Naurettava näky

 • 1 / 38
 • Epäpelle
 • 9.3.2004 22:47
Eipä tule heti mieleen naurettavampaa näkyä, kuin discotanssia tanssiva "mies". Kumpa joku ottais videolle, niin saisivat sitten selvinpäin katsella. Tuskimpa enää sen jälkeen kehtaisivat nenuansa ulos pistää. Tyttömäiset pojat ei mitään, mutta (muka)miehekkäät miehet... siinä karisee kyllä miehisyys parissa sekunnissa. Saa aina nauraa, kun katselee noita pellejä Mamassa.
 • 2 / 38
 • epämusta
 • 9.3.2004 23:11
Mustat miehet osaavat tanssia miehekkäästi vaikka mitä, valkoiset on onnettomia joka tyylissä.
Tanssilattia on tanssimista varten. Sitäpaitsi omaksi iloksihan siellä dzaivataan. Jos ko. touhu on jollekin sallittua niin täytyy se sitten olla muillekin; ihan sama minkäläinen ilmestys ja miten vipeltää. Ei auta kun pidellä pokaa.. tarkoitan pokkaa. ("..everybody's freeee .. to feel good"..)
 • 4 / 38
 • Saankoluvan
 • 10.3.2004 19:52
Kai sitä jokainen ensisijaisesti omaksi ilokseen tanssii. Mitä se muille kuuluu miltä se näyttää. Jestas näitä ikiarvostelijoita!

Sitä paitsi *kunpa* kirjoitetaan n:llä eikä m:llä.
Parempi(ko) naurettavana tanssilattialla kuin säälittävänä baaritiskillä?

Mun on oikeesti paha sanoa, koska itse arvostelen toisia.
Tää on taas niitä juttuja.
Miehinen mies ei tee sitä ja miehinen mies ei tee tätä. Ei syö salaattia, ei puhu eikä pussaa. Ja jos tekee, ei ole enää miehinen mies. Mahdollisesti keskustelun avannut (nimimerkki jo unohtui, sorry!) ei suo itselleenkään vapautta bailailuun. Kun ei itse, niin ei sitten muutkaan.
Se on aivan oikea periaate ja tekee taatusti jokaisen onnelliseksi. Tekeekö?
 • 8 / 38
 • Epäpelle
 • 11.3.2004 2:56
Olis se vaan kiva nähdä näiden tanssijapellejen naamat, kun heille näytetään videota tassahtelustaan seuraavana aamuna, kun känni on jo haihtunut. Pistetään nauha vielä ilman ääntä menemään ja siinä sitä sitä sitten voivat kaikki ylpeillä omasta suorituksestaan. Tai ajatelkaa, jos nauha näytettäis telkkarissa, mitäköhän esim. vanhempanne ja työnantajanne tykkäisivät. Heh.
Voi elämää..
Mitä hiton väliä sillä on miltä tanssiessaan näyttää, jos vaan on hauskaa? Eihän se keneltäkään muulta pois ole. Jos ei jaksa katsella, voi vaikka tuijotella sinne tuoppiinsa ja istua myrtyneenä tiskillä.
Annan tässä luvan ainakin oman tanssimiseni filmatisointiin ja uutisointiin vaikka kymmenen uutisten loppukevennyksenä, jos se jotakuta niin paljon kiinnostaa. Vähän pirteyttä eloon ihmiset.. ei aina tarvitse kaikkea ottaa niin vakavasti =)
Tanssiminen on iloinen asia!

Naama voisi vääntyä vähintään peruslukemille mistä tahansa videosta, jossa itsensä näkee.

Kuvitelkaapa näitä; firman toimitusjohtajan juttusilla, ruuhkaratikassa, liukkaalla kadulla, vesisateessa, lääkärissä, panemassa, suuseksin pyörteissä, nukkumassa, syömässä, pytyllä, pankin tisikillä, pokaamassa, kirjoittamassa paskaa tänne...

