Klisee aihe-onko koolla väliä

Minä haluaisin kysyä nyt teiltä kundeilta, että onko koolla oikeasti väliä, itselläni on noin 13cm pitkä ja aika ohut, enkä ole Btm. Luuletteko, että joku voisi tällaisen muuten ok-kundin itselleen haluta?
Jos tuon takia joku jättäis haluamatta, suhteen lähtökohdat eivät taitaisi olla muutenkaan kohdallaan. Eiköhän terve parisuhde perustu ihan muille kriteereille.
Tää on kuule julma maailma. Monelle koolla todellakin on väliä. Mut täällä on muutama, jotka ymmärtää oikeesti tärkeät asiat.
Olenpa harvinaisen samaa mieltä aiempien kirjoittajien kanssa. On suuri määrä kundeja, joille ainut kriteeri tuntuu olevan koko. Sitten on taas toisia, joille seksin monipuolisuus ja mielikuvituksen käyttö on tärkeämpää - jolloin koot unohtuvat. Ja sitten on vielä niitä, jotka hakevat täysipainoista ja pysyvää parisuhdetta, jolloin koolla ei liene juurikaan merkitystä. Ongelma on tietysti näiden eri kombinaatiot. *huoh*
Tämä on varsinainen ikuisuuskysymys joka tulee tasaisin väliajoin täälläkin esiin, ja tulee ikuisesti vaivaamaan ihmiskunnan (miesten) mieltä yhä uudestaan ja uudestaan niin kauan kuin ihmisiä on.



Mä uskoisin, että loppupeleissä erittäin suurelle enemmistölle koolla on väliä. Nimittäin jos puhutaan pelkästä seksistä. Ihan parhaat kyydit oon isosta saanu minäkin, käytettiin sitä sitten hyvin taikka vähän huonomminkin. Minkäs teet kun se iso yksinkertaisesti näkyy, tuntuu ja tyydyttää paremmin.



Mutta sitten kun ruvetaan ihmissuhteesta puhumaan niin eipä ole koolla väliä. Seurustelin aikoinani kaverin kanssa, jolla oli aivan _uskomattoman_ pieni kikkeli, eikä se haitannu mua yhtään kun mä olin niin rakastunu siihen jannuun.



Mutta ketjun aloittajalle: ei sulla oo mitään hätää, varmasti löytyy sekä sun ala- että yläpäästä kiinnostuneita.
Se nyt vaan on niin että ihmisillä on tykästyksiä ja tapoja jotka karsivat puolisoehdokkaita. Joillain on tapana ja jopa nautintona polttaa tupakkaa, toiset taas ei voi sietää sitä eikä voisi sietää puolisoa joka polttaa. Eihän sellaisista tulisi paria.

Ihan sama siinä että yksi tykkää olla toppi ja toinen tykkää olla bottomi, ei sitä ihan helposti luovu elämän yhdestä suuresta nautinnosta ja tykästyksestä ja valitse puolisoa jonka kanssa seksijutut ei toimi yhteen. Sanoppa heteromiesten porukassa että "seksi on loistavaa ilman varsinaista yhdyntääkin" niin ne nauraa sinut penkin alle. Onneksi homoista löytyy ihmisiä moneen makuun ja tykästykseen. Voi valita semmoisen puolison että mätsää.



Terve parisuhde perustuu moneen asiaan ja seksi ei ole ollenkaan vähäinen osa.



Palaten alkuperäiseen kysymykseen, ihan varmasti löytyy tuommoisesta tykkääviä. Minä en ainakaan suurempaa antaisi perääni tuupatakaan. Ja toisaalta oman isomman vehkeeni kanssa olen jäänyt aina joskus saamatta bottomi-pojilta kun on kuulemma liian iso. Ehkä se ison ihannointi perustuu paljolti siihen että isoa ja näyttävää on helppo kadehtia.
Jatkan sitten kyselemistä. Kun en koskaan kehtaa keskustella kenenkään kundin kanssa esim. baarissa, koska en kehtaa lähteä mukaan mihinkään enkä uskalla sen koon takia tehdä mitään... Hämmentääkö jos kertoo heti kundille, että mikä on kuvio vai antaa sen vaan itse huomata...

-BOy
Boy... älä turhaan jännitä sitä mitä sanoit jännittäväsi, tai jättäväsi tekemättä jotain mitä haluat... tai pelkääväsi etsiä seuraa, yms. Älä missään nimessä, ainakaan sen vuoksi!



