DTM väsähtänyt?

Onko teidän mielestä DTM väsähtänyt? Siellä ei ole ollut mitään tuoretta piiiitkään aikaan. Sen oikein huomasi, kun vertasi paikka freesiin Botoxiin.

Alussa hienoa sisustusta on pala palalta muutettu "käytännöllisemmäksi" ja ankeammaksi.
Musa on joka ilta samaa. Missä ovat vaihtuvat dj:t?
Mä kaipaisin vaihtuvia klubi-iltoja, uusia esiintyjiä, pientä kasvojen kohotusta. DTM on hieno paikka. On sääli, jos sitä hoidetaan ilman innostusta ja uusia ideoita.
No asiakkaat siellä saisi vaihtua ensimmäisenä. Minkäs teet - Suomi on pieni maa.
Täytyy tosin myöntää että ei tuo Dtm klubitilana ole ikinä säväyttänyt. Alakerran tanssilattia on vähän kolkko,
Alakerta nimenomaan mielestäni klubitilana loistava,yläkerta sitä ruotsinlaiva osastoa...Olis kiva jos DTM:ssä olis taas Sunclubin kaltaisia tapahtumia,piristäis paikkaa paljon!
Naulan kantaan. Maman alakerta oli niin mahtava sen avautuessa pari vuotta sitten. Sen jälkeen ulkoasu on hiipunut: tanssilattia pienentynyt, kutunurkkaus kadonnut, deejiiden muovipäätyseinä heitetty pois...

Ohjelmapuolella ei ole ollut mitään uutta aikoihin - ei oikeastaan ole ollut mitään. Liikennevalobileet pari kertaa vuodessa ja joskus joku dragi - ja niitäkin mainostetaan maailman latteimmilla julisteilla. Ankeeta. Ja kun mahdollisuuksia olisi vaikka mihin!

Uutta verta DTM:ää vetämään, jos tämä on se johon nykyisen johdon kyvyt riittivät. Ja sitten joskus spessutilaisuuksien vippilistalle edes muutama homo niiden kaikkien hetskukutsuvieraiden lisäksi :). Ei tule kanta-asiakkaille niin hyljeksitty olo.
Jostain kantautui korviini, että siitä uudesta Sohosta olis tulossa myös DTM/Lost&Found henkistä..... Onko sitten perää vai ei, en tiedä. Odotetaan ja katsotaan, hmmm... Nimimerkillä. DTM:ään kyllästynyt
Ei ole DTM:n kilpailijaa varmaankaan tulossa vaikka sitä yritetään samoille nurkille, ehkä alkuaan harhaanjohtavien mainosten ansiosta; ehkä kilpailija muttei "tappaja".
Näitä Botoxin tyyppisiä paikkoja on ollut siellä täällä Euroopassa alinomaa, viimeiset Tallinnassa ja Tukholmassa: Anteeksi vaan neukut, mutta ette ole koskaan eurooppalaisia.

Ei niistä ole harmia...heti kun vaatimukset lisääntyvät, paikka lentää ulos vuokratilastaan. Se on nähty muualla kymmeniä kertoja.

Maman pitäisi vaan nyt skarpata ja uskaltaa. Mikä on vaihtoehto? Hiipua pois? Oman egon esille tuominen ei auta.
Ei ketään kiinosta kuka on Maman ravintolapäällikkö...eikä muukaan henkilöstöön viittaava.
Ravintolan pitää osata muuta...ja ostaa.

Sitähän siellä ei ole tehty. Tai on, mutta niin harvoin.
Suurin syy on kai se että oli iso askel siirtyä vanhasta Mamasta uuteen, tuli kauheet lainat ehkä?
Onko homoja todellakin silti niin vähän niitä jotka bailaavat?

Herkussa ei mene mitenkään, paikan jonot ovat esihistoriaa ja lauantainakin tulet sisään puolityhjään paikaan joskus.
Eli alkaa se mikä on ollut heteroilla jo jonkin aikaa, suurjako. Sedun paikat eivät olekaan mikään MASTER. Ei riitä ihmisiä.
Ja jopa vanhat ketjut, esim HKI-Club joutuu jo sulkemaan osan viikkoa.Uutta kun paikka on ollut koskematon 30 vuotta. Tänä päivänä se ei ole mitään, nyhjäisten ylimielisten baariakkojen paikka. Revi siitä=) Ei kelpaa edes Eurooppaan.
Itse toivon Mamalle sitä oikeaa jatkuvuutta!
  • 7 / 18
  • ihmiäinen
  • 4.2.2005 23:46
toivon vaan, ettei mamalle käy tätä lostari-ilmiötä. heterot valtaavat paikan kun "on niin kivan vapautunut ilmapiiri". tykkäsin vuosia sitten lostiksesta, nyt sinne vois mennä enää arki-iltoina yläkertaan yhdelle.

mä en tiedä niin dtm:n alakerrasta enää siitäkään, on baari-illat vähentyneet. hehku on... no, se on mitä on, täytynee vaan todeta että kiva kun on naisille edes joku paikka, vaikka oliskin ruotsinlaiva. (mutta niin oli sisustukseltaan aivan samanlainen edesmennyt porekin).

itse kaipaisin jotenkin sellaista entistä lostari-tyyppistä baaria. kun ei ole kivaa, kun seurueen miehet eivät voi tulla iltaa viettämään naisten paikkoihin. ja juu, nykyinen lostis ei houkuta, ihan helvettihän se alakerta varsinkin on loppuillasta. ja DTM sais mun puolesta pitää pintansa homodiskona (vaikka siellä nyt olis joitain heteroita myös). tää kaupunki ei ole vielä valmis siihen, että homoja ois näkyvästi kaikkialla, eli DTM:lle on tilausta. sinne voi mennä tietty sekajoukkona bilettään, mutta jos ei diskoa kaipaa, vaan haluis jutellakin... hm.

meni ehkä ohi alkuperäsen kirjottajan aatoksista, tää oli yhden lepakon mielipide.
Juttelit asian ytimeen, lepakko- frendini on huolestunut asiasta: Me ollaan liiankin hyviä ystäviä... lesti kansa on kun uskoakseni todellisen tilanteen. Muista siskoni!

