botox

miks täällä mainostetaan jotakin botoxia, joka oli aivan perseestä, kun viinkeksii kävin?

Pkle meni 60 ekuu tyhmään tavaaliseen diskoon!
Jos pkle paukkujen hinnat vaan nousee 8 ekun jossakin ihmeen "pörssissä", mistä ei edes tiennyt etukäteen, niin onhan se ihan pseestä.

Tää stanan ranneliikesaittikin on avan poliittinen juttu!

Kai sitä saisi odottata rahalle jotakin vastinetta, mut ei kun täällä huseraa justa ne huijarit... kuten J.V, ja sen kannattajat,..voi V!!!!
Miks hlvetissä annettin ymmärtää, et kaikki homot muka riemun kiljuen ryntää jonnekin stan botoksiin, kun ei ollu niin.

Ei sinne menny juuri kukaan.

paska valhe!!!

Ranneliike on valehtelijoitten pesä!
siel botoxissa oli jtkn hileellä peitettyjä alatyylin miestanssijoita( ja psktt!!!), jotka oli niin korneja et vtutti.

Ou SHIT!
Tuohon nyt voi sanoa juuri muuta kuin "kantapään kautta" oppii... Tutut ja turvalliset paikat on ihan siedettäviä - vaikka jotain uutta kaipaisikin. Ei kuitenkaan kannata lähetä jokaisen trendipelleilyn perään lähteä. Ja mitä tulee noihin paukkuihin... kaikki mikä menee yli 6€:n( 45,70 FIM) on liikaa paukusta. Sen 8 € voi kohtuudella maksaa jostain todella arvostetusta kunnollisesta konjakkipauksuta, mutta ei mistään ihmedrinksusta, johon on likimain hanavettä lorotettu jatkoksi...
  • 5 / 30
  • Public eye
  • 19.3.2005 10:58
Taitaa tosiaan olla niin, että homoille on ylitarjontaa eikä mikään uusi enää jaksa kiinnostaa, vaikka kaikesta vanhasta jaksetaan silti valittaa taukoamatta.

Ketä innostaa enää edes yrittää järjestää mitään uutta, kun asia silti kiinnostaa vain kourallista ihmisiä. Tärkeintä taitaa kuitenkin olla varmuus siitä, että pääsee paikkaan, jossa on mahdollisimman paljon muitakin. Esiintyjät ja musiikki ei juuri vaikuta asiaan, asiakaskunta on se tärkein pointti. Uudessa paikassa/ideassa on aina se riski, ettei riittävän suuri määrä ole kuitenkaan innostunut tulemaan paikalle, ja niinpä helposti pelaa varman päälle ja suuntaa kulkunsa vanhoille riittävän hyväksi koetuille poluille.

Ylihinnoitellut paukut/pääsymaksut on yksi varma keino, jolla asiakkaiden valtaosa saadaan pysymään poissa. Arkadakselle muuten tiedoksi, 6 € on mummonvaluutassa n. 35,70 ja 8 € taas 47,60 - kalliita mielestäni kyllä molemmat.
  • 6 / 30
  • paikalla ollut
  • 19.3.2005 11:20
Kyllä Botox klubi Uniqissa oli täynnä. Kyseessähän on klubi, jolla soitetaan klubimusaa. Drinkkien hintoihin yhdyn kyllä täysin, Uniqin pörssi systeemi aiheutti suurta hämmennystä, kun siiderin hinta vaihteli 4 - 6,30 euroon illan aikana. Muutenkin drinkit ylikalliita Uniqissa. Toivottavasti järjestäjät huomioivat tämän seuraavaa paikkaa valitessa. Itse klubissa ei ole vikaa, jotain uutta sykettä homomaailmaan. Paikkana Uniq tosin on kylmä ja kalsea, joten toivottavasti klubi on jossain muualla ensi kerralla.
Ei pitäisi kyllä aina valitta kun joku järjestää jotain, mutta toi Uniq oli täyttä rahastusta alusta loppuun kaikessa suhteessa. Miten voi periaattessa sama juttu toimina loistavasti Umolla ja taas Uniqissa tuntui että tamä on samaa samaa soppaa kuin kaikki muutkin.
Public eye... kiitos oikaisusta. Moka oli minun - jäi laskelma tarkistamatta.
Ihmettelee tuota drinkkipörssiä. Mikä ihmeen juttu tuo oikein on?
*Muistelee, että juomien hinnoittelussa olisi olemassa jonkinlainen ohjeistus / säännöstö; eri tasoisissa ravintoloissa eri tasoinen hinnoittelu ( voi olla kyllä väärässä)*

Mutta kuten eräs mainos sen yksiselitteisesti ilmaisee: Elämä on kallista...

