Euroviisu-Angelica Botoxissa 29.4.

Yllätystuulahdus Valko-Venäjältä:
Viisukisaaja ANGELICA esiintyy BOTOXISSA

Valko-Venäjän euroviisuedustaja Angelica Agurbash saapuu Suomeen näyttämään, miten suuressa maailmassa ja varsinkin uusissa euroviisumaissa viisut hoidetaan! Angelica kiertää 20-henkisen delegaationsa kanssa ennakkoon Euroopan maita läpi promotoimassa itseään ja kilpailukappalettaan. Ja kuinkas muuten kuin omalla suihkukoneella!

Angelica (35) on entinen Miss Valko-Venäjä, vuoden 2002 venäläinen nainen sekä maansa kulttuurilähettiläs. Hän on tunnettu näyttelijä ja laulaja, joka on levyttänyt yli 300 kappaletta.

Gay Club Botox
Pe 29.4.2005 klo 21-04 @ Fever, Annankatu 32, Helsinki.
Happy Hour klo 21-23.
Liput 7.

Angelica esiintyy Botoxissa 29.4. klo 23.30.

Lisää tietoa: http://www.gayclubbotox.com/angelica.html
Siin meni taas bileet pilalle. Olis voinu mennä Herkkuun euroviisuilemaan !
Toihan on vain hupaisaa. Pikku show piristää iltaa kuin iltaa. Tuskin se venäläismissi siellä koko iltaa laulelee, ja luotan että Botoxin musalinja on edelleen hieman toista kuin esim. Herkussa. Ainakin dejiit on samat.
No varmaan laulelee pari biisiä. Miks aina joku valittaa, että ei oo mitään koskaan ja sitten kun joku järjestää, niin heti valitetaan.Viimeks valitettiin kalliita hintoja, nyt on häppärit. Esiintyjiä ei ollut viimeks, siitäkin valitettiin ja niitäkin on nyt hommattu. Ja paikaksi on vielä saatu vanha DTM, joten mitä vielä valittamista? Kerrankin voi perjantain viettää jossain muualla kuin dtm:ssä tai hercussa.
  • 5 / 33
  • Heavymies
  • 26.4.2005 12:56
Miksi ei edes kerran rikottaisi raja-aitoja, homokuppilat ja homot tarvitsevat piristysruiskeen. Oi jospa joku olisi ennakkoluuloton ja buukkaa jotain muuta kuin iänikuista euroviisuiskelmäeurohumppa yhdistelmää.
mutta monet meistä homoista tykkää euroviisuiskelmäeurohumpasta. Musta tää on erinomainen cocktail, kun saa hiukan valkovenäläistä euroviisua, mutta ei yliannostukseen asti, kun koko muun illan saa sitä hyvää ei-euroviisumusaa, mitä botox on pitänyt tapanaan soittaa.
  • 7 / 33
  • sunshine
  • 26.4.2005 14:28
vali vali vali.

Esiintymisaika on ilmoitettu jo. Saavu vasta esityksen jälkeen tai paneskele vessassa tulpat korvissa esityksen ajan. Win-win!
  • 8 / 33
  • Miksuboy
  • 26.4.2005 14:33
Sunshine on hassu. Juuri oikea kommentti. Olen kaikesta aina samaa mieltä. Sunshine on ihana mies, olen sun fanisi. Kuka olet? Yritän bongata sinut tuolta Botoxista ;) Piristit siis päivääni, kiitos
Seuraavaan Botoxiin sitten Kotiteollisuus ja yhtye Paska.
Se on teille kanoille ihan oikein.
Anteex, mutta onkohan sinulta hevimies jäänyt jollain tapaa ymmärtämättä, että botox on klubimusiikkitapahtuma? Ei heviä, ei Paskaa - toivottavasti nytkään ei edes pienellä peellä.
Paska (Ari Peltonen) sopisi Botoxiin kuin suutarin sormi... eikun siis ainakin yhtä hyvin kuin joku Euroviisu-Angelica.

Uusimmassa Hesarin Nyt-liitteessä kerrotaan, että "yhtye" on juuri julkaissut levyn Women Are from Venus, Men from Anus. Levyllä on myös paaviaiheinen kappale Pope=Wanker. Paska toteaa, että vaikka paavi oli kappaletta tehtäessä jo huonossa kunnossa, se ei poista pahaa, mitä hän täysissä järjissään teki suojellessaan pedofiilejä ja vastustaessaan ehkäisyä ja homoseksuaalisuutta. Tosin hän toteaa myös levystään, että sitä kuuntelevat tuskin edes fanit, ja että sitä ei ole tehty kuunneltavaksi vaan omistettavaksi.

Lisää tällaista asennetta!
Niin, täähän menee makuasioista kiistelyksi. Mun klubimusiikkitajuntaan ei kuulu euroviisut. Kun antaa pirulle pikkusormen niin - seuraavis bileis esiintyykin sitte jo varmaan joku Paula. Sit on jo ihan sama viettääkö iltansa siellä heteroystävällisessä homoravintolassa vai Botoxis.

