Pääsiäistorstain Munaristeily

  • 1 / 28
  • Madrenalin
  • 25.2.2004 11:24
Pääsiäistorstain Munaristeily 2004 @ Silja Opera

Kiirastorstaina 8.4.2004 järjestetään Silja Operalla 20-tunnin gay-risteily. Tapahtuma on laatuaan ensimmäinen Suomessa ja HeSeta ry sekä maan suurin ja suosituin gay-ravintola DTM toimivat tapahtuman pääyhteistyökumppaneina.

Risteily alkaa 8.4.2004 klo 17.00 ja päättyy 9.4.2004 klo 13.00. Lähtö tapahtuu Helsingin Olympia-terminaalista.

Risteilyemäntinä toimii maan suosituin Drag-duo Jarkko Valtee ja Osku Heiskanen sekä Krisse Salminen ja Saimi Nousiainen.

Tämän vuotisen tapahtuman pääesiintyjäksi on vahvistunut legendaarinen Discodiiva CeCe Peniston joka tunnetaan parhaiten 90-luvun superhitistään ”Finally”. Kyseinen biisi myi maailmanlaajuisesti miljoonia ja muodostui klassikoksi eri puolilla maailmaa. CeCe Peniston saapuu Suomeen ensimmäistä kertaa ja hän tulee esittämään useita 80-90 luvun klassikoita jotka on koottu hänen omista sekä muiden hyvin tunnettujen artistien tuotannoista. CeCe on edelleen erittäin suosittu live-esiintyjä ja Helsingistä hän lähtee suoraan Amsterdamiin, kevään 2004 Gay Priden pääesiintyjäksi.

CeCe Penistonin lisäksi lavalla nähdään Krisse Salmisen stand-up show, Jarkko Valteen, Osku Heiskasen & StepUp- Dancersien SHOWHAT, Jorma Uotinen, Scandinavian Hunks sekä muutamia yllätysesiintyjiä. Aluksen Rivieralla eli uima-allasosastolla järjestetään DTM-poolparty torstai-iltana sekä Speedoparty perjantai-aamuna. Speedoparty huipentuu koneHELSINGIN järjestämään kesän uima-asunäytökseen.

Stardust-disco muuttuu kuumaksi ja seksikkään sykkiväksi klubiksi ja illan aikana dekkien takana nähdään mm. Dallas Superstars DJ´s (+ live percussionist), Mr.A, Tomi K & K2.

Muu ohjelma pitää sisällään pieniä mutta erittäin hauskoja ohjelmapaloja kuten Gaydols karaokekilpailun. Laivalla on myös koneHELSINGIN sekä SinCityn tuotemyyntiä.

http://www.munaristeily.fi
  • 2 / 28
  • risteilijä
  • 25.2.2004 16:03
munaristeily on ihan jees, mutta ihmettelen tapahtumaa järjestävän firman laskutuskäytäntöä. lasku meinaa pitää maksaa viikko sen tulostamisen jälkeen. eikö kaksi viikkoa olisi parempi aika asiakkaan kannalta? parin päivän maksu aina 300 euron laskulle on liian lyhyt. ei anna hyvää kuvaa kyseisestä yrityksestä. en ole ainut joka asiaa on ihmetellyt... kertoisko joku viisas mistä mahtaa johtua?
  • 3 / 28
  • Madrenalin
  • 25.2.2004 17:06
Kiitos palautteestasi.

Matkanjärjestäjä soveltaa normaalia matkailualan käytäntöä. Syy tähän viikon maksuaikaan on se että risteily tulee olemaan hyvissä ajoin ennen tapahtumaa loppuunmyyty ja matkat varmistuvat lopullisesti vasta kun suoritus on matkanjärjestäjän tilillä.

Vastaanotamme päivittäen varauksia joita varaajalla ei ole koskaan ollut aikomusta maksaa. Näin ollen emme halua pitää näitä hyttejä varattuna, vaan pikemmin saattaa ne uudelleen myyntiin ja sitä kautta niille ihmisille jotka todellakin haluavat risteilylle lähteä.
Annanpa minäkin palautetta Munaristeilyn järjestäjille:

Miksi kummassa risteily alkaa jo torstaina klo 17, kiirastorstaihan on useimmilla ihmisillä työpäivä! Meillä töissä ainakin pääsiäinen aiheuttaa muutenkin suuren kiireen kun kahden viikon työt pitää tehdä kahdeksassa päivässä, joten vapaan pyytäminen on turhaa.

Jos risteily alkaisi päivää myöhemmin, minäkin olisin jokseenkin 100% varmuudella mukana. Toivottavasti ensi vuonna näin?

