Prinsessa Klubi tulee, oletteko valmiit?

Kahdesti kuukaudessa syyskuusta alkaen remontoidussa Valossa bailataan ei niin mainstreampoppiksen tahdissa. Mitä Prinsessa Klubilla tapahtuu...
Tervetuloa Prinsessa Klubille
Syksyn ensimmäinen ilta on 11.9.2004, klo 22-04. Tampereella remontoidussa kahvila Valossa.

Prinsessa Klubilla järjestetään teemailtoja ja tarkoitus on raapia gay kulttuurin musatrendejä hieman pintaa syvemmältä.

Tässä hieman tulevia teemojamme: house/garage/disco/naisten bileet/kasari/hip house/ambient/svenska låtar/euroviisut/rock

Illoissa soittavat GT:n residentit ja vierailevat dj:t
  • 3 / 17
  • djcatarina
  • 26.7.2004 14:51
Moi
Ihan mielenkiinnosta kyselen minkälaiset bileet juuri Sinä haluaisit bailata? Itse mietin,että teema, jossa soi hardhouse,Prodigy,Chemical bros ja Suede olisi aikas jees. Vinkkejä illan teemoista saa lähettää gaytampereen postiin.

Party on Tampere!
Ensimmäisessä Prinsessassa musiikkia luukuttaa dj Gekko,joka tahtoo olla ilkeä äitipuoli. Lippujen hinta ei onneksi päätä huimaa (2.5 euroa).
Meikäläinen käy usein baareissa ja aika ahtaasti joutuu homot hämeessä juhlimaan. Muutamat bileet vuodessa ja vakipaikkana samaa poppia soittava mixei,ei kiitos.

Mitä tämä prinsessa kerho tuo tullessaan? Se jää nähtäväksi, hyvä että yritystä riittää ja yrittäjiä.
  • 7 / 17
  • In ja out
  • 23.8.2004 15:00
Hyvä että tulee klubi,jossa ei tarvitse kuunnella pelkkää listakamaa. Olen jo lopen uupunut kaikenmaailman kiss fm tarjontaan. Voisiko arvon järjestäjät harkita kunnon Alternative bilettä? Portisheadia , Tori Amosta jne
  • 8 / 17
  • Hiljempaa!
  • 24.8.2004 2:48
Toivottavasti volyymi pysyis kohtuullisella tasolla. Joku kumma trendi on vallannut, jotta ämyreitä pitää huudattaa. GayTree:n jutuista kesken joutunut poistumaan yltyneen korvasäryn takia.
Voisiko GT saada muita dj:ta kuin nämä samat vanhat h:t ja l:t? Siis ihan oikeita dj:ta. Ihan vaan vaatimaton pyyntöni. Kaikella kunnioituksella esim. Catarinaa (tai miten sen nyt kirjoitetaankaan) ja Gekkoa kohtaan.
"Prinsessa klubi valossa. Valo on perseestä, räkälä."

Ja ihmisethän sen paikan tekee... ;)
"Prinsessa klubi valossa. Valo on perseestä, räkälä."

Ja ihmisethän sen paikan tekee... ;)
Damien olen kanssasi samaa mieltä. Valo on nuhjuinen pieni paikka. uskallan ehkä väittää hieman mixein oloinen mutta ei kaltereita ikkunassa
Aika kivaa , että on olemassa bileitä,joiden pääasiallinen tavoite ei ole rahastus. Hyvä hinta bileille !