TRE: Mixein hautajaiset ja avajaiset

Otavalankadun Mixein hautajaisbileet la 4.10.

Aika saattaa vanha paikka lepoon - nämä ovat tämän Mixein viimeiset bileet...

Muistotilaisuudessa paikalla muistelemassa myös Sirkka Tälli.
Osanottoja otetaan vastaan klo 22:00 - 04:00

______________________________________


Itsenäisyydenkadun Mixein avajaiset pe 10.9.

Uusi Mixei avaa ovensa klo 21:00.

Illan esiintyjänä Viron hitti-ihme Caater (www.caater.com)
Liput Setan jäsenille 7eur, muille 10eur.

Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihin!

Lisätietoa uudesta Mixeistä:http://www.mixei.com
Olisiko painovirhepaholainen päässyt iskemään noiden hautajaisbileiden päivämäärään? Kuvittelisin, että kyseessä on 4.9. oikeasti?
Kyllä, tuohon lipsahti kömmähdys eli Hautajaiset on 4.9.

(tässä olisi muuten kiva olla mahdollisuus muokata omia viestejään..)
No niin GT:läiset, nyt on taas aika päästää vähän pahaa mieltä pihalle. Tai voin tehdä sen teidän puolestanne, niin säästytte siltäkin vaivalta.

Uuden Miksun täytyy olla tosi huono juttu, sillä

-Ei tämmöset paikat toimi
-Siellä on kuitenkin joku työntekijä, jonka rinnassa lukee illan pahasti pilaava "vapaaehtoistyöntekijä"-lappu
-Siellä ei oo tarpeeksi hyvännäköisiä tarjoilijoija. Minä en halua ostaa drinkkiäni rumannäköiseltä, hyi!
-Seta vetää tästä välistä. Se on väärin, sillä kun Seta vetää välistä, niin niillä rahoilla juodaan toimistolla kahvia. Seta pitäisi tappaa, se ei ymmärrä kunnon bailauksen päälle, vaan keskittyy joihin ihan tyhmiin ja tylsiin sosiaalikysymyksiin.
-Huono paikka, kun sen DJ istuu.
-Huono paikka, kun sen DJ on ruma.
-Älkää ikinä menkö tänne, sillä GT tarjoaa kolmen neliömetrin kokoisessa tilassa upean klubin, jonka nimikin Princess sanoo, että sen täytyy olla paras.
Minulle käy oikein hyvin, jos Seta vetää välistä.

Ilman Setaa elettäisiin edelleen kehotuskiellon kanssa, pelättäisiin poliisia ja Supoa, parisuhdelaista ei olisi tietoakaan ja ainoa vaihtoehto järjelliseen elämiseen olisi muuto seksuaalipakolaiseksi Ruotsiin.

Ottakoon Seta osansa tuloista. Mieluummin Seta kuin joku yksityinen liikemies - Seta sentään rahoittaa tällä sosiaalipalvelutoimintaansa.
Meni runsas kolme tuntia, että ruvettiin taas tukkanuottasille tässä Tampere-teemassa. Mikä ihme ihmisiä vaivaa? Koko alkuvuosi meni tapellessa Tampereen touhuista... Eikö vieläkään homma ole selvä?
Maggie, mitkä ihmeen motiivit sulla oli edellä olevan viestin lähettämiseen? Onko asiallinen keskustelu Tampereen asioista mahdottomuus?
  • 8 / 33
  • Örrimörri
  • 21.8.2004 6:29
Taitaa Maggie olla lepakko..
Niillä ei ikinä o mikään hyvin.
Tosin, en yleistä.

Tampereella asiat on hyvin,
et älkää valittako!!!
Saadaan sentään "uusi" menomesta. :)
On se hassua, että kun asianomaiset ovat lakanneet "julkisen riitelyn" niin jonkun täytyy jatkaa. Tai sitten olen sokea ja lukutaidoton kun en ole viime aikona nähnyt mollausta esim. uudesta Mixeistä. Eiköhän Tampereelle mahdu useampi yrittäjä.
Jos uusi paikka on mitä luulen, trafiikki muualta Suomesta tulee lisääntymään melkoisesti. Avajaisia vauhdittaa Caater?
Ei valittamista.
Pyydän anteeksi kaikilta, joita olen loukannut viestilläni. Ei olisi pitänyt ryhtyä provosoimaan ja lietsomaan lisää riitaisuuksia.

Jotkut ovat ymmärtäneet sarkastiseksi tarkoittamani viestin täysin väärin. Korjattakoon siis heitä varten, että mielestäni Seta on äärimmäisen tärkeä järjestö, joka tekee äärimmäisen tärkeää työtä. Meillä seksuaalivähemistöillä ei olisi mitään sijaa tässä maassa ilman Setaa. Myös kommentit vapaaehtoistyöntekijöistä ja istuvista dj:stä yms. olivat tarkoitettu niille, jotka ovat arvostelleet vanhaa Miksua mielestäni epäolennaisista asioista.

