Homoseksipommi

Iltalehti kirjoitti lauantain lehdessään seuraavaa:

"Yhdysvaltain puolustusministeriö Pentagon mietti 1990-luvulla ns. seksipommin kehittelemistä. Kemiallisen aseen tarkoituksena oli muuttaa vihollissotilaiden sukupuolisen kiinnostuksen kohde taistelutovereihin ja lamauttaa näin sotilaiden taistelutahto"

Artikkelin mukaan pommin kehitystyö olisi maksanut $50M ja ollut valmis kuudessa vuodessa.

Mielenkiintoinen juttu koska joidenkin mielestä homous on synnynnäistä. Tämä uutinen kumoaisi tuon väitteen.
"Mielenkiintoinen juttu koska joidenkin mielestä homous on synnynnäistä. Tämä uutinen kumoaisi tuon väitteen."

Aivoton tammikuu? Vai synnynäinen ajatustoiminnan vajaus?
Lamauttaa sotilaiden taistelutahto? Mitä? Oliko tuo siis ihan vakava uutinen vai ennenaikainen aprillipila?

Entä muinaisen maailman amazonit ja muut homoseksuaalisesti suuntautuneet taistelijat? No, vaikkapa soturiprinsessa Xena...

Aika hauska juttu kyllä: homophobisen heteron kauhukuva. Homopommi...
Herättää yhden ajatuksen:

-Miksi, oi miksi vasta nyt? Miksei esimerkiksi silloin kun olin armeijassa?

Sitten ihan tosissaan: Kuten on jo aiemmin todettu, maailmaan mahtuu ääntä ja mielipiteitä. Mutta kun ein ole mätäkuu ja aprillipäiväänkin on vielä aikaa, niin tämän viestiketjun voisi vaikka poistaa. Joku saattaa muuten vaikka uskoa lukemaansa.
  • 5 / 14
  • Public eye
  • 17.1.2005 11:06
Jossain kohtaa jenkkien ajatusmaailma on taas pahasti vinksahtanut tätä ideaa kehitellessä...

Eikös joidenkin muinaisten kreikkalaisten tai vastaavien hurjimmat taistelujoukot ollet juuri homojen muodostamia, kun kaikki halusivat raivokkaasti puolustaa taistelutovereidensa henkeä ja turvallisuutta.

Sen sijaan, jos ne hempeät tunteet heräisivät vihollissotilaita kohtaan, tilanne voisi olla toinen. Mutta kun heistä ei kertoman mukaan lähitaistelussakaan ehdi näkemään kuin silmänvalkuaiset, ei rakastuminen kai sentään niin nopeasti ehdi tapahtua...
Suurvallat ja muutkin kehittelevät sodankäyntiin kaikenlaista. Nykyisissä ja tulevissa sodissa käytetään aineita, jotka vaikuttavat tehokkaasti ihmisen käyttäytymiseen, tappamatta häntä.

Siis tässä ei noin peruskysymyksenä ole mitään ihmeellistä. Armeijan aivoriihessä voidaan tuottaa hyvinkin luovia ideoita, jotka saattavat jopa hetken elääkin. Juuri tällaisesta lienee nyt kysymys.

Vastaavanlainen toinen idea oli kehittää kemikaali, joka aiheuttaa vihollissotilaissa pysyvän pahanhajuisen hengityksen (halitosis). Sillä perusteella heidät voitaisiin tunnistaa kun he soluttautuvat väestön joukkoon.

Mielenkiintoista tässä uutisessa on se, kuinka pielessä USA:n armeijan ideanikkareiden asenteet ja käsitykset ihmisen käyttäytymisestä ovat. Juuri näillä asenteilla USA:n armeijasta potkittiin homouden vuoksi syyskuun 11. päivän jälkeen melkoinen joukko arabian kielen lingvistejä, vaikka heitä olisi erittäin kipeästi tarvittu silloin ja myös myöhemmin Irakin sodassa.

"Homopommi" -juttua on ehkä asiallisimmin käsitellyt Reuters:
http://www.reuters.co.uk/newsArticle.jhtml?type=topNews&storyID=655107
Toisaalta on selvää miksi seksipommin kehittäminen jäi kesken. Se on aivan liian vaarallinen. Voi vain kuvitella mitkä olisivat seuraukset, jos terroristit olisivat saaneet käsiinsä toimivan seksipommin ja räjäyttäneet sen esim. Washingtonissa...
Jos terroristit olis räjäyttäneet homopommin nykissä, olis varmasti välitön vaikutus ollut lentojen täyttyminen sinne....
kaikki homppelit ympärimaailmaa olis singahtaneet tupeet hulmuten "lohduttamaan" kokeilunhalusia heteroita=)=).

Joo tää meni vähän ohi...
  • 9 / 14
  • Public eye
  • 18.1.2005 11:22
Tämä itse idea "afrodisiapommin" käytöstä on tietysti pelkkää huuhaata, mutta selvennetään silti vähän käsitteitä.

Tarkoitus oli kai kehittää sellaisia kemikaaleja, jotka kiihottaisivat äärimmilleen ihmisen sukuvietin. Siviiliolosuhteissa se vaikuttaisi luonnollisesti niin, että heterot kävisivät vastakkaisen sukupuolen kimppuun ja homot homojen kimppuun.

Vain lähinnä miehistä koostuvassa sotilaspopulaatiossa heräisi se jokaisessa asustava pieni homo, kun vastakkaista sukupuolta ei olisi näköpiirissä. Eli normaalitilannetta sääntelevät estot murtuisivat ja sotatoimet unohtuisivat, kun taisteluhaudoissa syntyisi muunlaista kuhinaa.
Jonniin aikaa sitten luin jostakin parin brittiläisen huumoriveikon ideasta maailmanrauhan toteuttamiseksi, muistaakseen se oli nimeltään "peace by booze" tai jotakin sellaista...

Idea oli yksinkertaisesti, että mahdollisen sodan syttyessä NATOn ja Varsovan liiton välille Varsovan Liiton joukkoja pommitettaisiin laskuvarjoilla varustetuilla votkalasteilla. Viinaan menevät venäläiset liittolaisineen joisivat sitten itsensä täysin taistelukyvyttömiksi...

Homma oli tietysti aivan kieli poskessa heitetty "Monty Python" -tyylin vitsi, ja suuri olikin ko. herrojen ällistys, kun tiukkailmeiset MI5:n miehet tulivat hakemaan heidät kuulusteltaviksi epäiltynä salaisten tietojen paljastamisesta.

Ilmeni, että Pentagonilla oli tosiaan tällainenkin suunnitelma, joten ei tuo homopommikaan tunnu enää kaukaa haetulta...
Eikös siinä homopommissa ollut kyse siitä, että ko. kemikaali voimistaisi seksuaaliviettiä niin valtavasti, että sotilaiden olisi kerrassan "pakko" kuksia toisiaan paremman puutteessa. Siis ei niin että se jotenkin muuttaisi heidät homoiksi!
Nämä ideathan on suoraan kuin jostain Warner Bros:n piiretystä. Voi melkeinpä kuvitella pommien kyljessä valtavan ACME-logon, ja kuulla Kelju K. Kojootin naurunkiherryksen.