Hiustrendit?

Oiskohan kukaan perillä tän talven/tulevan kevät-kesän hiustrendeistä? Mikä on nyt in ja mitä on tulossa?
Sänkipää ei nimenomaan oo koskaan in, herrajjesta se on tylsää. Mielikuvituksettomuutta, laiskuutta, kaljuuntumisen peittelyä, sitä kaikkea se kyllä on.

Lienenköhän ihan väärässä jos arvelen, että nimenomaan entistä pidempi letti olis in. Kertokaa trendikkäämmät.
Sänkitukka arvosteltu! Hyvä Flash! Mitäs muut hiustyylit kertovat kantajastaan...?
No tuo sänkipäiden arvostelu taitaa kyllä olla aika suppean otoksen mielipide. Tuntuu että hyvin moni kuolaa sänkitukkaisten perään. Ja se ei nimenomaan ole mikään trendi.
Itse pidän lyhythiuksisista pojista. Ei ihan sänkeä, mutta hyvin lyhyet kuitenkin...se antaa jotenkin siistin ja fiksun vaikutelman tyypistä. Bf sai pitkän kinumisen jälkeen luvan talven ajan kokeilla pitkää lettiä. Katsotaan nyt millaseksi se lopulta muodostuu. Alku ei ainakaan näytä lupaavalta :(
Sänkitukka on ennen kaikkea siisti, käytännöllinen, helppohoitoinen (myös edullinen) ja miellyttävä (sekä omassa päässä että toisen päässä). Ja sänki on ehdottoman "turn on", kaikella tapaa miehekkään näköinen.

Muutaman kerran kun viikossa koneella surauttaa, niin johan "kampaus" pysyy kuosissa. Ei ole pelkoa, että pipo latistaa frisyyriä koskaan, eikä pesun jälkeen tartte kauan ihmetellä kuivumista. Edulliseksikin se tulee. Kertainvestointina kone ja sen jälkeen parturissakäynti on muisto vaan. Sampootakaan ei paljon kulu.

Ja miten hyvältä tuntuukaan silittää sellaista millin sänkeä tai tuntea, kun omaa silitetään... :)

- nimim. jo pari vuotta millin sänkeä kantanut
Niin, no ei se sänkipää kovin in ole neitien keskuudessa, sillä pahimmassa tapauksessahan se lisäisi miehekkyyttä, mikä taitaa olla kirosana monille trendineideille.
Aina tää sama virsi, että miehekkyys tulee jostain sänkitukasta, rintakarvoista sun muusta machoilusta.

Vaan kun miehekkyyttä ei saa tempuilla ja päälleliimauksilla kenellekään aikaiseksi, eikä toisaalta sitä voi peittää koruilla, kiharoilla eikä kimalteilla.

Sänkitukka voi olla neiti siinä missä muutkin, ei se siitä tukasta se miehisyys tule! Ja miehekäs mies on miehekäs vaikka kukkamekko päällä.
Noh, henk.koht. polvet menevät veteläksi hieman pidempien, hyvin leikattujen hiusten kohdalla. Sänki ei tehoa. :) Mutta mä en olekaan matso, vaan tällanen ihan pieni hintsukka vaan :)
kunnon föönillä ja väreillä luotu luonnollisen laitettu kuontalo jatkanee voittokulkuaan... mallista ja pituudesta riippumatta.. töyhtöset alkaa jo pikkuhiljaa lässähtelemään ja hakemaan monimuotoisuutta.....


vai puhelenko sittenkin vain omista toiveistani......
etutukka pitemmäksi ja jos on tummat, niin sitten hieman tois puoleisesti vaaleita raitoja ja kammataan eteenpäin. takatukka lyhyemmäksi ja nostetaan hieman pystyyn tai pörrötetään ilmavaksi...
Jos tukka kerran on lähdössä, niin parempi on ajella lyhyeksi koko pää kuin lähteä pitämään jotain Juice- tyyliä. *Oksetus*

Eikä siinä mitään, lyhyt tukka on ehdottomasti maskuliinisempi kuin pitkä. Oli mies muuten millainen tahansa.
Oiskohan kellään mitää linkkejä mihinkää kuvaa, mis ois tyylikäs tukka?
kannattaa ainakin tsekkailla vaikka voguen tai vastaavan sivuilta muotinäytöksistä ja sellaisista kuvia, mikä on in.


