Oulun Becksun Synttärit ! ! !

Oulun Gay-Yökerho Club Becksu Täyttää Vuoden La.26.3
illan esiintyjänä on Miss Divet
Liput 5 eur, sis. narikan

Becksu Avoinna Pääsiäisenä: To-Pe-La Klo: 23 - 04
Millainen ja kuka toi Becksun esiintyjä Miss Divet on??

Onko ees hyvä ja onko transu vai??

Kertokaa ken tietää!!!
  • 4 / 44
  • hämmentynyt
  • 25.3.2005 3:16
Kukaan ei sitten kertonut, että Becksuun on nykyään AINA viiden euron liput ): Lauantaina voinee käydä katsomassa mikä on synttärimeininki, mutta muuten ei kiitos - juon mieluummin tästä lähtien viinani kotona. (Karua kiskontaa Lanamäeltä, eli paikan omistajalta.)
Kiskontaa?

Oulussahan on muita Gay paikkoja on pilvin pimein, ja ravintolatoiminta kun ei ole ilmaista, joten tiketin hinta on valitettava, mutta pakollinen, kun turjan moni juo viinansa kotona.

Voin vain kuvitella valtavaa huutoa jos ja kun becksukin lopettaa....

Maksan ilolla, jotta joku tapaamispaikka jatkaisi!
Kiskontaa?

Oulussahan on muita Gay paikkoja on pilvin pimein, ja ravintolatoiminta kun ei ole ilmaista, joten tiketin hinta on valitettava, mutta pakollinen, kun turjan moni juo viinansa kotona.

Voin vain kuvitella valtavaa huutoa jos ja kun becksukin lopettaa....

Maksan ilolla, jotta joku tapaamispaikka jatkaisi!
Eivätkös useimmat heteropaikatkin pysy pystyssä ilman pääsymaksuja? Juovatko homot muka heteroja vähemmän? Uskoakseni juuri siksi ettei Oulussa ole muita homopaikkoja, Becksu voi rahastaa myös sisäänpääsymaksuilla. Jos kilpailua syntyisi, niin pääsymaksutkin putoaisivat. Tosin Lanamäki ei ehkä olisi kiinnostunut enää homopaikan pyörittämisestä, jos katteet eivät olisi enää niin korkeat.
heh, ja se viinaki on siellä aivan hullun kallista. Hintaesimerkkinä lonkku 4,90 € huhuh melkein vitosen ku muualta saa eurolla. No viinahan nyt on muutenkin niin turha aine.
mulla ainakin harvenee becksuilut täst edes. jos vaikka yhdelle siiderillekin aikoo mennä niin kalliiksi tulee. eri asia lähteä kunnolla iltaa viettämään, tai jos lipulle saa muuten vastinetta (esiintyjä tms.).
Eikö paikallinen seta voisi yrittää perustaa Ouluun omaa paikkaa? Onhan se yksi Suomen suurimmista kaupungeista, joten siellä luulisi olevan riittävästi homoja sitä varten. Ymmärtääkseni Tampereen setakin on Mixein takana, ja valtakunnallinen seta DTM:n.
Ehkä tänään tulee silti vielä lähdettyä, koska mulla on nyt viimeinen viikonloppu Oulussa sitten. Lohdutukseksi, että en muuta Becksun kalleuden vuoksi, mutta lainaa pitää ottaa jos aikoo siellä käydä =)
juu, kalliitahan siellä on ollut koko ajan nuo viinakset, mutta nuo viiden euron liput menee jo yli ymmärryksen. vaikka ei tällä hetkellä erikoisempaa budjettivajetta ole, tympii jo ihan periaatteesta, mieluummin antaisin rahani setalle - tai vaikka animalialle. kavereidenkin puolesta harmittaa, ne kun ovat nyt vallan raivona tuosta pääsymaksusta.

toivottavasti tajuavat siirtyä pian takaisin tuohon 1,20 euron narikkaan, tai lopetamme käymisen ko. baarissa.

