miten päästä liikaa karvoisuudesta irti

heips!

täs ajattelin pistää yhen viestin toivoen saavani asiallisia vastauksia ;), kun mul oli vähän samanlainen aihe ihmissuhdepalstal 2 kk:ttä sitten ja siihen tuli reiluusti positiivisia ja kannustavia vastauksia, mut eilen sinne tuli yllättäen pitkän ajan jälkeen uusi viesti joka sai mut miettimään oisko jotain tehtävä tän ongelmaan eteen? kun nimittäin mua on vaivannut koko nuoruuteni ajan kehoni liiallinen karvaisuus, joten tässä kysymykseni: eli olisiko kukaan ystävällinen ja kertoisi mikä olisi tehokkain ja halvin vaihtoehto päästä näistä karvoista irti? ja just tarkoitan edullisin vaihtoehto kun mul ei kauheesti varaa oo käydä jossai kauneushoitolas, oisin kiittollinen kaikesta avusta=)
Näin ne viestit, enkä ymmärrä, miksi haluat päästä karvoistasi eroon vain yhden poikkipuolisen mielipiteen takia. Ota huomioon, että jotkut pitävät karvattomista, toiset karvaisista. On monia tapoja päästä karvoista eroon, mutta jos niitä ei ole, niin niitä ei mistään saa. Suurin osa suomalaisista on melko vähäkarvaisia, joten miksi suotta lähtisit kilpailemaan monien karvattomien kanssa niistä karvattomuuden ihailijoista, kun sinulla on paljon vähemmän kilpailua niistä, jotka nimenomaan pitävät karvaisista. En ymmärrä, miksi sinun pitäisi muuttaa itseäsi sen takia, että joku ei satu pitämään karvoista, kun on monia muita, jotka pitäisivät sinusta karvoinesi päivinesi. Et voi kuitenkaan miellyttää kaikkia.

Laitapa ilmoitus nettiin, jossa mainitset olevasi karvainen, ja katso, millaisen vastaanoton saat. Tai mene baariin ja jätä pari ylintä paidannappia auki, että rintakarvat vilahtavat sopivasti, ja kääri vaikka samalla hihat kyynärpäihin, jos sinulla on karvoja käsivarsissasikin. Katso, miten niihin reagoidaan. Jos olet karvainen, sitä kannattaa mainostaa, jotta ne, jotka sitä osaavat arvostaa, löytäisivät sinut helpommin, ja ne, jotka eivät osaa, ymmärtäisivät pysyä poissa.
  • 3 / 12
  • Karvaisuus
  • 4.4.2005 0:05
Itsekkin "hiukan" karvaisena ymmärrän halun päästä karvoista eroon :(

Voi Melli, olisipa se niin helppoa että laittaisi vaan ilmoituksen nettiin ja mainitsee olevansa karvainen... Mutta kun EI!
Itse en "viihdy" karvaisena...en ole karvaista tyyppiä...Olen HINTTI! :)
Hmmm. Olen kai suomalaisittain jossain määrin karvainen, ja viihdyn sellaisena. "Väärissä paikoissa" kuten selässä ja olkavarressa kasvavat karvat hiukan kiusaavat, mutta eivät ole sen suurempi ongelma.

Lisäksi pidän karvaisista miehistä. Mitä karvaisempi, sen parempi. Epäsiisti parta tai roikkuvat viikset eivät kyllä ole makuuni. Mutta karvaisuus ei ole niin tärkeä, ettenkö voisi pitää myös vähäkarvaista kiihottavana, jos muuten mätsää.

En ymmärrä, mitä tekemistä karvattomuuden haikailulla on homoseksuaalisuuden kanssa. Nykyaikana karvaisuutta pidetään yleisestikin kai jotenkin epäesteettisenä, kun vielä 70-luvulla se oli haluttu ominaisuus. (Ei niin, että 70-luku sinänsä vastaisi ihanteitani.) Homojen joukossa on tietysti tavallista enemmän trendien perässä juoksijoita, jotka haluavat tässäkin seurata orjallisesti muotia. Minusta ylenpalttinen sheivaaminen on kuitenkin luonnotonta.

Mutta jos karvoja kasvaa, sehän on vain miehekästä, sillä naisilla ja lapsilla ei tavallisesti kasva karvaa niissä paikoissa, joissa miehillä, joten karvaisuushan vain erottaa miehen selvemmin naisista ja pojista. Ja miehiähän hintit kai haluavat? Tai no, jotkut ehkä haluavat poikia, mutta minä en ainakaan ole mikään kehdonryöstäjä.