ja mitä minun havaintoihini on luottamista, kuluneena talvena ruskea ja yleensäkin luonnollinen hiustyyli on ollut melko in, mutta tulevaksi kevääksi ja kesäksi ennustetaan täyttä luonnottomuutta: geeliä päähän niin että heteroa heikottaa!

lisäksi puolipitkä "revitty" tyyli on saamassa tuulta siipiensä alle, eli kuitugeelillä pitkiä, mahdollisen suoran näköisiä EI-YLÖSPÄINSUUNTAUTUVIA piikkejä ja ehkä vähän lakkaa päälle. itse tutustuin garnierin fructis-sarjan uuteen tulokkaaseen viime vuonna, eli style hard -hiuslakkaan, ja voin sanoa, että olen todella tyytyväinen: todella pitävä kampaus, mutta kaikkia ei ehkä miellytä ihan tönkköön kovettava lakka. saa kritisoida, en mikään alan ammattilainen sentään ole...
Tietääkö kukaan teistä muotitietoisimmista sitä, mikä firma tai lehti osaisi tarkimmin ennustaa käytännön katumuodin virtausta? Yleensähän noissa muotilehdissä mallit ovat yli-pyntättyjä (haute couture) eli sellaisia, jotka eivät vastaa valtatrendiä tulevaisuudessakaan.
Minä ennustan että Pizza-Enrico -lookista tulee tämän kesän villitys.-nimim. "rumuuden ja mauttomuuden puolestapuhuja"
Ideoita hiusmalleista löytää kätevimmin surffailemalla mallitoimistojen miesmallien kuvat läpi. Aloita vaikka Paparazzin sivuilta. Mallien kuvat pyritään yleensä pitämään ajantasalla, eivätkä ne hiusmallit kuitenkaan ole niin erikoisia, etteikö niitä taviksenkin päähän pystyisi toteuttamaan.
Kovasti ollaan aina trenditietoisia, mutta kukaan ei kysy, mitä sitten kun hiukset lähtee. Joillekin se ei merkkaa mitään, mutta kyllä se meikäpojalle on ollut kova itsetunnon paikka.
Mikä paras hiusmalli? Tupeeta en ala laittamaan, onkohan niitä monella käytössä, jotku sanoo että huomaamattomia. Enpä tiedä.
Jos hiukset alkaa lähteä, ei kuin kone käteen ja loputkin pois. Tämä näytää useimmiten hyvältä ja on myös toimiva ratkaisu. Tärkeintä on kuitenkin, ettei yritä piilottaa kaljua millään ihmeellisillä väännöksillä. Miehiltä saa hiukset lähteä, tilanne on kylläkin toinen naisten kohdalla...
Pakko repiä tähän kohtaan stereotypia homoista. Jos miehiltä saa hiukset lähteä mutta naisilta ei, mites sitten neitihomoilla? Taitaa olla monelle pojalle yhtä suuri ahistus kuin naisillekin!
Työn puolesta luen ammattilehtien lisäksi trendilehtiä, kuten Sleazenationia, I:D:tä ja Wallpaperia ja niistä mielestäni saa aika hyvin suuntaa huomisen trendeistä. Analyyttisellä otteella selattuna osviitat selvästi luettavissa, soveltamiseen tarvitaan omaa älliä.

Valmiiksi pureskeltuina, jo 'tätä päivää' olevat vinkit mielestäni löytyvät miehille ainakin Arenasta, myös GQ on yllättävän hyvä katumuodin äänitorvi (mallipojilla näyttäisi olevan kaikilla puolipitkät hiukset, ainakin korville ulottuvat. mattaväri tai huolella tehdyt aurinkoraidat&rikottu leikkaus. blondattuja ei ole yhtään, eikä vars. sänkipäitä).

Paras apu hiusmuodissa on hyvä parturi ja oma ennakkoluuloton asenne. Ammattitaitoinen, lahjakas (&valitettavasti siksi myös kallis) parturi tietää ensisilmäyksellä mikä kasvoihisi sopii. Kerro minkälainen ihminen olet (luonteestasi, työstä, harrastuksista) ja luota parturin ammattitaitoon!

Itse en ole ikinä neuvonut parturiani, ja välillä on ollut aika rajujakin leikkauksia. Silti ne ovat pukeneet, vaikka aluksi hirvittivätkin. Kymmenisen kertaa parturi on myös häätänyt 'kotiin kasvamaan' tai saksinut vain hiukan ryhtiä.