Pola Ivanka @Becksu 4.12.

Näyttäs olevan taas Pola Ivanka lauantaina 4.12. Club Beckussa (Oulu). 6 € (sis.narikan).

Ja eiköhän shown jälkeen dj pane parastaan!

Sinne siis kaikki bilettään!
Taas = oli myös avajaisviikonloppuna viime keväällä.

p.s. Omistajille vois vihjata, että muitakin esiintyviä taitelijoita vois harkita? Onhan siellä jotain pientä ohjelmaa ja paikallisia ollut, mutta jotain kunnon meininkiä lennättää Helsingistä?
  • 3 / 16
  • etelästä
  • 3.12.2004 18:21
.. ei juurikaan taida yhtään sen kummempaa löytää, kuin pohjoisestakaan, Pola on ihan jees - varsinkin jos ohjelmisto on yhtään samaa tasoa kuin Diivan kääntöpiirissä ( teatteri Avoimet Ovet, Hki).
Tosiaan vaikka Ravintolapäällikölle Johannalle
voisi ideoita tms, esittää.

Myös Lanamäelle voi viestiä laittaaa, että muitakin esiintyjiä voisi olla, joskus oikein kovakin nimi, näkin tulisko kuin paljon porukkaa.

Ollut vähän vaisua toi Becksun homma, ainakin esiintyjien suhteen, niitä luvattiin avajaisissa ja muutakin tapahtumia, mutta vähiin on jääneet.
Eli kaikki kävijät jotka joskus haluaa meininkiä ideoita ja ehdotuksia meneen vastuu henkilöille.
Gaypaikoissa kautta maan on ollut vuosia jo trendi hankkia viihdykkeeksi naisten kuosissa elämöivä drag-tähti.
Ei voi vähempää kiinnostaa.
Imitoisivat edes omalla äänellään.
  • 6 / 16
  • ei niin armas
  • 4.12.2004 21:04
Armas armas... nimenomaa Pola Ivanka laulaa/imitoi myös ihan omalla äänellään ainakin osan biiseistään! Vahvistakaa joku, olenhan oikeassa?
Aivan oikein Pola laulaa ihan kivasti omalla äänellään . Diivan kääntöpiiri esitys teatteri avoimissa ovissa oli viihdyttävä ja tunnelmallinen , hauska ja koskettava . Lämpöiset kiitokset Polalle antamistasi hyvistä hetkistä . Suosittelen
Pahoitteluni! Kaikki aikaisemmin kuulemani drag-queenit ovat vain liikuttaneet suutaan taustanauhojen avittamina.
Hyvä, että poikkeus tästä on.
Edelleenkään en kylläkään maksais eurosia heitä nähdäkseni vaan mieluusti jään odottelemaan ihan oman aineiston varassa olevia esiintyjiä.
...tai olihan muuan Romy Hagen? Jokunen vuosi sitten Berliinissä paikallisessa mestassa. Drag-queen(omin äänivarannoin) sai suitsuvat abloodit, muuta en muista.
Omalla äänellä esitetyistä drag-esityksistä tuli vaan mieleen takavuosien Superdames Helsingin kaupunginteatterissa, joka oli "dragshow" parhaimmillaan.

Siinä Markku Nenonen, Mikko Rasila ja joku kolmas tekivät kokonaisen upean teatteri-illan aiemmin tunnetuista ja Anna-Mari Kähärän säveltämistä lauluista sekä niitä sitovista teksteistä. Ammattilaisia on aina ilo katsella!
Itsekin olen ihmetellyt Becksun vaisua ohjelmatarjontaa.Voisko siellä pitää esim.gayelokuvaviikkoja,erilaisia performansseja,taidenäyttelyitä.Kaikkia ei välttämättä kiinnosta diskoilu.Vaikka runoilta olis ihan jees.Siis vähän kulttuuripuoltakin.
Minusta omalla äänellä laulaminen ei kyllä automaattisesti nosta drag shown tasoa. Tekeehän se tietysti vaikutuksen, jos osaa laulaa niin hyvin, että esitys kelpaisi vaikka esiintyjä ei olisikaan pukeutunut naiseksi. Liian monilla omalla äänellään laulaneilla ja laulavilla suomalaisilla drag queeneilla esitys on kuitenkin perustunut kokonaan siihen, että he ovat pukeutuneet naisiksi. Korkeampitasoista laulua saattaa kuulla vaikka karaokessa. Superdamesit menettelivät, mutta muiden suhteen en ole ollut vakuuttunut, että omalla äänellä laulaminen olisi tuonut esitykseen jotain lisäarvoa. Jos lauluääni ei riitä, se ei millään tavalla tee esityksestä kiinnostavaa, ja esitys pitäisi pelastaa jollain muulla keinolla, esimerkiksi komiikalla, kuten playbackina esitetyssäkin drag showssa.
erkka heitteli noita linkkejä niin että heikkopäistä huimasi...

Yhden sivun alta voi tilata/ löytää seuraavat dragartistit>

Pola Ivanka
Diva Drag Queen Show
Mega Paula
Miss Divet
Star Sisters
Sylvester Lindarw

http://www.ohjelmanaiset.fi/
Kaikki löytyy kyllä sieltä, mutta kannattaa tilata show suoraan artistilta.
Ohjelmatoimistot lisää hintaan n. 50 % omaa palkkiotaan.