Hansu ja Pirre

Köhhh... Kaveri pyysi lähtemään DTM:n pikkujouluihin, ja olisin mennytkin, mutta sitten huomasin että siellä esiintyvät (jälleen kerran) Hansu ja Pirre. En ymmärrä, miksi DTM kutsuu heidät esiintymään vuodesta toiseen. En oikein usko, että homokansa jaksaa yhä uudelleen innostua samoista vanhoista vitseistä ja kehitysvammaisten pilkkaamisesta (ainakin oletan, että sitä se on). Miten DTM:n ohjelmistosta päättävät instanssit saataisiin huomaamaan, että Suomessa on muitakin esiintyjiä, myös oikeita stand up koomikoita, jotka voi kutsua pikkujouluihin?
  • 3 / 13
  • Statisti
  • 11.12.2004 11:48
Tällä kertaa pilkkaa saivat pääasiassa "sairaat" homot itse. Teemana eheytys Loimaalla.

Ihan kiva, mutta jatkoa ajatellen Hansulle ja Pirrelle tulee todellinen työ löytää homokansalle kolahtavaa uutta höpötettävää tunniksi. Jo tällä kertaa iso osa ajasta menikin Bumtsibum-tyyppiseen joululauluvisailuun.
  • 4 / 13
  • Atsimuutti
  • 11.12.2004 13:49
Et menettänyt mitään. H&P:n jälkeen lähdin himaan joten en tiedä oliko loppuilta kuinka sähäkkää.Mutta siihen asti oli hyvin hyvin rauhallista pikkujoulua.Ensikertaa alakerrassa käyneenä ihmettelen naisten vessan pelkistettyä tyyliä.Istuinsuojat puuttuu useista pöntöistä.Siinä sitten kyykitään.Kohta varmaan puuttuu pönttökin ja on vaan reikä lattiassa.Täytyypä treenailla reisilihaksia.
Pirrestä ja Hansusta on keinotekoisesti yritetty saada jotain "Gay-ikoneita".
Niitähän ne eivät koskaan ole olleet.
Silti minuun he ovat aikoinaan kolahtaneet välillä roisillakin
huumorillaan, jolta eivät säästy ees homot
Hyvä niin..., koska mitä mieltä enää silloin, kun tehtäis vain mielistelevää komiikkaa, yök!
En tiedä muutenkaan näissä piireissä esim. yhtäkään "Kummeli-fania" itseäni lukuunottamatta.
Mälli kirjoitti: "Kerro sitten ketä haluut nähdä?"

No melkein mitä tahansa muuta. Kyllä Hansu ja Pirre kerran menivät, mutta että vuodesta toiseen...

Onhan niitä stand up koomikoita, heti tulee mieleen esim. Krisse, joka ensi jouluna varmaan saattaisi jo tehdäkin keikan, kun tulevasta synnytyksestä on jo kulunut hieman aikaa. Tai joku muu. Näin joskus TV:ssä jonkin ohjelman, jossa vieraili vaihteleva joukko stand up koomikoita ja imitaattoreja. Nimiä en muista, mutta ohjelma mielestäni osoitti, että älykästäkin huumoria on tarjolla. Ja ainakin muitakin esiintyjiä kuin Hansu ja Pirre.

Sitten on tietysti iso joukko laulajia, tanssijoita ja muita esiintyjiä. Käyttäkää mielikuvitustanne, tai jos teillä ei ole sellaista, niin turvautukaa vaikka ohjelmatoimistoihin.
Masa, minäkään en ole sitä mieltä, että yleisöä pitäisi säästellä, on päinvastoin hauska kuulla homoläppää. Sen verran pitää olla itseironiaa. Eikä huumorin tarvitse välttämättä aina olla täysin viimeisteltyäkään. Mutta en silti jaksa kuunnella vuodesta toiseen Hansua ja Pirreä. Heidän vitsinsä eivät ole kovin mieleenpainuvia, joten kaikki heidän esityksensä tuntuvat samanlaiselta örveltämiseltä. Kun on nähnyt yhden, on nähnyt ne kaikki. Kyllä sitä voi tuoda uusiakin esiintyjiä kehiin.
"Kerro sitten ketä haluut nähdä?"

Jos Hansulle ja Pirrelle halutaan vaihtoehto, niin miksei Andre Wikström? Hänestähän "yritettiin tehdä" eräässä W-tyylin jaksossa homoikoni ja ainakin minuun hänen huumorinsa puree.
Adi kirjoitti: "miksei Andre Wikström?"

Suosittelen. Tässä taannoin olin seuraamassa hänen showtaan Mixeissä ja veti hyvää läppää. Kaikki eivät tosin pitäneet (tosin vain yhden paikallisen kanssa asiasta keskustelin). Hänen isännöimää tv-showta en tosin jaksa seurata, kuin oikeastaan mitään muutakaan tv:stä tuohon aikaan.
Mitä täällä oikein höpötetetään. Hansu ja Pirre olivat oikein hauskoja, ja yleisö nauroi ihan kippurassa koko ajan - tyttöjen tarvitsi tuskin edes suutaan avata. Toki on niin, että H ja P toistavat itseään, mutta kyllä he osaavat hommansa, ja aina tulee kaikkia hauskoja sutkauksia.

H ja P osaavat näytellä homojen eheyttäjiä juuri oikealla tavalla. Useimmat näkemäni stand up -koomikot taas viihdyttävät heteroja ns. hauskoilla homojutuillaan, jotka eivät itseäni ainakaan paljoa naurata. Se on sellaista yläasteen jätkäporukkojen huumoria, josta ei paljon itseironiaa jaksa repiä. Sinänsä olisi toki kiva nähdä André Wikström tai Krisse Mamassa, mutta ehkä Hansu ja Pirre irtoavat halvemmalla :).

Pikkujoulujen suurin floppi oli kyllä se yläkerran strippari. Voi hyvänen aika, jos siitä älyttömästä ketkutuksesta oli vielä maksettu...
"Sinänsä olisi toki kiva nähdä André Wikström tai Krisse Mamassa, mutta ehkä Hansu ja Pirre irtoavat halvemmalla"

Mieluummin Andre Wikström. Varsinkin, jos hän ottaisi mukaan sen lutuisen Stan Saanilan! NAM!
Herman kirjoitti:
"Mieluummin Andre Wikström. Varsinkin, jos hän ottaisi mukaan sen lutuisen Stan Saanilan! NAM!"

Mieluummin vieläkin lutusempi Zarkus Poussa :-)
Mieluummin Stand up koomikko Kevin James(tuttu mies sarjasta Kellarin Kunkku) :)