Koska se uusi,erilainen yöklubi avautuu?

Tampereelle, Itsenäisyydenkadun varrelle lähiaikoina, mutta päivämäärää ei vielä tarkemmin selvillä.
Siis onks kyseessä Gaymesta vai joku mixpaikka? Mihin kohtaa Itsenäisyydenkatuu olis tulossa?
Itsenäisyydenkadun ja Tammelan puistokadun kulmaukseen.
Puskaratio antoi hetkeä aikaisemmin vinkkinä johonkin tuohon suuntaan.
Ovessa lappu "erilainen yöklubi-tai kerho avataan lähiaikoina"
Ei viitsi hehkuttaa tuon enempää, kun niin tuore juttu.
Kärsivällisyys hyve tässä asiassa.
  • 4 / 31
  • Naapurinpoika
  • 20.6.2004 19:04
Olen samaamieltä että ei todellakan kannata hehkuutaa
liikaa noista tampereen juoruista,aloittelioita ja suunnittelioita sekä spekulointia kyllä riittää mutta mistä se TODELLINEN "uskallikko" löytyisi joka moiseen puuhaan ryhtyisi?jos on ikänsä asunut näillä kulmilla ja seurannut puuhaa kuin toistakin niin ei kateeksi käy ketään joka on edes yrittänyt tampereella!nostan heille kaikille kyllä hattua että ovat jaksaneet mutta myös ymmärtäneet lopettaa ajoissa,ennenkuin oma elämänhalu on lopussa.
Se avautui sitten...paljaat seinät, toimiston odotustilan tunnelma ja muutama harmaa laminaattipintainen pöytä.
Niin, onhan siellä sohvaakin yhdessä nurkassa.
"Turhaa melua tyhjästä"
Onhan tuo koomista, kun "puskaratio" aivan kesän alussa rummutti uudesta erilaisesta yökerhosta ja tuolloin ei ollut vihjettäkään, että se olis ollut Mixei.
No, nyt puskaratio toitottaa, että vanhan Mixein paikalle olis tulossa U U S I E R I L A I N E N !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...
ja peräti hesalaisen yrittäjän toimesta.
Ei, huhut pysyköön huhuina.
Tosin nykyisestä Mixeistä ei annettu mitään varmennusta, kunnes puskaratio kävi liian hallitsemattomaksi.
...mutta totuuden siementä siinä lienee, who knows? Vanha Mixei oli paikallaan 14 vuotta. Uuden yrittäjän ei tarvitsisi ainakaan tässä vaiheessa rummuttaa mainoksin, paikka on niin läpeensä tuttu.
Todella perinpohjaisen remontin tarpeessa paikka taatusti on ja se tarvitsee manimani.
Toivon kuitenkin, että uus yrittäjä tekis siitä todellisen vaihtoehdon, jos se toteutuu?!?!


200 000 asukasta Tampereella.
+ Tampereen naapurikunnat: -Nokia 28 000
-Lempäälä 23 000
-Ylöjärvi 17 000
-Pirkkala 15 000
-Orivesi 8 800

"SuurTampere" = 290 000 asukasta
Vanhasta Mixeistä saisi niin siistin klubin hyvin suunnitellulla rempalla. Humpasta ja teestä pitävät voisivat mennä uuteen ja bilettäjät isolla B:llä uusittuun vanhaan. Intiiminä tilana se toimisi juuri sellaisena.

Toivottavasti joku innostuisi! Kyllä Tampereelle lisää gay-aktiviteettia mahtuu!
Ja taas GayTampere maukaisee (kts. edellinen viesti) :D

Miksiköhän tämä kaikki on taas niin vaikeaa joillekin..? (Eikä tarvitse aloittaa uudestaan tätä keskustelua. Kysymys on lähinnä retorinen tässä tapauksessa)
Pointtihan aiemmassa kommentissani oli, että Mixei nykyään isona tilana ei ole enää mitenkään intiimi klubi. Ja siksi sellainen olisi myös tervetullut tähän kaupunkiin. Ehkä se nyt sitten oli taas jollekin liikaa.
  • 13 / 31
  • Puheenjohtaja
  • 23.9.2004 22:05
Kylläpäs mieli muuttuu.
Aikaisemmin kaikki valittivat, kunka Tampereella sijaitseva Suomen vanhin toiminnassaoleva hlbt-ravintola Mixei on pienissä, ahtaissa ja luolamaisissa tiloissa.
Nyt kolmen viikon kuluttua muutosta. se paikka olikin hyvä ja intiimi klubi missä oli kiva tavata.
Herranen aika, mitenkä Teidän kanssa pysyisi mukana ?

