Mistä päin olet

Mistä päin jengi yleensä tällä saitilla on? Tuntuisi keskittyvän paljolti helsinkiin ja tampereelle. Miten on? Onko alueesi "scene" miellyttävä?
Oulusta ollaan. Oulun "scene" ei miellytä ainakaan minua... ainoa homobaari on niin kurja kuin homobaari voi vain olla. Muutto edessä kunhan valmistun... Tampere tavoitteena, mikäli töitä löytyy.
Tampere onkin pohojalaasten Helsinki! Muuttavat nimittäin (ainakin) eteläpohojalaaset aina ekaks Tampereelle (ja sitten vasta Helsinkiin), kun ovat muuttolevottomia "isoihin" piireihin Sen olen huomannut.
T. Pohojalaas-pirkammaalais-stadilainen Vespula ;-)
...joo, ja joku eteläpohojalaanen saattaa jymähtää Tamperehelle pysyvästikki, eikä lähäre kulumallakaa. Saattaa vähä kokeella Starin tai Turuun elämää, mutta tuloo äkkiä takaasi Tamperehelle ja katuu ku tuli lähteheneksi.
Ex-Eepee: Tampere, Etelä-Pohjanmaan suurin kaupunki! ;-)

Koulut on siellä käyty ja varmaan asuisin vieläkin, jos olis ollut yliopistossa itseäni kiinnostavia opiskelumahdollisuuksia.
Faery: Sinut hyväksytään aidoksi turkulaiseksi vasta, kun olet viettänyt täällä 50 vuotta putkeen, ilman lomia kotiseudulla tai muualla. :)

-Syntyperäinen turkulainen AXP-
Oulusta kotoisin, nykyään helsinkiläinen.
P***a valuu alaspäin niinkuin sanotaan.
Imatralta. Kiva ja kaunis karjalaiskaupunki, mutta *DEAD* homoille. Hesaan sitten vei tie...
lappeenrannasta ollaan. mutta parin viikon päästä tie vie helsinkiin.
Mä en muistanutkaan et sä AXP olit sen yli 50 ikävuoden... :)

Jos ketään kiinnostaa... tai vaikkei kiinnostaisi niin syntynyt olen Etelä-Karjalassa, lähes koko elämäni asunut Joensuussa.
Azii, oon kans Kaarinasta - tosin nyt asunu n.puoltoist vuotta Turus. Asuin Kaarinas jottain 11v et ainakin jonku ihmisen kautta ainakin tiietään toisemme...
Hesassa syntynyt ja asuu. Välillä kävin kouluja New Yorkissa ja Lontoossa ja duunissa Australiassa ja Pariisissa. Eksyksissä siis.
Heidekeniltä lähtenyt (ei siis Heinekeniltä niinkuin joku joskus irvii), monen mutkan kautta jälleen Turun seudulla.
Oulu. Kotoisin tosin Etelä-Pohojammaalta, mutta sinne ei uskalla kukaan jäädä ;)
Turusta olen minäkin. Kaarinassa olen välillä asunut myös toistakymmentä vuotta, joten tuttuja voi täältä löytyä...
Asustan maailmannavassa ja Suomen virallisessa pääsiäiskaupungissa Riihimäessä.
Tampereella kuten nickistä näkee. Oulusta kotoisin. Ja ei, en todellakaan ikinä muuta Helsinkiin eli tää ei ole mikään välipysähdys matkalla etelään. Jos jonnekin muutan, niin pois Suomesta.
Kauniaisten maalaiskunnasta, jota tuttavallisemmin Espooksikin kutsutaan. Kunnassa, jossa on muutama aluekeskus, mutta ei varsinaisesti ydinkeskustaa. Kunnassa, johon ei taida maanteillä olla edes kilometriviitoitusta. Köyhässä kunnassa, jolla tuskin on varaa pitää edes katuvaloja päällä kesäöisin.
Joensuusta. - Tämä on pienehkö kaupunki idässä. Ilosaarirock, "Kotiseudulle Pohjois-Karjalaan" (Göstan hieno biisi), Hassisen Kone, Neljä ruusua, Pitkä kuuma kesä -leffa, yliopisto... siinä muutamii maamerkkejä tänne päin. Gay-elämä täällä on kyräilyä ja ihan peestä, paikallinen Setakin on kähmitty maanrakoon:( Jos ei viitti juosta kapakoissa, jää vain netti...
Siis Joensuuhan on suuri kaupunki didn´t you know? Maailman, tai ainakin Suomen Rock-pääkaupunki!!!!