Jokaisen oma asiahan on tietty, minkä verran on valmis siideristään tai muusta juomisestaan valmis maksamaan, mutta järkeä toki saa käyttää, ettei ihan riistohintoja ravintolassakaan maksa. (Voitothan ohjautuvat myyjän taskuun - minnekäs muualle?)
Niin, Uniq tilana oli huono valinta. Samaan fiilikseen ei päästy, mitä Umolla.
Drinkkipörssi systeemi oli ihan hauska. Se reilut 8 e sekoitetusta juomasta on noiden ydinkeskustan yökerhojen normaalitaksa. Sitä paitsi siellä oli ammattitaitoiset baarimestarit, joten ne juomat oli hintansa arvoisia.
Jos on liian kallista niin kandee olla ostamatta - juottolat on erikseen.

Ai oli täynnä?!! Ei mun mielestä, koska poistuttiin 01.30 ja paikka oli kaikkea muuta kuin täynnä lisää olisi mahtunut reilusti ja jonosta ei ollut tietoakaan ... Herkku oli täynnä.

Botoxissa oli myös yllättävän paljon naisia ...

Ihan ok bileet, mutta tunnelma jotenkin lässähti, kun oli niin väljää ... Paikka oli siisti, palvelu niin hyvää kuin se voi olla, musiikki ja tekniikka moitteetonta, tupakan savu ei härinnyt, jos sellaisia arvostaa ...

Perjantai ei vaan taida olla bilepäivä, ei sitten millään.
Uniq tuskin tulee olemaan botoxin pesä jatkossa - siellä aloittaa Mocambosta kodittomaksi jäänyt Bundolo, ja lauantai-illat ravintola varmaan pitää itsellään, kun kysyntää löytyy varmasti ilman ulkopuolisia bilejärjestäjiäkin.
sunshine - yleensä baaritiskeillä työskentelevä baarimestarit ovat ammattitaitoisia, joten sillä ei liene vaikutusta juurikaan paikan hintatasoon. Sitäpaitsi baarimestarien ammattikunta on koulutettua - kuka tahansa ei baarimestari-nimikettä voi käyttää, vaikka kuinka tiskin takana hanakaljaa lorottaisikin. Joskus on eteen sattunut sellainen baarimestariksi itseään tituleerannut hanakalja-apina, joka ei osannut tehdä Bloody Marya (eikä tietystikään tiskin takaa löytynyt drinkkiopasta), Mutta 8€ jostain paukusta josta 4 cl on viinaa ja loput limua, jäitä ja väriaineita + hörselöitä, on edelleenkin liikaa. ( Väitetään, ettei hintataso ole Suomessa noussut, mutta ei "ennen vanhaan" tasokkaassakaan paikassa yli 30 markkaa (5,05€) tarvinnut maksaa drinkistä - oli se miten ihmeellinen tahansa.) Periaattesta minä tässä jupisen - jos ei rahat riitä bailaamiseen niin minkä ihmeen takia tuppautua sitten vielä kalleimpaan paikkaan, jos on mentävä.
Arkadas, mitäs nyt?

Koulutettuja tai ei, kaikilla baaritiskin takana olevilla ei ole baarimestarin erikoisammattitutkintoa. Ei vaikka ne niitä drinkkejä väsää ja ottaa tekeleistään saman hinnan, kuten esim. extrat kesäisin monessa paikassa. Asiakas huomaa sen kyllä, kun saa lasin eteensä - monesti jo otteista drinkin tekovaiheissa.

Jos yökerho sijaitsee ydinkeskustan kalleimmalla alueella, ja sisustukseen ja tekniikkaan sekä henkilökunnan ammattitaitoon on panostettu tottakai se näkyy hinnoissa!

Hinta on myös keino profiloitua.

Mutta kyllähän nää Arkadas tiedätkin.

Sitä paitsi tuo Arkadaksen hintavertailu ei pidä paikkaansa. Olen maksanut rommicolasta 50 markkaa v. 1991 Adlonissa, mikä siis oli ykkösmestoja siihen aikaan.

Mutta tosiaan, jos rahat ei riitä kannattaa olla juomatta tai mennä kukkakorelleen sopivampaan paikkaan, niitä riittää.