Ravintola Mixei on muuttanut pysyvästi Otavalankatu 3:sta itsenäisyydenkatu 7-9:ään. Vanhan Mixein tilat Otavalankadulla on vuokrattu edelleen Tamperelaiselle ravintolayrittäjälle, joka täydellisen remontin jälkeen avaa A-luokan heteroravintolan ko. paikalla.

Tällä viestillä haluan katkaista huhuilta siivet, joita täällä on nyt alkanut vilistä.

Syksyisin terveisin
ORASSO OY
Café-Nightclub Mixei
Ari Mäkinen
Hallituksen puheenjohtaja
moro!

Olihan melkein kaikki entiseen tyytyväisä, sopivan kokoinen viikolla ja viikonloppuinakin riitti tila. Ihmettelenkin miski halusivat suuremman tilan. Olen myös pettynyt uuteen paikkaan, miskjis ei käytetty ammatti-ihmisiä kuten mixein edellisessä remontissa. Mäkinen ja Huhtala varmaan asialla kun tuollaisen on saaneet aikaiseksi.

Huolestuttaa mihin mennään, pelko suuri et perseelleen menee
Ei jumalauta...kun olen tässä jo jonkin aikaa seurannut teidän tamperelaisten valitusta tuosta Mixeistä, ei tiedä pitäisikö nauraa vai itkeä. Nähtävästi pienessä kaupungissa asuu pieniä ihmisiä...Hohhoijaa.
Joopa joo... Kaikkia ei voi miellyttää, kaikkia tasapuolisesti tyydyttävää asiaa ei olekaan jne. jne.

Kieltämättä huvittaa tämä jo ties kuinka kauan jatkunut kissanhännänkiskonta Tampereen baaritilanteesta. Ja erityisesti huvittaa kritiikin laatu; Mitään rakentavaa ei kuulu, mutta sitä vastoin nurkkakuntaista napinaa ja kitinää oikein urakalla. Ei oo pakko käydä, jos ei miellytä. Jos on selkeitä realistisia parannusideoita, niin oletan, että niille on kyllä käyttöä.

Samanlaista kitinää on kuultu Helsinginkin baaritilateesta, vaikka sormet juuri ja juuri riittävät tarjonnan laskemiseen - jos ei oteta saunaa ja paria videoidenkatselupaikkaa mukaan. Ketkä ovat ottaneet asiakseen rutinan, rutisevat sitten loppuun asti.

Minä henkilökohtaisesti onnittelen Tamperelaisia uudesta homoravintola/kahvilastaan ja toivotan sille pitkää ikää! Valitettavasti en erinäisten sattumusten vuoksi päässyt avajaisiin.
Tämän viestinpoiston uhallakin väitän, että moninverroin viihtyisämpiä paikkoja nykyisen Mixein kulmilta löytyy.
Se ei ole teilaus paikan suhteen, koska suunta on vain ylöspäin.
Toivon, että nykyinen Mixei jatkaa jopa loputtomiin.
Rahaa ei uppoa mahottomasti sisustamiseen, jos on mielikuvitusta.
Asiattomia ja perustelemattomia teilauksia kyllä löytyy, ei kiva de.
Herkkähipiäisyys samaan aikaan valtaa alaa, jos uskaltaa nykyään omin perustein ottaa kantaa, agressiivista palautetta tulee.

