TRE: Artturin sateenkaaripäivät

Tulossa Artturin sateenkaaripäivät:

keskiviikko 6.7.05 Klo 21->
Levyjä soittaa Dj Iso-G
Mukana myös improryhmä "Minä ainakin"
ilmainen sisäänpääsy

torstai 7.7.05 Klo 20-03 EUROVIISUBILEET
Dj Kais(t)a feat. Iso-G
Liput 2€ (sisältää narikan)

perjantai 8.7.05 Klo 21->
Levyjä soittaa Dj Iso-G
Sisään narikan hinnalla
Kuulin huhuja että euroviisubileisiin olis tulossa porukkaa jopa Turusta ja Hesasta asti. Mie ainakin taidan mennä fiilistelemään. :)
Sama paikka! :)

Ihanaa kun joskus omistetan vallan koko ilta viisuille. Thanks! :)
Enpä tällaisesta tiennytkään! Onko Tre:lla paljon muutakin ohjelmaa Pidejen aikaan kun mitä pridejen sivuilla on mainittu..? Luulin jo haalivani koko loppuviikon ohjelman kasaan.
  • 6 / 22
  • tietoa lisää
  • 6.7.2005 16:48
Gay Tampere järjestää varjobileet Cafe Europassa la 9.7. ja Zeus sauna on Kauppakadulla. Eli paljon muutakin on kuin Priden esitteessä mainitut.
  • 7 / 22
  • Public eye
  • 6.7.2005 17:03
Nämä Tampereen touhut eivät lakkaa ihmetyttämästä, anteeksi nyt vaan.

Helsingissä, vaikka täällä populaa on huomattavasti enemmän, pyritään järjestämään tapahtumia vähän niinkuin vuorotellen, vaikka keskenään kilpaillaankin. Mutta tamperelaiset änkeävät yhteen ja samaan viikkoon tapahtumaa tapahtuman päälle, ikäänkuin varmistaakseen, ettei missään olisi liikaa tungosta. Olisikohan hätävarjelun liioittelua?
  • 8 / 22
  • tietoa lisää
  • 6.7.2005 17:18
Priden järjestäjien taholta mainostettiin tämän päivän Aamulehdessä, että Prideen odotetaan 2000 henkilöä, luulisi siitä kaikki paikat lauantaina täyteen tulevan, kun lisäksi Mixein näyttävät pitävän kiinni.
  • 9 / 22
  • edelliseen
  • 7.7.2005 0:07
jeps, jos tuo 2000 henkeä pitäisi paikkansa, setan bileistä ovien ulkopuolelle jäisi about 500 - tullin + klubin yhteinen asiakaspaikkamäärä on 1500 (tulli 1200 + klubi 300), eli siinäkin mielessä on ihan hyvä että vaihtoehtoja on :)
Olisiko se sitten jonkun mielestä ideaalia, että kaikki tunkisivat samaan paikkaan huolimatta siitä, mistä ovat kiinnostuneita jne... Voi haloo taas teitä valittajia. Paljon tapahtuu, ja ohjelma on rikasta - ÄLKÄÄ VALITTAKO! Kiitsa!
  • 11 / 22
  • Eläköön elämä
  • 7.7.2005 12:04
Kertokaahan mikä siinä on niin kamalaa, että myös TAmpereella on vihdoin tarjontaa ja vaihtoehtoja. Tänään osa ehkä haluaa laulaa karaokea, osa ehkä kuunnella euroviisuja. Ollaan onnellisia kun saadaan valita. Ketään ei pakoteta menemään paikkoihin, jonne ei halua!
Ehkäpä se pointti on siinä, että tarjonta olisi mukavaa jakaa tasaisemmin ympäri vuotta, eikä samoille viikonlopuille. Ei silloinkaan ketään pakotettaisi menemään paikkoihin, joihin ei halua mennä, mutta silloin voisi halukkaat käydä enemmän eri paikoissa, kun tilaisuudet eivät olisi päällekäin.

(Muuhun väittelyyn sen kummemmin osallistumatta)
Ei vaihtoehdoissa mitään pahaa olekaan, mutta kummallistahan se on, että isoja juttuja ja tapahtumia meikäläisille pitää järjestää samaan aikaan. Tampereellakin on osan aikaa ihan hiljaista ja sit kun viimein tapahtuu niin yhtä aikaa... Koko GayTampere vs. TreSeta sota nyt on muutenkin ihan älytöntä.
  • 14 / 22
  • Eläköön elämä
  • 7.7.2005 13:38
Sota on varmasti sinällänsä naurettava asia, mutta en millään näe pahan asiana, että juuri nyt pride viikolla on päällekkäin olevia tapahtumia. Helsingissä non useampia homoravintoloita, jotka ovat varmasti samaan aikaan auki jopa tavallisina arkipäivinä eikä kukaan valita. Kyllä TAmpereen kokoiseen kaupunkiin mahtuu varmasti useampi palveluiden tarjoa samaan aikaan ja me kuluttajat siitä loppujen lopuksi hyödymme.
Toki monesta vaihtoehdosta hyöytyy, mutta kun missaat nyt pointin. :)

Tilanne: Tapahtuma X ja Tapahtuma Y samaan aikaan.
= Voit valita toisen, molemmissa et voi käydä. Jos valitset toisen, osa tuttavistasi on ehkä valinnut juuri eri tavalla, etkä näe heitä.

Tilanne: Tapahtuma X ja Tapahtuma Y eri aikaan.
= Voit käydä molemmissa halutessasi. Tai olla käymättä. Samoin tuttavasi.

