Välimeren "gay"-kohde?

Hello!

Osaako joku kertoa että mikä paikka Välimeren alueella olisi sellainen ''gay'' ystävällinen?

Kiitokset jo etukäteen :=)
Mykonos ja Sitges ainakin, ja sitten jos mennään vähän Atlantin puolelle, niin Playa del Ingles.
Joo ja Ibiza tietty. Palma de Mallorcassakin oli jonniin verran paikkoja (noin kymmenisen vuotta sitten). Suuremmista kaupungeista Välimeren rannalla ovat myös Barcelona ja Ateena, jossa menoa löytyy miljoonakaupunkien mukaisesti.
Joo, Sitges on TOSI kiva ja gay-ystävällinen paikka. Ja sehän on siis Espanjassa joitain kymmeniä kilsoja Barcelonasta johonkin suuntaan. Rannikolla kuitenkin.
No Ibizallehan ei Suomesta tehdä matkoja. Enkä tiedä kannattaisiko sinne edes mennä. Sehän on nykyisin HYVIN kalliskohde ja örveltävien brittien valtaama...

Mykonos, kaunis (omalla tavallaan kaunis) saari. Ja sinne ainakin Aurinkomatkat tekevät matkoja!

Sitges... SInnekkään ei taida Suomesta päästä suoraan?
sitä voi lähteä jonnekin vaikka sinne ei olisi valmismatkoja ja Barcelonaan, jonka kupeessa Sitges on, on jopa valmismatkoja...
  • 9 / 43
  • IbizaFreak
  • 6.4.2005 12:58
Ibiza on todellakin yksi Välimeren gay-henkisimpiä paikkoja, usein kuulee mainittavan jopa "The Gay-Capital of Europe"....

Ibiza ei tänä päivänä ole oikeastaan kalliimpi kuin muutkaan Välimeren turistikohteet (klubbailu sangen kallista). Klubbailusta / shoppailusta ja kiinnostuneille se on aivan must!

Ja pieni vinkki: Ibiza Town on Ibizan kosmopoliittinen keskus gay-katuineen / baareinen / klubeineen. "Örveltäjä-britit" ovat omissa oloissaan saaren toisella puolella sijaisevassa San Antoniossa, sitä paikkaa on helppo Ibizalla lomaillessaan välttää
Mykonos, ja sinne pääsee suoraan pakettimatkalla! Siis Aurinkomatkat tekee matkoja sinne. Ja upeat maisematkin!
Niin, varmasti mukavia paikkoja kaikki, mutta jos haluaa yhdistää monenlaista ja tarvittaessa halvalla, niin suosittelen ottamaan lennot Barcelonaan. Netistä voi varata suoraan hostelleja & hotelleja jos jonkinlaiseen makuun, sekä Barcelonasta että Sitgesistä. Paikan päältä se myös onnistuu vaivatta, tosin pahimpina sesonki aikoina kannattaa varautua ettei tule kalliita yllätyksiä...
Kummassakin on viriili, joskin erilainen Gay-scene. Ilmapiiri erittäin avoin, Sitgesissä jopa kirkkaana vähemmistönä heterot (voi olla jopa hieman liikaa..). Mutta juna kulkee tasaisen useaan, maksaa 2 € ja kestää alle puoli tuntia.

Olen käynyt monessa paikassa, mutta näihin jämähdin vuodeksi, suosittelen lämpöisesti! Olé!
Hmm...Tuo Sitgeshän kuulostaa jännälle :)
Sitä voisi kokeilla.... Sehän on myös rntakohde, eikös?
Hmm...mistähän löytäisin halpoja hoteleja sieltä?
En itte oo Sitkesiss käynny, mut muutama kaveri oli siel viikon. Kyl ne iha tykkäs. Joo, oli ollu rantakin ihan ok siin. Olivat kyl elokuus että oli ollu lämmin! En sit osaa sanoo onks se kauheen kallis niinku ruokien suhteen tai muuta.
Jep, siis Sitgesistä saa varmasti pienellä vaivalla hankittua juuri sellasta majotusta mitä haluaa, huoneen viikonlopuks tai vaikka villan kuukaudeks.
Tässä muutama linkki, olkee hyvät, lisääkin löytyy, varmasti jokainen osaa tuota nettiä operoida... ;)

http://www.gayinsitges.com/
http://www.sitges.bz/
http://www.sunway.es/paginas-spain/sunway-sitges.asp
http://www.raservice.com/
http://www.bookings.es/city/es/sitges.en.html?aid=100200&label=sitges-AA
http://www.hotelbrowser.biz/destinations/Sitges.php

