Jääkiekkoisä

  • 1 / 30
  • Veronmaksaja
  • 6.7.2004 15:43
Voinpa tuon paljastaa, että juuri ne täällä parjatut jääkiekkoisät ovat niitä miehiä, jotka vetävät ihan luonnostaan isättömiä poikia puoleensa. Positiivinen aito maskuliinisuus kiehtoo kasvuikäisiä poikia.

Jääkiekkoisä joutuu hätistelemään naapurin pieniä isänpuutteisia takiaisia kimpustaan. Se on ikävää kaikille.

Homo pyrkii sysäämään itsellensä kuuluvan kasvatustehtävän juuri näille parjaamilleen jääkiekkoisille jaellessaan spermaansa lesbopareille. Ei miestä leikkivä äiti tai täti kasvuikäisen isänkaipuuta tyydytä.
Varsin mielenkiintoista, että lyhyen ajan sisällä Ranneliikkeen keskusteluihin on tullut useita erilaisia homoja ärsyttämään tarkoitettuja sanomia. En oikein ymmärrä mihin niillä loppujen lopuksi pyritään. Toki on hivenen haasteellista miettiä kirjoittajien ajatuskulkujen taustoja.

En tunne tarvetta sen kummemmin provosoitua, mutta saapihan pikkuisen aivovoimistelua tällaisena hiljaisena kesäaikana sateen ulkona ropistellessa. Ranneliikkeen sivut ovatkin olleet jonkin aikaa varsin hiljaisia. Kannan siis myös oman korteni kekoon.
Veronmaksajalle kerron tässä avoimesti, että olen mieheni kanssa vuosia huolehtinut HETEROisän hylkäämistä lapsista, nykyisistä nuorista aikuisista. Olemme kuskanneet heitä harkkoihin, kuten muutkin miehet. Kun yhdelle pojista ei löytynyt sinäkiipeilyyn kaveria, kävin kurssin ja olemme käyneet yhdessä seinäkiipeilemässä.

Tuo mainitsemani HETEROisä teki vaimolleen kaksi lasta, hylkäsi perheensä, meni uudelleen naimisiin, hankki uuden vaimon kanssa kaksi lasta, hylkäsi heidät ja taas on uusi valloitus menneillään. Tuo isä ei ole maksanut senttiäkään elatusapua. Vaimot ja me veronmaksajat (myös homot) olemme osallistuneet tuonkin isän pakottamiin elatustalkoisiin.

Tällaisia isiä on tuhansia. Etkö sinä kanna lainkaan huolta heidän tekemisistään?

Satun tuntemaan melkoisen joukon homoisiä ja lesboäitejä. He kaikki kantavat esimerkillisesti sekä vanhemmuuden, että yhteiskunnallisen vastuun.

Näihin isäpuutteisiin, HETEROisien hylkäämiin poikiin olen törmännyt muuallakin. Vältän kuitenkin oman turvallisuuteni ja mielenrauhani vuoksi yhteydenpitoa, koska vaarana on saada kaltaisesi ennakkoluuloinen, pedofiiliauhkauksia lateleva tyyppi kimppuun. Tämä ei ole huuli. Senkin olen joutunut kokemaan näiden lasten ja nuorten kanssa. Onneksi lasten äiti pisti uhkailijoilta suut tukkoon.
  • 4 / 30
  • verotettu homo
  • 6.7.2004 18:09
Veronmaksajalle: Yleistit aika rajusti tuon "miehisyyspuolen". Toisaalta, eipä ollut nimimerkkisi valintakaan ihan parhaasta päästä, sillä tietääkseni jokainen tuloja Suomessa saava, joutuu maksamaan veroja tuloistaan...

