Astrologiaa naistenbileessä

Siistiä! Gay Tampereen naistenbileissä on läsnä myös astrologi joka tulkitsee ja ennustaa. Kuulostaa älyttömän hauskalta. Onko kukaan koskaan käynyt astrologilla? Onko pelkkää humpuukia?
Ihan riippuu siitä onko kyseessä oikea astrologi vaiko feikki. Jos oikea niin kyse ei ole humpiikista koska astrologia on tiedettä.
  • 3 / 11
  • Kilttipoika
  • 17.9.2004 11:16
Siis astronomia on tiedettä, mutta että ihan astrologiakin?
Humpuukia tai ei, mulle kävi kerran niin, että sain astrologin ennustuksen kirjallisena, mutta panin sen syrjään sen kummempia miettimättä. Koska pidin sitä ihan humpuukina. Vuosia myöhemmin muuton yhteydessä kaiken maailman paperipinoja siivotessani komeroista, löysin tuon ennustuksen. meinasin lentää pyllylleni, kun luin sen ja huomasin kaiken toteutuneen. En silti USKO astrologiaan - vieläkään! Ennustuksissa on sellainen huono puoli, että niitä saattaa ajattelemattaan toteuttaa ihan itse. Ellei sitten todellakin onnistu unohtamaan koko juttua aivan täydellisesti. Kuka estää kokeilemasta, tuskin siitä suurtakaan vahinkoa on?
Ihan oikea astrologi sinne bileisiin tulee, mutta uskaltaisko sittenkään? Mitä ne tietää? Sairaudet, ihmissuhteet vaiko mitä? Astrolgia on yllättävän monimutkaista katsokaa vaikka astrologiakeskus.com sivuilta, siellä voi ilmaiseksi teettää oman karttansa ja saada siitä tulkinnan.
  • 6 / 11
  • Stereo Tyyppi
  • 17.9.2004 13:11
"Ihan riippuu siitä onko kyseessä oikea astrologi vaiko feikki. Jos oikea niin kyse ei ole humpiikista koska astrologia on tiedettä."

Mikä on ns. "oikean" astrologin ja feikin ero? En tiennytkään, että planeettojen liikkeistä, kahvinpuruista ja teelehdistä yms. ennustamiseen on olemassa oikein tieteellisen tiedon tuottamisen kriteerit täyttävä koulutuslinja. Missä yliopistossa tällaista tiedettä saa opiskella? Ja missäköhän tieteellisissä julkaisuissa kyseisen "tieteenalan" tutkimustuloksia on julkaistu? Olis niinku kiva tietää. Kertokaa toki lisää, maltan tuskin odottaa. Olen tänään varsin huumorintajuttomalla päällä enkä jaksa oikein ymmärtää, että joku tällaista vitsinä kirjoittaisi, eli perusteluja kehiin kiitos.
No on se nyt parempi kuin naistenbileet ja rekka-autojen maahantuojan sponsoroimat kädenvääntökilpailut?
Tuo www-sivu on vääräoppista hapatusta!

Jos haluatte nähdä, kuinka monimutkaista astrologia todella on, kokeilkaa sivuahttp://www.astro.com.

Jos ensin saatu horoskooppi ei miellytä, voi esim. muuttaa tapaa jolla huoneet lasketaan. Ihania ja tosi tieteellisen näköisiä häkkyröitä voi tuottaa satoja erilaisia. Kumma jos ei se oikea ole siellä joukossa (kun vain tietäisi, mikä niistä).
Haluaisin, että joku tulisi ennustamaan korteista, teen lehdistä, kristallipallosta, hauen selkäruodoista, ...
Onkohan tosta hauesta ennustamisesta mitään tietoa? : )
Kaikenlainen hassuttelu ja leikkiminen kuuluu ihmisen elämään,ei kait tällainen astrologia niin vakavaa ole?
Uskoa vaiko ei?