Videointihan on oiva tapa muokata eleensä ja liikkeensä salonkikelpoisiksi, joten siitä vaan toimeen...
No voi jestas. Siis miten voi oikeesti arvostella ketään jostain tälläsestä asiasta? Onko ihan pakko sit mennä sinne tanssilattian viereen kyyläämään ja hihittämään hihaansa, jos kerran noin ärsyttää.

Tuntuu kieltämättä vähän siltä et tätä Ylipelleä ärsyttää lähinnä sen takia, et itse on niin estoinen, ettei pysty irrottamaan itestään vähän hauskanpitoa.

Täs on myös yksi hyvä vinkki: jos ei pidä tanssimisesta ja ei halua myöskään sitä katsella, niin kannattaa siirtyä kokonaan sit pubien puolelle ja muihin istumaravintoloihin, joissa perseenheilutus ei tuu kysymykseenkään. Ei lienee pakko mennä sinne tanssimestaan.

Mua nyt ei hirveesti kiinnosta miltä tanssiminen näyttää, kunhan kaikilla on hauskaa. Eikä ketään varmaan siellä työpaikalla tai "morning after" hirveesti liikuta jotkut tanssimiset. Eikä kaikki edes tanssilattialla ollessaan ole humalassa toim.huom.
Ainakin eteläeurooppalaiset väittävät, että mies tanssii kuten panee. Tanssityylistä voi päätellä paljon. Saattaahan tuo väite vaikuttaa siihen, että etelän maissa miehet panevat parastaan tanssilattioilla ja jalkojen lisäksi heteroillakin liikkuvat myös lanteet.
Se vasta hullua on, jos jotkut tanssahtelevat siellä selvinpäin! Kovaa känniä voi sentään jälkeenpäin käyttää puolustuksenaan, mutta että joku itsensä ihan selvinpäin nolaa.

Ja nuo etelän miehet osaavat ilmeisesti oikeesti tanssia oikeita tansseja. Kanamainen diskossa pyllyn ja ranteen heiluttaminen on ihan eri juttu.
Mitä... hintit puhuu tuomitsevaan sävyyn pyllyn pyörityksestä...? Mitäs tää nyt on olevinaan, takertumista oletetun miehisyyden viimeisiin rippeisiin?'

Mies uskaltaa myös tanssia, puhua ja pussata! Epävarmat ja keskenkasvuset yrittää päteä esittämällä jotain klisekasaa, jota kutsuvat mieheksi!

Ugh, olen puhunut ;-)
on se kiva ku on noita täydellisiä ihmisiä olemassa... silti ne näyttää olevan enemmän yksinäisempii ku "naurettava näky" ihmiset... on se kiva ku jotkut osaa arvostaa toista ihmistä sellasena ku se on... no tähän väliin voi todellaki sanoo et meitä on moneks... on se hianoo
Tuohon naurettavuuteen kuuluu myös tanssijoiden naamanilmeet. Hubaisaa!
Antakaa miesten olla,suvaitsekaa kaikkia.Jokainen haluaa joskus rentoutua ei sita tarvitse arvostella,ei clihe!
Vai omaksi ilokseen tanssitaan! Kyllä sinne mennään näkymään, näkemään ja esittämään, sitä ei voi kukaan kieltää.
Ai tyyliin: "tykkääköhän noi ihmiset tästä biisistä? Joo-o näyttäävät kovasti pitävän. No nyt mä menen esittämään sen heille" ??! Vai mennäänköhän tanssilattialle kun tulee yksinkertaisesti niin hyvä biisi (tai ylipäätään musaa) ettei voi jäädä paikalleen istumaan/seisomaan? Ja se itse tanssiminen on se tärkein pointti. Siis koska se tuottaa iloa ja hyvää fiilistä. Eiks niin.
Joo, on hassua, kun homot menevät tanssilattialle näyttämään, kuinka seksikkäitä ja hyvännäköisiä ovat. Eivät tajua, että loppukin seksikkyys karisee siinä silmänräpäyksessä.