"Jääkiekkoisä joutuu hätistelemään naapurin pieniä isänpuutteisia takiaisia kimpustaan. Se on ikävää kaikille. "

Onhan se ikävää, että niitä isättömiä lapsia on maailmassa - ja valitettavan monet niistä ovat saaneet alkunsa siinä yhteydessä kun hetero/ bi- miehellä on molemmat päät seisseet yhtä aikaa. Isäpuutteisuudesta ei toki yksin homoja voi syyttää. Vaikka onhan noita äitejäkin, jotka eivät innostu hankkimaan ammattia - hankkiutuvat yhdelle, jos toisellekin miehelle raskaaksi ja saavat kaikenlaisia tukia ja avustuksia yhteiskunnalta. Ja jos hyvin käy niin vielä lapsen isältäkin.

"Homo pyrkii sysäämään itsellensä kuuluvan kasvatustehtävän juuri näille parjaamilleen jääkiekkoisille jaellessaan spermaansa lesbopareille. Ei miestä leikkivä äiti tai täti kasvuikäisen isänkaipuuta tyydytä."

Itse en kovinkaan montaa homoa tunne ( itseni mukaan lukien), jolla olisi lapsia. Tietty on jokaisen homomiehen oma asia, mihin spermansa käyttää, mutta jos mielipidemaailma menee kaltaistesi suuntaan, suosittelen mielummin kaikkea muuta kuin isyyttä...

Kondomi on keksitty kauan sitten, ja sen hankkiminenkin on tehty varsin helpoksi. Eikä hintakaan ole varmaan ollut koskaan saavuttamattoman kallis. Vastuuntuntoinen homo-, kuten myös heteromieskin, muistaa sellaista käyttää - ihan myös oman terveyden kannalta.
Tietysti maailmassa on myös paljon säästelijäitä ihmisiä, jotka yrittävät säästää pienissäkin menoissa. Kuten kondomipaketeissa - viinaan voi tuhlata rahaa - mutta humalassa ei muistu kiimaisen heteronkaan mieleen... Ja valitettavasti tulokset näkyvät . Kymmenien vuosien päästä ahdasmielisinä ja omaa egoaan ylistävinä kusipäinä.

Ennemmin hintti ja juppi, kuin juntti ja hippi.
".... Positiivinen aito maskuliinisuus kiehtoo kasvuikäisiä poikia."
Kirjoittaja lienee tarkoittaa sitä, että naapurin machosedältä, opitaan positiivinen aito maskuliinisuus (= henkselinpaukuttelun perustaidot, keskisormen näyttäminen , sekä myöhemmin "kyynerpäätaktiikan" käyttäminen liikenteessä, toisten ihmisten sortaminen, alistaminen ja väheksyntä)

Itselläni oli elämässä tilanne, jolloin heteroisäni antoi tuon "positiivisen maskuliinisuuden" näkyä - hakkasi äitiäni minun ( tuolloin 6 -7 vuotias) nähden, mustasukkaisuudesta, joka valitettavasti johtui isäni omista miehisyyden näytöistä = syrjähypyistä.

No tuskin minusta sen takia on homoa tullut, mutta en ainakaan ole levittämässä isäni perintöä - aitoa positiivista maskuliinisuutta. Ja vaikka äitini minut noiden tapahtumien jälkeen kasvatti yksin, en ole isähahmoja elämääni kaivannut . Toisaalta Suomessa on aivan liikaa isättömiä ja äidittömiä lapsia... Eikä meillä oikein voida vedota katollisuuden perusteella aborttiinkaan. Ajattelemattomuutta, samoin kuin vastuuttomuutta se osoittaa enemmän kuin heteromiehen "positiivistä aitoa maskuliinisuutta".
  • 6 / 30
  • Veronmaksaja
  • 7.7.2004 13:14
Sehän tässä juuri on ongelmana, että huonoa miestä saa arvostella, jos hän on hetero, mutta homosta ei pahaa sanaa saa sanoa. Apu, Suomen suuri tilattava aikakauslehti, jolla on lähes miljoona lukijaa kertoo numerossa 25/2004 Karista, joka hylkäsi kolme pientä lastaan ja vaimonsa ihan vain sen takia, että vaimo ei ollut mies. Eiköhän vaimon sukupuoli ollut täysin selvillä, kun Kari hänen kanssaan naimisiin vapaaehtoisesti meni. Niin siinä sitten kävi, että vaimo ja lapset saivat tyytyä niihin murusiin, joita Kari ulostulonsa jälkeen heille suvaitsevaisesti jaksoi heitellä. Kareja riittää.

