uusi homoklubi!?

Joo, eihän toi konsepti (vaihtuva paikka jne.) sopiskaan Sedun ainakaan nykyisten ravintolabisnesten ideaan.

Mutta eikös Sedu ole ostanu Herculeksen? Sellaisen huhun olen kuullut. Se, että jatkaako Hercules uutena paikkana gay-clubina, ei ole kyllä tietoa?
Botox Clubissa on vastuuhenkilönä Asmo Noronen vm 1977. Mut joskushan näissä piireissä käytetään bulvaania jos ei haluta leimautua, niin kuin kundien kanssa telmimisessä nyt jotain vikaa ois! Eli en tiedä onko Asmo oikeesti Botoxin takana vai ei.
Hei siellähän on kans Ville Ylikahri mukana ehkäpä. Mun poliittinen aktiivisuus heräs ja yks muu elin kans kun kattelin Villen nettisivuja ja näin sen livenä kans. Ville on niin IHANA! Oisko se mukana tekemässä Helsinkiin klubijutskia? Hieno homma ja onnea matkaan!

Lontoossa ja Tukholmassa oon joskus heilunu tämmösissä "kertabileissä", joista jotkut tosi viileitä. Eri paikoissa, eri teemoilla, ja mageinta on kun ei olla kapakoissa, vaan telakalla, varastossa, tehtaassa, museossa, kirkossa!
  • 6 / 18
  • Irokeesi
  • 19.12.2004 13:02
”Mutta eikös Sedu ole ostanu Herculeksen? Sellaisen huhun olen kuullut. Se, että jatkaako Hercules uutena paikkana gay-clubina, ei ole kyllä tietoa?”

HS 18.12:
Sedu Koskinen: ”Nyt en osta yhtään ravintolaa, ainakaan ennen helmikuuta.”...
Tuoreimmat hankinnat ovat SF Baari ja Mocambo. Seuraavaksi laajenetaan Onnela-ketjua maakuntiin.

Ainakaan tuon perusteella ei Sedu ole sekaantumassa Herculekseen. Huhujahan aina liikkuu. Myös todellisuudessa monet ravintoloitsijat käyvät keskusteluja keskenään paikkojen myymisestä, ostamisesta ja vaihtamisesta. Usein halutaan vain saada käsitys oman ravintolan sen hetkisestä käyvästä hinnasta markkinoilla. Sitten, jos joku on valmis maksamaan ravintoloitsijan pyytämän hinnan, kaupat syntyvät. Pääsääntöisesti noissa koemielisesti tehdyissä hintapyynnöissä on niin paljon ilmaa, ettei kaupoja useinkaan synny.

Aina löytyy myös niitä yrittäjiä, jotka tekevät kauppoja noilla ylihinnoilla.

Asiakkaat eivät ole enää kovin paikkauskollisia ja niin sanottua imagoarvoa on aika harvalla liikeidealla. Sijaintikaan ei kaikissa tapauksissa ole ylihinnanarvoinen, vaikka Kauppalehden optiossa väitettiinkin sijaintia ravintolan kaikkein tärkeimmäksi kilpailutekijäksi.
  • 7 / 18
  • partyboy
  • 20.12.2004 15:31
Noi botoxin sivut on tosi hyvännäköiset! Mahtavaa että saadaan vaihtelua tähän mamassakäymiseen. Jos kyseessä on vielä jotkut ihan uudet tyypit, jotka järjestää, niin musta se tekee vaan hyvää helsingin homppelibileilmapiirille.
  • 8 / 18
  • Statisti
  • 20.12.2004 21:34
"Mahtavaa että saadaan vaihtelua tähän mamassakäymiseen"

No, ehkä puitteet ovat uudet, mutta jengi samaa... Vai onko? Tuossa juuri viime viikonloppuna Hercussa notkuessani mietiskelin, että Mamalla ja Herculla on molemmilla oma kanta-asiakaskuntansa, joka ei "vieraissa käy". Sitten on niitä, jotka sukkuloivat sujuvasti molemmissa.

Mitenkähän tuo uuden clubin asiakaskunta sitten muodostuisi? Epäilen, että jos clubi on trendikäs, siellä pörrää sama jenki kuin Mamassa. Hercun jössikät eivät ehkä jaksa innostua.
  • 9 / 18
  • sunshine
  • 21.12.2004 10:58
Facelifting house music! Sellaista kuulemma soitetaan. Ei kuullosta omaperäiseltä eikä uudelta! Miksi aina vaan house, tylsää.

No, uusi tarjonta on aina positiivista! Tämä herättelee varmasti sekä Herkun että Mamman tarjonnasta vastaavia. Ihmiset janoavat uutta. Toivon siis kaiken kaikkiaan piristyvää tarjontaa.

Kiva paprika, noissa botoxin kuvissa! En olekaan ennen kokenut paprikaa mitenkään fallisena.
Ai uus paikka Stadiin!?! Jee, odotamme innolla. Missä homomestassa muka kuulee house-musiikkia? Herkussa ei ikinä ja Mamassakin sotkettuna aika monenlaiseen musaan.
Ja missään ei sitten kuule kunnollista mustaa amerikkalaista gospel musiikkia kuin groove-fm:ssa ja sunnuntai-iltaisin. Miksi kukaan ei perusta gospel-discoa? Ei sitä aina jaksa hipata himassakaan...

:))
Loistavaa jos saadaan Helsinkiin kunnon gayhouse-klubi!!Dtm ihan okei sillä rintamalla muttei ihan samaa tasoa kuin esim.Pariisin ja Lontoon gay-klubien housemusa.
Tietääkö joku onkko siellä jotain ohjelmaa? Siis 7ekee on kumminkin paljon rahaa... eikä viittis maksaa siitä, että käy siellä katsomassa mikä meininki. (Toisaalta maksaahan lauantaisin deeteeämmäänki, ja mieluummin ei ohjelmaa kuin huonoa ohjelmaa )
Ehh... varmaan klubin järjestäjillä on jonkinlainen aavistus asiasta, ja heihin näyttää saavan yhteyden tuolla ylempänä mainitun nettiosoitteen kautta.
Hercules oli eilen laittanut esille botoxin julisteen. Oliko se mamassakin vai onko kilpailua?
näin sen julisteen lauantaina conissakin sekä erottajalla. ja mamassa oli oli ainakin botoxin flaijereita
Millainen meno oli Botox-klubilla? Kuka ehti käväistä siellä myrsky-yönä?
ei sitä oo vielä ollut. botox ilmeisesti aloittaa vasta la 22.1. täytyy mennä katsomaan.