Sulla ei ole sen puolesta meinaan mitään pelättävää. 13cm on niitä peruslukemia. Sanottaisiinko, että 13 - 15 välillä olevat kalut on niitä yleisimpiä. Sinun ei tarvitse siis hävetä yhtään mitään sen asian puolesta.



Tottakai niitä on, jotka haluavat *mielummin* isoa, mutta eiköhän heillekin kelpaa normaalikokoinen? Tai ainakin suurimmalle osalle.



Jos kalusi olisi esimerkiksi epätavallisen käyrä tai ympärileikattu, olisi muiden suhtautumisen jännittäminen enemmän aiheellista. Mutta ei nyt, koska kalusi on aivan normaaleissa mitoissa.



Kyselit, josko asia pitäisi selittää jo ennen seksiä... ei todellakaan. En tiedä miten tämän voisi sanoa vakuuttavasti. Mutta yksinkertaisesti, sinulla ei ole mitään mitä tarvitsisi selittellä!
Asian vierestä hieman...

Onko ympärileikkaus muuten yleistä? Ainakin ulkomailla tuntuu olevan paljon yleisempää, että on leikattu ja on jotenkin outoa olla leikkaamaton.

Olikohan yhdessä Sinkkuelämää-jaksossa jokin ongelma, kun jonkun mies oli leikkaamaton? Suomessa taitaa kuitenkin olla harvinaisempaa, vai?



Miksi sinulla Boy muuten leikattu? *utelee*

Ja tuskinpa sillä on väliä, mulle ei ainakaan olis... Rohkeesti vaan metsästykseen!
No ei se pituudesta ole pois, ellei sulta terskaa ole epähuomiossa pätkäisty veks..
Multa on leikattu ihan käytännön syistä, kun oli todella ahdas nahka... EI mistään kauneussyistä...

-boy
Grimalca taisi juuri reputtaa nettipuoskaroinnin lyhyen oppimäärän ...



Joskut pitävät pienistä ja jotkut isoista. Joihinkin tarkoituksiin iso on parempi ja joihinkin pieni. Tapaat elämässäsi paljon ihmisiä, joille et kelpaa ja paljon sellaisia, jotka sinut haluavat. Kaikille ei kukaan kelpaa. Menoksi vain eikä turhia murehtimaan.
Itseasiassa puhun aivan kokemuksesta.



Olen itsekin ympärileikattu. Olen nolostellut sitä aina, ja miettinyt, josko asia pitäisi selittää etukäteen, ettei tule ns. "pelästymisiä". Usein olen sanonutkin etukäteen, ja se on vain lisännyt kiinnostusta. Parin kerran jälkeen sain huomata, ettei asiaa tarvitse yhtään nolostella.



Ympärileikkaus on suomessa harvinaista, ja sitä tehdään lähes poikkeuksetta vain terveydellisistä syistä (toisin kuin jenkeissä, jossa lähes jokainen taitaa olla leikattu). Se on siis täällä suomessa poikkeavaa, joten sen voi joutua selittelemään muille. Ja tarkoitan todella vain selittämistä, en nolostelua!



Sen sijaan 13cm kalu ei ole poikkeavaa, eikä vaadi minkäänlaista selittelyä tai nolostelua!!



En ihmettele yhtään, jos nuoret saavat käsityksen, että 20cm kalu olisi normaalipituinen... netissä nyt vilisee vaikka minkälaisia juttuja... Ja jos jollekulle ei 13cm kelpaa, niin johan on kumma.
Koolla ei todellakaan ole väliä. Tai ei saisi ainakaan olla. Mutta kyllä sitä niin usein kysellään heti "eka tapaamisella". Mutta jos tarkemmin ajattelee tai ainakin minun mielestäni pienempi on parempi. Se mahtuu paremmin joka paikkaan eikä tee kipeää.
Jos kyse on pelkästä seksistä, niin sit koolla on varmaan enemmän väliä. Jos todella on rakastunut/ihastunu niin eihän se koko sit mitenkään hirveästi vaikuta.