tämä ei kuitenkaan saa latistaa tämäniltaista synttärimeininkiä, party on!
hei,
ideasi on hyvä ja kunpa voisikin.
Olemme toki asiasta puhuneet, mutta aika epärealistiselta tuntuu. "Oulun Seta" kun sattuu tarkoittamaan n. 10 vapaaehtoista ihmistä, joista kellään ei ole mitenkään erityisesti kokemusta baarityöskentelystä. Vuosiavustuksellamme ei vuokrattaisi baaritilaa edes viikoksi.
Palkattua työntekijää ei ole, eikä toimitiloja - ne ovatkin ensisijaiset tavoitteemme. Tampere ja Helsinki toimivat aika eri kastissa kuitenkin sekä rahan että organisaation koon puolesta.
Mutta hienoahan se olisi, jos joskus voisi baarin perustaa. Viina on kallista ja minusta ainakin olisi mukavampi syytää rahojani asioitani ajavalle järjestölle kuin muutenkin rikkaille baarien omistajille.
Eiköhän noi Becksun pääsymaksut johdu siitä kun siellä on joku esiintyjä, eli sen kuluja katetaan yms.

Yleensä ja normaali viikonloppuina on se 1.20 euron narikka maksu vain, joten turha yleistää.

Ja mitä Budjettiin tai Becksun budjettivajeeseen tulee, niin sitähän ei kukaan ulkopuolinen tiedä, eli kassavirtaa, vuosimyynti tavoitetta ja vuostitulosta jne,jne. Lanamäellä on Ravintoloita, ja Becksu on vain pieni pisara niissä myynneissä.

Ja Becksun hintataso on suht normaalia ravintola hintatasoa, tämänkin kokoisessa kaupungissa.

Joku joka haluaa ja rahaa on niin kokeleippa omaa ravintolaa, ei varmaan ole halpoja hintoja viikonloppuisin, ja arki-iltojen euron hinnat on ihan hulluutta, eli ei mitään katetta jää yrityksen kassaan ja ilmiö on jo hiipumaan päin ainakin eteläisessä Suomessa.

Nyt on tulossa 9.4 Illumination ilta ja taas peritään pääsyliput, mutta turha narista!! Moni maksaa mielellään kun on vaihtelua ja erilaista meininikiä, kuin normaali viikonloppuina ja näin talvisin muutenkin vähän porukkaa normaali viikonloppuina.
"Yleensä ja normaali viikonloppuina on se 1.20 euron narikka maksu vain, joten turha yleistää."

Tiedoksi: viisi euroa on nykyään AINA.
Aika hintava paikka Tampereen Mixeikin on, vaikka kuinka on Setan omistama/pyörittämä. Samat 5 euroo on liput ja kun on esiintyjiä niin vieläkin enemmän.
Laura, yksinkertaisempiakin tapoja tietysti on, ei Oulun Setan ole pakko omaa paikkaa perustaa, jos omia resursseja ja ammattitaitoa ei löydy.

Ehkä löydätte jonkin vähän kituliaan baarin, jolla olisi mielellään homo- tai lesbo-omistaja, ja voitte sopia hänen kanssaan, että alatte markkinoida kyseistä baaria seksuaalisten vähemmistöjen kohtaamispaikkana, ja hän lupaa ettei ala kerätä pääsymaksuja.

Kitulias baari piristyisi ja sen omistajan tulot kohenisivat, ja Oulun homot, lesbot, bisset ja transut löytäisivät uuden paikan, jonne ei tarvitse maksaa pääsymaksua.

