Ihmisten typeryydestä...

Olen tässä muutaman viikon sisällä lueskellut kamalia juttuja siitä, miten ihmiset ovat kohdelleet lemmikkejään kaltoin. ESIM: Kiltti kissa (Nelli), oli käyty löytöeläintalosta (MLI) "pelastamassa", ja samainen kissa oli istunut talon portailla odottelemassa sisäänpääsyä viikon verran, kunnes ilkivalta oli havaittu ja kissa otettu takaisin huostaan samaiseen löytöeläintaloon (kissasta oli kuulemma riesaa). Sanoinkuvaamatoman kuvottava tunne tuli tuotakin tarinaa lukiessani... jos olisi resursseja, olisin Nellin pelastanut neljän kisuni joukkoon viidenneksi! Joku vahvempi laki pitäisi tuommoisille tyhjäpäisille eläinrääkkääjille saada (sakot... ym ei mielestäni riitä alkuunkaan)... harkitkaa, ennenkuin otatte lemmikin!
PS. Nelli oli ollut saman ajan myös syömättä ja kauheat vatsavaivat, ripuli, jne.. sillä oli ollut löytöeläintalolla.
  • 3 / 3
  • Statisti
  • 24.9.2004 19:54
Puhumattakaan siitä, että muutama päivä sitten oli uutinen, jossa kerrottiin runsaan parikymppisen eläinrääkkäystuomiosta, kun hän oli jättänyt koko kesäksi kaksi kissaa kotiinsa ja mennyt itse maalle. No, kissat olivat ensin tapelleet keskenään. Sitten toinen kuoli nälkään ja toinen söi sen, kunnes sitten kuoli itsekin nälkään.

Syyllinen oli todennut, että ei vain jaksanut mennä katsomaan kissojaan. Hän sai muistaakseni ehdollista muutaman kuukauden plus sakot.

Käsittämätöntä!