homomiehet tyylikkäämpiä kun heterot ??

eräässä lehdessä oli kysely , jossa kyseistä asiaa tiedusteltiin sanonnalla : ovatko homomiehet tyylikkäämpiä kuin heterot ??

aihe oli varmaankin " bongattu " , tästä homomiesten tositv sarjasta joka eillen alkoi .

omasta mielestäni ainakin meikäläiset on kaikinpuolin " laatutietoisempia " niin itsensä kun elämänsäkkin suhteen , toisin kuin heteromiehet .

itse en ainakaan voisi kuvitellakkaan itselläni jotain " turhapuro olemusta " , joka taitaa olla ainakin keskiverto heteron ulkoilme .
  • 2 / 13
  • BearTrap
  • 31.3.2005 22:45
Ei nyt ehkä mikään Turhapuro-olemus enää nykyään... varsinkaan kolmekymppisten heteromiesten ja sitä nuorempien keskuudessa. Varmasti siinä joukossa moni homokin jää kakkoseksi.
Ei pidä paikkaansa tänä päivänä.
Esim. kantakaupungin klubeilla on valtavoittoisetii siistejä ja tyylikkäitä heterokundeja, voisi sanoa, että homopaikat jäävät toiseksi.

Muutenkin olemukseensa panostavia miehiä näkee kaduilla ja kaupoissa siellä täällä.

Sanoisin myös, että alle 40-v. ja etenkin alle 30-v. ikäryhmissä heteromiehet kiinnittävät huomiota olemukseensa hyvin paljon - ei voida sanoa homoja tyylikkäimmäksi.

Tuossa taannoin eräs kaveri kertoi esimerkin, straight eye for a queer guy. Hänen ennen niin tyylitietoinen ja rempseä homoystävänsä oli neljänkympin jälkeen jämähtänyt tv:n ääreen ja nautti Celine Dionista. Eikä edes tajunnut surkeaa tilaansa. Sehän ei ole ollenkaan sopivaa! :)
Hei Sunsihine,

Oletko kierrellyt koskaan ns. räkälöitä, joita tässä maassa riittää? Väitän, että kokonaisuudessa tyylikkyydessä, trendikkyydessä ja siisteydessä heteromiehet kyllä häviävät mennen tullen. Muutamat trendihetereomiehet vähälukuisissa trendipaikoissa suhteessa räkälöiden suureenmäärään tässä maassa eivät suhteellisesti tee heteroista tyylikkäämpiä millään tavalla laskettuna tai arvioituna.
Barflai, olen kyllä. Olekos itse kierrelyt homopaikoissa sillä silmällä? Todella katsonut mitä miehillä on päällään? Ei se mitään tyylikkyyden riemujuhlaa pelkästään ja automaattisesti ole. Jos verrataan em. paikkojen väkimäärää kantakaupungin siisteihin ravintoloihin, joita on yli 10, päästään jo absoluuttisestikin laskettuna suurempaan määrään homoja tyylikkäämpiä heteromiehiä.

Toki on huomioitava ero Helsingin tai muiden suurien kaupunkien ja muun maan välillä. Mutta tulee se ero esiin sitten noilla alueilla asuvissa homoissakin, ehkä enemmänkin, jos he pelkäävät leimautumista ja yrittävät siksi pukeutua huomaamattomammin kuin esimerkiksi hetereoiksi tiedetyt ikäkumppaninsa.

Huomion arvoista on, että tilanne on muuttunut aika nopeasti, n. 3-6 vuoden sisällä.

Kysymys: keitä yli 40-vuotiatia tyylikkäitä julkisuuden miehiä tiedätte? Moniko heistä on homo?
Ylipäätään ihme myytti, että homot muka ovat automaattisesti huippumuodin edelläkävijöitä ja tyylitietoisia. Väitän hyvällä omallatunnolla, että huomattavan suuri osa homoista on aivan tavallisia tallukoita, jotka voivat ehkä jonkin verran seuratakin muotivirtauksia mielenkiinnosta. He eivät välttämättä itse kuitenkaan pukeudu sen muodikkaammin kuin nykyajan tavalliset kolmekymppiset heteromiehet. Sitä paitsi homoistakin löytyy myös sitä ruutupaitaväkeä. Telaketjulesbojen keskuudessa suositaan jopa tietynlaista renttuilmettä. Meitä on joka lähtöön, niin kuin heterojakin. Sekin kannattaa muistaa.
En oikein ymmärrä tätä tyylikkyys ja trendikeskustelua. Jokuhan kuitenkin aina määrittää sen, mikä milloinkin on trendikästä /tyylikästä, ei se ole mikään syntymässä saatu lahja, että osaa valita ne "oikeat vaattet" päälleen. Eiköhän tässä homojen oletetussa tyylikkyydessä ole kyse lähinnä siitä, että monilla homoilla ei ole tärkeämpiä huolenaiheita (kuten esim. perhe ja lapset) kuin jatkuva huoli siitä mitä milloinkin päällensä laittaisi taikka miten tukkansa asettelisi... Muodin seuraaminen sitten täyttää tämän tyhjiön, voihan se tietysti olla parempi ratkaisu kuin alkoholi tai muut huumeet, mutta ei mielestäni tosiaankaan ole mitään syytä ylpeillä sillä miten homot ovat tyylikkäämpiä kuin jotkut heterot (hui kauheeta) jossakin "räkälässä". Kyse on siitä mitä kukin elämässään tärkeänä pitää ja tunnen muutamia muitakin homoja joiden mielestä ns, tyyli ei kuitenkaan ole ihan oleellisinta mitä elämän laatuun tulee, ihan seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.
Olens sunshinen kanssa samaa mieltä, erityisesti alle 3-kymppiset heteromiehet ovat jo menneet samanikäisten homojen ohitse... ja nämä hyvännäköiset ja hyvinpukeutuvat vieläpä pitävät kunnostaan huolta päinvastoin kuin useimmat homot... ei kovin paljon punttisalilla ja salibandyssa jne näe kunnolla treenaavia homoja...
Ai niin, en asu Hkissa mutta vertasin kotikaupunkini heteropaikkoja Hkin homobaareihin.
On jotenkin hassuu puhua heteromiesten tyylikkyydestä kun kautta aikojen miesten tyylit ja muodit on tullu homomiehiltä, ja tulee edelleen. Suurin osa esim. muotimaailmassa vaikuttavista miehistä on homoja tai vähintään bissejä. "Trendikästä" heteromiestä vartenhan piti yrittää lanseerata oikein oma nimityksensäkin, ettei vain luultais homoks: metroseksuaali.