Itse olen kyllä tavannut muutaman jolla on todellakin pieni (varmaan alle 13cm, en tiedä) ja täytyy myöntää että kyllä se vähän aluksi häiritsi. Itseä kyllä lähinnä hävetti se, että sillä koolla onkin sitten yllättäen sen verran enemmän väliä. En ollu tiedostanu koon tärkeyttä aikaisemmin, kun yleensä tullu vastaan normaalipituisia ja sillai.



Kyllä siihen pieneenkin penikseen tottuu ja mulle ei enää varmaan siitä mitään ongelmaa syntyis. Alkushokki tietty oli oma juttunsa. Enkä usko että kauheen monelle loppujen lopuksi semmoinen yksityiskohta voi kauhean ratkaiseva olla, jos todella tykkää toisesta. Koska sehän on nimenomaan yksityiskohta, eikä mikään massiivisen tärkeä juttu.



Ympärileikkaus on harvinaista kaikkialla muualla paitsi USA:ssa ja muslimimaissa, se on myös jostain syystä yleistä kuulemma Etelä- Koreassa (yks frendi joka on ympärileikattu, on ihan pakkomielteinen siitä ja ottanu selvää siitä aika perusteellisesti). Ympärileikkaus on ollut yleistä myös Kanadassa, Australiassa ja Uudessa- Seelannissa, sekä jonkin verran yleistä Iso- Britanniassa. Nykyisin ympärileikkaus suoritetaan hyvin pienelle osalle esim. australialaisia, Britanniassa ja Uudessa- Seelannissa se on yhtä harvinaista suurin piirtein kuin Suomessa. Kanadassa kai vielä noin kolmasosa ympärileikataan.



USA:ssa vielä noin 50-60% vastasyntyneistä ympärileikataan. Useimmiten ympärileikkaus tehdään uskonnollisista/kulttuurisista syistä. Esim. juutalaisuus ja islamilaisuus perivät ympärileikkauksen tavan, mutta kristinuskoon se ei periytynyt, kun uskonto levisi Eurooppaan, jossa ympärileikkaus ei ollut perinne.
Kiitos kaikille lohduttavista ja faktuaalisista kommenteista, lisää saa toki laittaa.



-boy
Öh...?Epätavallisen käyrä? Minulla taitaa olla, osoittaa kovana suoraan ylöspäin ja tekee hyvin kipeää jos sitä silloin yrittää taivuttaa alas.



Onko tämä sitten sellainen asia, että siitä pitäisi varoitella?

Onko kellään kokemuksia?



Itselläni ei ole kummemmin kokemusta seksistä. Rehellisesti sanoen ei hirveästi harmittaisi vaikkei sitä tulisikaan. Mutta eihän sitä ikinä kannata rajata mitään lopullisesti pois...
Sojotussuunta on eri asia kuin käyryys. Ylöspäin sojottava jormahan on ihan luonnon luoma juttu. Käyrä tarkoittaa sitä että pippeli on mutkalla, eli varsi tekee kurvin oikealla/vasemmalle/ylös/alas. Tarpeeksi paha mutka voi ehkä hankaloittaa käyttöä, en tiedä.
CaB tuossa selvensikin asiaa, hyvä niin. Sojotuskulma ja käyryys ovat eri asia.

Sonetti... kysyit, onko käyryys/kulma (mitä tarkoititkin) asia josta tulee varoittaa? Ei todellakaan! Varoitus on aivan väärä sana. Siitä voisi *mainita* ennalta, että toinen välttyy yllätykseltä.

