen merkitykselliseksi. Ei siinä sen kummempaa ole. Ei kaikesta tarvitse kaikkien pitää.
Baccaran merkitystä on turha alkaa kertomaan sellaiselle jolla on noin perusikävä asenne. Paljon se on antanut, sellaista mitä ei mitata tavallisilla mittareilla, monelle vuoden vuoden '77 eläneelle.
Nimenomaan, vuonna 1977 se olikin kova juttu ja antoi elämyksen, ei enää, 33 vuotiaana. Mielestäni Baccara oli silloin ja on nytkin, lasten mehuhetki musiikkia.

Mielummin mä kuuntelen Anal Cunt nimistä yhtyettä joka ei todellakaan ole merkityksellinen yhtye, mutta Anal Cuntin coveri BeeGees:in Staying Alive hitistä on hervoton
Saahan sitä jäädä anaalivaiheeseen vaikka loppuelämäkseen jos se tuo onnentunteen. Viisivuotiaan "kovajuttu" kuulostaa karulta lapsuudelta mutta onneksi oma on ollut ruusuinen, jopa siinä määrin että jotain siitä haluaa kokea uudestaan ja muistellakkin niitä hetkiä... kun ei ole mitään hävettävää menneisyydessään.
Onneksi meillä on näitä musiikin lapsineroja joille eskari-ikäisenä on jo selvää millainen musiikki on vain sitä "lasten menuhetki-musiikkia". Heidän avullaan voimme löytää senainoanoikean musiikin... anaalista.
Olen heavymiehen kanssa samaa mieltä , että BACCARA kuuluu menneeseen nuoruuteeni vuoteen -77 .

Olin kyseisenä vuonna 12v. ja BACCARA oli sen ajan ykkös teinimusaa , samaten kun nykyteineille on ANTTI TUISKUN / HANNA PAKARISEN musa.

Jotenka tuskin nyky BACCARA kolahtaisi samalla tavalla minuun kun silloin ennen , jotenka tässä tapauksessa elän mielummin menneissä muistoissani .
No nyt on liput meillä. Saatiin 15 eurolla, kun täytti kaavakkeen hercussa - ei musta paha.

Menisin kyllä katsomaan vaikka Abbaa, jos se vielä kasattaisiin. Has been artisteista tuli Iron Maidenia telkkarista, ja täytyy sanoa, että oli ihan kamalaa. Ennemmin kunnos diskoa kuin sellaista rääkymistä.
No niin, lyödään vähän faktoja tiskiin.

Has Been artisti=ei ole tehnyt mitään uutta materiaalia sitten 10-20 vuoteen vaan ratsastetaan uudella kokoelmalla jossa vain 2-3 uutta kappaletta

Iron Maidenin levytysura on jatkunut YHTÄJATKOISESTI vuodesta 1980 tähän päivään asti ja uusi levy tulee 2006(uutta materiaalia sisältävä levy)
edellinen levy tuli ulos 2003 jossa myös tuli uutta materiaalia.
Tämän kesän Euroopan rundilla bändi soitti tuhansille ja taas tuhansille faneille ja kyllä, LIVENÄ!!!!
Baccaran Herkun keikka Dattinauhan säestyksellä on näissä kuvioissa kärpäsen tuhnunen paska.
Triviaali lisä tähän varsin pikanttiin keskusteluun:

80-luvun alussa Outi Poppilla oli oma ohjelma nimeltään Radioasema Roska, jonka tekemiseen kuuntelijoilla oli mahdollisuus osallistua esim. lähettämällä omia nauhoituksia. No, meillä oli kotona hyllyssä kaksi Baccaran lp-levyä, ja meikä otti ja kokosi muijien pahimmat ääntämysvirheet yhdeksi pötköksi. Lähetin koosteen Outille ja hän soitti sen ohjelmassaan otsikolla "Näin äännät englantia oikeaoppisesti".

Olettekos muuten kuulleet originaali-Baccaran version Doorsin biisistä Light My Fire. Versio on h-tin pitkä ja siihen on jostakin syystä ympätty mukaan toinen biisi (Baby, Why Don't You Reach Out). Lopputulos on sellainen, että Jim Morrison pyörii haudassaan ja kovaa pyöriikin.
Tarkennuksena edelliseen, että eniten myydyistä ulkomaisten artistien albumeista viidenneksi sijoittuu Baccaran 70-luvun albumi nimeltä Baccara. Ei siis tarkoita välttämättä sitä, että Suomessa ylipäänsä kautta aikojen viidenneksi eniten myyty artisti olisi Baccara.
Tilastot ovat mielenkiintoisia...
Kun tuota Baccaran myyntimenestystä vertaa kotimaiseen listaan, yhtä monta kappaletta on myyty äänitettä Erkki Junkkarinen: Ruusuja hopeamaljassa - 70-luvulta sekin.
En olisi kyllä uskonut, että se on myynyt enemmän kuin yksikään Madonnan levy tai esimerkiksi Michael Jacksonin Thriller, mikä on kai eniten myynyt levy ikinä.
Joskus ynnäilin noita tilastoja ja muistaakseni Suomessa eniten levyjä myynyt ulkomainen artisti / bändi on Abba - olikohan reilut 600.000 myytyä albumia. Ja sen bändin keikalle menisin, vaikka liput maksaisivat 500 €.