Menestyvää baaria ei ehkä kannata havitella seksuaalivähemmistöjen uudeksi paikaksi, vaikka sen omistaja niihin kuuluisikin. Liikeidean muutos on nimittäin aina riski, ehkä paikkaan ei tulisi yhtä paljon uusia asiakkaita kuin mitä se menettäisi, jos se profiloituisi seksuaalivähemmistöjen paikaksi. Toisaalta seksuaalivähemmistötkin saattaisivat kokea, ettei paikka ole oikeastaan heitä varten, jos se on kovin suosittu tavallisten heterojen keskuudessa. Sen sijaan kituliaasti menestyvä paikalle tuo riskinotto tuo todennäköisemmin enemmän hyötyä kuin haittaa.
Unohtui äskeisestä viestistä, että se, mitä Oulun Seta voisi ehkä tarjota houkuttimeksi, jos baarin omistaja lupautuu lähtemään tuohon hankkeeseen on se, että se voisi mainostaa voimakkaasti jäsenilleen ja muille seksuaalivähemmistöihin kuuluville tuota paikkaa esim sivuillaan, jäsenkirjeissään ja vaikkapa viidakkorummun kautta.
Ani:
Onkos toi nyt oikeaa tietoa??!! Siis joka ikinen normaali viikonloppuko on 5 eur??? Onko ihan varma tieto ja keneltä siis Becksun väeltäkö?

Becksu yleensä auki pe ja la, ja ainoastaan ollut narikka maksu joka on ollut jo vuoden 1.20 eur, yöhuikassa oli kans pelkästään narikka maksu

Esiintyjä ja tapahtuma iltoina,yms erikois iltoina on yleensä pääsymaksu
ja nytkin pääsymaksu oli vain La.26.3 3.80 euroa + narikka 1.20 eli ei paljon ollut ja kun oli esiintyjäkin.

Illumination illoissa on liput 5 eur, ja ei sisällä narikkaa, eli 1.20eur
lisäksi, joten silloin saa puloittaa 6.20eur, mutta eiköhän se ole sen veroinen tapahtuma.
Näin sanoivat Becksun vakioportsarit viime viikonloppuna. Tässä valossa pitäisin tietoa valitettavan oikeana ):
Alkuperäiseen säikeeseen palatakseni, ei se Miss Divett (?) niin ihmeellinen ollut.

Omalta osaltani ainakin peksuilu on nyt lopetettu, samalla rahalla (halvemmallakin) pääsee oulussakin paljon laadukkaampiin baareihin. Lisäksi Lanamäellä jäänyt huomiotta, että kuinka moni tulee peksuun juomaan vain yhden/kaksi olutta, koska alan pubia ei oulussa ole. Ei kukaan varmaan halua maksaa ainoasta kaljastaan 9.20€?

Voinemme kaikki alkaa seuraamaan oulun 2000-luvun ensimmäisen homobaarin tuhoa.
Täytyy sitte uskoa, kyllä asiakkaat tulevat entisestään vähenemään Becksusta, Pääsylippu rahastuksen myötä. Aina pilataan hyvä paikka jollain keinoin.

Oisivat keksineet jotain muuta tai vaikka 2eur pääsyliput...

Saa nähdä miten käy, kun muutenkin talvella ollut aika hiljaista viikonlopuisin ja väki tulee niin myöhäänkin.

Mut Aurinkoista kevättä kaikille!

T: JanneK
Hei kaikille!
Klo 23-23.30 ei tarvii maksaa tota pääsylippua, eli narikkamaksu 1,20e riittää.
Kyllähän Oulun kokoiseen paikkaan mahtuisi kaksikin heteroystävällistä gaypaikkaa ( vai miten se nimitys nyt olikaan), tai pelkästään gaypaikka ja se heteroyst.gaypaikka.Toinen asia on, onko Oulussa asiakkaita tuollaisiin paikkoihin, siis gaypopulaa ja heteropopulaa, joka olisi "gay-ystävällistä". Jotenkin me täällä aina verrataan tilannetta Helsinkiin ja sanotaan, että siellähän on gaypaikkoja pilvin pimein, mutta onhan siellä väestöpohjaakin nelinkertainen määrä. Se piskuinen Seta, joka Oulussa aktiivisesti toimii ei voi olla minkään ravintolatoiminnan takeena tai puolesta puhujana. Ravintolatoiminta on tosi bisnestä. Ei sitä kukaan yhteisen hyvän vuoksi harrasta.
Becksu on hyvä paikka, kunhan sekin jotenkin pystyssä pysyisi. Becksun toiminta voisi olla tietenkin monipuolisempaa(diskot, konsertit,runoillat ,taidenäyttelyt ,stand-up-komiikka jne.,jne.,) .Ellei Ouluun sitten ilmesty joku rikas gaypohatta, joka perustaa tänne uuden gaypaikan.
Johanna: Onks varmaa tietoa vai ootko itse Becksun Ravintola Päällikkö??