Ei ylilyhyydestä tai ylikäyryydestä tai ympärileikkauksesta tarvitse varoittaa. Mutta kaikessa poikkeavassa ainakin itse saattaisin vinkata etukäteen, koska yllätys keskenkaiken noissa hommissa voi olla epämiellyttävää.
Mulla on kans aika samanlainen tilanne. Kaluni on vain 12 cm pitkä. Aika vähän se näyttää kuitenkin seksikumppaneitani häirinneen vaikka en yleensä ole maininnut asiaa etukäteen. Kumppaneillani on ollut järjestäen paljon suuremmat penikset ja jotenkin vastakohdat kiehtovat mua tässä mielessä. Mutta vaikka suuri penis on kiihottavan näköinen, kovin suuri kalu ei mahdu sisääni ja jo keskiverto kokoinen kalu tekee helposti kipeää. Oikeastaan siis tarvitsisin pienikaluisen miehen, jotta voisin yhdyntää harrastaa. Tässä on siis jonkinlainen ristiriita.
Jos tapaisin ihastuttavan 13-topin, niin suurin ongelma siinä olisi, että hän on top, ja ongelman ratkaisu, thank God, olisi se, että hän on vain 13.
Mulla oli kans hirveet itsetunnolliset ongelmat pippelin koon kanssa nuorempana. Häpesin tätä 13cm:stä vehettä mutta kun on tässä vanhentunut ja ollut partnereita vuosien varrella niin eipä koskaan kukaan ole sanonu että onpas pieni, vaan päinvastoin on kehuttu kun on onneks siunaantunu vähän paksuutta sille. vois sanoo että niitten miesten kanssa mitä oon ollu niin 15% suunnilleen on ollu tavallista isompi, 17-20cm. Ja ne on aina ollu kaikista huonoimpia kokemuksia, suorastaan säälittäviä, kun ei oikein meinaa niillä seisoa. Vähän niinku pornoleffoissa niillä seisoo aina sillai puolijäykkänä..
Pienet pippelit seisoo tosi kovana ja se on hyvä.
Omalla ukollani on vielä pienempi kun mulla, varmaan jotain 10cm ja siltä oon saanut elämäni parhaimmat kyydit!!
Se osaa käyttää sitä aika vikkelään ja niinhän sitä sanotaankin että ei se koko vaan taito, vai miten se nyt menikään..
Ei pippelin koolla ole merkitystä. Kun vaan mies itse on sopusuhtainen ja mukava. En ole koskaan pitänyt tärkeäna"pikkumiehen" kokoa (mulla on 17 cm).
Haluisin vaan kaikilta kysyä, että minkä ikäisiä vastaajat otte, ihan vaan että saan otannan tarkennetuksi...
Love: -Boy
Ehkä kannattaa "tarkentaa" tosielämän kokemusten perusteella (tulevien)...

Kokokäsitysten vääristymäthän tulevat nimenomaan netin kautta, jossa kaikilla on vähintään 3cm luonnollista pidempi. :)
Tällainen keskustelu pulpahtelee pintaan aika säännöllisin väliajoin. Koolla ei todellakaan ole väliä, ainakaan niille, joilla korvien väli toimii normaalisti.

Sentti sinne tänne alapäässä - sitä ei huomaa kukaan, mutta millin vian yläpäässä huomaa kaikki...
Ei koolla varamaankaan oo merkitystä silloin jos on oikeesti tärkeä ihminen kysymyksessä. Mut silti käytäntö voi asettaa joitakin rajoitteita.
Mulla ei oo ihan pieni ja haluaisin naida "oikein kunnolla", mut bf sanoo aina että varo sitä viimeistä 1,5 senttiä, koska se sattuu - vaik muuten tuntuu mukavalta. Että näinkin.....
Ei koolla varamaankaan oo merkitystä silloin jos on oikeesti tärkeä ihminen kysymyksessä. Mut silti käytäntö voi asettaa joitakin rajoitteita.
Mulla ei oo ihan pieni ja haluaisin naida "oikein kunnolla", mut bf sanoo aina että varo sitä viimeistä 1,5 senttiä, koska se sattuu - vaik muuten tuntuu mukavalta. Että näinkin.....
Jos on muutenkin pieni kuten mä (173 cm / 56 kg) niin ei tunnu kivalta olla btm jos toisella on liian suuri. Itselleni sopiva on noin 12-15 cm. Kovin paksu on myös hankala. Olen versatile ja mulla on 14 cm. Useimmat ovat olleet tyytyväisiä. Viimeisimmässä pitemmässä suhteessani saatoin antaa pitkään topilleni, koska hänellä oli sopivan kokoinen. Sen sijaan joskus on käynyt niin, että olen heti todennut, että noin iso ei sovi :)
Mä en ainakaan tykkää isomunasista tyypeitä. Siis oikeesti kenellä kestää paikat ku jollain 25cm jöötillä jyystetään!! Musta pienempi tavara on parempi. Tieteski aina löytyy tyyppejä, joille koko on SE juttu, mut meitä on moneksi. Itse en oo koskaan kundeja koon perusteella valinnu. Kokonaisuus on se joka ratkaisee, pilin koolla ei oo juuri mitään merkitystä.
Mulle koolla ja sen ulkonäöllä on väliä. Iso mulkku vaan kiihottaa enemmän kuin pieni. En koe silti olevani mitenkään pinnallinen tms. Ja se ei tarkoita sitä etteikö myös hieman pienemmän vehkeen omaavan kanssa voisi nauttia seksistä yhtä paljon tai enemmän.
>Grimalca15.06.2004, 00:58 ...Kokokäsitysten >vääristymäthän tulevat nimenomaan netin kautta, jossa >kaikilla on vähintään 3cm luonnollista pidempi. :)