On helppo nähdä, et se minkä valtaväestö mieltää tällä hetkellä trendikkääks oli sitä homomaailmassa jo noin viis, kuus vuotta sitten. Homomiehet on edelläkävijöitä, niin se vain on. Ja kun heterotytöt huomaa kuinka hyviltä homomiehet näyttää niin ne laittaa miehensä pukeutuun ja pörröttään tukkansa samaan tyyliin. Hyvä esimerkki on nykyään suosittu "kukonpoika"-hiustyyli. Heteromaailmaan rantautuessaan se oli jo vanha uutinen homopiireissä.

Ei tässä ole mitään mystiikkaa. Keskiverto heteromies ei vain välitä ulkonäöstään samalla tavalla kuin keskiverto homomies. Keskiverto heteronaiselle myös kelpaa hieman huolimattomampi äijä kuin keskiverto homomiehelle. Eikä muuten kannata vertailla mitään absoluuttisia määriä, ne ei kerro mitään. Kannattaa mielummin katsoa, et kuinka suuri osa tekee mitäkin. Trendikäs ja itsestään huolta pitävä heteromiesten joukko on suhteellisesti katsottuna huomattavasti pienempi kuin homomiesten, ainakin omien melko laajojen havaintojen pohjalta, niin Helsingissä kuin muuallakin Suomessa.
  • 10 / 13
  • muotitiedoton
  • 2.4.2005 12:50
Minulle muoti ja tyylikkyys olivat tärkeitä joskus parikymppisenä, mutta ei enää. Sitäpaitsi tyylikkäät vaatteet ovat aina kalliita. Maskuliinisuuttaan korostavat homomiehet pukeutuvat melko värittömästi ja duunarimaiseen tyyliin, jos sellaista sanaa voi käyttää. Eivät he edes seuraa kuin omaa koodistoaan ja silloin tyyli kertoo enemmän seksimieltymyksistä. Pukeutumiseen vaikuttaa myös ammatti ja harrastukset.

Miksi savuiseen kapakkaan haluaisi laittaa ykköset päälleen, kun ne haisevat sen jälkeen tupakalle?
>Keskiverto heteromies ei vain välitä ulkonäöstään samalla tavalla kuin keskiverto homomies.> Tätä on kyllä aika helkkarin vaikea todistella mitenkään muuten kuin "musta tuntuu" -menetelmällä. Mielestäni huoliteltu ulkonäkö ei aina tarkoita sitä, että ollaan jotenkin huippumuodikkaita. Tuntuu siltä, että monet ovat käsittäneet tämän jotenkin väärin ja putkinäköisesti.
Kannattaa tosiaan pitää erillään muotivaatteet ja tyylikkyys. Vaikka vetää ylleen uusimmat ja trendikkäimmät kuteet, vaikkapa siltä tietyltä katu-uskottavalta labelilta, voi silti näyttää tyylittömältä. Vaatteiden pitää istua kokonaisuuteen, vasta sitten näyttää tyylikkäältä, muuten kokonaisuus jää irralliseksi ja pahimmassa tapauksessa naurettavaksi. Kuten x asian osuvasti ilmaisi "personality by pass".

Sillä nyt ei ole mitään merkitystä kuinka suuri osa designereistä on homoja. Tyylivirtaukset ja muut syntyvät vasta silloin kun ihmiset niitä tuotteita käyttävät.
sunshine kirjoitti: "Kannattaa tosiaan pitää erillään muotivaatteet ja tyylikkyys. Vaikka vetää ylleen uusimmat ja trendikkäimmät kuteet, vaikkapa siltä tietyltä katu-uskottavalta labelilta, voi silti näyttää tyylittömältä.

ASIAA!! Varsinkin Saksassa ihmiset ostavat ahkeraan viimeistä muotia ja sitten ne isketään päälle vähät välittämättä sopiiko ne edes kyseiselle ihmiselle, voin vain sanoa että lopputulos on enemmän kun usein surkuhupaisa.
Aivan kun koko maa olisi jumittautunut punk ja 80-luvun tietämille, ainakin mitä vaate/tyylimakuun tulee.
Saksassa monet miehet (heterot) "viimestelevät" itsensä niinkin paljon että monia vastaan tulevia voisi luulla homoksi, ainakin Suomen mittapuun mukaan.
En tunne toista kansaa joka käytää NIIN paljon hiustuotteita ja väriä päässään, jos homot ja Saksalaiset lopettaisivat hiustuotteiden käytön uskon että Schwarzkopf ja Lóreal menisivät alta aika yksikön konkurssiin.