Mistä istuvat alkkarit?

Alushousuja metsästän.
No eihän se ole hankalaa jos olisin "kaikki käy" periaatteella.
Mutta kun haluaisin semmoset sexyt ja istuvat ;)
Vartalo vaan on aika lauta/laiha, ja niinpä noi merkit mitä Suomessa myydään ei oikein istu takaa. Vaikka ostais S-koon, niin persaukseen jää semmonen "tyhjiö" :(

Olen kokeillut Sloggia, CK, Björn Borg, Versace, D&G...mutta ei oikein löydy sopivaa. Ja Versace sekä D&G on hyvin hankala löytää Suomesta...

Olisiko kellään ohjeita taikak vinkkejä? Tai löytyykö netistä jotain osotteita?
Sloggeja ei ainakaan kande ostaa, niis ei oo kauheesti aateltu laihoja kundeja. Niis pitäs olla kunnon pakarat että istuisivat. BBkin enempi massiivisen persauksen omaaville. Mut CK on kait aika cool!?
Osta stringit, ei jää persauksiin tyhjiötä. Tai kokeile poikien alushousuja, tarpeeksi pientä kokoa vaan kehiin jos S-koko lörpöttää takapuolesta.
Tosi junttia, mutta Black Horsella on hyviä malleja. Toinen vähemmän hieno mutta toimiva on Bodyguard,

Calvin Kleinit on laadultaan surkeita, niistä kannattaa pysyä kaukana.

D&G:tä on ollut niinkin rahvaassa paikassa kuin Sokos.

Jo ennen Internetiä olihttp://www.internationalmale.com
  • 6 / 12
  • lökäpöksy
  • 10.10.2004 17:19
Vai on Sokos nykyään rahvaan paikka, eipä ainakaan hinnoissa näy se...
Sitä vain ihmettelen täällä pohjoisessa kaukana Hesan trendiliikkeistä, että eikö teillä siellä etelässä todellakaan ole tärkeämpiä asioita kuin kalsareitten trendikkyys, joista keskustella? Jos asiat siellä tosiaan ovat noin hyvin niin taidanpa miekin muuttaa sinne.
  • 8 / 12
  • miihkali
  • 10.10.2004 23:13
Jos tänne joku kirjoittaa murheitaan kalsarien löytämisen vaikeudesta niin se tuskin kuitenkaan tarkoittaa sitä että kirjoittajan koko elämä pyörii tämän kalsariongelman ympärillä.
  • 9 / 12
  • jaa jaa
  • 11.10.2004 14:03
Pitää kasvattaa pyllyä jos kaikki S-koon aluspöksyt on liian pieniä. Ei liian luinen pylly edes ole seksikäs. (oma mielipiteeni)
Erittäin hyvin istuvia kalsareita on tarjolla seuraavilla merkeillä: Matinique, Jockey, Olaf Benz (oikein kireät).
Malli pysyy myös ensimmäisen pesun jälkeen !
Kaikilla ongelmansa: nuorella pieni peppu, vanhalla herralla iso outokumpu - joka mahtuu vain Black Horsen kukkapaperikuviollisiin...
Joo. Voinen yhtyä tuohon näkemykseen että jos on noin luinen perse niin ei se vaikutelma sexyillä kalsongeilla parane.
"Jos tänne joku kirjoittaa murheitaan kalsarien löytämisen vaikeudesta niin se tuskin kuitenkaan tarkoittaa sitä että kirjoittajan koko elämä pyörii tämän kalsariongelman ympärillä."

Minä en olisi niinkään varma, homot kun tuntuvat ottavat nämä asiat usein käsittämättömän vakavasti..

Niin ja vaikka ketään ei kiinnostakaan, niin itse ostan junttimaisia mustia ja sinisiä sloggin midejä. Istuvat ihan kohtuudella ja hinta-laatusuhde pesee jonkun Calvin Kleinin sata-nolla.