Kipeetäkö?

Kuulostaa oudolta...vai kuulostaako?

Minulla on takana lähes kahden vuoden selibaatti, tahtomattani tosin. Olen tylsä, tavallinen heteromimmi, jonka miestä ei enää haluta.

Puutostilassani olen eksynyt sivulle jos toiselle. Ja yllättynyt, perkele, perinpohjin:

Kiihotun salamana ja rajusti HOMOKUVISTA. Mies ja mies. Siinä on jotakin - noh - sanoin kuvaamatonta. Se herättää minussa sellaisia aistimuksia ja hämmentävää kiihottumista, että en tunne itseäni! Kuin varkain käsi etsiytyy pikkupöksyjen sisään...

Onko meitä muita? Mitä tämä kertoo minusta?? Nolottaa... Mutta ennenkaikkea tunnen sellaisten tunteiden heräävän joille luulin jo heittäneeni hyvästit vuosia sitten.

Olisin kommenteista kiitollinen...
Hyvin monet naiset kiihottuvat homopornosta, niin heteronaiset kuin jotkut bit ja lesbotkin. Runsas slash-fanitarinoiden (mieshahmoja paritetaan toisilleen) määrä netissä on todiste tästä. Slashia kirjoittelevat yleensä heteronaiset, jotka haluavat saada rakkaat fiktiiviset mieshahmot sänkyyn toistensa kanssa. Ilmiö on erittäin laaja. Et todellakaan ole yksin. =P
Johtuskohon tuo jollain tavalla siitä, kun kerroit olevasi hetero jonka miestä ei ole haluttanut kahteen vuoteen, että olet vain niin puutteessa että kaksi miestä yhdessä kiihottaa.... :) En kyllä oikeesti tiedä tuosta... Musta kans kaksi homo-miestä on kaunis näky. En tosin kiihotu niistä....ehkä sillon kun panettaa ja en oo saanu aikoinin ;) :)
  • 4 / 12
  • ihmiäinen
  • 9.2.2005 22:23
punaposki, elähän huolestu, tuossa ei ole mitään outoa. ihmisten seksuaalinen fantasiamaailma on varmaankin aikamoisen monimuotonen, kahdesta miehestä kiihottuminen ei varmasti ole läheskään "oudoimmasta" päästä. näin ajattelen, fantasiat vaan on niin yksityisiä, että niistä ei moni kerro. voi olla että se "pilaisi" koko fantasian. mun mielestä on rikkaus että on mielikuvitus ja kyky luoda kaikenlaista päässään. fantasioilla ei tarvitse olla mitään tekemistä sen kanssa millaisesta seksistä "reaalimaailmassa" nauttii. joku voi haluta jotain kokeilla käytännössä (vaikka nyt erilaiset asut jne.), ja sitten huomata, kiihottuuko niistä oikeassa tilanteessa vaiko eikö. luulen että monilla on "rajujakin" fantasioita, mitä ei ikinä haluaisi kokea, mutta jotka kiihottavat ajatuksen tasolla. tuntuu, että tässä asiassa on paljon hämmentävää, huomata itsessään sellaisia piirteitä, joita ei olisi uskonut. varmaan kaikki ovat kuulleet ihmisistä, jotka fantasioivat/kiihottuvat "väkisinottamis"-ajatuksista. mikä EI tarkoita sitä, että he haluaisivat joutua raiskatuksi. mun mielipide on, että ihmisellä on oikeus kiihottua päänsä sisällä oikeastaan ihan mistä vaan, kunhan siitä ei muodostu itseä (pahimmassa tapauksissa muitakin) vahingoittavaa pakkomiellettä.

sinun tapauksessasi en usko että tuo voisi ketään millään tavoin vahingoittaa, päinvastoin, sinä olet saanut siitä seksuaalisella tasolla paljon itsellesi ja löytänyt jotain, jonka luulit olevan kadonnut. :) sehän on vaan hienoa! anna mennä vaan, täysin "normaali" olet. pakko lisätä että yhtä "normaalia" varmasti on se, jos ei kerta kaikkiaan ole seksúaalisia fantasioita, nykyisin kun usein tuntuu, että sitä joutuu vähintään itselleen todistelemaan olevansa "yhtä hyvä" vaikkei olisi mitään kummempia fantasioita, jotka kiihottaisivat. :)

muuten tuli mieleeni, että eikö kannattaisi ottaa tilannetta puheeksi miehesi kanssa, jos syy sinun pakkoselibaattiisi on se että häntä "ei vaan huvita". kyllä kai suhteessa pitäisi joku ratkaisu löytää, että molemmat voisivat tälläkin tasolla olla tyytyväisiä. vaikeampaa tietty, jos on joku selkeä syy (tulee heti mieleen depressio tms.) en tiedä, kysymys oli retorinen... mutta minusta entistä hienommaksi tuon fantasiointisi tekee se, että kuitenkin olet löytänyt jonkun keinon saada seksuaalista nautintoa. varmaan kandeis silti puhua... siitä "reaalimaailmastakin".;)

tsemppiä! ja nautinnollisia hetkiä...
Mä en kyllä fanifiktioita oo juurikaan lukenu, mut on tosiaan ilmeisesti uskomattoman suosittua, että tytöt kirjoittavat mies/mies -pareista.