Toivon, että meille vähemmän nukkepojille syntyy se toisenlainen paikka vielä!
...jossa ei paikallisratio kaiuttimista toitota
tuutintäydeltä
(Kiss FM ?)soittolistojaan.
Tuossa tunnelmassa yksinkäyvän on vaikeeta.
Siitä huolimatta, pitkää ikää!
Uudessa Mixeissä on hyvää sen ilmastointi. Sijainnista en tykkää, mutta ei setalla liene rahaa parempaakaan paikkaa hommata. Yks ehdotus kuitenkin olisi: lisää pöytiä, "seinäpöytätiskiä" tms. ois kiva saada ku ei viitsi koko ajan tuoppi tai lasi kourassa seisoskella. Alakertaan ois kans hyvä saada pieniä pöytiä ja jokin uloke seinään, johon voisi laittaa juomansa. Ja jos virtaa riittää, niin sinne ylös voisi jonkinlaista tilanjakajaa suunnitella.
  • 21 / 31
  • paikallishomo
  • 27.9.2004 15:50
Kaikkein hassuinta on etä Ari Mäkinen kirjoittelee julkisia asioita julkisilla keskustelu kanavilla luulis että asioihin kommentin antaisi Ravintolapäällikkö Leena jolla on kuitenkin ne ykköshanskat ja vastuu niin ravintolan toiminnasta kuin ulkoisistakin olemuksesta?Mixein muutto oli ainut vaihtoehto muuttaa tresetan "biletys" ilmettä mutta valitettavasti uuden mixein syntyyn vaikutti liian pieni "ammattitaidoton ja idearikas" porukka eikä tuohon porukaan kukaan mukaan päässykään se oli sellainen "mäkisen mafia"jolla halutiin näyttää tre homoille että kyllä täällä osataan,ja niin asia onkin yllätykseksi paljon oli asioita jotka on" ok mutta ja piristäviä"mutta varsinaisesta sisiustussuunnittelusta ei kyseiseisellä porukalla ollut oikein "hajua"tai ne pää periaateet oli aika kadoksissa eli mainonassa oleva yö kerho oli kiusallisesti vaihtanuut nimee se oli kai tarkoitus olla "yökahvila" jossa saa käydä hädäntullessa käydä alakerrassa vessareisulla vaikka tanssimassa,ja sisääntullessa on kiva tervehtiä pullavitriiniä kahvi automaattien kanssa ja tervehtiä kymmenmetrisen seinän pituudella olevia "linjastoruokalan"lesbopöytiin..narikkakin on niin avoin ja valoisa etta puoli hallia on valoisa siitä johtuen,peliautomaatitkin on sioitettu takuulla sellaiseen paikaan että niihin ei pelaaja pääse tuleen riippuvaiseksi,(baarin viimeiseen nurkaan nurkantaakse) ja koko yläkerta on savullinen?obs..vain
alakerrassa ei saa tupakoida(sääntö jota ei %99 noudata)
joten jos haluut seistä yksi nojaten pullavitriiniin mointoimihallissa niin tervetuloa vaan tampereen uuteen lukusali/yökahvilaan.Ehkä vuonna 2010 saamme tähänkin paikaan sen mainitsemanne YöKerho tunnelman,ja tuote valikoiman,(niin siirtymällä pelkiin hanatuotteisiin ja poistamalla pullotuoteet ei ole yökerhomaista toimintaa)
Eikö olis siis aika harkita setan toimiston siirtämistä tanssilattian tilalle ja nostaa tanssilattia asiakkaiden pariin,näin olisi monella hyvä olla,luulisin ainakin.
Eihän tämä varsinaisesti asiaan liity, mutta edellinen viesti oli mielestäni mainio esimerkki asiasta, josta tälläkin palstalla on keskusteltu, nimittäin oikeinkirjoitus- ja kielioppisääntöjen merkityksestä viestinnän onnistumisessa. Tajunnanvirtatekniikka sopii ehkä tietynlaiseen kaunokirjalliseen tyyliin mutta tekee viestin ymmärtämisen melkoisen työlääksi.
Heh, taidat olla sama tyyppi, jota jo koodissakin ojensin :D
Eli kyseessähän on siis vakava "mulle-ei-kelpaa-mikään"-tapaus..

Se on hassua miten osataan aina nostaa esille ongelmia, mutta ratkaisuja niihin ei ikinä ole tarjota..

Haluaisitko kenties muuttaa toisaalle? Olen kuullut, että esim Ibizalla on 9000 hengen klubeja... kukaanhan ei pakota käymään tuolla baarissa, eihän? Eikä varmasti kellään tule ikävä jos yksi asiakas naama norsunvitulla jää sieltä pois :)
Tätä on nyt jatkunut jo toista vuotta. Mixeistä ovet paukkuen lähtenyt joukkio (sokeine) ystävineen kirjoittelee anonyymisti juttuja, jotka mustamaalaa Mixeitä ja toivoo sille tuhoa. Onko täällä sellaista viisasta, joka kertois mulle, mistä tämä ennennäkemätön taantuneen käyttäytymisen esittely johtuu?

Olisiko taustalla ihan vaan halu ajatella itseään korvaamattomana? Et "jos mä en ole siellä, niin kyllä silloin asiat varmaan lähtee menemään päin helvettiä." (Mikä tässä tapauksessa oli kyllä mahdollisimman kaukana totuudesta.) "Ja jos ne ei mee, niin pistetään pahaa puhetta liikkelle, et ne menis."

Vai onko kyse vihasta ja katkeruudesta, jota motivoi toisen oman himoitseminen ja se, että sitä toisen omaa ei saatu anastettua? Mixei on Suomen vanhin homoravintola ja sen toiminimi taatusti himottava saalis kenelle tahansa sormusten herralle. Vähät siitä että sen omistavat tresetan jäsenet. Niin ja jos toiminiemeä ei saatu, ainahan voi koittaa, jos vaikka vanha ravintolapaikka irtois.

Vai onko kyse oman kuvansa rumuuden nähneiden ihmisten viimeisestä epätoivoisesta yrityksestä pöyhistellä? Perverssistä siirto-operaatiosta, jossa kaikki oma huonous siirretään muihin, samalla kun väkinäisesti hoilataan samaa virttä: "Oomme kauniita, oomme rohkeita -syntyneet voittamaan?!" Can’t You face it, Goddammmmmit! You did a lousy job!

