Turun menopaikat

  • 1 / 12
  • Menomuuttaja
  • 22.9.2004 10:50
Moro!

Oon hetero mutta ei kai se estä käyntiä homobaarissa?
Kaveri kerto, että homobaareissa ois paras meininki.

Muis paikoissa oon törmänny pintaliitoon.

Mitä jos tuon naiseni mukana?
Öhöm, esim. Helsingissä, homoklubeihin verrattuna pintapaikoissa on jopa kotoisa tunnelma. Iloisia, hymyileviä kasvoja ja mutkatonta menoa...
  • 3 / 12
  • Menomuuttaja
  • 22.9.2004 12:04
siis Turussa hyvä meininki vaiko täällä.
Tällainen rumilus ei tunne oloaan kotoisaksi pintapaikoissa.
Rentous rules.

Ylimielisyys ja liika itsensä korostaminen ei istu meikäläisen maailmaan.
Hyvä Menomuuttaja.....tuota noin miten tämän nyt sinulle oikein kertoisi. Monet Homo baarit ovat itsekeskeisyyden/pintaliidon emäaluksia.

Sinulle suosittelisin pikemminkin Hämeenporttia, Suomi Pop-Baaria sekä Humaliston kadun päässä (Rautatieaseman päässä) on yksi himmeyden helmistä (siis ei paljoakaan pintaloista) nimeä ei tule nyt mieleen...mutta etsivä löytää kyllä.
Pidähän hauskaa.
  • 5 / 12
  • Public eye
  • 22.9.2004 13:40
En tiedä, mikä Menomuuttajan "täällä" on, mutta Turussa ainakin tietääkseni homopaikkatarjonta on sen verran vähäistä, että tulokseksi muotoutuu väkisin sillisalaatti pintaliitäjästä peräkylän juntteihin. Asiakaskuntaa yhdistävä tekijä on jonkinasteinen omakohtainen seksuaalinen poikkeavuus ja niinpä heterot jäävät minimaaliseen vähemmistöön. Nekin harvat hetskut tullevat jonkun "seurakuntalaisen" mukana.

Helsingissä eriytyminen on vähän ilmeisempää, ehkä tavoittelemasi paikka olisi vaikkapa joku Lost&Found. Ääripäitä aamuyön paikoista edustavat dtm ja Mann's Street.

Mutta heteropaikoissa on varmaan niin Helsingissä kuin Turussakin ylivoimaisesti enemmän valinnanvaraa äärestä toiseen. Suosittelen lämpimästi tutustumista ensisijaisesti niihin!
  • 6 / 12
  • Down to river
  • 22.9.2004 13:45
älä tule homobaariin äläkä tuo naista, tai jos tuot niin älkää kuetoko julkisesti, tehkää se kotona.

Ei pahalla, mutta kun heterot alkavat riekkua homobaareissa ne lakkaa olemasta homobaareja. Mikäs vahinko se sitten on kun homobaarit kieltämättä ovat harvinaisen paskoja paikkoja? Homo osaa olla odottamatta mitään kun lähtee bilettämään, luvassa on vain tympeyttä ja rahanhukkaa. Siihen osaa suhtautua, mutta jos on heteroja paikalla sitä saa hävetä ja se on jo liikaa.

Sekin on antikliimaksi että jos puhuu miehen kanssa - homobaareissa ei puhuta kenenkään vieraan kanssa - ja luulee että tossapa onkin mukava mies ja sitten se paljastuukin heteroksi.

(Ja huom! kaikki J&M-fanit pitäkää tällä kertaa se kuononne kiinni älkäääkä alkako haukkua omistajien uutta yritystä!)
  • 7 / 12
  • Menomuuttaja
  • 22.9.2004 13:55
Mikä olis turussa hyvä bilepaikka?

Jos on ne kriteerit, joita nyt mulla on?

Kiitos jo etukäteen!
Menomuuttaja kirjoitti: "Mikä olis turussa hyvä bilepaikka?

?????? Hello!!! Etkö osaa lukea? Kirjoitin sinulle jo muutaman matalan profiilin paikan nimen sinulle tuossa ylempänä, vaiko hinkutako nyt oikein todenteolla homo baariin? Nämä mestat jotka mainitsin tuossa ylempänä ovat hetero-baareja, eivätkö ne kelpaa?
Seuraava on poimittu suoraan Turun seudun Setan nettisivuilta (www.tuseta.fi). Kyllä sitä alan tarjontaa näyttää Turussa olevan ihan kiitettävästi:



SETAN DISCOT

KESÄKUUN ALUSTA LÄHTIEN PÄIVÄKODIT OVAT AINA PERJANTAISIN JA KLUBIT LAUANTAISIN

• Päiväkoti
Päiväkoti on Dj-vetoinen musiikkiklubi Kaskenmäellä, jossa on 150 asiakaspaikkaa. TULE AJOISSA NIIN SAAT PÄIVÄKOTIPAIKAN! Päiväkodissa on häppäri klo 23 saakka.

Kaskenkatu 3, A-oikeudet. Avoinna 21-03, liput 5/6. Ikäraja Setan iltoina 18v.

• Klubi
KLUBI jatkaa Säätämön tiloissa ja tarjoaa “livemusiikkia laajalta skaalalta ja dj-vetoista toimintaa - teatteria ja muuta esittävää taidetta unohtamatta” (Turkulainen 31.8.). Muista häppäri klo 21-23!


TURKULAISIA TAPAAMISPAIKKOJA

El Patio
Uusin tähti Turun hlbt-taivaalla. El Patio avattiin 1.9. osoitteessa Yliopistonkatu 9 ja ravintolan omistajat toivottavat kaikki suvaitsevan mielenlaadun omaavat ihmiset tervetulleiksi. Avoinna joka päivä klo 15 - 02 (olut ja siiderioikeudet).

Studio
Studio, (vain miehille) osoite Eerikinkatu 37 (ovikello), A-oikeudet, avoinna joka päivä klo 20-02.

Oluthuone Olkkone
Brahenkatu 2, Homo ja lesboväestön suosiossa oleva sekabaari erityisesti viikolla. A-oikeudet, auki klo 09–02. Olkkonen toivottaa gay-asiakkaat tervetulleiksi!
El Patio on näyttänyt olevan kovin suosittu nyt viime aikoina ja "uuden suunnan ottamisen" jälkeen. Nykyäänhän paikka profiloituu mixed-baariksi. Ennen se on ollut ihan perusjuottola.

Ei se mikään tanssipaikka ole, mut mukava paikka muuten. Sisustuksessa just sopivasti vinoa silmää miellyttävää kitschiä ja fantsuja yksityiskohtia, vaikka muuten paikka on kyllä sisustettu nimensä mukaisesti.

Kannattaa käydä ihan jo senkin takia että näkee ne vessojen hienot käsipaperiautomaatit! ;-)