Botox Gay Club

  • 1 / 20
  • Hessuboy
  • 16.1.2005 10:14
Hei mahtavaa! Piiiiiiiiiiitkästä aikaa joku uusi yritys homorintamalla. Vaikka tää osottautus ihan surkeeks niin silti vaihtelu varmasti virkistää ja osaa taas arvostaa sitä, mitä jo on. http://www.gayclubbotox.com. Harmi, ettei lippui vissiin saa etukäöteen, kun umo on pienempi kuin dtm...

Ketä tulossa? nimen perusteella botoxia jo kaipaavia vanhempia? Vai nuorempia clubbareita?
  • 2 / 20
  • Tohvelit
  • 16.1.2005 17:56
Tässä on yksi 66v nuorekas gaymies menossa Botoxiin! Kaikki mukaan!
  • 3 / 20
  • Zeppelin
  • 16.1.2005 23:51
"..botoxia jo kaipaavia vanhempia"?????????

Siis eikai Botox ole mikään vanhuuden oireisiin tarkoitettu lääke, vaan pikemminkin lastenlääke.
  • 4 / 20
  • super me
  • 17.1.2005 12:55
Botox on kasvoihin ruiskutettava lihasten toimintaa lamaava lääke. Lopputuloksena rypyt siloittuvat ja ihminen menettää ilmeryppynsä. Joskus lopputulos on ok, mutta liiallinen intoilu ruiskeiden kanssa saattaa aiheuttaa melko ikävän näköisen lopputuloksen.
Varoittavana esimerkkinä Silvia, jonka toiseen silmäkulmaan tökättiin liikaa botoxia ja silmäluomi oli kuukausitolkulla lurpsahtaneen näköinen...
En ole tuon Teuvo Lomaninkaan naamasta kovin vakuuttunut. Tosin hänen ongelmansa taitaa olla lähinnä liian isoksi pumpatut huulet jotka tekevät Aku Ankkamaisen vaikutuksen. Toki tehköön kukin naamalleen mitä lystää...
  • 5 / 20
  • Zeppelin
  • 17.1.2005 13:36
BOTOX®

Vaikuttava aine on: Clostridium botulinum tyypin A neurotoksiinikompleksi. Muut aineet ovat: ihmisen seerumin albumiini ja natriumkloridi.

BOTOX®in valmistaja ja myyntiluvan haltija:
Allergan Pharmaceuticals Ireland, Castlebar Road, Westport, County Mayo, Irlanti.

Edustaja Suomessa:
Allergan Norden AB, Business Campus, 194 81 Upplands Väsby, Ruotsi

1. Mitä BOTOX® tekee

BOTOX® estää hermoimpulssien pääsyn lihaksiin, joihin ruiske on annettu. Tämä estää lihasten supistumisen.

BOTOX® on kirkkaassa lasipullossa kuiva-aineena, joka liuotetaan steriiliin suolaliuokseen (0,9 % natriumkloridi-injektioneste) ennen ruiskeen antamista. Jokainen injektiopullo sisältää 100 yksikköä tyypin A Clostridium botulinum -neurotoksiinikompleksia.

BOTOX®ia käytetään aikuisilla seuraavien tilojen hallintaan:
· silmäluomen lihaskouristukset
· kasvolihasten kouristukset
· niskan ja hartioiden lihaskouristukset

BOTOX®ia käytetään kaksi vuotta täyttäneillä kävelemään oppineilla CP-lapsilla jalan lihaskouristusten aiheuttamien jalkaterän virheasentojen hallintaan. BOTOX® laukaisee jalkojen lihaskouristuksia.

BOTOXia käytetään lihaskouristusten lievittämiseen halvauksen saaneilla aikuisilla, joilla on kouristuksia ranteessa ja kädessä. Näin voidaan vähentää käden epänormaaleja asentoja ja helpottaa esimerkiksi kämmenen ihon puhdistusta.

Lääkärit käyttävät myös BOTOXia aikuisilla hallitsemaan jatkuvaa, vakavaa ja paikalliseen hoitoon reagoimatonta kainaloiden liiallista hikoilua, joka häiritsee päivittäisiä toimintoja.

