Eukonkantoon!

  • 1 / 1
  • Public eye
  • 31.5.2005 12:33
Iltis tietää kertoa, että tänä vuonna kannattaa suunnistaa Sonkajärven 10. eukonkannon MM-kilpailuihin. Niihin aikoo nimittäin osallistua myös takavuosien huippuluokan ammattilaiskoripalloilija Dennis Rodman, entinen Madonnan fuckbuddy, "flamboyant asshole", paratiisilintu, joka viihtyy erityisen hyvin paitsi alastomana, myös morsiuspuvuissa ja vastaavissa ei-kovin-perusmiehekkäissä asuissa.

Missä asussa (tatuoinneissaan?) Dennis aikoo kilpailla ja ketä kantaa (Madonnaa?) ei ole vielä selvillä. Sitä täytyy varmaan lähteä katsomaan paikan päälle 1.-2. heinäkuuta.

Ellei Dennis ole ennestään tuttu, hän esiintyy esimerkiksi turkisten vastaisen kampanjan mannekiinina 'Think Ink not Mink' -posterissa (pdf-tiedosto):
http://www.furisdead.com/page/rodmanthink-72.pdf

ja 90-luvulla kirjoitetun elämäkertansa "Bad as I Wanna Be" kannessa (tässä saksankielinen versio)
http://www.dtv.de/_images/cover640/20060.jpg

On siinä Sonkajärven ukoilla ja eukoilla ihmettelemistä, varsinkin jos voitto tällä kertaa menee Viron sijasta isomman veden taakse.

Onkohan muuten kilpailun säännöissä sanottu, että eukonkantajan on pakko olla mies? Koska kisassa nähdään ensimmäinen nais-naispari? Eukon ehkä kuitenkin on oltava eukko eikä ukko.