Kreikka (Kreeta/Corfu/Karpathos)?

Heipsun kaikki!
Onko Kreikassa (Kreeta/Corfu/Karpathos) minkälainen suhtautuminen homoihin? Onko suvaitsevaa vai onko sama "tappo" meininki kuin esim. Egyptissä?
  • 2 / 10
  • Kreikkaan
  • 1.5.2005 10:59
Ei oo noiss paikoiss tullu käytyy. Naxoksell kylläki. Ja iha oli mukava meno, ei nyt mikään homo-saari, mut ihan ystävällistä oli. Eli Kreikkaan vaan! Parempi kun Kanarian turistirysät.
Karpathos on tylsä ja karu saari. Jos haluaa nähdä, mitä kreikkalaiskatolisuus on joskus ollut, niin sinne sitten: näin mm. kuinka koko seurakunta oli nelinkontin polvistuneena kirkossa aina ulos asti ( en olisi ikinä uskonut näkeväni sellaista, kun kävelin kirkon ohi). Sitten sattumalta kuulin myös ortodoksikirkon kuoron laulamista, mikä oli hyvin kaunista ja vaikuttavaa. Jos haluaa nähdä, mitä on aito kreikkalainen uskovaisuus ja hartaus, niin sen näkee kyllä Karpathoksella ja sen nähtyään uskoo kyllä Jumalan olemassaoloon. Se on vaikuttavaa, mutta sitä ei näe ellei mene kirkkoon katsomaan, kun siellä on seurakuntalaisia paikalla.

Karpathos ei ole bailupaikka.
Heipsun!
Ei ei ei. En minä mitään erityistä bailupaikkaa etsikkään.
Rantaa ja kävelemistä ja ehkä vuorille/kukkuloille kiipeilyä.
Ja olisi mukavaa jos homot olisivat tervetulleita vieraita.
Onko Mykonos Kreikassa ainut kohde homoille?
Olen ymmärtänyt että se on BAILU paikka? :(
Onko siellä yhtään rauhallista aluetta?
Kyllä Kreikkaan voi mennä homokin. Tietenkään ei mitään julkista homostelua ole oikein muualal kuin juuri Mykonoksella. Mutta jos vähempi sateenkaarilipun heiluttelu riittää, niin mene ihmeessä esim. Karpathokselle! Upeat rannat + kirkkaat vedet!
Muiltakin Kreikan saarilta toki löytyy homoelämää, vaikka Mykonos painiikin omassa sarjassaan. Viereisellä Paroksen saarella Naoussan kylässä ja läheisellä Monastirin rannalla (+ kallioilla) majailee kesäisin keskimääräärin kourallisen verran seurakuntaa (pääasiassa saksalaisia ja kreikkalaisia). Eikä tuo naapurisaari Naxoskaan ole täysin homovapaaksi osoittautunut. Skiathokselta löytyy sitten jo vähän enemmän. Kaikissa em. paikoissa bailaaminen on minimaalista ellei sitä sitten halua tehdä heteropaikoissa (mikä sinänsä on ihan hauskaa toisinaan sekin). Rhodokseltakin löytynee jotain, kuten aiemmissa viesteissä on todettu.
Avoimin mielin ja ystävällisin hymyin liikkeellee niin kyllä lomailu onnistuu muuallakin kuin homojen mekassa.
  • 9 / 10
  • MiesNainen
  • 7.5.2005 10:48
Parga on pieni kylä Kreikan mantereella, Korfun lähistöllä.
Kaunnita rantoja ja maisemia. Hiljaista pikkukylän elämää.
Moikka,

Olimme puolison kanssa Karpathoksella viikon viime kesänä ja pidimme kovasti! Rauhallista, upeat maisemat ja löydettin vielä upea hylätty ranta jonne menevä tie oli poikki, eli sinne ei tullut ketään muita. Siellä sit nakuiltiin parina päivänä aika estottomasti! En usko että edes Mykonoksella olisi päässyt samoihin fiiliksiin...! Eli hyvä paikka, sinne vaan!