Pietari

  • 1 / 15
  • maatushka
  • 20.9.2004 10:48
Kuka osaisi kertoa Pietarin gay-elämästä? Onko siellä mitään kokemisen arvoista?
Olen ollut Pietarissa muutaman kerran ja ihan hauskaa siellä oli. Gay diskot ovat kuin keskieuroopasta, tosin paaaaljon halvemmilla hinnoilla varustetut. Suosittelen,mutta kuntoa reissu vaatii.
Olisi mielenkiintoista saada oikein kunnon matkaraportti Pietarin yöelämästä ja kulttuurista. Jospa joku itärajan taakse matkustaa niin voisi kernaasti hyvällä stoorilla ilahduttaa! :)
Käyppäs http://www.xs.gay.ru/english/ Sielt löytyy jotain. Tuo club Greshniki on tutustumisen arvoinen, moni kerroksinen mesta. Juomisen kanssa vaan kande olla varovainen jos rahaa on rajoitusti, sillä kyseisessä paikassa maksat vasta lähtiessä. Sinulle annetan kortti johoon merkataan kaikki ostokset ja lähtiessä sit maksat kassalle. Club Cabareen on kuulemma tehty laajennus ja muutenkin on ollut mukava mesta.
Myös saunat ovat vähän erio luokkaa, siis sinne mennään saunomaan eikä etsimään helppoa panoa.
Myös http://www.metroclub.ru/index_en.html on tutustumisen arvoinen paikka. Virallisesti hetero mesta, mutta ERITTÄIN homo ystävällinen, johtunee omistajan suuntautumisest ;) Varsin naisille varmaan miell kiintoinen paikka koska turvamiehinä siel on vain "turvanaisia" ;o)
Huomasittekos kukaan,että Gay Tampereesta tehdään matka Pietarin Gay elämään. Matka on helmikuussa,ainakin jos nettisivuihin on uskomista.
  • 6 / 15
  • Pietariin
  • 27.9.2004 10:00
Pietariin matkaajat huomio!
Gay Tampereen Pietariinmatka järjestetään 4.2.2005. Ilmottautumiset gaytampereen nettisivujen kautta. Matkalle lähdetään Tampereelta. Hinta on max. 175€ sisältäen kuljetukset,hotellin ja viisumin.
Mukaan voivat lähteä kaikki täysi-ikäiset Pietarin homomaailmasta kiinnostuneet bilettäjät.

Matkalle mahtuu mukaan max. 40 henkilöä. Matkalle ilmottautuneita 27.9 mennessä on 11 henkilöä.
  • 8 / 15
  • Tyhmä mä
  • 5.10.2004 17:07
Ööh pääsi pieni kömmi, sehän lukikin tossa edellä. Sori.
Kommentteja ja infoa pyydettiin, joten tassa pari:

Greshniki eli 'syntiset' on Pietarin ykkoshomoklubi, monta kerrosta ja esitanssijat tms. Ylin kerros on vain miehille, ja siella myos jonkinmoinen pimea huone (jossa muuten kokolattiamatto, jota kuulemma ei pesta koskaan...).

Greshnikiin mennessa jollekulle voi olla oleellista infoa se, etta naisilta pyydetaan muistaakseni jopa kolminkertainen paasymaksu - asiakkaiksi siis halutaan nimenomaan miehia.

Sisaantullessa saatavaa korttia, johon ostetut juomat merkitaan ja poismennessa sitten merkintojen pohjalta maksetaan, ei kannata kadottaa - kadonneesta kortista saa maksaa muistaakseni ihan kunnolla.

Kerran kun pyydettiin narikkaa soittamaan taksia, tuo lahti itse viemaan meita hotelliimme, ja ihan pimeiden taksien normihintaan. Greshnikissa voi viettaa oikein mukavia iltoja - kannattanee olla "sillai lampiman ystavallinen" (heh) vaikka osa muusta asiakaskunnasta ei sita kylla ole - siella on mm. aina pukumiehia, jotka tulevat sinne tanssimaan oman peilikuvansa kanssa, joka nyt on melko huvittavaa.

Toinen keskeinen klubi on Kabaree, jossa tyyli rennompi ja sivuhuoneessa karaokea useana paivana viikossa (jep, "Miljoona ruusua" olen itsekin siella Pietarin homoille lahjaksi lurauttanut...). Kabareessa myos nimensa mukaisesti ohjelmallisia iltoja, ja yleensa kaikin puolin rento tunnelma. Osa Pietarin homoista onkin sitten sita mielta, etta kayvat vain Greshnikissa, koska kabaree ei ole "tarpeeksi cool".

Turistin roolissa kai molempi parempi.

Pietarissa on myos yksi baari nimenomaan naisille.
Sen nimi on muistaakseni Diva (tsekatkaa netista, en ole varma).
ihan Pietariin liittyen, ei kylläkään gaypaikkoihin, mutta kiva ruokapaikka on mm Russkij Kitch. Osoite on Universitetskaja Naberezhnaja 27, aika lähellä Luutnantti Schmidtin siltaa ihan Nevan rannalla. Hauska meny ja hyvä palvelu.
...seka hauskasti nimetty Idiot (kaksoismerkityksella "paikka jonne on mentava", "typerysten paikka"), joka on kaupungin kaiketi paras kasvisravintola.
...Idiot siis osoitteessa Moika 20 jotakin (ehka 23, Moika on yksi niista isoista kanavista keskustan alueella).