seuraa vailla

mistä kantsii etsiä fiksua yli 35 v. naisseuraa, kun en ole bilettäjätyyppi? deittinetistä en ole löytänyt. ehkäpä asun maantieteellisesti syrjässä (Pirkanmaalla) jossa ei varmaankaan ole vapaita lepakkoja.
harrastuksista ei ainakaan löydy kaltaisiani, kun en pelaa futista enkä kiekkoo.
enää ei taida Z-lehdessä olla kirjeenvaihtopalstaakaan?
entä onko muissa lehdissä, tietääkö kukaan?
Miten sinä luulet että kirjeenvaihtopalsta olisi parempi kuin deitti.net? hmm..

En tiedä mistä meitä löytyy. Jotkut varmaan netissä, mutta useimmat vaan elävät ja katselevat ympärilleen (tai ovat katsomatta). Täytyy kait ottaa riskejä jos joku kiva tyyppi tulee vastaan; näin oon itse tämän ratkaissut.
Hei yksin. Fiksua, yli 35v.naissuraa löytyy mm. Mummolaaksosta. Nimi johtaa vähän harhaan, mutta siellä touhuaa myös n. 30v. ja siitä ylöspäin olevia, toiminnallisia
naisia. Katsasta Mummolaakson nettisivut.
  • 4 / 22
  • runosielu
  • 12.1.2005 16:28
yksikseen katselee taivaanrantaa, mieltä haikeata tunnustelee, kun toista samankaltaistaan vierelleen kaipaa-) on tämä hetki niin hiljainen, musiikkia kuunnellen, sanoja sen tulkitsen.. niissä sävel on rakkauden.. jaatkos kanssani tämän, jään odottamaan..
Hetki,
jolloin toivoisi,
etten olisi yksin.

Hetki,
jolloin toivoisi,
että karmeat kuvat katoaisivat
ja osaisi rakastaa.

Onko minullakin mahdollisuus kokea,
kuinka rakkaus muuttaa elämän.
Kuinka se kokoaa palapelin palat kohdalleen?
Kannattaisi katsella kaapeista... Siellä on paljon vielä porukkaa, pari kertaa omani kaapista löytäneenä tiedän...
hei,

mä olen 40+ ja kaipaisin minäkin jotain kumppania yhyyyy..
:.-) mut sellaista +30 v.
  • 8 / 22
  • Starling
  • 22.2.2005 17:20
Ja sitten joku vielä ihmetteli miksi lepakkolaaksossa käy keskustelu niin kovin hiljaisena...
  • 9 / 22
  • ihmiäinen
  • 22.2.2005 18:18
mä en nyt ihan tiedä, oliko tuo edellinen kommentti tuohon minun lauseeseen....? kun siis, itse mielellään kirjottelen, mutta mun mielestä deittijutuille on omat paikkansa. taisiis, sitten sille vois olla oma alueensa näillä sivustoilla.

mä en nyt vaan usko ihan, että esim. 14-v. laittaisi omalla nimellä ilmoituksen tänne, ja, no, aikamoiselta sattumalta tuntuu sekin, että seuraava seuranhakija on samanniminen...

kiva tietysti olis, jos joku laittais tänne seuraa vailla oleville jonkun linkin, mihin voi deitti-ilmoituksensa jättää. minen tiedä, kun en ny tuollaista palvelua tarvitse...

tarkotus ei oo olla tiukkapipo, kuulostanko siltä oikeesti...
Joo, en usko että tätä palstaa ihan noita deitti-ilmoja varten on luotu... Kaiken maailman ihmisiä on liikkeellä, enkä tällaisen palstan deitti-ilmoituksiin lähtisi edes vastaamaan. Ihmisiin tutustuu parhaiten keskustelemalla heidän kanssaan, aika utopistiselta tuntuisi lähteä etsimään seuraa tuollaisella ilmoituksella siis ylipäätään.
ihmiäinen kirjoitti: "mä en nyt ihan tiedä, oliko tuo edellinen kommentti tuohon minun lauseeseen....? "

Ei ollut ei. Olisi pitänyt laittaa: Samaa mieltä kanssasi ihmiäinen, -ja sitten perään jo julkaistu kommenttini. Elikkäs ainaskaan minä en pidä deitti-ilmoituksia kovin mielenkiintoisena keskustelu-foorumin sisältönä. Eli ei tarvii ihmetellä keskustelun puutetta, kun taso on tätä. No, enpä ole itsekään mitään mieltä avartavaa otsikkoa aloittanut. Eipä siitä seuraa mitään muuta kuin väärin ymmärryksiä, yleistä "sä sanoit noin, eihän se noin mee, mitä sä nyt tarkoitit, mee kotiis" -tyyppistä köyden vääntöä.

Jahas, vetäydynkin tästä taas taka-alalle kiukuttelemaan. Taustalle vaanimaan, näköjään ;)
minäkin olen siis aikamoisen sinisilmäinen ihminen kai yleensä, mutta kun oli tuo lapsipornoon vivahtava ilmoituskin, niin aloin epäillä. (en tiedä ilmottiko siitä monikin ylläpidolle mun lisäksi, varmaankin, mutta onneksi poistettiin..)

eikä ole mitään haluja ihmisten deittailumahdollisuuksia tyrmätä..:)
No lehtori täs ny vaa,

siis kyl mä ny oikeesti etsiskelen jotain kumppania mut toi mu viesti ny oli sellai vastaus noihi ylemppii, et en mä ny tääl ruppe mitä naist etti. Kuha vai heiti. Ja virne silmäkulmas ;-)
"Ihmisiin tutustuu parhaiten keskustelemalla heidän kanssaan"

Milläs tutustuu kun kukaan ei tule juttelemaan moneen vuoteen?
yksin: Näköjään täältä. Täällähän näitä näyttää olevan yksinäisiä ihmisiä, jotka ottivat viestistäsi "mallia" ja kas meillä on nyt myös deitti-palvelu täällä. Ei toki mua haittaa. Jatkakaa ihmeessä.
Hups, isoveli valvoo ja korjaa kaikki deitti-ilmoitukset pois. Tosi ahdistavaa!
Lehtorille: olisi kiva tavata aikuisen oikeesti, voi olla, että olen etsimäsi nainen.
löytyykö vielä muita yksinäisiä kevätauringon katsojia. Yhdessä olisi kivempi katsella lumen sulamista ja kevään kauneutta.

Ikää kohtuudella minulla ;)
Kuullaan muutkin yksinäiset vaikka tällä palstalla...

Kevättä kohti..
huomenta kaikille palstalla kävijöille ja oleville...olen itsekin seurannut tätä palstaa "sillä silmällä"...havainnut saman asian eli yksinäisiä naisia +40 on paljon.eikö olisikin upeata,että voisimme yhdessä marssia vaikkapa kevättä vastaanottamaan helsingin terasseille ja tutustumaan toisiimme,ainakin silloin tulisi jo joku juttelemaankin....saako kannatusta?
Kahvit tai siiderikin kyllä maistuisi hyvässä seurassa ja rupatteleminen samassa seurassa olisi hienoa vaihtelua. Asustelen vaan etäämpänä =(.

Nyt alkoi tuntua että tämä rypeminen omassa itsessä saa riittää, ja jos vaikka valohoidon lisäksi joku muukin piristäisi =) talven jäljiltä olevaa mieltäni.
Kyl mun mielestä ois ain kiva tavata ihmisiä ihan irl.Niin ja porukassa kun tavataan niin ei olis mitään kummosii paineita:)