Summa summarum: Uusi Mixei on aivan mahtava juttu ja toivon sille ja Tampereen Setalle valtavasti menestystä!
Maggien vitsi meni minulta ohi... taidan olla aika hapan ja huumoriton.

Uudelleen lukemalla (ohjeiden kera, heh) kirjoitus oli ihan hauska >:-)
Tässähän tämä tulikin jo todistettua,että ihmisillä on kummallinen tapa reagoida asioihin. Ensinnäkin ei liene mitenkään pakollista ajattelua,että seta tai gt olisivat jotenkin toistensa kilpailijoita.

Ajatus siitä, että yksi ainoa monopoliasemassa oleva järjestö kykenisi kattamaan homojen tarpeet on absurdi ja naurettava.

Kukaan ei voi kiistää sitä tosiasiaa että Gay Tampere on todella saanut paljon hyvää aikaiseksi Tampereella, esimerkiksi kelpaa vaikka taidetapahtuma heinäkuulta. Mitä Seta on tehnyt viime kesänä homojen hyväksi täällä hämeessä? Kertokaa joku sillä en tiedä.
"Ensinnäkin ei liene mitenkään pakollista ajattelua,että seta tai gt olisivat jotenkin toistensa kilpailijoita"

Antaa kaikkien kukkien kukkia.

Kaikki parempaan asenneilmapiiriin johtavat liikkeet kunniaan.

Jos valtion ja kuntien rahanjakoon tulee lisää avustuksia hakevia seksuaalijärjestöjä, on se raha pois jo olemassa olevilta järjestöiltä. Raha ei lisäänny, vaan jakaantuu pienemmille ryhmille eikä kenellekään enää tarpeeksi. Kannattaa muistaa, että vaikka SETA vieläkin tuntuu jämähtäneen 70-luvun taistolaisbarrikadeille, on se myös tehnyt merkittävää työtä poliittisena vaikuttajana lainsäädäntöpuolella – nostan hattua.

Muuten kyllä viihdyn muiden vaihtoehtoisten - tällä vuosituhannella elävien - ryhmien parissa paremmin.
Hassu ajatus,että rahanjako olisi millään tapaa keskeinen asia siinävaiheessa,kun homoseksuaaleille ollaan järjestämässä tapahtumia tai menoja.

Kysymys on siitä, että mitä järjestetään ja miksi. Onko kyseessä oma tahto ja halu kohentaa homojen elämää tarjoamalla bileitä ja harrastuksia vai onko se välttämätön paha, joka tehdään vasemmalla kädellä ja sitten, jos kunta ei tuekaan moisia vasurihankkeita niin sitten räyhätään?

Yhdyn Mir:in kommenttiin siitä, että yksi ainoa järjestö ei kata tarpeita eikä näinollen riitä, edes täällä maalla.

Lisää homojärjestöjä! Lisää tapahtumia,baareja,bileitä,urheilua ja kulttuuria Tampereelle---KIITOS : )
Lisään edelliseen vielä, että tottakai Seta on tehnyt hyvää työtä poliittisella sektorilla jne

Itse kaipaisin kuitenkin toimintaa, joka näkyisi myös paikallisella tasolla ja olisi mahdollisimman monen homon tavoitettavissa. Sellainen yhdessä tekeminen ei ole rahasta kiinni ja on aivan turha jakaa paikallistason toiminnalle sellaista krediittiä,jota se ei ansaitse.
Suuren nimen taakse on hyvä piiloutua,mutta ne pienet ja monet teot puhuvat puolestaan, tai siis tekemättä jättämiset.
”Itse kaipaisin kuitenkin toimintaa, joka näkyisi myös paikallisella tasolla ja olisi mahdollisimman monen homon tavoitettavissa. Sellainen yhdessä tekeminen ei ole rahasta kiinni ja on aivan turha jakaa paikallistason toiminnalle sellaista krediittiä,jota se ei ansaitse.”

Tästä aiheesta enemmän tuolla yhteiskunnan puolella
Nyt piäsee vihdoinkin viettämään Mixein hautajaisseremonioita kunnolla ens la 4.9. Paikka pistetään "remonttikuntoon" viimeistään nyt.

Viime vuodethan niitä on vietettykin, mutta nyt ihan virallisesti.
Ei vainenkaan, sehän on avoinna vielä seuraavallakin viikolla.

Uuden Mixein avajaiset pe 10.9.

Pääsymaksu jäseniltä 7,-
muilta 10,-
Kymmenen euroa on aikas kiva sisäänpääsymaksu. Onko Tampereella yhtään muuta paikkaa, johon maksaa yhtä paljon?? Sirkka Tälli joo...
Niin siis avajaiset maksavat tuon 10e ja siellä on esiintyjänä Caater.. Sirkka Tälli löytyy vanhan Mixein hautajaisista ja olettaisin kun hintaa ei ilmoiteta sen olevan tuo 4e ja Setan jäsenille 2e...
Hautajaisten sisäänpääsymaksu on ihan normaali viikonlopun sisäänpääsymaksu eli 2/4 eur.


