DTM ikäraja

Kuinkahan tarkkaan DTM:ssä nykyään noudatetaan tuota 22v ikärajaa? Eikös joskus ollut k20? Sillon ainakin vielä pääsi ongelmitta 18-vuotiaana sisään... Olis kiva käydä taas, mut ikävämpi juttu jos ei ovea pitemmälle pääse.
Ainakin ennenvanhaan nuo maman ikärajat olivat ohjeellisia. Etusijalla sisäänpääsyn suhteen olivat hlbt-tyypit ikään katsomatta...
Mulla on kavereita, jotka on käyny myös viikonloppuisin mamassa, vaik ikää on vasta 20v (ovat kylläkin homoja). En ole varma mutta kuvittelisin et poket ovella vähän seuloo, homot ja lesbot pääsee nuorempanakin sisään mut heteroille pidetään tiukkaa linjaa noiden ikärajojen kanssa.
Mistä sen tietää, että onko joku homo tai lesbo? Onhan heteromaisiakin homoja olemassa ja toisinpäin :)
  • 7 / 11
  • poken kaveri
  • 23.6.2005 17:34
Yhdeltä heteropokelta kuultua: "kyllä sen tietää!" On kuulemma helppoa tunnistaa ne homon ja heteron väliin jäävät, selkeästi biseksuaaliset tai muuten vain kiinostuneet. Virhearvioitakin on kuulemma sattunut. Mutta eikös se poikkeus vahvista säännön.
Yhtenä lauantaina rohkaistuin tuolla käymään, eikä kyllä käynyt edes mielessä, että ikäraja olisi ainakaan yli kahtakymmentä. Ei siellä kyllä hirveän nuorta porukkaa näkynyt. Ovella kysyttiin ikää ja sanoin kummempia miettimättä 21 ja sisään pääsin papereita kysymättä. Ehkä tuota rajaa, mikä se sitten ikinä onkaan, ei noudateta niin orjallisesti ja tuskinpa tuolla kukaan hetero yksin käy lauantaina.
Kaikkien baarien "ikärajat" on todellisuudessa naamakertoimia, eli niillä kontrolloidaan sitä millaista porukkaa halutaan baariin. Jos ikäraja on 22, se tarkoittaa, että baariin halutaan siististi pukeutuvia henkilöitä, jotka näyttävät siltä, että heillä on varaa myös ostaa juomia.

Dtm:ssä naisille ikärajat on korkeammat kuin miehille (tämä on todettu monta kertaa). Johtuu varmasti siitä, että siellä käy enemmän heteronaisia kuin heteromiehiä, joiden molempien määrää yritetään pitää alhaalla. Tämä tietysti aiheuttaa närää heteronoloisissa lesbonaisissa.

Naisille todettakoon vielä, että Hehkuun ikäraja on 18. Ja sitten kun käy tarpeeksi Hehkussa, poket alkaa tunnistaa naaman ja Dtm:ään voi päästä sisään muulloinkin, vaikka olisikin alle ikärajan.
Ystävälleni kävi hauska juttu siinä ovella tässä taannoin. Siltä itseltä kysyttiin papereita, katsottiin, 20, ja päästettiin sisään. Heti perässä tulivat ystäväni kaverit, mutta poke ei ilmeisesti huomannut, että he ovat samaa seuruetta ja kysyi papereita myös heiltä. He (myös 20 ja 21) saivat kuulla, että ikäraja on 24. =) Sitten, kun tätä alettiin selvittää (en minäkään, jos ei minun kaverit) kaikki lähtivät lopulta ulos. Jaa. =)

Tiedän kyllä tasan, miten heterofobiselta tämä kuulostaa, mutta on minusta kyllä ihan kiva, että Maman ovella harjoitetaan tätä "tämä on tänään vain kutsuvieraille, onko teillä Setan jäsenkorttia" -politiikkaa. On viime aikoina alkanut ärsyttää mennä baariin, jossa tanssilattian ja baaritiskin väliin kiilaa hillitön määrä heteropariskuntia nuolemaan ja litkimään sidukkaa ja katsomaan, kun homot bilettää. Se ei minusta ole mikään erityinen osoitus avoimuudesta, hyväksymisestä tai tasa-arvosta. Ei ainakaan siinä määrin, että se mitenkään kohottaisi minun baari-iltani hilpikivaindeksiä... =(
"Pojille ja vakkareille ikäraja 18, tytöille 24." Sanoi poke kun yritin sisään hetero tyttö kaverini kanssa. Ärsytti kun ei päästy, mut toisaalta ymmärrän et ne haluu pitää imagoa yllä, ja ton ikärajan varjolla ne voi tosiaan vähän valikoida asiakkaitaan.