Uudet tuotteet

  • 2 / 13
  • esteetikko
  • 11.8.2005 17:36
Voi tavaton! Kaikkea sitä tähän maailmaan vielä yritetään ängetä!
Eikö roskaa ole jo itse kullakin paikat täynnä?
Niin siis mikä tuossa sivussa oli niin ihmeellistä: Vaaseja myytävänä? Mikäs siinä, makuja on monia.
  • 5 / 13
  • Pottipilkkumi
  • 11.8.2005 23:53
Olipas kerrankin jotain jolla sisustaa kotia kauniiksi tai viedä vaikkapa lahjaksi hääparille! Hienoa että joku viitsii tarjota jotain "erilaista" tavaraa kaiken tuon massa kaupallisen roskan sijaan mitä voi ostaa ketjukaupoista.Yksilöllisiä ja niin aistillisia tuotteita eikä pikkuputiikkien bulkkidesing tuontitavaroiden kateriistohintojakaan kaikenlisäksi. Menestystä ja pitkää ikää yrityksellenne ja löytäköön moni tuottenne hyvän kodin niitä arvostavien ihmisten sivistyneissä asumismiljöissä. Upeaa että Suomesta löytyy käsityöläisosaamista!
  • 6 / 13
  • TervaLeijona
  • 12.8.2005 10:01
VoiHyväLuoja!!! *silmiin sattuu*

Eikö tuolle kansanosalle ole jo perustettu HonKong Shop, Tuurin Kyläkauppa, HalpaHartikainen ja Tarjoustalot?

Köyhälle myydään paskaa...

Onneks on varaa ostaa jotain tyylikästäkin, mutta rahalla ei saa tyylitajua tai hyvää makua, ikävä kylä.
  • 7 / 13
  • Style council
  • 12.8.2005 11:23
Suomen suurin tavaratalo, Stockmann taisi uhohtua tämän hyvän huonontyylitajun omaavan kansanosan ostopaikoista pois. Monet pitävät kyseisen vähittäismyymälän tavaroiden tasoa hyvänä ja tyylikkäänä. Jokainen voi käydä paikanpäällä toteamassa esim. Helsingin keskustan tavaratalon neljännen kerroksen sisälläänpitämän "kauniiden koristetavaroiden" tarjonnan. Sielläkohtaa desing kitchin, hyvämaku pahan jne. Oikein kasvattava ja virkistävä visiitti kaikille vaikkap sadepäivän iloksi.Oivasti se todistaa myös sen että tavaratalo osaa ottaa myös huomioon erilaiset kuluttajat yksilöllisine makumieltymyksineen. Ja kyllä kauppiaalle kelpaa jokainen euro :-)

Oikeastaan kuka on se herra Hyvä madame Maku, jolla on oikeus sanoa diktaatorimaisesti jotain asiaa "paskaksi", sillä se mikä toisen mielestä on krääsää, on toisesta taas mitä kauneiin esine, asia. Harvalle on synnynnäisenä lahjana, kotinsa sekä perheensä, koulutuksen ja ammatinharjoittamisen, elämänkokemuksen myötä suotu itsenäinen näkemys siitä mikä on tyylikästä ja hyvää makua osoittavaa, tässä tätä tyhjääaikaa niin hyvin kuvaavassa tavarapaljoudessa.

Henkisesti köyhtyneet ihmiset, monesti nousukkaat äkkirikastuneet, määrittelevät itsensä ja olemassaolonsa usein tavaroilla sekä asioilla, joihin liitetään vaikkapa sana desing, muotoilu ja ikävä kyllä myös kallishintakin. Snobi ihminen taas ymmärtää haluta juuri sitä missä kohtaa hänen oman mittapuunsa laatu ja tyylimääritelmä oikeassa valossa. Nautintoahan ihmiselle voi tuottaa vaikkapa lähikaupasta ostettu suolasirotinpari tai pannunalunen joka vain kolahtaa hänelle oikealla tavalla. Ei sen tarvitse ketään muuta miellyttää kuin sen hankkijaa.

Surkuhupaisa on se hypoteesi, joka monesti liitetään homoihin että heillä olisi jostain kummansyystä parempimaku kuin heteroväestönosan henkilöillä. Niinpä sitten näitä onnettomia tyyliguruja ja stylistejä olemme saaneet katsella vaikkapa television välityksellä leikkimässä Hyvän maun Jumalaa. Lähinä noista ohjelmantapaisista tuotoksista on vain välittynyt hetkellinen asioiden ja tavaroiden amatöörimäinen "päälleliimaus" ilman sen kummempaa ymmärrystä, näkemystä siitä mikä edes sopii tai ei sovi tilanteeseen, aikaan ja paikkaan.
Hyvä ja rehellinen tyylipoliisi osaa nähdä olennaisen ja kehyksen mihin liittää asioita. Niinpä dekoratiiviset kukkaruukut tai niiden sielultaan muotoilulobotomian kokeneet valiot ovat niitä haluavien tyyllin sopivia ja se heille sallitakoon ilmentämään heidän omaa yksilölistä makuaan.
Made in HONGONG , ei kiitos minulle .

Noi maisemakuvat olis tauluina ihan upeita .
Mielestäni sopivat ehkä enemmän naisten tyyliin. Mielestäni ovat kuitenkin ihan kauniita esim itämaistyyliseen kotiin. Varmasti sellaisia esineitä joita ei muualta saa. Itse olen kiinnostunut juuri sellaisista tuotteista jotka eivät ole jokakaupassa myynnissä.Tykkään myös väreistä sisustuksessa,enkä tyypillisestä vaaleasta tai kirkkaasta.Kyllä halpatuotteen ja käsintehdyn aina keskenään eroittaa jos viitsii katsoa. Sopivalla paikalla oleva koristeltu maljakko on ihan tyylikäs ja kaunis. Mielestäni noita tuotteita täytyy käyttää varovasti että ilme säilyisi tyylikkäänä ja arvokkaana. Ajatelkaas vaikka pitkä rivi ruusattuja kukkapurkkeja :-)
Itse sivusto on suhteellisen selkeä ja helppotajuinen.

Kun kursorin asettaa kuvalle "add to cart" lukee muuten "lisää kotiin" eikä "lisää koriin". Lisää krääsää koko kansalle kotiin. Menestys on taattu.
Ihan nätti lattiavaasi. Hinnassa oli tapahtunut pieni kömmähdys, siinä luki 59 euroa vaikka oikea hinta olisi tietysti 5,9 euroa!
Itämaistyylinen? Turhaa, aivan turhaan olen vuosia haaveillut japanilaistyylisestä kodista, jossa ei ole muuta kuin futoni, bonsaipuu, katana ja joku ruokakuppi. Kaikki nämä on, mutta muuta roinaa on liikaa, eikä kirjoista ja levyistä raaski luopua...

Eläköön tyhjyys.

G