Apu 25/2004 mainostaa ranneliikkeen webbisivustoa homojen anonyymin keskustelun paikkana.

Ja sitten ovat nämä tapaukset, jotka etsivät niin alistuvan naisen, ettei sitä tarvitse edes petkuttaa, vaan voi suoraan etukäteen sopia, että aviottoman lapsen isyyttä ei koskaan tulla vahvistamaan. Lapsi sitten aikanaan itku silmässä ja nenä lintassa katselee naapurin pojan telmimistä naapurin jääkiekkoisän kanssa ja lapsen äitee nostelee kunnallista elatusaputukea.

Seta jakaa vääristeltyä tietoa sateenkaariperheydestä.
  • 8 / 30
  • Public eye
  • 7.7.2004 13:45
Tässä veronmaksajan ajattelussa kyllä mättää nyt jokin, minkä syitä voi vain arvailla.

1. Miten niin "homosta ei pahaa sanaa saa sanoa"? Kenestä tahansa saa sanoa pahan sanan _jos tämä sen ansaitsee_. Pelkkiin ennakkoluuloihin ja oman ajattelun tuloksena syntyneisiin oletuksiin perustuvat pahat sanat taas on syytä kyseenalaistaa, kunnes ne on todistettu oikeiksi.

2. Kareja riittää, tosin lähinnä heteropuolella, kun vaimo ei kolmannen synnytettyään enää ole tarpeeksi edustuskelpoinen ja haluttava, vaan isukki haluaa siirtyä nuorempaan. Tuohon Apu-lehden artikkelin tapaukseen ja väitettyihin "murusiin" en osaa ottaa kantaa, kun lehti ei kuulu lukemistoihini. Joku jutun nähnyt voisi kertoa siitä lisää (toimittajat eivät välttämättä ole objektiivisia eivätkä lehtijutut siten ole todistusvoimaisia).

3. Miten se, että Apu mahdollisesti mainitsee ranneliikkeen, liittyy tähän asiaan?

4. Mikä ihmeen logiikka siinä on, että homomies pyrkisi _etsimään_ jonkun "alistuvan naisen" synnyttämään lapsen, jota mies ei kuitenkaan halua omaksi lapsekseen? Miksi hän tekisi sen?
Heteronaiselle, joka haluaa raskaaksi mutta ei miestä vaivoikseen, on maailman helpoin asia uskotella käyttävänsä pillereitä ja mennä sänkyyn sopivaksi katsomansa isäehdokkaan kanssa.
Lesbon, joka haluaa lapsen yksin, on varmasti paljon vaikeampi löytää pelkäksi spermanluovuttajaksi halukasta miestä. Jos tällainen mies kuitenkin löytyy, hän tekee naiselle aika suuren palveluksen, josta ei itse saa minkäänlaista hyötyä tai tyydytystä (paitsi tietysti se yksi ohikiitävä hetki, joka taas olisi mahdollinen koska tahansa muutenkin...).

5. Millaista vääristeltyä tietoa Seta jakaa sateenkaariperheistä? Yksilöintiä, kiitos, niin asiasta päästään keskustelemaan.
  • 9 / 30
  • Public eye
  • 7.7.2004 14:04
Tuosta ulkomailta adoptoinnista:
Mistä johtuu oletus, että jos adoptio olisi mahdollinen samaa sukupuolta oleville pareille, heidän vuoronsa tulisi vasta sen jälkeen, kun _kaikki_ halukkaat heteroparit ovat lapsen löytäneet?
Kai adoptointijärjestyksessä silloin noudatettaisiin samoja kriteereitä kun nytkin, vanhempien sukupuolesta riippumatta (hakemusten hyväksyntäjärjestys?). Syrjintä sukupuolisen suuntautumisen perusteella on sitä paitsi laitonta.