Avajaisten sisäänpääsymaksu on 7/10 eur.

Selvennyksen vuoksi..
Mixeissä on viime ajat ollut täysin hintavapaa pääsy + narikkamaksuton ennen klo 23 perjantaisin ja lauantaisin, koska paikka ei ole vetänyt väkeä ennen puoltayötä.
Ilmoittaisitte ajoissa äkillisistä muutoksista(hinnankorotuksista), vaikka onkin viimeisiä pileitä kyseisessä paikassa.
Valistusta luotettavalta taholta, edelleen ilmainen sisäänpääsy klo 22-23 välillä + lisäksi totutut häppärit. Eli ei muutosta aikaisempaan.
Aikaa kovaa hintaa silti revitään.. Ei ole oikein työtön/opiskelija/eläkeläisystävällistä hinnoittelua. Mutta toisaalta eipä sellaisia ryhmiä varmasti asiakkaiksi halutakaan, joilla ei ole ostovoimaa. Rahahan tätä maailmaa pyörittää, eikä hienot aatteet..
No, Uuden Mixein ohi kuljin juuri runsaat 2 tuntia sitten vähän jälkeen klo 23. Jono oli jähmettynyt pitkälle aseman mäkeen eikä siitä tuntunut helpottuvan seuraavan tunnin aikana mitä naapurimestassa aikaani vietin. Mixein portsarikaan ei antanut yhtään armoa jonottajille.
Ei silti, sitä käytettiin aikoinaan mainostaktiikkana menestyvälle paikalle, jonoja meinaan.
10€ + narikkamaksut tuntuvat minusta aika kohtuuttomalta avajais rahastukselta, joten käväissen Mixeissä huomenissa.Toivottavasti katutaso(joka aukeaa jo iltapäivisin) säästyy edes pääsymaksuitta. Täytyyhän se edes kerran käydä katsastamassa
Ympärillä on sentään vieri vieressä erilaisia kuppiloita.
Kertokaapa paikalla käyneet millainen on uusi Mixei?
Ja onko tosi että hintavapaus on säilynyt klo 23 asti?
jonotin 45min, maksoin 10e, paikka oli kuin ahdas lastubaari, onneton musa ja nihkeet poket, viihdyin 10min ja ulos, petyin..
Yläkerta ihan onnistunut. Tupakoimattomien alueen sohvat aivan ihania! Lisää laiskanlinnoja!!!!! Vaikka sisustus oli varmaan tehty pienellä budjetilla, 'kahvila kuin toinen koti'- tuntu oli saatu aikaiseksi. Kun jo nyt näin hyvä, millainen sitten kun sisustus uusitaan n. parin vuoden päästä suuremmalla rahalla. Tästä tulee aivan varmasti hyvin pian ikään kuin dtm:n sivukonttori Tampereelle. Menestys taattu. Myös hetskujen joukossa.

Laittakaa ihmeessä valospotteja yläpuolelle siihen standille josta asiakkaat näkee Itsenäisyydenkadulle.

Alakerta epätasaisempi. Enkä nyt puhu vain epätasaisesti lainehtivista kattorakenteista. Rumat putket esiintymislavan takana. Positiivista avaruus ja valoisuus. Laittakaa vessaan peilit!!!!

Tekisi mieli antaa 8, mutta pakko antaa 9-

Vaikka moni asia oli vielä selvästi kesken, paikkaa on yhtä selvästi tehty rakkaudella. Toivottavasti yleisö rakastaa sitä myös.
ei paikkaa ahtaaksi kyllä oi väittää, ainakaan kun vanhaan mixeihin vertaa. tilaa on ja paljon. tanssilattia oli sopivan kokoinen ja muutenkin näytti ihan hyvältä mestalta. eiköhän siitä meille hyvä gaybar gaybar saada. :D
Alekrran savuttomuus hyvä. Vieä kun saisi sinne alas jotain hyllyjä tms. tasoja, joille voisi lasinsa laskea tanssimaan mennessä. Nyt läikkyi juomat lattialle, joten loppuillasta oli lattia märkä ja tahmainen.
Kyllä sinne alas varmasti on vielä tasoja tulossa, kunhan ehtivät laittaa. Kuulin että pientä viilausta paikalle tehdään kokoajan, joten eikun odottelemaan....
Alas on tulossa tasoja, rappusten vaaralliset kaiteet yläkerrassa tullaan rakentamaan turvallisemmiksi, sisustusta lisätään ja jne.

Aika todellakin loppui kesken ja kaikkea suunniteltua ei keretty toteuttamaan avajaisiin mennessä

Mixei tulee saamaan lisää ilmettä vielä!