Ensinnäkin: Mixein talous. Senverta minäkin sisäpiirin tietoa omaan, että voin sanoa, että tää poppoo todellakin jätti raskaan velkataakan nykyiselle Orasson hallitukselle. Tää on fakta, eikä mikään ylimalkainen asenteellinen kuulopuhe, jota tää porukka harrastaa.

Toiseksi:ne dj-taidot. Tampereella on monia hyviä lätynkääntäjiä, jotka parhaimmillaan tarjoavat sykähdyttäviä hetkiä. Yksikään Mixein vanhoista dj:stä ei kuulu tähän joukkoon. Ovat korkeintaan keskinkertaisia.

Kolmanneksi: käytöstavat ja asiakaspalvelu. Kyllä Mixein tavaramerkki ennen henkilökunnan vaihtumista oli "liverrys-liverrys" kavereille ja naama norsunv***lla muille surkimuksille.

Neljänneksi: kauneus. Tässä mun on kyllä nöyrryttävä harhaisen narsismin edessä. Olen katsonut monta Mister ja Miss Suomi kisaa, mutta koskaan en ole nähnyt mitään yhtä kaunista kuin Mixein ex-dj:t. Mut hei! -Kaikki kaunis loppuu aikanaan.

Neljänneksi: ne sisustustaidot. Ennen kuin vanhaan Mixeihin tehtiin pintaremottia (se oranssi seinä), se paikka oli jämähtänyt 80-luvun Doris-ilmeeseen jolle kukaan ei halunnut tehdä mitään. Ei varoja eikä tahtoa remonttiin. Vain rypemistä. Kenestä arvelette tämän saamattomuuden johtuneen???

Että tällaista… Ja kuitenkin koko ajan aurinko paistaa, ja elämä jatkuu. Just kuulin kaverilta että viime viikonloppuna uusi Mixei oli aivan täysi. Jengi bailas hulluna, rakastu ja pariutu. Ja mikä tärkeintä, uusi jengi Mixein toiminnan takana takoo koko ajan ihan hyvää tulosta… :-)

Miksi ette v***u vain katoa koko tampereen skenesta. Koko valtakunta saa nähdä kuinka teidän alhaisuus läikkyy yli kuin likavesi sangosta.
Ei tarvitsekaan käydä, koska mulla ainakin on Sokerissa paljon hauskempaa.. ei millään pahalla. Ketään kohtaan.
Kritiikkini kohdistui sisustukseen.

Nykyisestä henkilökunnasta varsinkaan tiskin takana ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa. Leenasta(ainoa nimellä muistuva) varsinkaan ja hänellä hymykin herkässä.
Vältän täyteenahdettuja paikkoja, piipahdan Mixeissä mieluummin arki-iltapäivisin tai alkuillasta.
Piiassa ja Rengis sitten sen jälkeen. Tosin kun kummassakin
olis hyvä ostaa jotakin, kerran viikossa budjetti siihen sallii.

Yksi paikka ei voi täyttää kaikkien tarpeita.
Tämän kokoiseen kaupunkiin riittäis kapasiteettia astumatta kenenkään varpaille. Ei kaikista tarvi tehdä diskoja!
doner..kyllä näkyy kun lukee tekstiäsi et oon jokin "teinari-billu"ja korvantaustasi on odella märät...elä ensin ja arvostele ja puutu sitten toisten juttuihin tai arvostele omalla mielipiteelläs vain kohdetta,ei ihmisiä se kun saataa loukata ja nyt olen niin loukkaantunut että tohdinko tästä selvitä....ihanaa tää nettiaika.
  • 28 / 31
  • paikallishomo
  • 28.9.2004 1:17
..JOTTA KENELLELLEKÄÄN EI JÄISI EPÄSELVÄKSI NIIN ILMOITAN JULKISESTI ETTÄ OLEN RUOTSINKIELINEN JA NORMARKUSTA TRELLE MUUTTANUT JA PYYDÄN ANTEEKSI ETTÄ SUOMENKIELEN KIRJOITUS ON AIKA AJOIN VAIKEAA!
JA TEEN NIISSÄ VIRHEITÄ MUTTA KIRJOITAN MIELUMMIN SUOMEKSI JOTTA OPPISIN ETTÄ MUUTKIN YMMÄRTÄÄ EDES OSAN KOSKA MUUTKIN KIRJOITAA SUOMEKSI,SILTI SE EI MUUTA KÄSITYSTÄNI TILAANTEESTA.KIITOS
Lienee aika sulkea tämäkin keskustelu, kun alkuperäisestä aihepiiristä on taas kerran ajauduttu henkilökohtaisuuksiin.