Ja kyllä se seta sielläkin saadaan pystyyn! *Älkää mua katsoko* vaikka sit viagralla.
SB: Jep, hyvinkin mahdollista että tunnetaan jotain kautta toisemme :)
Lappeenrannasta ja aion heti lukion jälkeen muuttaa täältä pois, sen verran kuollut maalaiskylä tämä on...
Syntyperäinen Tampherelainen oon, välissä kakruiässä pari vuotta Keuruun suunnas, sen jälkeen myös pari vuotta Hesassa. Paluu Tampereelle, jossa oon viihtynyt, vaikk'ei kaupunkia tunnista kohta samaksi kuin lapsuudessani 1970/1980 lukujen vaihteessa.
Kävin syntymässä Itä-Berliinissä 1970/1980 lukujen puolivälissä. Äitini puolelta neljännen polven helsinkiläinen, isäni puolelta ikivanhaa talonpoikaissukua Perä-Pohjolasta.
syntymäkaup. helsingfors, kuten mutsikin. muuten sen suku ruotsista. faija synt. puolassa. -täällä asustelen, kun nyt ei sopivaa muuta maata vielä näköpiirissä.
Pääkaupunkiseudulta. Asunut Saksassa, Frankfurtin lähistöllä. Saksaa pidän sen verran toisena "äidinkielenäni", että joskus harmittaa että täällä Suomessa harvoin pääsee puhumaan tällä kielellä (muualla kuin kielikursseilla).
Oulustahan minä--- alkujaan Suomen suurimmasta käpykylästä, Pudasjärveltä. *shudder*
No johan on... paras kaverini asuu Tallinnassa, joten ravaan siellä katsomassa häntä aika usein.... oiskos vinkkejä kivoista käyntipaikoista? Jos on, niin meilaatko? Osoite löytyy tuolta nimen alta...
Oulusta olen kotosin, mutta tuo Suomen homovastaisin ja suvaitsemattomin pohjalaiskylä ajoi homon muuttamaan pois niin pian kuin pääsi. Kaupunki on yhä laajan Lapin, Oulun ympärystän tuppukylien ja Pohjanmaan junttien kansoittama. Lestadiolaisia riittää eikä kerrostaloissa aina suvaita edes TV-antenneja! Kyllä Helsinki on ihan jotain muuta!
...niin, nimittäin täynnä niitä samoja juntteja, jotka on muuttaneet sinne tuppukylistä.
Helsingistä oon lähtöisin, suurimman osan elostani Espoossa elänyt ja nyt vielä toistaisexi, onnellisesti Hangossa elävä homppapoitsu...
Hangossa on ihan kiva olla..., hiljaista, rauhallista, leppoisa pikkukaupungin tunnelma, ja kaunista merimaisemaa niin kauas kuin silmä siintää...! Mikä parasta yksin ei tarvii olla.., meitä on täällä muitakin...! ...kunhan vaan pääsee piireihin...!
Tampereltahn sitä ollahan, mutta syntymäässä on käyty pohojolassa. En tiärä miksi tampereella viihryn. Helsinki on kyllä paikka jossa työtäki tehrähä mutta en ole vaan tahtonu muuttaa sinne. Tampere on kotoone paikka ja kaverikin on löytyny.Kanssa pohojalaane.
Pohjois-Karjalasta olen ja asun Joensuussa. Suomen suvaitsevaisin kaupunki festareiden aikaan. Kaupunki on kellarimuusikoiden, kulttuuriväen, taiteilijoiden ja ikiopiskelijoiden mekka, jossa hamppukasvit kasvaa ikkunalaudoilla.
Joensuusta lähtöisin, väliin mahtuu Pieksämäki, Kuopio. Helsingissä muutama vuosi ja nyt jo 18v !! Espoossa....
tukholmassa asunut yli puolet elämästä, turussa syntynyt ja kasvanut ja joskus sieltä "paennut"
pitipähän itseäkin mainostaa....
tulipa asuttua Turun lähikunnassa Liedossa yli 17v, mutta Turussa nyt on tullut asuttua yli vuoden ja täällä viihdyn toistaiseksi :)

Opiskelujen päätyttyä saatan suunta seuraavaksi Tampereelle, Hesaan tai Suomen ulkopuolelle. It all depends...

Hyvää kesän odotusta kaikille!
Liedosta minäkin, sinnittelin siellä 20 vuotta, nyt asun Jyväskylässä.
Suomen Turussahan minäkin ja tuli monta vuotta myös asuttua siellä Liedossa ja koulutkin tuli käytyä siellä....mutta nyt asustan ulkomailla.
Espoossa asustelen, ja täällä olen aina asunut. En sentään pahimmilla hienostoalueilla, mutta lähellä niitä... Tosin lähiössä.
Turusta ollan lähdetty tukholmaan ja ei olen vielä ehtinyt takaisin tulla. Kramiz...
Uskomatonta mutta totta... Oulusta ollaan ja pelätään polliisia ainakin näin perijantaisin... ;=)
Luokittelen itseni oululaiseksi, vaikka asunkin nykyisin eräässä tavattoman ahdistavassa Oulun (pohjoispuolella) sijaitsevassa kunnassa...
Toronto ,Canada.Olen asunut taalla koko 57 ikani.Top city in the world,mielestani,toinen on Halifax.
Kemijärveltä lähtösin. Nyt viisi vuotta Seinäjoella... Eka todella kuollu paikka ja jälkimmäinen kohtalaisen kuollu :).