Minä näen jotenkin tuossa jälkimmäisessä tilanteessa enemmän valinnanvaraa. :)
Entäs jos ei haluakaan mennä kuuntelemaan (saati laulamaan) karaokea ja tykkääkin euroviisuista.... .... ....

Got it?

Tää on nyt taas tällaista juupas-eipäs-keskustelua. Minusta vaan on kiva, että saa valita, mistä pitää eniten, ja mennä sen mukaan. En näe siinä mitään ongelmaa. Mutta ehkä minusta puuttuu se yhteisöllisyystunne, jonka mukaan kaikkien pitäisi olla samassa paikassa ja pitää samoista asioista...

Ja tänä vuonna ei muistaakseni ole ollut yhtään samanaikaista tapahtumaa kaupungissa ennen tätä Pride-viikonloppua, kun Tampereelle odotetaan niitä 2000 ihmistä... Että onpa taas kauheeta!
Olette kaikki valittajat, menkää vaikka mökillenne saunomaan jos noin nappaa se, että Tampereella on useita bileitä yhtäaikaa. On vapaaehtoista koko touhu. Vai sovitaanko Hesassa yhteisöllisyyden, homorakkauden ja politiikan nimissä aina missä kaikki ovat milloinkin iltaansa istumassa? Ettei Birdie ja Herkku ja DTM vaan tarjoaisi päällekkäisiä tapahtumia!

Aika kusipäistä touhua, käsittääkseni niin setan kuin geeteen sunmuiden sateenkaarien järkkäämät hipat ovat... joo tarkoitetut kaikille, mutta eikö ole rikkautta, että kaikki toiminta ole yhden ja saman katon alla? Itseäni ei voisi vähempää kiinnostaa mitkään euroviisut, kun taas klubimusa ja taidenäyttelyt kiinnostavat kovasti.

Leegopakki esiin ja leikkimään.Nyt leikitään menomestaa... nimeltään Tampere
No onpas ihme napinaa taas. GT ja Seta järjestää kuitenkin sen verran erilaisia tapahtumia että hyvä vaan kun ovat molemmat olemassa. Kyllä molemmat samaan Pride-viikonloppuun mahtuvat. Muuten olisi aika yksipuoliseksi ohjelma jäänyt. Mun mielestä on vaan kivaa kun nyt kuitenkin on tuota ohjelmaa kaikenlaista tarjolla. Mainontaa olisivatkyllä voineet yhdessä suunnitella, vaikka kuinka olisivat riidoissa keskenään. Luulisi edes Priden aikaan jonkinnäköinen "aselepo" saadun aikaan, jos kerta muuten muka niin sotajalalla ollaan.
  • 19 / 22
  • tietoa lisää
  • 7.7.2005 20:55
Pössikän mielestä Tampereella on osan aikaa aika hiljaista, et ole kuitenkaan huomioinut, että Gay Tampereella on joka viikko tapahtumia. "sota" on sun keksimäsi ilmaus, jos sellaista ilmassa niin ei liene sulle sitten epäselvää kuka sen on aloittanut? Tullikamarille mahtuu 1200 ja Tresetan pj:n mukaan 2000 tulossa Tampereelle, Gay Tampereen Varjoklubi vai mikä lie nimeltään Café Europassa on tervetullut lisä ja onhan Kahvila Valossakin päiväkoti sekä Zeus Sauna ja Artturin juttu. Keskiviikon Tamperelainen lehti kirjoittaa, gay-kulttuuri kukkii heinäkuussa Tampereella. Vanhalla kirjastotalolla on Gay Tampereen järjestämä tunnesuhdeihminen-taidenäyttely jossa on tamperelaisen Nina Dannerin ottamia kuvia Naisparit-valokuvasarjassa. Samoin 15.7. on Suomen suurimmat vaahtobileet Gay Tampereen järjestämänä Frenckelin sisäpihalla, tilaisuuteen odotetaan tuhatta (1000) osallistujaa.i Gay Tampereen tilaisuudet ovat todella merkittävää toimintaa sateenkaarikansalle Tampereella.
Niin joo, tohon mainonta asiaan piti lisätä että sitä sen takia olisivat voineet yhdessä suunnitella kun tuntuu että toi GT:n mainonta toimii paremmin Tampereen kaupunkikuvassa kuin TreSetan. Et ilmeisesti ainakin sillä puolella asiaan on GT:llä paneuduttu paremmin. Mutta Mixeissä oli kyllä ihan helevetin hauska karaoke meininki torstai-iltana!
Kuin myös Arden euroviisubileissä, joissa myös kävin pyörähtään. Että eiköhän viikonlopun juhlista tule kaikin puolin hyvät!
Ei voi ymmärtää tällaista marmatusta. Musta on mainiota, että on useita erilaisia tapahtumia mistä valita. Sais olla enemmänkin! Ja ei haittaa yhtään vaikka ovat samaan aikaan -- niin on monta muutakin tapahtumaa samaan aikaan! Kukaan ei ole kieltänyt vaihtamasta paikkaa illan aikana, jos haluaa kaikki bileet nähdä. Musta ainakin on ihan mukavaa piipahtaa useammassa paikassa illan aikana kuin jököttää yhdessä ja samassa paikassa koko illan.
Olin Artturin euroviisutapahtumassa. Luulin sen olevan ns. normaalitapahtuma, mutta taisi mennä pieleen se luulo. Mutta hauskaa oli! :)