Ei kaikki valehtele sen kokoa vaikka suuri osa niin tekeekin. Mulla netissä joskus kutistuu 2-3 cm :)
Olen huomannut saman minkä moni muu, että iso ja paksu ei kertakaikkiaan mahdu tai sit se tekee kipeetä. Itselläni on 14 cm ja suht ohut, mutta kyllä mun bf sanoo aina että se ei oo todellakaan mikään pieni (hän on kokeneempi). Sen kyllä myönnän, että ison "kalun" näkeminen saa hormonit hyrräämään, mutta en kyllä peppuuni sellaista halua... 13 cm kuulostaa paremmalta! Itseluottamusta rakas Boy :)
Ei sillä koolla niin paljon ole väliä, jos on muuten sexikäs ja hyvä perse ja naama. Amerikkalaiset miehet ovat aika vetäviä olemukseltaan. Ne ovat rentoja. Kokonaisuudesta se on kiinni. Kumma juttu, en ole koskaan ollut alemmuuskompleksinen munani koosta, vaan jonkinlaisesta naismaisuudesta käytöksessäni. Sitä inhoaa itsekin.
"Kokonaisuudesta se on kiinni. Kumma juttu, en ole koskaan ollut alemmuuskompleksinen munani koosta, vaan jonkinlaisesta naismaisuudesta käytöksessäni. Sitä inhoaa itsekin."

Noin totesi "mies". Kumma juttu, tosiaan, että inhoat itsessäsi jotakin, joka on kuitenkin vain katsojien silmissä -!

Kuuluuko tämä siihen samaan perinteeseen, jossa deittipalstoilla kerrotaan itsestä "heteronoloisena", ja etsitään seuraa, muttei "mitään neitejä" -?

Miksi hemmetissä ei voitaisi olla kaikessa rauhassa erilaisia monenlaisia homonoloisia, kun kerran ollaan kumminkin?

No, en tiedä järkähtääkö heteromatriisi mihinkään, mutta kyllä mitä sitä aion haastaa niin kauan kuin jaksan. Sille voi huutaa, hymähtää - tai kirkua söpösti yhtä kaikki.
Kiitos kaikille kommenteista, lisää saa laittaa... Mukavaa kun vanha klisee aihe vielä herättää keskustelua... Sanottakoon vielä, että ei kukaan siitä koosta ole koskaan maininnut, mutta silti olisi ehkä tavallaan helpompaa olla "normaali" siinä suhteessa...
Ei kai tuolla koolla nyt niin väliä ole, toki musta bottomina tuntuu paremmalta, jos se on vähän isompaa luokkaa... ehkä oon outo?
"bottomina tuntuu paremmalta, jos se on vähän isompaa luokkaa... ehkä oon outo?"

...iso voi tuntua paremmalta joo, eli ehkä et oo "outo"
*lievä punastuminen*

Se voi tuntua paremmalta, tai sitten todellakaan ei, ja tämä taas voi johtua aika monesta asiasta.

Tämän keskustelun aloittaja tuossa kertoi, miten kukaan ei tästä asiasta ole tehnyt ongelmaa - itseasiassa ainoastaan pippelin kantaja itse. Monille miehille tuttu ongelma - joka ei ole ongelma alkuunkaan.

Minun mielestäni ongelma on, jos partnerin "sukupuolielin" on niin pieni, ettei kädet venytettyinäkään yllä kahteen metriin...
no joo... kyllä se kumma juttu on jos jollekin ei kelpaa... ei se ole se asian ydin...
Nyt en voi olla kertomatta erikoisesta episodista tässä viikko sitten. Skodasin yhden ukrainalaisen miehen netistä. Roudasin sitten hemmon himaan ja kun saatiin housut pois jalasta, katsoin, että kaverin kulli, joka jökötti hyvin pystyssä kylläkin, näytti hiukan erikoiselta. Kun hän huomasi tuijotukseni, hän kertoi neukkuarmeijan tehneen tehtävänsä. Uppiniskaiset ja usein homot saivat sadisteilta aliupseereilta todella äklöttävän kohtelun: terävällä veitsellä terska pois.