Ei siis kelpaa vääristellyksi tiedoksi.
Adoption lähtökohtana on antaa koti ja vanhemmat niitä tarvitsevalle lapselle. Lapsen tarpeet ovat etusijalla.
Lapseksiottajan täytyy voida turvata lapselle riittävä huolenpito, kasvatus ja elatus lapsen itsenäistymiseen saakka. Isättömiä itkusilmiä ei tarvita lisää.
Adoptioasioista päättävät viranomaiset ovat varmasti hyvin selvillä mainitsemistasi perusteista, joten ei huolta.
Oletko siis sitä mieltä, että kaksi miestä voisi adoptoida lapsen, mutta ei kaksi naista?
Taas kerran ihan pakko sanoa pari sanaa. Ensinäkin niistä lapsista joita ei riitä. Haloo, käypäs vaikka aasiassa, lapsia kaduilla liian paljon. En ole lukenut tuota linkkiäsi, mut sen verran tiedän, että kyse on "ei niin hyvin" toimivasta adoptio instituutiosta, eikä siitä ettei niitä parkoja lapsia olis. Valitettavasti. Olisin tosi iloinen jos asiat olis todellakin kun sinä väität. Sillo olis niitä onnellisiä lapsia enemmän.
Ja niistä "armopaloista" ja "murusista" jota miehet "heittelee". Mistä tollainen ajattelu? Puhut ihan kun lapsi olisi joku kulkukoira ja isä ylirikas paskiainen. Varmaan tuollasia löytyykin, eikä muutaman tapauksen takia saa koko porukka mustamaalata. Ja veikampa et heteropiireissä tuollasia isiä löytyy tosi monella nollana kerrottuna!
Mun lapset onkin ilmeisesti sitten parhaimmassa mahdollisessa elämäntilanteessa. Heillä on nimittäin peräti kolme (3) isää!! Sen lisäksi vielä yksi äitikin!! Elikkäs äiti, äidin uusi mies, minä (eli biologinen isä) ja vielä minun nykyinen puolisoni (mies). Lisäksi heillä on kaksi kotia. Maksan lasten elatuksesta äidille HUOMATTAVASTI lakisääteistä korkeampaa elatusapua. Tämän lisäksi osallistun mieheni kanssa säännöllisesti lasten kasvatukseen ja he viettävät aikaansa molemmissa kodeissa.
Onko tämä 'veronmaksajan' paratiisi? :)
Niin ja vielä:
Niitä naapureiden heteroisien 'lahkeessaroikkujia on meitin pihalla(kin) ihan säännöllisesti. Meillä kun isät osallistuvat leikkeihin...
Apu-lehden Kari myönsi itsekin kuorineensa kermat päältä viemällä lapsia Linnanmäelle ja muihin huvituksiin ex-vaimon hoitaessa kaikkia niitä tylsiä arjen rutiineja, joista Kari itse pääsi irti hylätessään kolme lastaan. Karia olisi ilmeisesti pitänyt lohduttaa siksi, että hänelle oli tullut asian johdosta paha mieli. Kolmen lapsen ja ex-vaimon tunteista ei välitetty.
Englanninkielinen ilmaus 'emotionally deprived' sopii tähän yhteyteen hyvin.

Kolmen lapsen yh-äidin mahdollisuudet löytää uusi mies ovat teoreettiset.

Vastikään keskustelussa esitetty kommentti siitä, kuinka homo tekee naiselle suuren palveluksen siittäessään tälle aviottoman lapsen, jonka sosiaaliseksi ja juridiseksi isäksi hän ei halua, oli todella herkullinen. Homo suuressa armollisuudessaan jättää lapsensa yhteiskunnan elättämäksi sosiaalitapaukseksi ja lapsensa äidin hellan ääreen.