Siellä on todellakin mahtavat rannat, jotka tosin hieman ruuhkaisia pahinpina sesonkeina, mut pieni kaupunki = pienet matkat tyhjemmille palvonta paikoille. Tottakai, aina missä on turisteja, saa kaikesta maksaa hieman enemmän, mutta eläähän paikalliset siellä myös ja syövät samaa ruokaa, joten aika omavalintaista mistä maksaa mitäkin, halvalla myös pystyy elämään yllättävänkin ylellistä elämää. Yleensä vielä paikallisten käyttämistä kauppahalleista ja kaupoista saa parhaimpia eväitä, eikä sitä paitsi ainakaan mun mielestä ylihinnoiteltu paella valkoisilta pöytäliinoilta kiilloitetuilla pöytähopeilla ole mitenkään luxusta... No, kaikki tyylillään.
Tässä vielä jonkinlainen "virtuaalikierros" kylille, ei nyt mikään raamattu, mut ainakin muutamat kuvat muutamilla lauseilla:

http://www.virtourist.com/europe/sitges/

Kivakiittimoi.
Sitgesissä voi tappaa aika löhöilemällä, uimalla, iltaisin vaikkapa bilettämällä tai istuskelemassa terassilla ja niin edelleen. Jos kaipaakin suurkaupungin sykettä, voi hypätä junaan ja noin puolen tunnin kuluttua on Barcelonassa...
Mykonoksen saarihan on vain pelkkää kiveä ja soraa!
Ihan turhaa sinne mennä lomaansa tuhlaamaan!
Onhan siellä meri mutta riittäkö se?
  • 18 / 43
  • Más fuerte!
  • 14.4.2005 19:38
Sanotaanko näin et Barcelona/Sitgesissä et voi juuri snoukkailla tai tehdä lumienkeleitä, mut kaikki muu onnistuu... Kyllähän ihmisillä nyt pitäis olla jonkin näköinen käsitys mitä rantalomakohteessa tai suurkaupungissa tehdään... Jos et tiedä, ota riski tai pysy kotona.
  • 19 / 43
  • KreikkaOujee!
  • 14.4.2005 20:41
En oo Mykonoksell käynny, mut muual Kreikkaa oon kyl reissaillu.
Ei voi muuta sannoo ku että ihanaa Kreikass on. Ja jos Mykonos on vieläpä gay-ystävällinen niin kyl sinne täytyy mennä lomaileen.

Tuossa joku valitti että pelkkää kivee ja soraa koko saari, no en siitä sit tiijä. Mut eikös sekkiin voi olla aika eksoottista ja omalla tavallaan kaunistaki? Itte en sen aineskaan anna intoa hävittää ;)
Jos menette Mykonokselle muuten kuin pakettimatkalle niin suosittelen Geranium-nimistä gay-hotellia. Alexander pitää hyvää huolta vieraistaan ja siellä tutustuu kivoihin kundeihin ympäri maailmaa; ellei muulloin niin auringonlaskun aikaan terassilla. Muuten Mykonos ei niin kummoinen kokemus ollut; super paradice beach oli meluisa ja rasittavan bussi + vesibussi matkan päässä, ja illalla kunnon biletyspaikat puuttuvat.
Olen kuullut että Mykonos on TODELLA kallis paikka. Pitääkö paikkansa?
Kreikassa ei ole kunnollisia gay-paikkoja yhdelläkään saarella! Turha sinne on mennä ainakaan yksin. Tosi tylsää.

Sitges voi olla ok, mutta ei minulle enää riitä pelkkä biletys ja rannalla makoilu tai edes naiminen.
kreikka kylläkin kiinnostaa. Siis ne maisemat ja rakennukset.
mutta en tuosta mykonoksesta sitten tiedä. varsinkin jos se on hinnoiltaan kalliimpi kuin muu kreikka?
APUAH!
Haluan Stigesiin! Vaikuttaa IHANALLE! Ja lähellä Barcelonaa, mikä iso PLUSSA! :)
Mitenkäs on ton Ayia Napan kanssa Kyproksella? OOn jostain kuullut ettei meikäläisiä siellä hirveästi suvaita mutta osaisikohan joku kertoa enempää?
No tuo Kyproksen Ayia Napa on heteroiden (varsinkin brittiläisten) örvellys kohde...joten siitä jo voi päätellä miksei se sovi homoille.
Ibiza?
Sehän on BRITIEN örvellystä se paikka!?
Ja SUPER SUPER KALLIS!!!
EI KIITOS!!!
No ei todellakaan ole brittien örvellyspaikka!Taidat viitata saaren toisella puolella sijaitsevaan San Antonioon mikä sellainen saattaa olla mutta kukaan gay-turisti tai tanssimisesta,auringosta ja hauskanpidosta ei sinne mene vaan Ibiza Townin läheisyyteen,siellä varsinkin Figueretas jota kutsutaankin gay-kaupunginosaksi.Lisäksi klubeilla ei ole hintatasonkin takia örveltäviä vaan hyvännäköisiä homo ja heteroklubbaajia :-)

