Oulun Becksu lopettaa .....

  • 2 / 22
  • vittuuntunut
  • 17.7.2005 17:04
Niinpä niin.. homot saa syyttää siitä itseään. Pitikö ruveta vierastaan paikkaa heti kun tuli pikku pääsymaksu. Samat rahat kannetaan sit ilomielin johonkin fucking Giggliniin...
  • 5 / 22
  • Public eye
  • 18.7.2005 11:07
Tilannetta sen paremmin tuntematta - jos kyseisessä ravitsemusliikkeessä ei ole käynyt tarpeeksi asiakkaita, konsepti on saattanut olla väärä, kohderyhmä huonosti segmentoitu tai koko homma epärealistisesti mitoitettu.

Ei kai ketään voida velvoittaa käymään jossain, missä ei oikeasti viihdy tai mikä on jotenkin muuten osoittautunut epätyydyttäväksi ratkaisuksi. Yhden paikan lopettaminen avaa mahdollisuuden muille yrittää paremmin suunnitellulla konseptilla, jos nimittäin kohderyhmällä riittää potentiaalia kokonaisen ravintolan pitämiseen hengissä.

Tämä siis sillä oletuksella, että huhu pitää paikkansa, siitähän kukaan ei ole vielä esittänyt minkäänlaista näyttöä.
Kyllä minäkin tämän huhun olen ihan totena kuullut useammastakin suunnasta.
Mutta eiköhän sitä taas joku uusi menomesta jonnekin ilmesty :)

-Smurfi
Mielestäni Oulun kokoisessa kaupungissa ei toimi isomman kokoluokan homobaari. Huikka toimi, koska se oli pienempi ja sinne riitti hyvin porukkaa niistä "vakionaamoista". Joskus olen Becksussa käynyt, ja aika vähän siellä on porukkaa ollut suhteutettuna baarin kokoon. Joten yllätyksenä tämä lopettaminen ei todellakaan tule.
olin Becksussa viikonvaihteessa ja hauskaa oli.Upeita välittömiä ihmisiä.
Kävisin useamminkin mutta kun asun Tampereella saakka.
Edesmennyttä Hukkaa on kyllä joskus ollut hieman ikävä, vaikkei sekään mikään huima paikka ollut. Sopivamman kokoinen se oli kuitenkin Oulun kokoiselle kaupungille ja väkimäärälle kuin Becksu. Ouluun tarvittaisiin tosiaankin jokin pienempi ja kotoisampi paikka, joka olisi auki jo 'ihmisen aikaan' ja jonka saisi ihan tavallisena arkilauantainakin ilman valkosipuliöitä jne edes puolilleen vaikka ihan vakkariporukasta. Muutaman kerran olen Becksussa pyörähtänyt, eikä se innostanut yhtään lähinnä kai sen takia, etten satu kuulumaan tanssahteleviin aamuyökyöpeleihin. Joskus voisi kyllä olla ihan mukava pistäytyä olusella ja juttusilla, mutta nyt ne näytillä olon hetket täytyy uhrata ulkoisesti viihtyisämmille heterokuppiloille. Mie kun oon useimmiten jo lähdössä kotio siinä vaiheessa kun Becksuun vasta pitäisi siirtyä. Joutuupi Oulun sateenkaarimaailma olemaan ilman minua ja miun euroja ja mie ilman sitä, valitettavasti.
Toki Becksunkin kaltasille paikoille tilausta on (=tanssipaikka) mutta onhan se aika suuri.. Lisäksi savuttomien puoli on semmonen syrjänen nurkkaus, mistä ei näe ihhailla tanssilattialle uskaltautuneita. Kahvila/pubi ois ehkä ihanteellisin ratkasu lisäksi Oulunkin ilta ja yö-elämään. Vapaaehtosia yrittäjiä?
kertokaas mihin väki on nyt ajautunut ? Tulossa Ouluun ensi kuun puolessa välissä, eikä viitsisi millekään kovin pitkälle kapakkakierrokselle lähteä. Tervahovi , vai mikä ?
Becksu ainakin auki vielä tänä viikonloppuna Pe Ja La 23-04.