En kyllä ymmärrä, että mikä on sellainen biisi, ettei voi olla paikallaan. Mitäs, jos tälläinen biisi soi vaikka marketissa. Alkaako joku sielläkin tanssimaan ruokahyllyjen välissä. En ole vielä nähnyt, haluaisin nähdä. :D
Musta ainakin on tosi seksikästä, kun miehet tanssii ja pöyrittää persettään! Varsinkin siellä seassa tanssilattialla keikkuessa kun miehiä on joka puolella. Ja hyvä biisi vie väkisin munkin tanssimaan, ei voi mitään.

Marketissa harvemmin kukaan tansii. Se johtuu ihan siitä, että marketin muzakki ei oo suunniteltu tanssittavax. Se on shoppailumzakkia ihan tarkoituksella. Jos jengi bailais pitkin käytäviä murot jäis hyllyyn.

Vaan makuasiuoistahan ei sovi kiistellä.
Usein, kun menen markettiin, siellä soi viimeisimmät diskohitit radiosta. Törkeetä melusaastetta, mutta parhaani mukaan vältän näitä kauppoja. Mutta tämä onkin sitten taas toinen asia...
Marketilla ja Discolla on toki se ero ero, että toisessa on tanssilattia. Muutenkin em. paikkoihin mennään tekemään aivan eri asioita. Ei mulla ainakaan 10 minuutin marketti visiitillä - ostoskärryn kanssa, pipo ja talvipalttoo päällä - jää aikaa miettiä tanssimista. En taida nyt oikein ymmärtää vastapuolta tässä asiassa.. Miten muuten heterodiscot? Kyllähän siellä miehet tanssii siinä missä naisetkin. Tuleeko heteromiehistä hetkeksi homomaisia? Vai mikä ihme tässä tää vastapuolen pointti nyt on?
Sanoit vaan, nimim. Dance!, että ravintolassa voi tulla niin hyvä biisi, että ei voi jäädä paikalleen. En vaan ymmärrä, miten marketissa voit, jos soi "hyvä biisi. Ristiriitaista. Luulis, että silloin kaikki muu unohtuu, kuten kapakassa. Vai onko syynä se, että kännissä ei kontrolli pelaa ja marketissa ollaan yleensä selvin päin? Siinä se taitaa olla.

Heteromiesten tanssiminen on vähän hassua sekin, mutta ei kyllä yhtä koomista. He tekevät sen yleensä tyylikkäämmin ja myös miehekkäämmin. Jos nyt diskotanssia voi miehekkäästi tanssia...
Onko se heteromiesten jalkojen nostaminen sivulle ja viereen käsien ehkä liikahtaessa välillä mitenkuten mukana miehekästä? Kamalaa! Pääkaupunkiseudulla heteromiestenkin tanssityyli voi poiketa tuosta, mutta maakuntien heteromiesten tanssi ravintoloissa on mielestäni K-18 katsottavaa!
Siis Epäpellelle tärkeintä tuntuu olevan se et tanssitaan "miehekkäästi"? No johan nyt. Sun varmaan pitäis kuule sit näyttää mallia muille hinttareille, et miten miehet tanssii....

Siis se et kehuu heteromiehiä hyviks tanssijoiks kertoo jo aika paljon. Poikkeus tietty vahvistaa säännön, mut kannattaa sinne Highlightiin tai Controlliin mennä kattelemaan ja sit ruveta vertailemaan.

