Mitä söit tänään?

  • 1 / 12
  • PimpeliPom
  • 16.3.2005 14:15
Päivä on jo yli puolivälin, mitä söit lounaaksi? Tai mitä meinaat syödä illaliseksi?
Espanjalainen buffetti. Söin riisillä täytetyn paprikanpuolikkaan, pinaattimustekalaa, yhden kanankoiven, vähän lehmää ja join jälkkäriksi cappucinon. Illalla syön korkeintaan pari palaa leipää ja käyn lenkillä.
Aamulla söin pari ruisleivän viipaletta, joiden päällä oli kurkunsiivuja. Samaa söin lounaaksikin. Nyt keittiössä porisee itämaishenkinen keitto, jossa on kookosmaitoa, jättikatkarapuja, kevätsipulia, vihanneksia, sieniä - ja tietysti mausteet.
  • 6 / 12
  • Rokkihomo
  • 16.3.2005 17:57
...Illalliseksi sitten vaikka mita: teen kai pastaa vuohenjuustolla + pikkutomaatteja ja jotain vihreaa sekaan.
Illallisen koko: lautasessa on reunat. Lisaksi leivat tietty erikseen. Ja viinirypaleita. Syon tunnin, kunnes mitaan ei enaa mene alas. Huuhdon alas pullollisella punkkua. Ja aina on tilaa jalkiruoalle - tod.nak. tofujaateloa kahvilla maustettuna, niin paljon kuin jaksan syoda.

Nama sittewn kun joskus tohdin lopettaa tyot talta paivalta, joka on ollut jo pitka...
rusinoita,banaanilastuja,leipää,omenaa,kofeiinitabletin
ja juomaksi vettä
kirjotuksissa tarttee paljon sokeria...
Brutaalia, mutta totta - lounaalla oli muusia ja uunimakkaraa. Valitsin kuitenkin sen kaikista päässäni vilkkuvista läskivaroituksista huolimatta. Ei ollut hyviä vaihtoehtoja, enkä jaksanut mennä muualle. Mut hyvää oli :)
söin tuorejuustolla täytettyjä silakkafileitä, olivat hyviä!
jälkkärikisi kevyt jätski. Illalla vähän leipää, hedelmää ja luultavasti nutrilett patukka. Jos en innostu vielä kokkaamaan lisää sitten olisi lohikeitto ruokalistalla.