Tampereen naistenbileet

Huomasikos kukaan,että 9.10 on Tampereella Valossa Gay Tampereen järkkäämät naistenbileet. Naistenbileitä ei Tampereella ole ollut vuosiin,elikäs aika hyvä juttu!
En mä tulisikaan naistenbileisiin...yäk (ei vaan,naiset on ihan kivoja kunhan eivät ...)
  • 3 / 10
  • Hei haloo!
  • 9.8.2004 23:35
Annas olla mikä haloo siitä syntyisikään, jos joku järkkäisi "miesten pileet", siitä syntyisi tasa-arvo haloo!
Mikä haloo siitä nyt syntyisi? Johan sen näkee kauas,että varsinkin vanhemmat miehet eivät pidä lesbo-naisista. Mix paikat on kivoja mutta kyllä pelkästään naisille tai miehillekin tarkoitetut bileet ovat ok.
Vanhemmiten homot alkavat hyljeksiä naisia. Lesbous ei liity asiaan. Kyse on pelkästä sukupuolesta. Iloisista homopojista sukeutuu pirullisia misogyynejä.
  • 6 / 10
  • Hei haloo!
  • 12.8.2004 21:55
Kommentoin vain, että haloo siitä nousisi, jos miesten pileet pidettäis(tasa-arvo on sen verran häilyvä juttu). En odottanut pikkusieluilta noin haettua vastausta.
Jännä juttu! Että vanhemmiten mukamas miehet tai siis homot alkavat vihata naisia yleensä. Miksi ihmeessä? Onko vahna nainen niin etova? ruma? vai mikä siinä on. Itse olen lesbo enkä oikeesti vihaa ketään,paitsi ehkä vähän säälin niitä vanhoja gubbeja jotka yrittävät viiskymppiseksi olla niin sknenessä ja trendikkäitä. Naiset sentään pariutuvat ja hyppäävät pois karjatiskeiltä ajoissa.

Naiset on sitäpaitsi mukavia.
Se on kyllä totta, että tuo miesten bileet -juttu aiheuttaisi juuri tasa-arvotappelua ja valituksia. Ymmärrettävää on toki sekin, että lesbot tarvitsevat omia bileitään ja leuan kohottelua pystyyn välillä, koska tässä HLBT-maailmassa lesbot jäävät selvästi syrjään monissa "pienissä" mutta myös suuremmissa asioissa homojen taka-alalle.

Jo pelkästään se, että aina joka yhteydessä puhutaan homoista jättää osaltaan lepakot taustalle, vaikka sanalla heitäkin tarkoitettaisiin. Homomiehet on nostettu enemmän jalustalle kuin -naiset ja liekö tuossa pätemässä se sama toistuva jatkumo, jota työelämä toteuttaa. Eli siis miesten paremmasta palkkauksesta, nopeammasta noususta uralla jne, jota väitetään tapahtuvan. Vai onko kyse vain femakkojen hirveän katkerasta valituksesta joka pohjautuu ei-mihinkään? Ehkä, tai ehkä ei. Spekulointia, vaan ei faktaa.

Joka tapauksessa on hyvä että naisetkin nostavat itseään ylemmäs ja hienoa on myös se, että Gay-tampere keskittyy paljon naisiin, paljon enemmän kuin muut yhdistykset. Lienee syynä "akkavalta" yhdistyksen taustalla.

Itselleni tuottaa joka kerta valtaisia ongelmia pureskella luuta kurkusta alas, kun kirjoitan jossakin yhteydessä "homot" tai "homot ja lesbot"... esimerkiksi ongelmia syntyy ajatuksesta, että kuinka lesbot nyt reagoivat kun heitä ei mainita tai miten reagoidaan, kun lesbot mainitaan taas homojen jälkeen.

Onneksi lepakoilla on niin paljon munaa, niin paljon enemmän kuin homomiehillä, että eivät he siitä kovin verisesti loukkaannu vaan sopeutuvat tilanteeseen parhaansa mukaan.

-Mikko-
/Kaappi.com
En ole nainen, en ole feministi.
Olen mies ja todella ylpeä siitä!
Ajan siis miesten asiaa jo itseni takia.
Tämä naistenbile / miestenbile -keskustelu on vellonut suunnilleen niin kauan kuin seksuaalivähemmistöt ovat bileitään järjestäneet. Naiset ovat tahtoneet vain naisille sallittuja tapahtumia ja miehet vain miehille tarkoitettuja bileitä. Usein asiaa on puitu tasa-arvonkin näkökulmasta. Täällä ranneliike.netissäkin asiasta on keskusteltu monen ruudullisen verran.

Monien mielestä erityiset naistenbileet ja erityiset miestenbileet lisäävät lokeroitumista ja lokeroimista. Toisten mielestä on väärin, että lesbo ei voi ottaa homokaveriaan mukaan lesbobileisiin, eikä haluttaisi jäädä poiskaan, kun muut kaverit ovat siellä...

Mihin näitä sukupuolirajoitteisia bileitä sitten yleensä tarvitaan?

Naistenbileille keksin ainakin yhden selkeän tarkoituksen. Kun kaikilta miehiltä on pääsy kielletty, pysyvät myös ei-toivottua lähestymistä harrastavat heteromiehet poissa. Juopunut heteromies naisen kimpussa osaa olla oikea iilimato, eikä tämän jakeluun välttämättä mene, että lesbonainen ei ole olemassa tätä varten. Ja kun heteromiehiä on paikalla, tulevat myös heteronaiset miesten perässä. Ja sitten ei voikaan enää tietää, kuka on lesbo ja kuka ei. Fakta on, että noiden bileiden yksi idea on parinetsintä. Homojen paikallaolo lesbobileissä ei ehkä olisi ongelma, mutta mihin rajan vetää hetero- ja homomiehen välillä? Entäpä bisset sitten?

Bileitä "vain miehille" kaivataan silloin tällöin. Yleensä hommasta ei kuitenkaan tule mitään, sillä tuntuu, etteivät homomiehet samalla lailla kaipaa rauhaa heteronaisilta (jotka humalassakaan eivät _yleensä_ ole yhtä päällekäyviä kuin heteromiehet naisia kohtaan), ja toisaalta heteromiehille flirttailu homobaarissa on monen homon mielestä ehkä vain hauskaa ajanvietettä? Koskaan ei tiedä, josko vaikka tärppäisi... Ehkä lesbot ovat useammin liikenteessä "tositarkoituksella"?

Jos miestenbileitä järjestetään, ne ovat yleensä enemmän tai vähemmän fettaribileitä. Univormuista, nahkasta ja kumista pitävät miehet järjestävät omia bileitään, kuten myös vaikkapa karhuilla on omia pienimuotoisempia tilaisuuksiaan. Miestenbileet ilman sen tarkempaa rajausta ei taida oikein olla kenellekään mitään lisäarvoa tuova juttu, kun ne samat naamat on kuitenkin nähty jo homobaarissa tavallisena iltana.