Jatkuva, vakava ja paikalliseen hoitoon reagoimaton kainaloiden primaarinen hyperhidroosi, joka häiritsee potilaan päivittäisiä toimintoja.
  • 6 / 20
  • super me
  • 17.1.2005 17:05
Toivottavasti Suomessa ei botuliinista (botoxista ) tule samanlaista pakkomiellettä kuin jenkkilässä. New Yorkilaisessa keski-ikäisten homomiesten kansoittamassa baarissa on nykyisin vaikea löytää yli 40 v. homppelia jolla ei olisi kasvoryppyjä tasoiteltu botoxilla. Tukholmassakin tuo on jo aika yleistä. Vaan sijaitseepa Helsingissäkin botuliini-klinikka, joten...
No ei kyl osottautunut surkeeksi illaksi - päinvastoin!!

Kuulemma oli jo puoli yhdeltä täynnä joten hyvä aloitus klubille. Mahtavaa vaihtelua perusmenoon, iloista hyvää housea ja riittävästi myös tuttuja biisejä.

Ennenkaikkea positiivinen fiilis loppuun asti...!

toivottavasti Botox saa jatkoa !!!
Millainen itse paikka oli? Ja fiilis sisällä? Ekailtanahan paikassa kuin paikassa on tungosta. Aina.
Entä Mama, kärsikö se Botoxista? Hgin gaykuvioihin on toivottu tietyin ajoin muutosta ja sehän on terveellinen suuntaus, mutta kun asukasluku on mitä on Hesassa niin kauhean isioja muutoksia ei varmastikaan nähdä. Tai sitten nähdään todella isoja.
Emme päässeet sattuneesta syystä minnekään..olisi silti kiva tietää enemmän:)
  • 9 / 20
  • Mikko & Jaakko
  • 23.1.2005 4:11
Meno oli mahtavaa loppuun asti! Loistavaa housea - ei liikaa poppia - ja ihania gogo-poikia. Vähän oli tungosta, mutta sehän vaan parantaa menoa. Milloin seuraavan kerran? Me ollaan mukana.
Mahtava meno!Dtm saa katsoa peiliin.muutoin siitä tulee Lostarin heteroiden paikka.lisää kilpailua kaupungiin.
Voi v...! Tunnuksena paprika! Ihan tyhmä! "face-lifting " oli myös adjektiivina kuvaamaan musiikkia. Botox sananakin on vastenmielinen ja tympeä. Sisustaisivat koko paikan vaikkapa jääkuutioilla, niin sopisi teemaan.
  • 12 / 20
  • Niin ja näin
  • 23.1.2005 20:26
Paljon porukkaa, hyvää musiikkia, tosin paikka alkoi tyhjentyä jo yhden jälkeen. Jengi siirtyi ilmeisesti mamaan.

Baarissa ei ilmeisesti oltu varauduttu asiakasmäärään. Palvelu oli tosi hidasta. Neljä henkeä siellä oli työssä, mutta ei siitä oikein mitään tullut, vaikka parhaansa varmaan yrittivät.
Siis kyseessä ei ilmeisesti ole mikään kiinteä klubi vaan joku kertajuttu? Rupesin vähän ihmettelee.

Ihan hyvä idea kyllä sinänsä, ei pelkoa konkastakaan ihan heti.
Noissa kiertävissä taitaa olla vakiona, että järjestäjä saa lipputulot ja paikka ottaa baarimyynnin tulot, tilavuokraa ei sitten mene. Voi tuokin kuvio mennä taloudellisesti tiukaksi, mutta onpahan riski pienempi kuin uuden paikan perustamisessa.

Uutta Botoxia odotellessa siis, ja oishan se sitten 04:ään!
Botoxin nettisivu lupasi uutta iltaa pian. Saisi tulla nopeasti. Ainakin eka klubi oli ihan tulessa! Mä olin ihan unohtanut, että homomestassa voi tulla niin hyvää musaa. Sirkka Tällin tanssi lavalla oli myös aika jees.

Jatkoa odotellessa...
Haiskahtaa Tukholma syndroomnalta. Vakipaikat out ja sitten tulot yksityisille. Niille jotka eivät muuta osaa.

No aikansa kutakin, olen avoimin mielin ottamassa vastaan uusia paikkoa ja miljöitä, uusin ideoin, se on mahtavaa!
Mutta jos nämä samat dt:t ja samat äijät ovat taustalla niin PRKL.
Anteeksi kaverin kone, en osaa näitä näppäimiä täydellisesti kun korvassa on kieli....