Hyvä että asiaa oikastaan, mutta aika epäsuosivaa jotka tulee myöhemmin kuin Klo: 23.30, ois vaikka sitten 23-00 välillä se 1.20€.

Koittakaa nyt selventää tätä asiaa lopullisesti, kun kukaan ei tunnu tietävän?!!

Asia on kiirinyt jo puskaradiossa monen korviin et liput 5 eur joka pe-la kellon ajasta riippumatta!!

Ja ei kovin hyvää mainosta tollanen tieto!!!
Oulussa tuskin tulee lähiaikoina piipahdettua, mutta noin ravintola-alaa yleisesti sivusta seuranneena sanoisin: älkää valittako.

Ne pääsymaksut johtuu ihan vaan siitä, että ihmiset haluaa pelata varman päälle ja vaivautuvat ravintolaan vasta sitten, kun uskovat kaikkien muidenkin jo siellä olevan. Samalla tulee tankattua mahdollisimman pitkään muualla ja pahimmillaan kapakkaan tulee kannettua vain se kuuluisa kengänpohjissa kulkeutuva hiekka.

Kertokaapa, kuka teistä olisi itse halukas vetämään sellaista ravintolaa, jonne kaikki tulisivat vain bailaamaan mutta mitään ei haluttaisi kuluttaa? Mistähän ne henkilökunnan palkat, vuokrat, esiintyjien palkkiot ja kaikki muut kulut silloin maksetaan?

Pääsymaksuista on naurettavaa nariista, jos on olemassa mahdollisuus myös välttää niiden maksaminen. Jos taas mieluummin juo omassa/jonkun toisen kotona, on vain oikeus ja kohtuus että sisäänpääsystä pulittaa sen muutaman euroa ravintolan hengenpitimiksi.
kyllä mun mielestä on ihan aiheellista valittaa, jos maksu nousee yhtäkkiä 1,2 eurosta viiteen ilman sen kummempaa selitystä saati vastiketta.

kaikki hinnathan nousee ajan myötä mutta kyllä tää on jo sitä riistoa, josta joku puhui.
Mun ystäväpiiri koostuu 95% heteroista ja alkuillasta on mukava aloitella pubeissa ym. alkuillan baareissa, jotka Oulussa ovat kaikki heterojen reviiriä. On mukava ottaa alkuillasta rennosti ja tutustua uusiin ihmisiin, vaihtaa kuulumisia ja keskustella muistakin asioista kuin 'kuka lähti kenenkin matkaan viime viikolla'-juoruista. Olen juuri sitä myöhään saapuvaa jengiä, joka ajattelee, että sinne Kalevankadun realisointikeskukseen kerkeää loppuillastakin vielä vetämään mahaa sisään. Isojakohan tapahtuu vasta klo 03.30.

Käynnit varmasti vähenevät kys. puljussa. 5 euroa on liikaa. Heterokaveritkin varmasti laittavat paikan boikottiin, eivätkä enää lähde kanssani pyörähtelemään becksun parketilla..nyyh.
Ihan oikea veto tuo pääsymaksu!

Paikkahan ammottaa tyhjyttään aina klo 01.-02.00 saakka, mutta tuolla järjestelyllä varmasti saadaan porukkaa enemmän sisään heti alkuillasta.