Lain mukaan lapsella on oikeus riittävään elatukseen, josta vastaavat hänen vanhempansa kykynsä mukaan. Vanhemmat ovat vastuussa lapsen elatuksesta siihen saakka, kun tämä täyttää 18 vuotta.

Jos vanhempi ei muulla tavoin huolehdi lapsen elatuksesta tai lapsi ei asu hänen luonaan pysyvästi, lapselle voidaan vahvistaa elatusapu. Vahvistaminen voidaan tehdä sopimuksella tai tuomioistuimen päätöksellä. Elatusapu maksetaan kuukausittain etukäteen tai se voidaan sopia maksettavaksi kertasuorituksena. Elatusapua tarkistetaan elinkustannusindeksin mukaan.

Elatustukea maksetaan lapselle, jonka elatusvelvollinen vanhempi on laiminlyönyt elatusavun maksaminen tai ei pysty maksamaan sitä. Elatustukea saa myös lapsi, jolle ei ole voitu vahvistaa isää. Tukea maksetaan lisäksi silloin, kun elatusapu on määrätty pienemmäksi kuin elatustuki. Täysimääräinen elatustuki on 118,15 euroa kuukaudessa lasta kohti vuonna 2004. Sen maksaa kunta.
SUOMALAINEN

Suomalainen on sellainen joka vastaa kun ei kysytä,
kysyy kun ei vastata, ei vastaa kun kysytään, sellainen
joka eksyy tieltä, huutaa rannalla ja vastarannalla
huutaa toinen samanlainen: metsä raikuu, kaikuu, hongat
humajavat. Tuolta tulee suomalainen ja ähkyy, on tässä
ja ähkyy, tuonne menee ja ähkyy, on kuin löylyssä ja
ja ähkyy, kun toinen heittää kiukaalle vettä. Sellaisella
suomalaisella on aina kaveri, koskaan se ei ole yksin ja
se kaveri on suomalainen. Eikä suomalaista erota suomalaisesta mikään, ei mikään paitsi kuolema ja poliisi.

- Jorma Etto -
Ettei vain Apu-lehden mainitsema Kari sattuisi olemaan samainen "veronmaksaja", joka tämänkin keskustelun on alulle pannut? Sellainen mielleyhtymä tuli, kun luin "veronmaksajan" vuodatusta ja kerrontaa tuosta mainitun lehden Kari-nimisestä henkilöstä...

En ole itse lapsia vastaan ollenkaan, ne vain eivät sovi minun elämääni, koska omasta mielestäni en mahdollisesti pystyisi olemaan mahdollisille lapsille sellainen isä, jollainen haluaisin olla ( sukupuolisella suuntautumisella ei tässä yhteydessä ole merkitystä, ennemminkin sillä, minkälaisen elämän, ja eväät elämälle pystyisin antamaan lapselle) - ei mielestäni ole järkevää edes ajatella hankkia lapsia. Toivoisin samanlaista vastuuntuntoa myös hetero-Kareilta ja muilta miehiltä...

Niin kauan kuin miehinen maailma "kuorii kermat päältä" ja jättää tasa-arvon nimissä suhteen toiselle osapuolelle vain ne ikävät jutut tehtäväksi, kannattaa heteroidenkin miettiä elämän perusarvoja.
"Apu-lehden Kari myönsi itsekin kuorineensa kermat päältä viemällä lapsia Linnanmäelle ja muihin huvituksiin ex-vaimon hoitaessa kaikkia niitä tylsiä arjen rutiineja, joista Kari itse pääsi irti hylätessään kolme lastaan. Karia olisi ilmeisesti pitänyt lohduttaa siksi, että hänelle oli tullut asian johdosta paha mieli. Kolmen lapsen ja ex-vaimon tunteista ei välitetty.
Englanninkielinen ilmaus 'emotionally deprived' sopii tähän yhteyteen hyvin."

