Ennakkolippuja

  • 1 / 15
  • Tampereella
  • 6.12.2004 11:57
Kahvila Valosta saa (Gay Sparkle) uudenvuoden bileisiin lippuja hintaan 6€. Lipuilla pääsee jononohi.
  • 2 / 15
  • Tampereella2
  • 9.12.2004 17:02
Kahvila Mixeistä saa (Y2K5) uudenvuoden bileisiin lippuja hintaan 7/10 €. Lipuilla pääsee näkeen K-Systemin
  • 3 / 15
  • tampereella
  • 9.12.2004 18:43
Mikähän se Kahvila Mixeissä esiintyvä k-systeemi on kun liput on hinattu pilviin. Tosin esitysten seuraaminen on aika hankalaa kun se alakerta ilmastointi- ja viemäriputkineen on todella matala. Yläkerran asiakkaat ovat ihan ulkona mitä alakerrassa tapahtuu ja silti osallistuvat esityksen kustannuksiin.
Kustannuksiin ei ole mikään pakko osallistua. Voi pysyä poissa, voi mennä toiseen paikkaan - ihan mitä vaan. Helppoa!
  • 5 / 15
  • Tampere go,go
  • 10.12.2004 18:48
Ihanaa, että saa valita. Gay Sparklessa on sitä nimensä mukaista...
Näinhän se menee - ongelma ratkaistu ja kaikki ovat tyytyväisiä!

Kuten huomaamme, ei asiat ole niin hirveän hankalia, kunhan vähän miettii.

(tämä ei ole kannanotto kummankaan paikan tai bileiden puolesta tai vastaan)
Eikös Mixei kuitenkin ole hieman tasokkaampi paikka kuin Valo? Ja Mixeissä sentään osataan pitää taso korkealla. Isommat lipputulot varmaankin tarkoittaa myös sitä, että seuraavat ja niitä seuraavat bailut on jatkuvasti parempia.

GayTamperehan ei tarvitse rahaa vaan niillä oli ne dj:t jotka korvaa rahan. Vai eikös lehdessä lukenutkin, että ne ei esim. tahdo jäsenmaksuja tai rahaa muutenkaan. Miten sitten voitte järjestää tasokkaita bileitä?

Tarkoitus ei kenellekään ollut vittuilla vaan puhtaasti ihmetellä tätä jatkumoa väittelystä kumpi järjestää paremmat bileet. Yksinkertainen jutuke tosiaan.. :D
  • 8 / 15
  • biletystä
  • 13.12.2004 10:19
Uuden Vuoden bileissä Valossa on ymmärtääkseni myös koko Laterna käytössä. Tasokas paikka kaikin puolin. Mixeistä en osaa sanoa, kun en ole käynyt. Kuulopuheisiin Mixein tasosta en oikein usko - toiset kehuvat paikkaa - toiset eivät pidä kovin tasokkaana paikkana - tiedä sitten? Makuja on monia, turha kuitenkin täällä jatkuvasti nostaa kissanhäntää kumpi tasokkaampi!!!!!!
Naulan kantaan. Tasokkuudesta ja sen puutteesta kitinä on täysin turhaa, koska se on aina katsojan silmässä. Kuka kokee tasokkaana minkäkin jutun.

Molemmilla puulaakeilla bileiden järjestely ja muu touhu on (kai?) osittain vapaaehtoisten harteilla. Tasottomuudesta valittajat voisivat mennä sitten mukaan nostamaan tasoa. Tai pitää turpansa kiinni.

Yrittäkää välillä pitää hauskaa. Jos joku toinen pitää eri bileissä hauskaa kuin sinä itse, anna hänen tehdä niin. Ei se ole sinulta pois.

Jos kummankaan järjestäjän bileet ei kiinnosta, ole hyvä ala järjestämään uusia. Tai vaihda paikkakuntaa. Tai mikä olisi vielä parempi vaihtoehto: ehdota korjauksia tai muutoksia poliittisesti itseäsi miellyttävälle bilejärjestäjälle. Mutta ÄLÄ VALITA.

Rakenna, älä hajoita.
Voisin korostaa vielä kerran, että bileiden tarkoituksena on olla viihdyttäviä ja mukavia areenoita ihmisille, jotka tahtovat tutustua toisiinsa ja pitää hauskaa. Pääasia on että niitä vaihtoehtoja ja paikkoja riittää- siinä se.

Alkaa suoraan sanottuna jo hieman juippia tämä Gay Tampereen mollaaminen, jättäköön väliin ketä ei kiinnosta. Järjestö pyrkii ymmärtääkseni luomaan uudenlaista ja menvää kulttuuria Tampereelle, ei siis kangistua kaavoihin.
Itse menen Laternaan ja Valoon, koska aikaisemmat bileet siellä ovat olleet hauskoja ja viihdyttäviä. Mitä tulee Mixeihin, no sinnehän pääsee aina, nyt myös päivällä.
Esiintyjät maksaa, se on totta. Samalla on hyvä muistaa, että Mixein lipputuloista tuetaan Tampereen Setan sosiaalipalveluja um. toimintaa.
Lopettakaas nyt hyvät ihmiset tällainen sekoilu. Kaksi yhdistystä mahtuu kyllä samaan kylään. Molemmille riittänee kannattajansa joten se siitä. On turha lähteä marginaalien sisällä tapahtuvaan kilpailuun, lopputuloksena gay ihmiset hyötyvät siitä, että tapahtumia ja harrastemahdollisuuksia on enemmän tarjolla. Eikö niin?

Minulle on henkilökohtaisesti ihan sama vaikka Mixein rahoilla rahotettaisiin Turkulaisten saunailtoja tai mielisairaiden valaiden ryhmiä. Pääasia on että on tapahtumia ja mahdollisuuksia kohdata toisia homppeleita!

Hyvää joulua ja vielä parempia uudenvuoden pirskeitä.
Ompas täällä kiivas taistelu menossa puolesta ja vastaan molempia osallistujia. Pakkohan tänne on tulla mukaan omine kommentteineen.

GT on ihan paikallaan bilejärjestäjänä, meneehän tuossa toisessa firmassa rahat erään herra M:n taskuun. Niin olen ainakin kuullut, että siellä ei ole tilanne ihan ok. Bileitten järkkääjä kuulemma saanut vapaaehtoisuudestaan tarpeeksi ja lähtemässä pois?? Et toisaalta vois olla mixun bileet ihan kivat, jos vaikka jäävät viimeiseksi - sääli sinänsä....
Here we go again..

*ottaa ämpärin popcorneja ja jää seuraamaan miljoonatta kertaa samaa jankkausta*
  • 15 / 15
  • Asenteellista
  • 14.12.2004 17:46
Kovasti on asenteellista ja kuulopuheisiin perustuvaa panettelua.