Jalkapohjat ja varpaat

Mitä kivaa voi jaloille ja varpaille tehdä? Poikaystäväni kertoi hieman häpeillen, et haluis kovasti mun hyväilevän jalkojaan/varpaitaan erityisesti. Ei välttämättä mitään nuolemista, en pidä siitä, mutta onko jotain hyviä vinkkejä tältä alueelta?
Jep.. Neuvoisin vaan rohkeesti nuolemaan ja imemaan niita hanen varpaitaan.. Jos ne on puhtaat, niin mita siina on. Se tuntuu ihan helvetin hyvalle, kun partneri imee sun varpaita tai suutelee jalkoja, tai reisia, saaria (tai nuolee niita), kun samalla rakastelee sua.. :)) Mielettoman hyvat fiilikset.. :))
Veit varpaat suustani;)...ja lisäisin että voihan käsinkin kosketella! Voithan koskea partnerisi varpaita vaikka omilla varpaillasi...jalat vastakkain. Tuskinpa kukaan on kokeillut;)!
eiköhän nuo jalkajutut ole enempi naisten välisiä juttuja, ei kai nyt poikien kesken oikein voi kuvitella varpaiden nuolemista
Olisiko tämä edellinen viesti sitä kuuluisaa mielikuvituksen puutetta? :)
  • 7 / 11
  • ihmiäinen
  • 9.3.2005 15:43
tämä ei nyt ole seksivinkki, mutta jalkojen (varsinkin jalkapohjien), varpaat mukaanlukien, hierominen, painelu jne. on taivaallista ja erittäin rentouttavaa! siis ihana tapa hemmotella omaa kultaa..

janiin, jos tarkemmin ajattelee, mikä ettei se suotuisissa olosuhteissa voisi johtaa nautinnolliseen seksiinkin...;)
Itsekään en oikein innostu ajatuksesta jaloista suussani, mutta yksi kaikkein nautinnollisimpia asioita (ei kyllä seksuaalisessa mielessä) on kun joku muu hoitaa jalkojani. Olen siksi käynyt joskus jalkojenhoidossakin, mikä on kyllä tarpeellistakin, koska kantapäideni iho on kovasti halkeilevaa sorttia.

Sitähän voisi opetella tekemään kaikkea sitä, mitä jalkahoitaja tekee... Pistät poikaystäväsi jalat ensin likoamaan lämpimään jalkakylpyyn, sekaan voisi laittaa sellaista mentholin tai eucalyptuksen tuoksuista jalkakylpysaippuaa. Sitten jalat kuivataan pyyhkeeseen, kovettumat hiotaan sellaisella jalkaviilalla ja varpaankynnet leikataan. Ehkä vielä huljautus vedessä, jotta loppukin irronnut kuollut iho lähtee pois niistä kohdista, joita oon hiottu. Sitten jalat voidaan hieroa ja rasvata esimerkiksi sellaisella "Kevyt Jalka" -voiteella tai vastaavalla. Kuivataan vielä huolellisesti, ettei varpaidenväleihin jää kosteutta, joka voi aiheuttaa rakkuloita tai jalkasientä. Vedä poikaystävällesi lopuksi puhtaat sukat jalkaan.
  • 9 / 11
  • Jalkahinen
  • 23.3.2005 9:25
Jalkapohjia voi kutittaa tai raaputtaa sormenpäillä - tai jalkapohjiin voi vaikka ns. "piirtää" tai "kirjoittaa" jollain kynän tapaisella. Joku tykkää myös yleisestä hieronnasta, varpaiden käsittelystä jne.

Itse asiassa luulisi kyllä asianosaisen itsensä tietävän mitä haluaa, sillä nämä jalkajutukin on hyvin persoonakohtaisia, eikä yleistettävissä. Kuka haluaa jaloilleen tehtävän mitäkin ja kuka haluaa toisen jaloille tehdä mitäkin.

Kokemuksesta tiedän, että kyllä ne tavat selviää, jos kiinnostusta puolin ja toisin on...
edelleenkin pidän näitä jalkojen lemmiskelyä hieman teinien touhuna tai tyttöjen väliseen ystävyyteen liittyvänä, ei millään pahalla

tunnen kylläkin pari tyyppiä n. 20v. molemmat, jotka keskenään ovat ihan fanaatikkoja tähän teemaan, esim. saunassa istuvat ylälauteella molemmissa päissä jalat keskivaiheilla ihan kiinni ja siinä sitten vain jalkapohjia hierovat yhteen ja se saattaa kestää vaikka tunnin, sanoin mielipiteeni kerran asiasta ja sain kuulla olevani ties mikä....no ihmeellinen on maailma
Niin, turha asiasta on sanoa mielipidettään. Kukin taaplaa tyylillään, ei se ole muiden asia mistä kukin tykkää.