Tyhmä kysymys tähän väliin: miten tämä eroaa heteromiehestä, joka on jättänyt vaimonsa kun kaipaa "vapautta"?

"Kolmen lapsen yh-äidin mahdollisuudet löytää uusi mies ovat teoreettiset. "

Niinhän nuo ovat, tuota ei voi kiistää.

"Vastikään keskustelussa esitetty kommentti siitä, kuinka homo tekee naiselle suuren palveluksen siittäessään tälle aviottoman lapsen, jonka sosiaaliseksi ja juridiseksi isäksi hän ei halua, oli todella herkullinen. Homo suuressa armollisuudessaan jättää lapsensa yhteiskunnan elättämäksi sosiaalitapaukseksi ja lapsensa äidin hellan ääreen."

Tuskin kovin moni homo siittää naista ilman naisen omaa tahtoa ja pyyntöä. Sen verran vastenmielinen ko tapahtuma aidolle homolle on.

"Lain mukaan lapsella on oikeus riittävään elatukseen, josta vastaavat hänen vanhempansa kykynsä mukaan. Vanhemmat ovat vastuussa lapsen elatuksesta siihen saakka, kun tämä täyttää 18 vuotta. "

Täysin totta - on sitten hetero tai homo. Oletettavasti tässä maassa on enemmän lapsensa hylänneitä heteromiehiä kuin homoja, suhteellisestikin ottaen. On tuo suhde mikä tahansa.
Kerran "veromaksaja" on vittuilemassa tällä palstalla, niin vaivauduis edes tarkistamaan yksinkertasia faktoja...
"Vanhemmat ovat vastuussa lapsen elatuksesta siihen saakka, kun tämä täyttää 18 vuotta"
Pitää paikansa vain ja ainoastaan jos yli 18v lapsi käy töissä, muuten nykyään vanhempien elatusvelvollisuus on 20v asti!
Tämä nyt on ajanhukkaa, mutta kun tuota aikaa on...

Siitä Apu-lehdestä: Mitähän sen Karin sitten olisi pitänyt tehdä? Kari tuli ulos kaapista - olisiko pitänyt vielä jäädä asumaan samaan talouteen vaimon ja lapsien kanssa ja olisiko vaimo siihen edes suostunut? Totta kai ero siitä seuraa, ja kuten KAIKKI ERONNEET HETEROISÄT, joilla ei ole täyttä huoltajuutta, Karikin näkee lapsiaan vain viikonloppuisin. Muistaakseni Kari maksaa elättämisestä aivan normaalisti.
Ote Sosiaali- ja Terveysministeriön webbisivuilta:
29.12.2003
Vanhemmat ovat vastuussa lapsen elatuksesta siihen saakka, kun tämä täyttää 18 vuotta.
http://www.stm.fi/Resource.phx/vastt/perhe/prela/index.htx

Kaikki täysi-ikäiset opiskelijat ja erityisesti 18-19-vuotiaat, joitten opintotukeen vanhempien tulotaso vaikuttaa, ovat väliinputoajia, joita kyllä usein ohjastetaan vanhempiensa luo taloudellista apua hakemaan, vaikkei vanhemmilla virallista elatusvelvollisuutta enää heidän suhteensa ole. Käytännössä vanhemmat tietysti elättävät lukiota tai ammattikoulua käyviä täysi-ikäisiä teinejään. Siinä sitä on yksinhuoltajalla sitten ihmettelemistä, kun entiseen malliin pitää elättää, vaikkei enää saa mitään elatusaputukea. Saattaa siinä yksinhuoltajan lapsella jäädä työllistymisen kannalta hyödyllinen autokoulu käymättä ja muutoinkin elämä muotoutua taloudellisten seikkojen vuoksi vähän sellaiseksi, että syrjäytymisriski kasvaa.
Arttu, sitähän minä tässä juuri ajan takaa, että jotenkin mielenkiintoisesti asiat tuntuvat aina kääntyvän sille mallille, että on pakko tehdä juuri niinkuin homo tahtoo. Sitten vielä ihmettelette sitä, miksi jälkienne korjaaminen ottaa pattiin.
Ihan niin kuin homojen elämäntehtävä olis joku saatanan sikiäminen??

