Kuinka minusta tuli tyhmä.

  • 1 / 3
  • athlete
  • 26.3.2005 20:23
Tästä piti tulla pitkä teksti, mutta ylivertainen inspiraationpuute iski.
Pointtina kuitenkin se, että miksei viisaus, tieto tai sivistys kuulu keskivertohomon tärkeimpien asioiden listaan. Nuorilla varsinkin tuntuu olevan prioriteetit osaltaan hieman hukassa. Järkevään keskusteluun ei kyetä mielipiteiden takana seisovien perusteluiden puuttellisuuden tai tarkistamattomien arvojen ja asenteiden vuoksi. Pakottavat mokomat minutkin selibaattiin, kun ei mieletön ruumis kiinnosta. :)
  • 2 / 3
  • hercule
  • 26.3.2005 20:46
Ei tuo sivistymättömyys tunnu useimmille homoille olevan ongelma, jos seksistä puhutaan, ja kyseessä on vielä nuori atleetti. Mene vaikka Vogueen tai Laaksoon, siellä ei turhia kysellä, jos osaat vain pitää oman suusi kiinni.
Eiköhän tuo nimimerkin "athlete" mainitsema viisauden, tiedon tahi sivistyksen puute kuulu tasavertaisesti niin hetero- kuin homonuorison keskivertoisuuteen. Siinä missä juuri ajokortin saanut heterojannu miettii kaiken aikaa viinaa, tissejä ja pillua, niin homokaveri miettii viinaa, kullia ja pyllyä. Ja oheismietteinä korvien välissä seikkailevat karvanoppatoyotan viritykset, meikkilaukun sisältö, kuntotreenit ja kenties parhaimmillaan itsensä sivistämiseen tähtäävät aktiviteetit. Ihan luonteen mukaan.

Sillä järjellä on tapana kertyä päähän vasta iän karttuessa. Iän karttuessa usein korvien väliin kertyy henkistä pääomaa, arvomaailma selkiytyy ja jalostuu. Ainakin suurella osalla. Sitä kutsutaan aikuistumiseksi.