Toivottavasti euroviisu-ulinat kestää mahdollisimman lyhyen ajan, jotta päästään nauttimaan kunnon menosta. Nähdään ! ;)
Public Eye, noh eikä sovi, ainakaan musiikillisesti. Kävin ihmettelemässä Paskaa Bäkkärillä joskus ammoin ja se oli kyllä sangen persoonallista ja taatusti haasteellisempaa four-on-the-floor genreen tottuneille kuin E-viisut ikuna. Siksi uskallan epäillä Paska karkottaisi monet homot paikalta. Makuasia kuitenkin lopulta, ja sitä profilointia on aina hyvä miettiä. Noin muuten, Paska on ilmiö.
Homobaarien esiintyjä-buukkaukset remonttiin, kiitos! Rockia ja Heviä homoillekkin. Noh, ehkä muutaman alkoholilla varusten pullon ja 32 voltin jälkeen tämäkin Slutskaja akka on siedettävä.
Loistavaa että saadaan edes yksi tämän vuoden viisukisaajista Suomeen promoamaan... Vieläpä yksi parhaista.
Suomessa promoaminen on edellisillä kerroilla tuottanut varsin hyviä tuloksia. Kaikki vuosina 2002 ja 2004 täällä vierailleet viisuilijat sijoittuivat top 10:en ja molempina vuosina voittajakin löytyi Suomessa piipahtaneiden joukosta.
totta puhut Jarmuz! näin muuten taitaa todella olla. Viime vuonna ruslana oli Herkussa eli ehkä tää on joku enne.
Ja hyi helvetti, ei mitään heviä homobaareihin. Hevi-homoja on niin vähän, että mestahan ois heti konkassa. Tunnustakaamme hinttarit stereotypiamme sillä viisuthan on mahtavia ;) ihanaa kevyttä hömppää, joka kerran vuodessa edes naarattaa ;)
HerraA mistäs tiedät, että homohevareita on "vähän"

Pakostakin tulee Homoviisu fani kun pakkosyötetään lahjaton Anjelica Slutskaya venakko lavalle.

Jos kerran klubimusiikkia, niin Depeche Mode tai Pet Shop Boys olis tosi jees...ai niin unohdin, eihän Botoxilla ole tarpeeksi fyrkkaa moisten bändien kohdalla vaan pitää tyytyä siihen minkä ilmaiseksi saa
Hapannaama. ootko koskaan ollu iloinen mistään tai tyytyväinen mihinkään?

depeche mode tai pet shop boys ois todella jee, mutta kai nyt pahvi tajuat että esiintyjiä ynnä muuta mitä klubeissa on maksetaan pääsylipputuloilla ja aivan varmasti et ois sinäkään valmis maksamaan semmoisia lippuhintoja millä jonkun DM:n esiintyminen pikku homopaikassa katettais.

musta botox on tarjonnu oikein hyvin rahoille vastinetta esitanssijoiden ja hyvän musan ja videojukkien ynnä hyvän meiningin muodossa.
  • 21 / 33
  • valkoveäjä
  • 28.4.2005 17:18
botoxhan vois tarjoilla valkovenäläisiä illan kunniaksi, eh heh. kuuluko se happy houriin? voi vitsi mulla on taas jhyvä läppä.
Millasta musaa Angelika siis on? tyypillistä viisuilua ihan vaan vai? onks se miten suosittu oikeasti kotimaassaan?
Onko yhtään naisia lähdössä Botoxiin tänään...? :-) Kun on vihdoin vaihtelua Hehkulle ja Kaisikselle...!
Mielettömät bileet eilen!! Oli nostalgista olla taas vanhassa Mamassa. Musiikki oli hyvää, ihmiset kauniita ja euroviisu-Angelicakin oli paljon tyylikkäämpi kuin mitä mä olin kuvitellut.

Ja Happy hourissa oli tosiaan tarjolla valkovenäläisiä.... ;)
Botox rulettaa! Koska on seuraava? Koska koska koska?
Yes, kyllä oli hyvät bileet eilen ja nyt paikkakin oli täynnä loppuun saakka! Angelique oli mahtava esiintyjä. Musiikki parantunut huomattavasti edellisiin botox klubeihin verrattuna. Parhaiten on paikkana mun mielestä Fever toiminut noista, missä botox on ollut.
Kyllä olisi porukkaa enemmän saanut olla. Alkoi harveta turhan aikaisin. Etsikää pienempi paikka, niin voisi tulla edes tiiviimpää tunnelmaa.
oli se botox kyllä toodella täynnä varsinkin kun vertaa muuhun kaupunkiin saman iltana. koskaan en oo taksia saanu pe-iltana kolmelta niin helposti kuin nyt botoxista lähtiessäni. älkää pojat aina valittako. mulla oli ainakin kivaa - puitteet oli uudet, viina halpaa, paikalla oli paljon tuttuja ja tanssijoita oli kivaa katsoa...
Toivottavasti Botox on myös jatkossa Feverissä, mun mielestä ehdottomasti Unqiin ja Umoon verrattuna paras paikka. Koska on seuraava Botox?
Todella hauska ilta ja musa loistavaa,jatkakaa vaan enemmän house-linjalla!Porukka muuten jees paitsi ainahan pitää olla joku nelikymppinen nuorempien perässä roikkuva limanuljaska :/)
Minkälainen tuo Mikael25 onkaan 4-kymppisenä, kun asenteet ovat jo tuossa vaiheessa tuommosii.
Tarkoitin tuolla vaansitä kun vanhat äijät käyvät suoraan käsiksi mitään sanomatta ja roikkuu kimpussa tanssilattialla.....Ei nuoremmat toimi silleen.Eikö se kuulu jo käytöstapoihin???