Olen yrittänyt paikata tilannetta mutta tuloksetta.
Haluaisin kuitenkin pojan, äärimmäises
sä tapauksessa jatkaamaan sukuani, en todellakaan näitä surkeita riitelijöitä jotka eivät mamassa tiedä edes mihin koppiin antaaan ja mihin aikaanl
Siinä mielellä Maman saa lopettaa koska hyvänsä, koska vastaavaa paikkaa valittelijoille ei ole, siellä ei ole mitään koppeja.

Eli haluan kirjallisesti tietää kuka syyttää ja mitä syyttää ja miksi on aiheuttamasti syyttömästi rakkauselämäämme?

Oli kuka hyvänsä prosesissa joka estää rakkauttamme, sen viemme oikeuteen vahingonkorvauksia varten.

Vaadimme tämän lukeneilta allekirjoitukset.
Myös asian peritte toimittaneelta.

Mikali asia kirjat eivät ole perille ajanmukaiseti, voidaan epäillä toimittajia syytöksistä.
Toisaalta asettajan on okeiuena nostaa syytös milloin vain asisakirjojen lähettämisen jälkeen.



Samaa mieltä kanslia, Suomi HSSS
Jos olette eri ,mieltä, sen pitää olla raastvan kautta.



Riittävää natsiajan saksaa?Sehän alkoi näin---ja miljoonia tapettiin..ent' risteily, kenen taskuun ne milljo0na mummon markat menee tai meni? Jos oli 1100 hyttiä myyty viime vuonna niin se teki 350 000 mummontarkkaa pelkkää tyhjää=)
Siitä on hyvä alkaa selittämään miksi eio PAula voi olla kalliimpi tai ryhmät jotka muutekin esiintyvät siellä, vaikkei olisi yhtään homoa. Vai olimo tää mahtava palkkio tunnin esiintymisestä Joka DJ:LLE? siis MIKÄ ON TILANNE?
juu, tuli mullekin mieleen että mitä aineita on käytetty... vaiko jääny psykoosilääkitys ottamatta?:)
Dtm on todellakin ollut pidemmän aikaa väsähtänyt.Samat showt kuukaudest toiseen.tanssilattian pienennys huono juttu.Jos ajatellaan,että Dtm on ollut Roballa noin 2 vuotta ja paikka todella myös ulkoisesti nuutunut.Sääli,sillä alakerta olisi paikkana todella hyvä.Lisäksi lostari-ilmiö on näköjään peruuttamattomasti myös Dtm.ssä eli heterot valtaavat sen pian kokonaan.
Aaah Gambrini takaisin=) sitä ei hetskut yrittänyt vallata...

Mutta sanoin jo aikoja sitten että samoin tulee käymään kuin lostarille, homoilla kun on aina paremmat bileet.
Ja toisaalta kyllä siinä joutuu jostain luopumaan kun
dtm jon lähes jokaisessa seiskassa. liika julkisuus ei aina ole hyvästä. Se on IN paikka monen hetskun mielestä.
Tajusin heti Roban avajaisten yhteydessä, että nyt on paikan, siis dtm:n ravintolakonseptina, henkinen luonne muuttunut merkittävästi, kun:

a) vahtimertareille tuli särmikkäät yhdenmukaiset puvut
b) heille tuli nappi korvaan radioliikennettä varten
c) heitä on runsaammin isomman paikan vuoksi
d) baarimikoille tuli myös yhtenäinen puvustus

Eli ravintola muuttui kertaheitolla asiakasintiimistä ahtaasta mukavan nuhjuisesta kerhosta isoille massoille suunnatuksi imagoltaan sliipatuksi laitokseksi, jolla on kaupungilla vahva julkisuuskuva mm. visuaalisen ilmeen avulla (graafisesti tyylitelty logo ja muu graafinen ilme flyiereissa ja netissä). Ja tietenkin erikoisuutena, jota muilla vastaavantasoisilla pintaliitopaikoilla ei ole, homous. Ja tietty julkisuushakuisuus yleensä.

Ei siis ihme, että paikassa käy runsaasti myös, sanotaanko vaikka näin, turisteja.
Ihmeellistä tekstiä nimimerkilläni yllä. Olisko olleet viikonlopun bileet syynä ja ne naputtelijat jotka kävivät koneella.
En tajua, eikö voi ottaa omat nikit käyttöön omia tekstejään varten?
Muistelin tässä vanhoja ja menneitä, ja tuli mieleen, että eikö vanhassa mamassa Asiakkaat tehnyt paikasta sen upean ja mahtavan "bilepaikan"?
Tuntuu siltä,että Dtm.n uudistuminen ja g¨freesi ohjelmatarjonta loppui muutettuaan Roballe.Katselin juuri Dtm.n sivuja.Galin a K ja Kalkkunan bingo.eli homoja koltuissa on jo tarpeeksi nähty.Bye Bye Dtm.
DTM:n aika alkanee olla ohi. Suuren tilan hankkiminen oli kunnianhimoinen ajatus, joka näyttää lässähtäneen ja toteutus jääneen puolitiehen kaikin puolin.

En viihdy, mutta minun ei onneksi tarvitsekaan.