Niin ja eikös Tornin American baarissa ole kaikki drinksut 10 e - mutta ne on kyllä parasta mitä saa!
sunshine - tarkoitinkin tuossa juomispolitiikassa sitä, että ennemmin suosin itse sitten noilla hinnoilla kunnon konjakkitujausta (V.S.O.P-louokkaa, eikä haittaa vaikka hinta olisi sitten 18-20€) tai keskihintaista skumppapulloa (60 - 90€) - vettä/ limua saa kaupastakin...
Ja mitä tulee tuohon ammattiosaamiseen (8-10 vuotta itsellänikin on salin puolelta eri tehtävistä kokemusta).
Ok, tässä hintahärdelissä nappasi toi hintojen päivittely niin, että tulkitsin sinunkin tarkoittavan, että ko. hinnat ovat yleisesti ottaen liikaa jo lähtökohtaisesti.

Skumppa on paras!

Noh, Arkadas, joko on konsepti varttuneille homoille mietinnässä? :)
Mitä mieltä olette naisista Botox-ympyröissä? Tahtoisitteko pitää bileet vain miehille, eli haittaako jos porukassa on naisiakin?
Huomasin kyllä että Botox'in sivuilla "Gay club" (sukupuolineutraali) oli käännetty "homoklubiksi" (miesvivahteinen...). Naisille vaan on mielestäni niin vähän tarjontaa - yksi vanhanaikainen humppa-Hehku lauantaisin, ja ajoittain sama vanha Kaisaniemi - kun miehillä on kymmenkunta paikkaa mistä valita (tai ellei kaikki pelkästään miehille, niin hyvin miesvaltaisia kuitenkin).

Haittaako siis illanviettoanne, jos samoissa Botox'eissa bilettää muutama hyvinkäyttäytyvä lesbo? ;-) Mekin tahdomme vaihtelua...!
juu, olis kyllä kiva jos botox voisi olla gayklubi, ei miesklubi... kun vain taitaa olla niin, että "vain naisille" suunnattu erilainen illanvietto ei kannata. olen ollut rivien välistä lukevinani, ettei myöskään dtm:n "men only"-ilta ole ollut huippusuosittu.

ja muutenkin, musta mixed-meiningin lisääntyminen on myös hyvä juttu...
Arkadas: ”Muistelee, että juomien hinnoittelussa olisi olemassa jonkinlainen ohjeistus / säännöstö; eri tasoisissa ravintoloissa eri tasoinen hinnoittelu ( voi olla kyllä väärässä)”

Maailma muuttuu veliseni.

Tuosta hinnoittelusäännösten purkamisesta on jo pitkälti yli kymmenen vuotta aikaa.


Alkoholiasiat ravintolassa 1.1.2003 (tarkistettu 8.10.2004):

”Alkoholilaissa alkoholijuomien hinnoittelulle ei ole asetettu ylä- eikä alarajaa. Sosiaali- ja terveysministeriö voi alkoholilain nojalla antaa tarvittaessa määräyksiä alkoholijuomien hinnoitteluperusteista. Näitä määräyksiä ei ole tähän mennessä annettu. Alkoholijuomien hinnoitteluun on kuitenkin mahdollista puuttua alkoholijuomien mainontaa ja muuta myynninedistämistoimintaa koskevien säännösten nojalla. Lupaviranomainen voi alkoholilain 33 §:n nojalla puuttua alkoholijuomien hintailmoitteluun esimerkiksi silloin, kun sen katsotaan olevan hyvän tavan vastaista tai kuluttajan kannalta sopimatonta.”
ihanko oikeesti tyttöjen pitää pyytää lupa.. Kaipa ovella sanotaan ei kiitos jos ei käy..
Must Botox oli ihan ok. Tilana Uniq oli mielestäni ainakin hauskempi kuin Umo ja musiikki suht okoo myös (ei tarvinu kuulla listahittejä); tanssimusa olis kyllä voinu olla vähän kiinnostavampaa jollain tapaa, vähän svengaavampaa rytmiä mixattu sekaan. Harmi, että ne jotka tuli ja täytti paikan, oikeastaan lähti jo ennen kahta ja jätti paikan väljäksi. Kannatan Botox-klubia vaihteluna jo. Toivois vaan, että se profiloituisi ns. kiinnostavan tannsimusiikin paikaksi ja glbt:t kävisivät siellä. Ehkä lipun hinta voisi olla 5 e.
Jaa-a, Botoxin sivuilla kerrotaan, että seuraava klubin paikka ilmoitetaan 8.4, mahtaa olla sitten suuri salaisuus? Botox oli ihan yes, tosin musiikki olisi voinut olla hieman enemmän listahittikamaa kuin mitätöntä jyskettä.
Ohoh!
Ai on hesassa homosille (ja lesbosille myös) tullut Botox?
Ja kovastippa valitetaan... Niin, kaippa se ois parempi että ei olis muuta kuin DTM ja Herkku sateenkaarikansaa "viihdyttämässä".
Tosin ne ovat kyllä aika samanlaisia (musiikiltaan, ainakin silloin vuosi sitten...).

