Tampere-Prinsessa-Uusivuosi-Pietari

Kahvila Valon tiloissa on Prinsessa Klubin päätösbileet 18.12.2004 klo 22-04. Illan ohjelma pikkujouluisten tunnelmien lisäksi on 4 kisaa/visaa, joista on mahdollisuus voittaa lippuja Gay-Sparkle Uudenvuoden biletykseen.

Lisäksi julistamme Vuoden Prinsessan (kilpailuun voi vielä osallistua Gay Tampereen nettisivuilla). Illan aikana levyjä soittavat Residentit ja illan aikana on mahdollisuus ilmoittautua GT:n järjestämälle Pietarin matkalle.

Uudenvuoden bileissä Kahvila Vaon tila muuttuu Absolutely Fabulous teeman mukaiseksi ja tilaisuudessa voi nautiskella uudestaan sarjan parhaita paloja. Paras sarjan hahmoksi tälläytynyt voittaa Pietarin matkan. Yläkerrassa juhlitaan... unisex dance experience,top 20 lista vuodelta 2004 ja darkroom.

Tervetuloa Tampereelle!
Muistutuksen sanaa joulukiireiden keskelle..

Tulevana lauantaina (18.12.) on Kahvila Valossa viimeinen kerta Prinsessa Klubia. Illan musiikeista vastaavat GT:n DJs All Stars (eli Catarina, Pippi, Kais(t)a ja Miik). Kais(t)an setissä on luvassa euroviisuja; muut kiihdyttävät tunnelmaa kohti uutta vuotta klubihiteillä ja underground-biiteillä.

Illan aikana järjestetään myös 4 kilpailua, joista voittajille on palkinnoksi pääsylippu uudenvuoden G-A-Y Sparkle 2005 -bileisiin! Liput viimeiseen Prinsessaan tutut 2,50 euroa ja biletysaika kello 22-04. Tapahtuma on K-18.

Tervetuloa!
  • 4 / 5
  • Prinsessasta
  • 19.12.2004 12:48
Kiitos kaikille, oli mukava ja vauhdikas ilta eilen : )
  • 5 / 5
  • Fantastique
  • 21.12.2004 8:57
Onkohan pääkaupunkiseudulta tulossa porukkaa Laternaan hippaamaan uuttavuotta?