Mutta joka tapauksessa, kun tiedämme, että homot useimmiten haluavat *miehekkäitä* miehiä, niin miksi niin monet homot väenväkisin tekeyvät naisellisemmiksi kuin ovatkaan? Luulisi, että he ymmärtäisivät, ettei se mitenkään nosta heidän osakkeitaan.

Karvaisuus toki on sellainen asia, josta ollaan vähän eri mieltä, mutta jos karvaisuus tai karvattomuus on jollekulle este suhteelle, niin tuskin hänen peräänsä kannattaa surra.
No onhan se IKÄVÄÄ jos bottom-kundilla on karvainen perseen seutu...Hankalaa löytää sitä oikeaa "oviaukkoa" karvapöheikön keskeltä. Eli ajelka vaan posliiniksi! Paljon helpompaa ja sellaista joap voi nuollakkiN!
Voi kuule, eipä se ole aiempia topeja haitannut... ja jos haittaa, tervemenoa. Ajeltuja hinttejä riittää Suomessa varmasti riesaksi asti, sen kun menet nuolemaan niitä. Mitenkäs se nyt menikään... Ei bottom yhtä miestä kaipaa.
tuota karvaongelmaa en ymmärrä laisinkaan, mulla on uusi ihana rakastaja joka on karvainen kuin apina,myös selästä ja sekoan kohta onnesta sen vuoksi
  • 8 / 12
  • Laiheli25v
  • 16.4.2005 14:23
Woih!
Löytäisinpä minäkin MIEHEN joka ei säiky karvaista bottom-kundia :(

Siis yläosa (rintakehä, selkä...) on lähes 100% karvattomat, mutta sitten jaloissa, persvaossa...karvoja löytyy. Ja oikeastaan kaikki top-kundit ovat olleet "yök, karvoja!"....

Vai johtuuko se siitä että laiha kroppa+karva-yhdistelmä ei sitten ketään innosta?
Eipä todellakaan. Mun esim. on vaikea kuvitella mitään seksikkäämpää kuin laiha yläkropaltaan karvaton ja alapäästä karvainen kundi! No, jos vielä navasta menee karvavana alas päin, niin *aaah*. =) Ei muuta kun laita vaan city.fiihin ilmo ja muista mainita karvaisuudestasi, niin eiköhän vastauksia ala tulla (riippuen toki omista vaatimuksistasi kumppanin suhteen).
Laiheli25v, en tietysti voi tietää millaisista miehistä sinä pidät, mutta veikkaisin että useissa tuollaisissa tapauksissa ongelma on omassa miesmaussa. Jos pitää kovin laitetun näköisistä miehistä, niin sellaiset yleensä eivät myöskään osaa arvostaa luonnollisuutta, vaan haluavat jonkun viimeisen muodin mukaan sheivatun ja meikatun kundin, jonka häpykarvoitus on ehkä vielä huolellisesti muotoiltu sellaiseksi pieneksi bonsai-pensaaksi...

Vähän niinkuin heteropuolella on niitä miehiä, jotka haluavat naisensa sellaisina kuin pornofilmeissä, karvoja saa olla vain päässä ja ehkä jalkovälissä sellainen muotoiltu kolmio tai raita, joka mahtuu bikinien alle.

Minusta sellainen on luonnotonta ja käsittämätöntä, mutta kuten tiedämme, makuja on moneksi. Minulle eivät topit ehkä ole nyrpistelleet siksi, että suosin itsekin sellaisia topeja, jotka eivät ajele muuta kuin partansa. Tai ehkä vedän ulkoisella olemuksellani puoleeni sellaisia topeja, jotka haluavat miehen au naturelle, eivät nyljettyä kania tai sheivattua shemalea. Tai ehkä heillekin on ollut tärkeämpää se, mitä korvien välissä liikkuu kuin se missä karvat sijaitsevat.
Eniten minua kiinnostavat "miehiset" miehet... siis en edes etsiskele viimeisempien trendien mukana meneviä kansikuva-pojuja.... Mutta ehkä minulla on vain huonoa tuuria miesten suhteen :(
"Eniten minua kiinnostavat "miehiset" miehet... siis en edes etsiskele viimeisempien trendien mukana meneviä kansikuva-pojuja...."

Sama täällä.

Miehekäs, siisti ja mahdollisesti karvainen (rinta, kädet, siisti naamakarvoituskin ok, mutta siistitty alapää) heteromainen aikuinen mies on se juttu. Ei tarvi olla mikään atleettikaan, kunhan on normaalivartaloinen. Harmi vain että nuo "vaatimukset" täyttäviä miehiä löytyy lähinnä heteromiehistä.

(Tosin pitäähän miehessä olla toki muutakin noiden "fyysisten" ominaisuuksien lisäksi.)