Free entry vois kyllä tosin olla tunnin mittainen eli klo 23.00-00.00 ja sen jälkeen hinta nousisi siitä 1,20 narikkamaksusta siihen 5 euron yhdistettyyn pääsymaksuun/narikkaan.

Itselleni tuo "huima" 3,80 euron hinnannousu ei varmastikaan juuri vaikuta becksu-käyttäytymiseeni.
Tai sitten ihmiset eivät tule ollenkaan, ja paikka kuihtuu kokonaan pois. Aika näyttää.
"Paikkahan ammottaa tyhjyttään aina klo 01.-02.00 saakka, mutta tuolla järjestelyllä varmasti saadaan porukkaa enemmän sisään heti alkuillasta."

niinkö luulet? mulla ei ole mitään hinkua tulla juomaan kallista viinaa jo alkuillasta. ja loppuillastakin aion becksuilla entistä vähemmän tästedes.
Ottakaapas pojat (ja tytöt) vaikka sellainen asenne, että tuette aina 5 eurolla sitä, että edes tämä YKSI gaybaari pysyy kaupungissa. Säästäkää vaikka se 5 euroo viikon aikana jostain turhemmasta. Sanon turhemmasta siksi, koska Becksu tuntuu kuitenkin olevan teille tärkeä (ei kai koko asiasta muuten mitään isoa meteliä tarvis pitää).

Ja muutenkin tätä aihetta mun mielestä turha vatvoa enempää. Ravintoloitsija on tehnyt päätöksensä ja seuraa varmasti tarkkaan, mitä tapahtuu (= kannattiko ratkaisu) ja myös toimii sen mukaan eli pitää pääsymäksut, palaa entiseen, tai kenties jotain aivan muuta.
Ei homopaikkakaan ole ihan NIIN tärkeä, että siitä mitä tahansa olisi valmis maksamaan. 5 euroa on kallis sisäänpääsymaksu, jos juomatkin ovat kalliimpia kuin muualla. Jos paikalle halutaan enemmän porukkaa, ehkä kannattaisi mieluummin laskea juomien hintoja kuin nostaa pääsymaksua.

Minä ainakin käyttäytyisin tämän johdosta niin, että ehkä tulisin Becksuun ennen klo 23.30, ottaisin sen yhden kalliin drinkin, johon katson itselläni olevan varaa, ja siirtyisin sitten kavereiden keralla johonkin halvempaan paikkaan.
Nyt on varmaa tietoa että kello 23.00-23.30 sisään on se 1,2€ vain. Sen jälkeen siis 5€.

En usko että hinnan korotus on mitään tahallista riistoa, vaan sitä että baari tarvii rahaa. Porukka tulee sisään aivan liian myöhään, eikä viina siksi kai myydä tarpeeksi. Ravintolapäälikkö Johanna on kuulemma yrittänyt ehdottaa aikarajaksi sitä 12, mutta sitä ei sit vissiin olla hyväksytty. Katsoo nyt että miten uudet järjestelyt toimii.

Itse käyn nyt varmaan becksussa harvemmin, tai tulen ennen sitä puol 12. Kun ei yksinkertaisesti ole edes sitä 5 euroa..
...eli p-a kamuineen maksaa mielummin sen pääsylipun johonkin muuhun yökerhoon kuin becksuun :)
Ei tarvitse olla yökerho. Mukava baari tai pubi käy ihan hyvin, niissä ei ole pääsymaksuja enkä niin välitä tanssimisesta tai esityksistä.
Vaikka mieluummin kyllä maksan sisälle johonkin toiseen yökerhoon, jos siellä edes juomat ovat halvempia. Varsinkin jos olen liikkeellä heterokaverien kanssa, jolloin kävisimme joka tapauksessa myös muualla. Silloin vain järjestys on ensin homopaikkaan, sitten heteropaikkaan.