Baccara saa tällä kertaa jäädä, vaikka hauskoja biisejä ovatkin tehneet; nytkin taustalla soi se Jarkin kauhistelema Light My Fire -versio. Kyseistä albumia näytti myydyn Suomessa 25.000 kpl =)
Jees ja tuota mikä se nyt oikaan luuserihevibändi jotain... en nyt vaan muista, mutta ei löydy noilta listoilta. Ehkä se on hyvä.
Tämä on tainnut jo ajat sitten muuttua meno- ja tapahtumakeskustelusta musiikkikeskusteluksi, joten jatketaan sitten sillä linjalla.
Levynmyyntitilastothan kertovat ihan vain sen, miten paljon jotain levyä on myyt. Musiikin tai esityksen hyvyyden/huonouden kanssa niillä on useimmiten aika vähän tekemistä.
Vai voivatko ne kuuluisat miljardi kärpästä ehkä sittenkin olla vain oikeassa ;)
Myös se on ihanaa, VAIKKA Iron Maiden ei ole listoilla, niin edelleen se pesee sen mikä-se-nyt-oli?...Zuccaran 1000000-0

I am so sorry.

Baccara saa loppuelämänsä esiintyä postimerkin kokoisella lavalla Dattinauhan tahdissa...Se uusin Mayten pari ei osaa edes synkassa huulia liikuttaa ja mikki metrin päässä.
On se vaan niin surkeaa luettavaa kun joillakin on missio jonka kanssa ne uppoavat elopainonsa myötä aina vain syvemmälle sanansuohon.
Aikuisen ihmisen, kaikenlisäksi homosaitilla kirjoittelevan, luulisi osaavan olla sinut erilaisuuden ja monimuotoisuuden kanssa mitä tämä elo ja olo maanpäällä kantaa mutta ei se vain näytä aina niin helppoa olevan.

Maailmaan mahtuu, Baccaroita ja Iron Maideneita sekä niistä pitäviä ja vähemmän pitäviä. Jos jotakuta huvittaa pönöillä Herkussa katselemassa vaihteeksi jotain muutakin kuin sitä perus floorshowta, niin annettakoon sellaisten henkilöiden se tehdä ja tiedostuneet valveutuneet ah! niin "viisaat"ihmiset joita moinen tapainturmellus kammoksuttaa, pysykköön poissa silloin siitä saluunasta.
Ei kai muutama tunti poissaoloa Herkusta ole kenenkään elämässsä katastrofi? Kyllä se ainoaoikea siellä on jos on ollakseen Been keikan jälkeen odottamassa Raskaansarjan Rakastajaansa.

Hauskaa että Herkkua pyörittävällä ravintoloitsijalla on ihan oma linjansa viihdetarjonnassa verrattuna muihin kliseemäisiin virityksiin mitä kilpailijat tarjoavat. Hienoa ja hatunnosto heille.
Koska Laulavat Kahvinkeittäjät tekee Comeback keikkansa?

Re-Union on päivän Trendi
Hetken jo näytti, että tulee vähän mutkia matkaan, kun ladyjen laukut hävisivät Madridin kentällä. Laukut onneksi löytyivät ja löysivät tiensä Helsinkiin muuta reittiä. Ihastuttavia naisia kerta kaikkiaan. Kannattaa ihmeessä tulla katsomaan!

Ja jos tuo hinta jotain hirvittää, niin kanta-asiakashintaa sen saa 15€:lla täyttämällä tuon lomakkeen:
http://www.herculesgayclub.com/html/kantis.html
Näkeeköhän Hercules-ravintolassa näistä "tytöistä" hiussuortuvaakaan, kun tila sokkeloisena sekä myöskin sisustuksellaan kyllä rajoittaa näkymiä ihan tavallisenakin iltana?
Kyllä niitä miesten "OllilanJorma" hartioita ja reppupeppuja näkee muina iltoina ilmaiseksikin.
Saakohan rahat takaisin jos jää näkemättä...jotain?
...ja "Pakaroista" saa rahoilleen vastinetta! taattua laatuviihdettä tänäänkin 30.7 on luvassa Herculeksessä. Menen uudestaan kun eilen oli niin hyvä keikka.
Ihana elämys oli Baccara Herculeksessä viime lauantaina. Kiitos siitä Teille arvoisa Herkun-väki.
Kuunnelkaapa uutta Baccara cd:eetä "Soy To Venus" julk.2004 jossa on alkuperäinen laulaja ja uusia nykyaikaisia disco soundeja, on todella hyvä parmpaa ku '70-luku. Mukana myös pari '70-luvun hittiä 2004 remixinä.
Konettaja kirjoitti "Kuunnelkaapa uutta Baccara cd:eetä "Soy To Venus" julk.2004 jossa on alkuperäinen laulaja ja uusia nykyaikaisia disco soundeja, on todella hyvä parmpaa ku '70-luku. Mukana myös pari '70-luvun hittiä 2004 remixinä."

Tuota, eipä se Baccaran uusi kappale "Soy tu venus" Ruotsin Euroviisu karsinnoissa ollut kovinkaan kummoinen.


Soy Tu Venus
Biisilista

1. Spend the night
2. Love tattoo
3. Ocean of love and devotion
4. Celebrate life
5. Soy tu Venus
6. Two steps back
7. When I get lonely
8. Torero
9. Bei mir bist du schön
10. Up 2 U
11. Sleepy time toy
12. Sorry, I'm a lady
13. Yes sir, I can boogie
14. Eyes of a stranger
15. Soy tu Venus (PVC One5 radio edit)

Songs 1-6, 8-10 and 14-15 are written by swedes,
and song 7 is a rerecording of an old mayte-song,
as well as song 8.
Songs 11-13 are rerecordings of old baccara-songs

Kuinka monta kertaa voidaan julkaista Yes sir, i can boogie ja sorry, i am a lady kappaleet uusina versioina?