Veikkaanpa kuule että ylivoimainen enemmistö homoista ei KOSKAAN tule hankkineeksi lapsia. Ja jos vaikka tulevatkin, niin lapset ovat tällöin tarkkaan harkittu ja heidän elättämisestään huolehtivat kaikki osalliset.

Kyllä on tikusta väännetty asiaa, kun pitää ruveta urputtamaan jostain niin marginaalisesta ryhmästä kuin lapsensa hylkäävät homot!! Vähän suhteellisuudentajua pliis!

Eiköhän maailma ole pullollaan lapsensa ja vaimonsa hylkääviä heteromiehiä, miksi he eivät huoleta sua pätkän vertaa? Kevyesti lonkalta heitettynä voi todeta jokainen maalaisjärjellä varustettu ihminen, että yli 99% kaikista perheensä hylkäävistä miehistä on HETEROITA.

Mikä helvetin trauma tälläkin Veronmaksajalla oikein on, kun samasta asiasta pitää jankata päivästä toiseen? Sama kuin rupeaisi jankkaamaan, että "voi voi voi kyllä nyt kiinankieli häviää maailmasta, kun eri maissa on kiinalaisia, jotka puhuvat jotain muuta kieltä kuin kiinaa.." (!!)
Hihihihihi! Olipa hyvä vertaus. Kiinankieli häviää. =) Joo.

Minusta Veronmaksajan alkuperäinen pointti oli se, että lesboparit saa hinttikavereiltaan muumi-mukissa spermaa ja sitten niiden lesbojen/hintin pojan (jos he siis saavat pojan) täytyy mennä Veronmaksajalta kysymään miten miehen pitää olla kun kotona ei ole kuin rekkalesboja ja neitihinttejä. Siitä on nyt taidettu vähän eksyä.

Jos Veronmaksaja täällä vielä käy, niin kerropa mites jos ne saakin tytön ne lesbot ja se hintti? Tarvitseeko se sillon naisen mallia se tyttö vai kelpaako sille se hintti? Tai ne lesbot?

No, minusta kuitenkin taitaa olla niin, että, jos nyt halutaan valaa lapsi johonkin valmiiseen miehen muottiin, niin kyllä semmoista "tervettä maskuliinisuutta", jota oppia, löytyy tasapainoisista hinttimiehistä siinä missä tasapainoisista heteromiehistäkin. Jos hetero on sellainen "stereotyyppinen suomalainen mies" (kaljamaha, hakkaa vaimoaan jne.) niin tuskinpa se on hyvä roolimalli niin kuin ei varmaan sellainen "stereotyyppi homokaan" (hillittömästi irtosuhteita ja muuta siveetöntä).
Mikäli nimim. Veronmaksaja todella haluaa estää sen, että Apu-lehden Karin kaltaisia ihmiskohtaloita (heteroelämää elänyt homo tulee ulos kaapista ja jättää perheensä) ei enää maailmaan tule, hänen tulisi välittömästi ryhtyä ajamaan seksuaalivähemmistöjen asiaa ja tasa-arvoa homojen ja heteroiden välille.

Uskoakseni syy, miksi monet homot todellakin ovat naimisissa naisen kanssa, johtuu nimittäin suurelta osin siitä, että he ovat kokeneet niin suurta häpeää omasta suuntautumisestaan, että ovat torjuneet homoseksuaaliset tunteensa, joita yhteiskunta ei pidä hyväksyttävinä. Tämän seurauksena he ovat pakottaneet itsensä naimisiin, jotta heidän "heteroutensa" ei tulisi kyseenalaistetuksi ja etteivät he joutuisi syrjityiksi.

