Viinautunut persoonallisuus

  • 1 / 3
  • Yxvaa
  • 30.9.2004 21:14
Luin suomi24:osessa tekstiä missä tyttöystävä mietti poikaystävänsä bi-puolta ja pettämistä, mitkä poikaystävä taas selitti kännisellä pelleilyllä. Siitä sit käynnistyi ajatusketju ja lopulta muistin veljeni joka oli juuri sopinut muuttavansa tyttöystävänsä kanssa yhteen ja hetken päästä oli baarissa juonut itsensä känniin ja pettänyt tyttöystävää naistenvessassa. Tyttöystävä sen näki ja veli huusi sille ettei se sen kanssa seurustele. Täl veljellä on selvästikki kummallinen viinapää kun ihminen muuttuu niin paljon ettei enää elä samaa elämää kuin selväpäisenä.
Ja sitä kautta taas mietin et onko muilla tälläsistä tyypeistä kokemusta ja mistä sellanen tulee? Onhan noita muitakin tuttuja joilla on aika iso ero persoonallisuudes viinan kans ja ilman, mut tää nyt oli räikein...
  • 2 / 3
  • arkadas
  • 1.10.2004 16:59
Yksi exäni on ollut juuri tuollainen "muuntuva persoonallisuus", jopa niin pitkälle, että palatessani vessasta hänen viereensä baaritiskille, hän oli jo iskemässä toista, vaikka olimme yhdessä tulleet vain pari tuntia aikaisemmin ko ravintolaan... Ja sitten vielä kuulin hänen ihmettelevän: " Mistäs sinä siihen tulit?"

Eli ei tuo mitään uutta ole... Toivottavasti itsestäni ei tule samanlaista ( joskin tuo viinan otto on jäänyt nykyisen kanssa vähemmälle, meillä kun on muutenkin hauskaa yhdessä, niin siihen ei sitten viinaa enää tarvitse sotkea..)
“…tyttöystävä mietti poikaystävänsä bi-puolta ja pettämistä, mitkä poikaystävä taas selitti kännisellä pelleilyllä. …”

Olen vakaasti sitä mieltä että kukaan ei tee kännissa sitä, mitä se ei ole ajatellut tekevän selvinpäin. Alkoholi löysää paineita, alentaa muureja, sen vaikutuksen alaisena ihminen tulee estottomaksi ja uskaltaa tehdä kaikkea sitä mitä on pelännyt tehdä selvinpäin. Toisaalta, jos joku on jostakin vakaasti jotakin mieltä, hän tulee kyllä voimakaasti puolustelemaan omaa maailmankuvaa ihan umpikännissakin.