Samannimiset kumppanit

Pitää kysyä tämmöistä tyhmää asiaa kuin että: oletteko koskaan seurustelleet itsenne kanssa samannimisen ihmisen kanssa? Heterosuhteissa semmoinen olisi melkoinen sattuma, mutta meillä homppeleilla se voisi olla jopa jonkin verran todennäköistä.

Ajattelin vaan, että tuleekohan siinä jotenkin semmoinen humoristinen sävy suhteelle. Vähän niinkuin jossain mustassa komediassa olisi jotkut oudot Pertit tai Pirjot, jotka asuu yhdessä. Vähän niinkuin, että "Onko Terot kutsuttu?"

Ei sillä, että itselläni olisi asiasta mitään kokemusta, mutta huumorintaju on näköjään vähän päässyt repsahtamaan. Pitäisi varmaan jotenkin vähän treenata.
  • 2 / 16
  • juupajuu
  • 9.11.2003 22:20
Jepsis.Ystäväni seurusteli samannimisen pojan kanssa.Siinä kyllä riitti sekoilua,väärinymmärryksiä ja arkipäivän ehtymätöntä komiikkaa.Paras ois ollu keksii eri lempinimet hepuille.mut mut...kumpaakin oli totuttu kutsumaan ihan oikeella nimellä.Hauskaa oli se,tosiaan...
  • 4 / 16
  • Pojotor
  • 10.11.2003 21:47
Muistan kun joitakin vuosia sitten silloista Setan pääsihteeriä Rainer Hiltusta haastateltiin telkkarissa. Parisuhdelaki oli juuri tullut voimaan ja siinähän säädetään että rekisteröinti ei anna oikeutta ottaa puolison nimeä. Toimittaja kysyi silloin akuutista aiheesta, että ottaisiko Rainer miehensä nimen kun tämä kaiketikin oli pian menossa naimisiin. Rainer vastasi jotenkin tähän tapaan: "meidän ei tarvitse, hänkin on Hiltusia".
Minäkin muistelin että Rainerin kumppani olisi myös Hiltusia.

Eivätkö he olleet pääosassa jossain SETA:n tekemässä TV-dokumentissakin aiempina vuosina? Muistelisin tuollaista. Istuskelivat jossain SETA:n toimiston sohvalla ja hieroivat toistensa hartioita.

TV:stä katsovilta junttiheteroilta meni potenssi varmaan viikoksi kun sattuivat vahingossa katsomaan.

Ensimmäinen seurustelusuhteeni miehen kanssa oli juuri tällainen samma-namn tapaus. Tosin se kesti vain 3 viikkoa. Olimme liian erilaisia.
Juntti-heteroilla kuitenkin alkanu kauhee stondis kun ovat katsoneet homoja, olleet sitten ihan ihmeissään että mikäs nyt tulikaan! ;)
Seurustelen pojan kanssa, jolla on sama etunimi kuin minulla. Ei mitään ongelmaa siitä asiasta ole koskaan tullut.
  • 8 / 16
  • kä-kä
  • 18.11.2003 12:54
Te ette tiedä että heteromiehille homoilu on absoluuttinen horror. Heille se ihan oikeasti on samaa sarjaa kuin nekrofilia ja eläimiinsekaantuminen. Siksi jokaisen yli-itsevarman homon, joka meinaa että jokaisesta miehestä on kaivettavissa homo ulos kun vain vähän... tulee varoa.
Tässä täytyy olla kyllä samaa mieltä kä-kän kanssa. Ei nyt ehkä niin että kaikilla heteromiehillä suhtautuminen olisi tällaista, mutta siis tosi monella kyllä. Ei kannata homon kauheasti provosoida heteromiestä. Jos kerran ei kiinnosta niin se kannattais kyllä uskoa. Eihän moni homokaan kauheasti tykkää jos joku heteronainen tuppaa sisään paidankauluksesta :)
kä-kä ja Psyche: täysin samaa mieltä. Olen kokenut itse, mitä tapahtuu, jos esim. hyvääkin heteroystävää menee vokottelemaan. Ei kannata edes yrittää.
Minkä ihmeen takia kukaan homo vokottelisi heteroystävää??? Ei heterotkaan vokottele homo/lesbokavereitaan. Pöljät.
"Minkä ihmeen takia kukaan homo vokottelisi heteroystävää??? Ei heterotkaan vokottele homo/lesbokavereitaan. Pöljät."

Kyllä vokottelee. Siis jotkut heterot. Ne kato kuvittelee, että jos ne tarpeeks kauan vokottelee niin sitten tää homo/lesbo ei voi vastustaa ja "eheytyy" heteroksi. Moni heteronainenkin uskoo kuule vokottelunsa "parantavaan voimaan". Et silleen. Pöljä ;)
Pöpölle tiedoksi että kyllähän näitä homojen ihastumisia heteroihin tapahtuu. Vokotteleminen ehkä liian ronski sana. Niille, joille PERSOONA on tärkeämpi, saattaa sattua ihastuminen kehen tahansa. Toki homolle seksi luistaa vaan saman sukupuolen kanssa. Että näin.
En tiedä samannimisiä pareja, mutta yhdellä tuttavallani oli sellainen nimiin liittyvä erikoisuus, että kaikki sen poikakaverit oli aina Jukkia.

Olihan se kätevää, kun ei tarvinnut opetella muistamaan uutta nimeä bf:n vaihtuessa, aina saattoi vaan kysyä että mitäs Jukalle kuuluu.
Tulin tietämään ranneliike.netistä vasta Z-lehden viimeisimmästä numerosta (ja hyvältä näyttää), joten vastaukseni tähän etunimien samanlaisuusdilemmaan on kuukausia myöhässä. Taitaa olla kiinnostus jo lopahtanut ja koko thread kuollut.
Avopuolisoni ja 8.3.2002 alkaen rekisteröity puolisoni on jo kohta 36 vuoden ajan ollut sama Seppo. Ystävämme joskus ihmettelevät, miten meidät tulisi keskustelussa "pitää erillään". Ei siitä kuitenkaan todellisuudessa suuria väärinkäsityksiä ole koitunut. Jotkut ovat vääntäneet toisista nimistämme käyttämänsä kutsumanimet eli Veke ja Pena.
Hiljattain käytin Amerikassa eräässä parinkymmenen hengen kokouksessa tätä nimiemme samanlaisuutta keinona tehdä selväksi, että olen gay. Ennen kokouksen alkua oli esittelykierros, jolloin miehet kertoivat vaimostaan ja lapsistaan ja puolestaan naiset miehestään ja lapsistaan (if any), ja kun vuoroni tuli, sanoin, että on minullakin rakas "husband", jolla sattuu vielä olemaan sama nimikin.

Terveisin kaikille Sepoille, Penoille ja Vekeille kuin myös muille

Seppo
Hauska juttu. Mul on onneks epäyleisempi nimi, vituttais kyl jos ois joku Antti, Jukka,Tero tai Niko, koska näitä nimiä löytyy suurin piirtein joka toiselta homolta (sekä heterolta), onneks voi jonkun lempinimen vääntää sit, jos nyt samannimiseen sattuu tykästymään. Ei oo kyl vielä niin käyny, mut lähellä kyl on ollu....