Homot puhtaampia kuin heterot?

Laskeskelin juuri taloyhtiömme viime vuoden veden kulutuksia. Meidän perheemme kuluttaa selvästi enemmän vettä kuin naapurimme. Henkilökulutukseksi laskettuna ero kasvaa lisää.

Urheilemme paljon ja niitä suihkutteluita ei ole kulutuksessa laskettu edes edes mukaan.

Keskustelin asiasta muutaman homoperheen kanssa. Heillä on aivan sama käsitys, että vettä kuluu naapurin heteroperheisiin nähden enemmän.

Miksiköhän? Olemmeko puhtaampia?

Juhani
... vaiko tuleeko sitä siellä suihkussa touhuttua kahdestaan jotain muutakin ??? hih
Tai sitten kyseessä on se kuuluisa homojen mukavuuden- ja nautinnonhalu. Ainakin itse voisin viettää lämpimässä suihkussa aikaa vaikka kuinka paljon... :)
Niin tai sitten taytyy hankkia jotain paljon parempaa tekemista, ettei tarttis miettia tallasia tyhjanpaivasyyksia.. Oikeesti, eiko oo muuta tekemista??
-mango- kirjoitti: "... ettei tarttis miettia tallasia tyhjanpaivasyyksia.."

Taloyhtiön isännöitsijänä on ihan pakko miettiä tällaisiakin asioita.

Yleisesti muuten kerrostaloissa veden kulutus henkilöä kohden on korkeampi kuin omakotitaloissa, joissa kolahtaa lasku erikseen myös vedestä.

Juhani
  • 6 / 18
  • Kilttipoika
  • 12.1.2005 13:00
Isännöitsijöiden pitäisi kai sitten alkaa kysellä seksuaalisuutta taloon muutettaessa. Taloyhtiö voisi sitten asettaa homoille korkeammat vesimaksut, ns homolisä?
  • 7 / 18
  • ping pong
  • 12.1.2005 13:09
Jahas!

Tässä asiassa homot voisivat siis olla erilaisia kuin heterot. Jotenkin parempia, vai miten sen sanoisi? Niinkö Juhani :)

Oikeesti, hankkikaa parempaa lukemista :) Ei tästä totuutta irtoa, faktaa vielä vähemmän.
  • 8 / 18
  • Zeppelin
  • 12.1.2005 15:25
Saattaapi olla, että hinurit urheilussa harrastavat yksilölajeja ja tulevat suorituksen jälkeen omaan kotiin suihkuttelemaan, kun taas hetskut joukkuelajien harrastajina suihkuttelevat reilusti porukalla yleisissä tiloissa.
  • 9 / 18
  • puhdaspeppu
  • 12.1.2005 15:27
Jotain tekemistä voisi olla sillä että ainakin "aktiivisilla" homon pitää olla valmis vaikka minkä alueen tarkempaan tarkasteluun.. hepin pesu vielä onnistuu missä vain, mutta se parempi puoli.. ;)

Henk. koht. en voisi kuvitella kotoa liikahtavani jollen tiedä olevani aina riittävän puhdas "mihin vain". Ei niin että olisin puoleen vuoteen harrastanut edes seksiä, mutta..
Pitää vielä lisätä, että kolme suihkukertaa tulee pakosta jo työn, vakio-liikunnan, iltaharrastuksen kautta.. en silti ole kauheen kuiva ihminen ;) . Sitten jos pitää vielä lähteä erikseen johonkin tapaamiseen, niin..
Tai sitten homot kokevat olevansa likaisia. Likaa pitää ylen määrin poistaa. Siitä vesilaskut.

Onkohan homoissa enemmän kuivakätisiä? Joku dermatologi voisi tarkentaa. Käyttäkää HTH:ta pakkomielteiseen käsien pesemiseen. Siinä on karbamidia ja maitohappoa...
Ihan oikeasti. Tässä ja monessa muussa keskustelussa on valiteltu, että "Tästä on turha keskustella". Miksi ihmeessä pitää aina töräyttää oma kommentti tyyliin "...ettei tarttis miettia tallasia tyhjanpaivasyyksia.." tai "Oikeesti, hankkikaa parempaa lukemista". Jos ei jokin juttu kiinnosta tai se tuntuu turhalta, niin rutinaa aiheen tylsyydestä on ihan turha tuoda muiden luettavaksi. Ei oikeasti tarvitse osallistua johonkin keskusteluun, joka ei kiinnosta.

Ranneliike.netissä saa keskustella pääsääntöisesti kaikesta, kunhan muistaa sen, miten keskustellaan jne. Ylläpito asettaa rajat ja ne ovat tällä sivustolla suhteellisen korkealla käsiteltävien aiheiden suhteen ja ilmeisesti keskustelutyylin suhteen välillä liiankin korkealla. Sivuston nimikkoalueella on hyvä paikka syväluotaavasti keskustella siitä, millaiset aiheet ovat hyviä ja millaiset eivät.

Ja jos tämä teema herättää halun kommentoida, niin avaa vaikkapa uusi keskustelu sinne em. alueelle.
ping pong kirjoitti: " Ei tästä totuutta irtoa, faktaa vielä vähemmän."