Kun yhteiskunnasta tulee avoimempi ja homoseksuaalisuudesta hyväksytympää, nuoret homot ja lesbot voivat itsekin hyväksyä itsensä, eikä heidän tarvitse todistella muille mitään valheellista heteroutta menemällä onnettomasti naimisiin vastakkaista sukupuolta olevan ihmisen kanssa.
Niin, se piti vielä sanoa, että seksuaalivähemmistöjen syrjiminen ei vahingoita ainoastaan vähemmistöihin kuuluvia ihmisiä vaan myös heteroita. Ei todellakaan voi olla helppoa tuon Karin vaimollakaan. Hänkin varmasti toivoisi, että Kari olisi aikoinaan voinut tunnistaa oman suuntautumisensa ajoissa ennen kuin ajautui naimisiin "väärää" sukupuolta olevan ihmisen kanssa.

Täytyy myös todeta, että tuskin kukaan kaappihomon kanssa naimisissa oleva nainen haluaa pakottaa miestään jatkamaan avioliitossa - säälistä tai vastuuntunnosta. Kyllä heteronaiset tarvitsevat miehiltään muutakin kuin hyvää isyyttä lapsilleen.
Veronmaksaja tuntuu viäntävän ja kiäntävän tätä teemaa saadakseen jotain taustatukea omille väitteilleen. Huonolla menestyksellä, sillä Veronmaksajan peruslähtökohta on aika - luvalla sanoen - erikoinen.

Lehdessä kuvattu ratkaisu ei ollut homon (noin niinkuin ihmisryhmänä) tekemä, vaan Karin henkilökohtainen ratkaisu. Yleistys, että ratkaisu olisi "homon" ratkaisu, ei oikein toimi. Jos Veronmaksajan kaltaiset saarnaajat, jotka eivät henkilökohtaisesti ymmärrä tätä asiaa, miettisivät hieman enemmän ja antaisivat ihmisille tilaa aidosti hyväksyä itsensä ajoissa, noita ratkaisuja joutuisivat ihmiset tekemään vielä vähemmän.

Monikaan homo ei tahdo tai välttämättä edes kykene naisen kanssa tekemään temppuja. Vahinkolapsia ei tule (yksittäistilanteita lukuunottamatta), joten on hyvin harvinaista, että naisesta tulee homon lapsien äiti vasten tahtoaan.

Edelleen, Veronmaksaja... Kertaan nyt Sinulle tuolla aiemmin esitetyn kysymyksen. Vastaapa nyt siihen, miten suhtaudut niin kovin monien aitojen heteroisien (myös niiden jääkiekkoisien) käytöksen, kun kyllästyvät vaimoonsa ja vaihtavat uuteen. Saako lapsi siitä terveen käytöksen mallin yhtään sen kummemmin? Vai kuuluuko tämä siihen lobbaamaasi tervehenkiseen heterokulttiin?
"Sitten vielä ihmettelette sitä, miksi jälkienne korjaaminen ottaa pattiin."

Kaikki pääsisivät helpommalla, jos kertoisit omasta tilanteestasi sen sijaan, että tekisit siitä huvittavan heikkoja yleistyksiä, jotka eivät näytä saavan mitään vastakaikua keneltäkään. Olet jauhanut tätä samaa teemaa palstalla eri nimimerkillä aiemminkin ja voisi sinunkin olla aika liikkua eteenpäin elämäntilanteesi selvittämisessä joka suuntaan sohivien leimaamisten sijaan.
Ihan sivuavana kommenttina aloitusviestin sisältöön, että itselläni oli ns. "jääkiekkoisä". Sain hätistellä häntä kimpustani koko ajan. Aina piti mennä jonnekin miehen mallia saamaan, vuodesta toiseen. Voi mikä painajainen se oli.