Tässä http://www.trickster.org/symposium/symp164.htm on (englanniks) aika pitkä juttu aiheesta. Ehkä vähän sivuaa sun kysymystä, koska tässä on kyse kirjoittamisesta, mutta paljon ihan mielenkiintosia ajatuksia...
Siis, onko ihan pakko olla samat kirjoitukset kaikilla "alan" foorumeilla ? Et taida punaposki ymmärtää maailman olevan pienen ja suomenkielisten LHBT-foorumeiden olevan vielä pienempiä ? Hoh hoijaa...mistäs muualta taidan vielä yön kuluessa bongata saman valitusvirren....
  • 7 / 12
  • Jacqueline.N.
  • 10.2.2005 2:16
Hmmmhmmhmm. Mikäs siinä jos askarruttaa.. Minä nyt en koe homoseksiä/slashia/ym. mitenkään kiihottavana vaan lähinnä se on minusta suloista ja saa hymyn huulille:) Sitä on iloinen niiden onnellisten puolesta. Olen kyllä lukenut Harry Potter-aiheista slashia, Irresistible Poisonin ja se oli tosi liikuttava.

Vai pari vuotta selibaattia..Se on vissiin jossain määrin yleistä ainakin lesboilla (vai onko?). Heteroista en tiedä.. Minä olen ollut kohta viisi vuotta selibaatissa erehdyttyäni kerran koklaamaan miestä. En halua seksitouhuihin rynnätäkään suin päin ja varsinkaan miehen kanssa.. tulee vaan paha mieli. On se parempi että se on sitten jonkun kanssa josta oikeasti välittää. Siksi tämäkin selibaatti näköjään venyy vain:-D
  • 8 / 12
  • ihmiäinen
  • 10.2.2005 14:04
kommenttina vaan se, että mua ei haittaa jos kyselee monessa paikassa, ehkä se kertoo siitä että asia oikeesti hämmentää (?). eri asia se, että "vertaistukea" saadakseen olis ehkä hedelmällisempää kysyä asiaa myös jollain yleisemmällä foorumilla, en jaksa uskoa että seksuaalivähemmistöillä olis enempi asiantuntemusta tai jotain "salattua tietoa" seksifantasioista...;)
  • 9 / 12
  • ihmiäinen
  • 10.2.2005 14:09
unohtu; se kyllä sitten ärsyttää jos joku alkaa tukkia keskustelua niinku tuolla uskonto-keskustelussa kävi... kysyä saa, kliks vaan ja koko kysymys häviää omasta näkökentästä.
jaq... anteeksi, olen laiska ihminen tän nimimerkkisi oikeinkirjoituksen kanssa. minä vaan mietin tuota selibaattia noin yleensä. kun on minullakin mahtunut elämään jaksoja "ei seksiä kuin nyt ehkä oman käden kautta", ja kestäneet useampia vuosia. en kyllä koe mitään menettäneeni, olisi varmaan pahempi olo, jos olisin lähtenyt naisia vaikka baariin seksin vuoksi metsästämään. (en niin "kamala" ole etteikö varmaan olisi löytynyt, mutta en olisi pystynyt loukkaamaan itseäni saatika toista.)

ja tämä on minun mielipide, kaikki ilo irti heille, jotka saavat yhdenyönsuhteista jotain. oon vaan miettinyt... jos saa vaikka masturboinnista irti todella hyviä viboja, niin onko silloin selibaatissa? onko se ainoa "oikea" tapa nauttia seksistä, että on toisen ihmisen kanssa? ja mitenkäs joku tyydyttävyysaste määriteltäis?

erittäin tyhmiä kysymyksiä, mutta jos joku haluais minua epäseksuaalia(?) valaista...;)
Eiköhän tuo selibaatti sulje pois masturboinninkin. Mutta totta kai ihminen kaipaa ihan oikeaa ihmistä rinnalleen ja sänkyynsäkin, sehän on ihan luonnollista.
Jacqueline.N.
"lähinnä se on minusta suloista ja saa hymyn huulille:) Sitä on iloinen niiden onnellisten puolesta."

Ollessani "hetero" minua kalvoi epäilys siitä että suurin osa miehistä on oikeasti homoja tai biseksuaaleja ja että prostituutiossa nainen on vain "operaattori" sille fantasialle että miehet oikeasti haluaisivat harrastaa seksiä keskenään!

Cheerleadereistahan on puhuttu siihen suuntaan että ne ovat siellä tavallaan validoimassa tilanteen joka muuten on kovin homoeroottinen.