Niinpä tälläkin Vitalilla oli kullinpää tylppä ja iho kurottu kummasti umpee ja keinotekoinen virtsaputken reikä.

Ei se sitten kylläkään tahtia haitannut... O:-)
Kammottavaa. Tuon saisi ottaa vaikkapa Amnesty asiakseen.

Eihän se kundi tunne mitään tai saa orgasmia.
No ensiksikin se tuntee ja saa orgasmin. On kai selvää, että hermokimput ovat parhaimmillaan terskassa, mutta ei sen puuttuminen näköjään estä nautinnollisen orgasmin saamista. Onko se sitten "haileampi" kuin terskankiihotukseen perustuva, en voi tietysti tietää.

Yritin hiukan johdattaa aihetta tuohon laki- ja ihmisoikeuspuoleen, mutta heppu väisti täkyni. Hän asuu Romaniassa ja sieltä käsin Ukrainan armeijassa palvelleiden (ali?)upseerien rikosten saattaminen tuomittavaksi on vähintäänkin epätodennäköistä. En itse tunne tilannetta tarkemmin.
Täytyy sanoo, kun lähes kaikki tuntuu olevan samaa mieltä, mulle koolla on todellakin väliä. En halua saada munaa jos se ei tunnu missään! Mulla on tiukka perse, isokokoisen täytyy tulla sisään vain iisisti. Suussakin iso tuntuu paremmalle. Haluan tuntea kyrvän kädessä - en etusormen ja peukalon välissä. Pippelit ei vain sytytä, ei sit millään. En voisi seurustella pienimunaisen kanssa. Mut jokainen haluaa eri asioita. Ja onneksi kaikille on tarjontaa.
Sen sen koolla ole mitään merkitystä. Itselläni on noin 15 senttinen ja olen tullut hyvin sillä toimeen jo 39 vuotta.
Aina on saannut kaverit tyydytettyä sillä.

Boy - rohkeasti vaan mukaan nauttimaan elämästä!
  • 49 / 54
  • Kaiken kokenut
  • 29.8.2004 20:52
Se joka väittää että koolla ei ole väliä ei ole koskaan saanut kunnon munaa!
  • 50 / 54
  • Jonku olonen
  • 31.8.2004 23:09
Tosta "heteronoloisuudesta": tarkottaa siis suomeksi, etta ei naismainen, onhan niita vienonolosia heteroitaki jonku verran. Mun mielesta taa on aika selvaa homona. Minahan oon homo, tykkaan siis miehista, eli siis "heteronolosista", en pikkuneideista ja tadeista. Taahan on ihan selvaa!!! Makunsa tietty kullaki. Ja toi terskajuttu AIVAN HIRVEA! Hyi! Ja kokotouhut: makunsa kullaki, mulla kylla jos sisaan tyonnettava on liian pitka niin ottaa johonki pohjaan(?) niin etta sattuu, harmi sille tyontajalle kun ei karsi vedella taysilla! Paksuudessa ei oo samaa rajaa tullu vastaan...
Itselläni on 19cm ja kyl sitä on kehuttu, en usko, että itselleni sillä koolla olis mitään väliä, mutta tuntuu vaan, että kundit kyllä tykkää isommasta melasta...
voi ku löytäskin pienimunasen miehen, itellä on varmaan suunnilleen samaa kokoluokkaa ja oon versatile, oon aina ihmetelly että miks mun kohalle sattuu sellasii norsun kokosii munii, muutamii poikkeuksii lukuunottamatta ja niitten pienempien kanssa on ollu ylivoimasesti parasta seksii...kyl muakin on kehuttu sängyssä ja sanottu monesti että se on niin täydellisen kokonen

eli pää vaan pystyyn. etsä semmosta kundii tarviikkaan kuka ei hyväksy sua munan koon takii
Sukuelinten ulkonäkö on yhtä tärkeä kuin koko, joka sekin kyllä merkkaa jotakin. Ei ole kivaa jos miehellä ei ole mistä ottaa kiinni. Useimmilla suomalaismiehillä on suorastaan inhottavan rumat kalleudet eikä edes kovin kookkaat.