En tiedä mihin sitten elokuussa väki menee ja rupeaa käymään.

Tervahovi on Bub tyylinen paikka, ei Discoa ja menoa ole siellä, eikä siis yökerho.
Ouluun oisi saatava nyt sellainen Huikan tapainen sopivan kokoinen yökerho sateenkaari kansalle. Becksu oli liian iso yksinkertaisesti ja väkeä ei riittänyt sen pyörittämiseen.
ainakin peppers ja sarkka ovat bi-miesten paikkoja.ovat tavallisia baareja
Minusta ainakin on todella surullista,että Becksu lopettaa,oli syyt sitten mitkä tahansa.Kyllä olo tuntuu aika orvolta kun ajattelee Oulun yökerhotarjontaa ilman Becksua..Jotenkin se kerkes ainaki minusta lunastaa paikkansa Oulun yöelämässä.Se oli tarpeeks tilava Huikkaan verrattuna ja toivotti myös uudet kasvot sekä heterot aivan eri tavalla tervetulleeksi..saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan?
Minusta ravintolalla on idioottimainen nimi. Oletan että se tulee jalkapallotähti David Beckhamista. Voisko typerämpää ideaa keksiä.
Mitä järkeä on antaa homobaarille heteronjulkkiksen nimi?

A) Antaa kuvan, että homot ihastuvat vain heteroihin ja lääppisivät näitä aina tilaisuuden tullen, jos voisivat

B) On naurettavaa kuvitella, että kaikki homot olisivat kiinnostuneita tästä ällötyksestä

C) Sanamuoto "Becksu" on myös erittäin hintahtava

Miksei baarin nimi ole vaikka Mercury, jos sillä on tarkoitus olla jokin kunniaa osoittava merkitys? Vai eikö homojen joukosta löydy tarpeeksi kunnioitettavaa hahmoa.
Becksu nimi kyllä kieltämättä oli mustakin aika idiootti ratkaisu, mutta ko. baarista olen silti hirveästi tykänny, ja nyt on vähän hätä et mitä seuraavaksi. Väkeä Becksussa on mielestäni riittäny, mutta ehkä ei vain riitä että baari on auki kahtena iltana viikossa ja porukka tulee sisään vasta yhden jälkeen. Ja kieltämättä jotain istuskelu mahdollisuuksia olisi voitu kehitellä jo alku illalle.

Mitä ihmiset on mieltä baarin valtauksesta? Voisiko sellainen onnistua? Vai pitääkö odottaa seuraavan paikan avaamista?

Mut kaikki viettämään railakasta lauantai iltaa Becksun hautajaisien merkeissä!! :)
Becksu ei ole mikään baari, van Gay-Yökerho.
Ja mitä tulee valtauksiin niin mikä se ois.

Baaria ei kannata vallata, koska se on ylensä joku lähiö
kuppila. Ravintola ja Yökerho toimii yleensä A-Oikeuksin.
Että siitä voi päätellä mikä on Baari ja yökerho ?
Jeps, aika kurjalta tuntuu kun nyt jää vaille yökerhoa, jossa voi olla huoletta omalta tuntuvassa ja hyväksyvämmässä ilmapiirissä.

Tuosta valtaamisesta tuli muuten mieleen, että se Seurahuoneen Susiteettihan olisi mainio vaihtoehto. Sopivan pieni ja intiimi, sekä mukavasti sisustettu. Vaan mitähän mahtaisi omistajataho sitten olla mieltä sateenkaarikansan invaasiosta =/
Olihan se arvattavissa kun Becksu avattiin. Eivät olleet vaivautuneet edes remontoimaan paikkaa ja seinistä huoku vuosien hajut. Epäiltiin muinoin että luultavasti oli tarkoitus saada gayt pois Huikasta, jonnekin, jotta saavat Apolloon uuden hotellibaarin.