http://www.jookoskookos.com/matkat/ibiza.htm
Justiinsa...Miksi pitäisi lähteä jonnekkin ylihintaiseen huumesaareen kun on paljon kauniita ja huokeita ellei epräti halpojakin kohteita mihin mennä?
Aivan Bulgaria ja junttituristit ovat ihania asioita mutta jos laatua haluaa,ei sitä ilmaiseksi saa....
Juuri...tätä soopaa, kallis on hyvää! HAHA!
On aivan ihania pieniä ja kauniita kyliä ympäri Välimeren aluetta...
Halvallakin siis selviää ja saa laatua ;)
ihania ja kauniita kyliä löytyy varmaan joo ja halpaakin on... mutta tuskin niissä kuitenkaan Välimeren vilkkain gay-scene, maailman ykkösklubit, tyylikkäitä baareja ja ravintoloita jne. Kysehän on siitä mitä kukin lomaltaan haluaa, eikö vain?
Tel Aviv!

Monipa ei uskoisi, että Tel Aviv on varsinainen gay-paratiisi, mutta näin on.

1) Missään muussa maailman kolkassa ei ole niin paljon niin hyvännäköisiä miehiä kuin Tel Avivissa. Hoikkia, tummia, trimmattuja. Yleisesti tunnustettu fakta kaikkien Israelissa käyneiden keskuudessa.
2) Tel Aviv on vapauden satama. Tel Avivissa voit olla mitä hyvänsä. Gay-elämä on mm. tästä syystä erittäin vilkasta. Jokainen itseään kunnioittava klubi järkkää gay-iltoja. Ajatelkaa: Tel Avivin suurin klubi pitää gay-illan perjantaina! Koskakohan Helsingissä nähdään 51:ssä gay-ilta? Homot ovat hyvin tykättyjä ja haluttuja vieraita klubilla kuin klubilla. Jopa siinä määrin, että osa heteromiehistä esittää homoja saadakseen ilmaisia sisäänpääsylippuja! Tel Aviv on myös trans-kaupunki.
3) Tel Aviv on sekä ranta- että kaupunkikohde. Tosin kesällä voi olla hyvin kuumaa ja kosteaa. Ranta sijaitsee aivan keskustassa ja hakkaa mennen tullen monet Kreikan turistirannat.
Oltiin käymässä Torremolinosissa Costa Del Solilla ja voimme suositella kyseistä paikkaa!Kuulemma eurooppalainen homojen pääkaupunki??!Siellä on tosi paljon yökerhoja ja baareja homoille:)Kantsii kokeilla!
Ibizalla ei tarvitse ostaa ku aurinkolasit katukauppiaalta, ni rahat menee huumeliigoille.
Tänään tulee uusintana puolentoistatunnin ohjelma Legendaarinen Ibiza Nelonen klo 00:55! Siitä saa oikan kuvan saaresta :)
Itseasiassa ohjelma tulee 2.osassa:

Legendaarinen Ibiza

2.6.2005 00:55

Välimerellä sijaitseva Ibizan saari on muodostunut käsitteeksi klubikansan keskuudessa. Kaksiosaisessa dokumentissa käydään nimekkäimmillä klubeilla ja tavataan joukko dj-maailman suuria nimiä, mm. José Padilla, Paul Oakenfold, Erick Morillo, Pete Tong, Sven Väth ja DJ Orkidea. Lisäksi tavataan Ibizalla työskenteleviä ihmisiä ja kuullaan paikallisten kommentteja saaren arjesta. Tuotanto Pueblo Pictures Oy. Dokumentin toinen osa esitetään keskiviikkona 8.6. Uusinta.
Välimeren hyvistä kohteista mainitsen Ranskan Rivieran aina Cannesista Monacoon ja jopa Italian puolelle San Remoon. Siinä on pitkä kaistale rannikkoa ja mitä hienompia paikkoja ja kohteita. Muuta vikaa ei ole kuin hintataso on aika korkea, siksi siellä ei näy Suomalaisia kovinkaan paljon.
ja paremmaks muuttuu ku jatkaa viel pitemmalle italian ligurian puolelle. cinque terre yks upeimmista paikoista euroopassa!
Barcelona & Sitges kolahtaa. Tosin onhan Eurooppa täynnä gay-kohteita - missäs meitä ei olisi ;)

Meen ilman muuta lomalla Barsaan ja Sitgesiin. Lepoa, menoa, kulttuuria moneen makuun, yöelämää, kahviloita, mahtavaa espanjalaista ruokaa...