Puolustuksena tietty sanottakoon et heteromiesten pitää olla Huomattavassa humalassa pääsääntöisesti ennen kuin tanssimaan ees suostuvat.
Voin vallan mainiosti olla tanssimatta marketissa, salilla, bussipysäkillä (ja korvalappustereoissahan on aina mieli musiikkia) tms ei varsinaisesti tanssimiseen tarkoitetussa paikassa. En myöskään tanssi pubissa tai baarissa, jos niitä ei ole tanssipaikoiksi tarkoitettu. Ei ongelmaa. Kyllä se vaatii tanssilattian mutta varsinkin fiiliksen. Jos ei tanssifiilistä (ei takoita humalaa!) ole niin jää tanssiminen myös discossa... Muuten tuolla noin konserteissa on kans ihan mahdotonta olla aivan hiljaa ja paikallaan. Ja tota.. joskus kotona ;)
 • 28 / 38
 • Dancing Queen
 • 16.3.2004 0:14
Mitä ihmeen tanssia on "Diskotanssi"? Onko se sitä jossa toinen sormi osoittaa takaviistoon ja toinen taivaaseen? Minulle tulee tuosta sanasta muinainen 70-luvun Lauantaitanssit mieleen.
Tanssiminen ei ole koskaan oikeastaan miehekästä, mutta sen voi tehdä joko nauretavasti tai erittäin naurettavasti. Nainmaisesti tai vähemmän naismaisesti. Heteromiesten tanssiminen on yleensä kohtuullista, koska monet heistä liikkuvat mahdollisimman vähän ja ovat eleettömiä. Ja se, että vain kunnon kännissä sortuu tanssimaan, tarkoittaa, että ei pienessä humalassakaan vielä tee mitään niin typerää. Tanssi sitten kuka ja miten tahansa, selvinpäin tai kännissä, niin aina se on kuitenkin naurettavaa.

Dancing Queen voinee sitten alan asiantuntijana kertoa, mikä se tanssimuoto on, jota esim. DTM:ssä harrastetaan diskomusiikin tahdissa. Ja Dance! vois kertoa, että miten ihmeessä se joku sama hyvä biisi voi marketissa pitää paikallaan, jos ravintolassa sen soidessa paikallaan pysyminen on MAHDOTONTA. Ainoa todellinen syy voi olla humala, eli siis HUMALASSA on mahdotonta pysyä paikallaan. Näin sinun olisi pitänyt se sanoa.
Epäpelle,

Lainatakseni Noriko Sarun viisaita sanoja totean vain: "Maybe not understand" .. :)
Love like you never been hurt, work like you don´t need the money & dance like nobody´s watching.
"Tanssiminen ei ole koskaan oikeastaan miehekästä" vai niin, se on siis naisten yksinoikeus? Hieno homma. En kyllä ymmärrä sitä käsitystä että tanssimisen pitää olla täysin eleetöntä ja liikkumatonta, ethän sä silloin tanssi, vaan huojut paikallasi.

Jotkut heteromiehet, ehkä jotkut homomiehetkin, näyttää kyllä tanssilattialla välillä siltä kuin kärsisivät ummetuksesta. Se ei kyllä ole kivaa katsottavaa.

Mun mielestä on kiva nähdä et ihmiset tykkää siitä mitä ne tekee, oli se sit tanssimista, seisomista tai tuijotamista. Jos porukalla on hauskaa tanssiessaan niin en kyllä ymmärrä et miks siitä pitää näin iso numero tehdä.

Eli siis Epäpellen mielestä tanssiminen pitäis joko kieltää tai jättää joidenkin ammattilaisten hoitoon. Tuskinpa Epäpelle tällä julistuksella ketään tanssimasta estät, mua vaan rupes entistä enemmän tanssittamaan, et sunlaiset tiukkapipot vetäis vähän enemmänkin sitä hernettä nenään ;)

Life is simply faboulous.
Life is too short to think 'bout , if you wanna dance, dance your heart out

Absolutely Gorgeus'n'Fabulous
Minä olen muuten tanssinut ostosmarketin musiikkiosastolla kun oli niin hyvä biisi. Ja ihan selvinpäin. Tosin tämä kipale ei tullut marketin kaiuttimista vaan musiikkiosaston koekuuntelukuulokkeista.
Loppujen lopuksi, kyllä kännykkään kälättävä mies (pitää tosiaan kälättää kans) on vielä diskotanssivaakin naurettavampi. Sekin on ämmien hommaa.
Tosi mies kailottaa puhelimeen, naiset ja identiteetistään epävarmat,...kälättävät!
Hei, jättäkää nyt ton debiilin kakaran kommentit omaan arvoonsa. Ne oli selvästi suunniteltu vain provosoimaan.

Kasva lapsi aikuiseksi.