Olisin tässä kohden kanssasi eri mieltä. Insinöörit ovat suunnitelleet vesimittarit ja taloyhtiön asukasluettelot kertovat asujaimien määrät. Kyllä faktaa löytyy, jos viitsii etsiä.

Kilttipojan ehdotukseen on olemassa jo ratkaisu, kunhan sitä haluttaisiin taloyhtiöissä käyttää, huoneistokohtainen vesimittari niin kuumalle kuin kylmällekin vedelle. Kukin maksakoon kulutuksensa mukaan.

Juhani
Uimahallihavaintojeni perusteella homojen munat ovat maailman puhtaimpia. Niitä sitten jaksetaan shampoon kanssa vatkata, ja vatkata, ja vatkata... samalla, kun himokas katse porautuu naapurisuihkuttelijan silmistä tämän takaraivon sisäpintaan. Kyllä vettä kuluu.

No joo, minä itse kuulun privaatissa perusteellisempiin aamupesijöihin. Lotrausta kestää yli 10 minuuttia. Mutta siihen se sitten jääkin vuorokaudessa ellei ole jotain erityistä syytä peseytyä useammin ennen seuraavaa aamua... Öhöm!
Jopa on huumorintajuntonta...

Yhtäkkiä homojen eroja heteroihin voikin korostaa ihan otsikkoa myöten ja Juhani itse. Eikö se ole kenestäkään muusta outoa? Minusta se oli kommentin paikka.

Kyllä varsin hyvin tiedän taloyhtiöiden vesimittarit ja joidenkin talojen käytännöt periä vesimaksuja erikseen ja toisten vastikkeen kautta. Helsingin vedeltä löytyy lukuja vaikka muille jakaa, kuka jaksaa tutkia.

Smo: Phliiz! Kai täälläkin voi ilmaista, jos jokin aihe kummastuttaa! Tehdäänhän siten puhellessakin. Ja hyvin monella muulla, paljon asiallisemmallakin forumilla kuin tämä on.
Olen ajat sitten oppinut, että tehokkaalla otsikoinnilla nostetaan lukuarvoa tuntuvasti. Tuskin kukaan olisi vaivautunut lukemaan kirjoitusta, joka olisi otsikoitu vaikka "Vesimittarin lukemat". Nyt kommenttejakin kertyi yhden ainoan päivän aikana peräti 14.

Ping pongilta jäi varmaankin huomaamatta kysymysmerkki otsikon lopussa.

Tuollaisen otsikointitavan opin kauan sitten nuorena miehenä Saksaa kierrellessäni. Eräänä päivänä paikallisen "Iltasanoman" lööpissä luki: KOLMAS MAAILMANSOTA? Ryntäsin paniikissa ostamaan lehden heti. Varsinainen juttu kertoi jostakin alkaneesta pikkuselkkauksesta Afrikassa tai Lähi-idässä. Minulta oli jäänyt huomaamatta kysymysmerkki. Huomioarvo oli hoidettu ja minä kannoin lähes automaattisesti killinkini lehtikioskille.

Otsikoinnin etiikasta voidaan sitten tietenkin keskustella erikseen muualla. Itse juttunihan oli täyttä asiaa (!) ja otsikointi viittasi kyllä oikealla tavalla sisältöön. Itse juttukin oli oikealla aihealueella.

Kuka se huumorintajuton lopulta oikein onkaan?

Juhani
Oli sitä tai tätä, yritin tuoda esiin, että jos joku laittaisi otsikon Homot irstaampia kuin heterot, Juhani, mitä ilmeisemmin älähtäisi kärkkäästi. Siis, aikaisemmista viesteistä muissa ketjuissa päätellen. Tämä aloitus oli siis mielestäni kirjoittajaan nähden outo ja huvittava veto ja ainoa hupaisa aspekti koko asiassa toistaiseksi. Siksi kommentti.

Tuosta vedenkäytöstä, eikös kukaan muista, että ainakin nuoret naiset tuhlaavat vettä taatusti rutkasti? Voi olla pitkät hiukset jne. Varmaan tiskaavatkin useammin kuin miehet jne. Olisko ne homppeleiden kanssa yhtä pahoja vesilaskun tekijöitä? Vai menisivätkö ohi?

Erikseen perittävät vesilaskut vaihtelevat muuten suuruudeltaa yllättävän paljon eri taloyhtiöissä, joissakin alle kympin toisissa liki 20 €/henkilö! Tuntuva ero.
Outoa, outoa. ihme haloo jostain pikkuasiasta. Kyllähän sitä useinkin keskustellaan asioista, joista ei ole varsinaisesti todistusta. Minä ainakin väitän, että keski-iän ylittäneet naiset ovat julkisissa pelottavimpia kanssamatkustajia. Jos aloittaisin keskustelun aiheesta, niin tarkoitukseni olisi löytää toisia, jotka ovat kokemuksensa myötä päätyneet samaan ajatukseen tai sitten, että joku perustelisi jotenkin eriävän mielipiteen.

Ihan mielenkiintoista tietää, että jonkun kokemusten mukaan homomiehet käyttäisivät vettä enemmän kuin heteropariskunnat. En väitä vastaan ainakaan jos ajattelen omaa vedenkulutustani.

Eihän juhaniV sanonut, että onko se hyvä vai huono asia. Hän vain kertoi havainnostaan puolueettomasti ja tätsit.