www.ibiza.fi

Syyskuussa pääsee Air Finlandialla suoraan Ibizalle(www.ibiza.fi)hotelli paketteineen.AIvan loistava biletyssaari,ollaan menossa sinne jo Heinäkuussa ja tekis mieli tuollekin reissulle lähteä toisen kerran tänä vuonna.Voin todellakin suositella Ibizaa kaikille!
syyskuussa on biletykset saarella jo biletetty, DJt lähteneet kohti muita maita, toki varmasti jotain menoa vielä syyskuussakin löytyy..
elokuu kovinta aikaa mutta myös kuulemasyyskuussa on menoa,klubit menee kiinni kuun lopussa muistaakseni.Me heinäkuussa koska ryysis ei ole pahimmillaan silloin vaikka porukkaa kyllä riittää :)
http://www.ibiza-spotlight.com
Siis lentokentilläkö??Ei Ibiza niin paha ole,Amsterdamissahan miedot huumeet on oikeast laillisia toisin kuin Ibizalla.Toisaalta kyllähän ne+muut ilopillerit on siellä yhtä helposti saatavilla ;=)
  • 6 / 19
  • PartyBoy
  • 18.7.2004 13:43
Tultiin just Ibizalta ja oli loistava reissu!Niille jotka lähtee ibiza.fi:n kautta voin sanoa että paikka missä niidenhotellit on eli Figueratasissa Ibiza Townin lähellä ovat on upea paikka!Itse oltiin Playa d'en Bossassa missä on mahtava bilebiitsi Bora Bora,jota ei kannata missata.Toinen paikka on päiväklubi Space,suositeltavia päiviä on "we love space sundays" sunnuntaisin 08:00-ma aamu 06:00,miletöntä biletystä,sekä homojatkot La Troya carry-on torstai aamuna 08:00 alkaen.Suositeltavia klubeja on Amnesian gay-ilta La Troya Assessina keskiviikkoisin,mahtava meininki,komeita miehiä ja hyvin varustettuja strippareita!Pacha aina hyvä,myös gay-ilta Scandal sunnuntaisin.
Myös gay nuderanta Chiringay oli hyvä ja sieltä sai ilmaisia rannekkeita ke La Troya-bileisiin.
San Antoniota kannattaa välttää junttien englantilaisten dokujen takia.Ainoastaan Cafe Del Mar ja Mambo on hienoja paikkoja katsoa upeaa auringonlaskua.
Suosittelen kohdetta!
Eikös tätä Ibizan-reissua mainostettu aluksi kuumana homolomana? Nyt juttu on muuttunut Kiss FM:n kuuntelijamatkaksi. Ei tainnut sitten alkuperäistä kohdeyleisöä kiinnostaa tarpeeksi.
Minkälainen oli hintataso? Mihin kului rahaa ? Paljonko tarvitsee viikossa mukaan?
  • 9 / 19
  • Partyboy
  • 23.7.2004 16:22
Joo huomasin myös tuon Kiss Fm:n jutun.No,ei se Ibiza miksikään siitä muutu miten gay friendly mesta se on ja kuinka paljon siellä homoja on mihinkään muuhun kohteeseen verrattuna :) Parasta siellä onettä voi olla mitä ikinä onkaan kenenkän tuomitsematta
Rahaa meni itsellä 900 e 10 päivän reissuun,mutta riippuu aika paljon mitkä intressit ovat,halvemmallakin pärjää,varsinkin jos onnistuu saamaan ilmaisia rannekkeita klubeihin kuten keskiviikkoisin Es Cavalletin Chiringay nude rannalla...
Bora Boralla ilmaiset rantabileet jokapäivä klo 24:00 asti ja juomat normaalihintaisia :)
"Ohjelmassa lisäksi Jarkko Valtee & Osku Heiskanen show sekä paljon muuta mikä paljastetaan paikanpäällä. "

Vihdoinkin ne paljasti ohjelmatiedot. Olisiko ollut enempi lähtijöitä alkuperäisessä kohderyhmässä, jos tuo tieto olisi heti alkuun ollut näkyvillä?
Samaa mieltä,huonosti markkinoitu reissu.Ei näkynyt minkäänlaista mainontaa edes dtm.ssä...
Mistäs nuo ohjelmatiedot muuten löytyy??
Haloo ei oikein leikkaa tänään mulla :)Siellähän ne ovat ibiza.fi:n saitilla ;)!
Jos joku on lähdössä sinne, ni napatkaa "lentoemännistä" muutama kuva mulle. Jooko? Kiemurtelen tuskasta, kun en itse pääse lähtemään.
Lähdössä 27.9?? Siellä oli jo melkeen joka klubilla closing partyt menossa viime viikolla ja sesonki loppumassa..
Kyllä siellä menoa riittää esim.Pacha ja Space ainakin auki ja Spacessä 2.10 Matinee gay closing party mm.!
Ja Ibizalle lähdetään ensikin kesänä!Maailman paras ja vapaamielisin bilekohde :)