Itse oleskelen Berliinissä ja nautin siitä että täällä on TODELLA erilaisia paikkoja tarjolla meille sateenkaarenlapsille. Löytyy rock-clubeja, discoja listahitteineen, varastorakennuksia tekno mättöineen...

Jotenkin muistelen kun itse olin Helsingissä että kaipailin sinne jotain uutta (enkä ollut ainut joka kaipili vaihtelua). Mutta näköjään nykyisin helsingissä asuville riittää ne vanhat ja varmat...ja luulisi että homoissa/lesboissakin löytyy niitä jotka arvostavat oikeaa clubi-musiikkia (sehän siis EI ole radioiden listakamaa..ei ei ei!).
Voihan sitä kaipailla mitä tahansa, mutta liike-elämän lait puhuvat kylmää kieltään. Berliinin väkiluku on noin puolet koko Suomen väkimäärästä eli ei eri paikkojen elinmahdollisuuksia ei juuri voi verrata Berliinin ja Hesan välillä.
Berliini Gay skene on PALJON värikkäämpi kuin tämä Hesan Listahitti/Euroviisu helvetti, löytyy jopa oma Heavybaari homoille.
Noh, mä toivotan kaiken vaihtelun tervetulleeksi.

Botox ei ehkä ole mainostanut tarpeeksi. Lähipiiristä ainakin löytyi useita potentiaalisia asiakkaita, jotka eivät olleet kuulletkaan koko bileistä. Netti ja mainonta gaykapakoissa ei hetkessä (2 kk?) tavoita kaikkea potentiaalista asiakaskuntaa kuitenkaan. Näköjään.

En sitten tajua, miksi joku ruikuttaa listahittimusaa, kun mainonnassa nimenomaan ilmoitettiin, että jotain muuta on luvassa? Listahittimusaa on tarjolla muualla. Aina.
  • 27 / 30
  • Tympääntynyt
  • 23.3.2005 10:27
Just joo, oispa ihanaa olla Berliinissä!
Tympii nämä kaksi ainutta "clubia" mitä Helsingistä homoille löytyy :(
Toinen alkanut olemaan enemmän heteroiden suosima ja toinen taas... Noh, vaihtelu virkistäisi. Itse en päässyt nyt viimeksi käymään Botoxilla, mutta seuraavalla kerralla kyllä menen! Ihanaa kun on jotain uutta!!! Hiukan vaihtelua näihin "listahitti/mainstream/ruotsinlaiva" tunnelmiin mitä DTM ja Herkku tarjoavat!
Oli "pikkuinen" tauko Herculeksen Lauantai jortsuista.

Jonotin Herkkuun noin 15 minsaa(kohtuu aika minulle)
Mutta, mutta samat ihmiset samoilla paikoilla samojen kappaleitten jylistessä ämyreistä, jopa kappaleet tuli ihan minuutin tarkkuudella samaan aikaan kuin edellisellä kerralla käydessäni Herkussa. Pikkujoulu koristeet oli sentään älytty ottaa pois.

Seuraavan kerran menen Herkkuun, ehkä seuraavien pikkujoulujen aikana.
Elämä on täynnä valintoja, ei tämä sen kummempaa ole. Kuten jo sanoin, haikailu ja ininä eivät muuta niitä taloudellisia realiteetteja miksikään... Tyytymättömien kannattaa kai sitten harrastaa enemmän matkailua.
Ikävä totuus on että ei Hesassakaan taida homoja riittää kovin monen homobaarin ylläpitoon. Kivaahan ois jos niitä ois ainakin 100, mut ei kun ei...

Botox tosiaan omaa aika matalan profiilin, aika vähän siitä on tietoa mihinkään levinnyt. Täytyy koklata jossain vaihees.

En kyl nyt tajua, että oliko siis hintapolitiikassa kyse siitä, että siellä oli happy hour ensin ja sit normaalihinta. Tuskin ne nyt sentään ihan hatusta niitä hintoja rupeaa vetäisemään kesken baari-illan mitään järkevää syytä.