Wonderi
  • 5 / 28
  • hinta/laatu?
  • 25.2.2004 21:55
voisi olettaa, että tuon hintaisella risteilyllä ohjelma myös tulee olemaan sen tasoista mitä siitä joutuu maksamaan/millä aikataululla. aika oudolta tuntuu selitys, että vajaassa viikossa pitää maksaa lasku risteilystä joka on yli kahden ja puolen kuukauden päästä. odotan mielenkiinnolla minkälaista palvelua kyseinen yritys pystyy tarjoamaan. alkuvaikutelma on kyllä omituinen. "tyhmä ei ole se joka pyytää vaan se joka maksaa"
Risteilyhinta on vain muutaman kympin kalliimpi kuin Operan normaalihintaiset risteilyt, joten jos olet valmis maksamaan normaaliristeilystä, niin lienet valmis laittamaan vähän extraa, jotta saat nauttia seurastani....:)

Ei voi muuta kuin ihmetellä tuota erästä, joka valittaa että risteily ei sovi hänen työaikatauluunsa... Oliskos pitänyt järjestää yleinen kysely, jotta risteily olisi sopinut KAIKKIEN aikatauluu. Jos et saa järjestettyä vapaata, niin pysy poissa!
Siis, mitä, tottakai tässä on jotain mätää!!!! Jos etukäteen vaan suuresti epäilyttää, niin viimeistään jälkikäteen jo taatusti potuttaa.

Gays, you can't live with them, you can't shoot them...


;-))))))))))
Jee! Taas kanat valittaa. On se niin hirveää, kun joku vaivautuu järjestämään risteilyn, jossa on loistavaa, juuri ainakin minun homppeliin makuuni sopivaa ohjelmaa.

Itse ajattelen ristelystä Ce Ce Penistonin sanoin: Finally!
Mä taas olen tällainen hidas herääjä. Katsotaan nyt tämän ensimmäisen risteilyn kommentit osallistujilta, niin ehkä sitten seuraavalle risteilylle menen myös itsekin.
"...20-tunnin gayristeily. Tapahtuma on laatuaan ensimmäinen Suomessa....jne" Näin hehkuttaa munaristelyn järjestäjätaho risteilyään.
Ei ihan pidä paikkaansa.

Tällaisia gayristeilyjä on järjestetty jo 80-luvulla useita vuosia Hki-Tukholma-reitillä, kunnes silloinen uusi aids-kohu lähes nujersi gaytapahtumat hetkeksi.
Ohjelmakin oli suurin piirtein samantyyppistä, showesityksiä, diskoa, partyja, dragshowta ja aina risteilyn pääesiintyjä tuli Ruotsista takaisinpäin Suomeen tultaessa. Risteilyyn osallistui siihen aikaan sekä suomalaisia että ruotsalaisia. Ruotsalaiset liittyivät mukaan seuraavana päivänä Tukholmassa.
Sen aikaisissa risteilyissä saattoi perillä viettää koko päivän Tukholmassa ja ruotsalaiset puolestaan Helsingissä. Osallistujille myös järjestettiin kiertoajeluja ja päivägaydisko molemmissa kaupungeissa.

Huvittavinta on että laiva on sama. Tai lähes sama.
Laivoja oli sisaraluksina 3, kaikki samanlaisia ja siihen aikaan Viking-linjan omistamia. Yksi näistä aluksista makaa Itämeren pohjassa tällä hetkellä (Estonia), yksi on palanut Tukholmassa telakalla vuosikorjauksen yhteydessä ja jouduttiin uusimaan entiseen runkoon melko perusteellisesti v 92.
Siis juuri tämä nykyisin Siljan omistama Opera. Entiseltä nimeltään Sally Albatross.
Kolmas onkin sitten nuhjautuneena yhä Tallinnan liikenteessä. Tallink omistaa sen nyt.
Ööh.. pakko vain sanoa tähän väliin että että M/S Estonialla ei ole mitään tekemistä Sally Albatrossin kanssa... Estonia (ex Viking Sally) Rakennettiin ihan jossain muualla kuin Suomessa ja oli aika erinäköinenkin. Viking Song(nyk. Regina Baltica) ja Viking Saga (nykyinen Opera muodonmuutoksen jälkeen) on Suomessa tehtyjä.
"Sally Albatross" rakennettiin saksalaisella telakalla samoihin aikoihin kun nämä 2 muuta suomessa. Ne ovat hiukan erinäköisiä, mutta sisaraluksiksi tunnistettavissa.
Sisäosat olivat samaa käsialaa kaikki...Suomessa se Saksassakin rakennettu on suunniteltu.
Korjaan..siis ex Viking Sally oli se joka rakennettiin Saksassa. Nämä 2 muuta olivat Viking Song ja Ving Saga.
Tietääkö kukaan onko kyseisellä risteilyllä taxfree myymälä avoinna?
  • 19 / 28
  • Risteily ohjus
  • 29.2.2004 17:10
Kannattaako tuota TaxFreeta enää murehtia? Maanantaina veronalennuksen jälkeen viina on käytännössä ilmaista, kiitos keskustapuolueen Matti Vanhasen.
niin viina on halpaa, mutta kun kaikki eivät juo sitä, (ainakaan niin paljoa, että sen hinnalla olisi joitain merkitystä).
Veroa olisi pitänyt laskea viinistä ja oluesta, mutta eihän työläiset ja jyväjemmarit niitä juo, viinaa se pitää olla, joten nykyinen hallituspohja palkitsi kannattajansa...
Eli rahtaan siis munaristeilyltä kaljaa ja viiniä, jota saa siis taxfree hintaa. (joka sekin tosin on ylihinnoiteltua)
kyllähän mä sen ymmärrän että madonna on kiireinen ja michael jacksonillakin on ne oikeusjutut ja britneylläkin tais just kynsi katketa mutta että oikeen ce ce peniston ja vielä pääesiintyjänä......
Täysin sopimaton vaikuttaa olevan MUNAristeilylle. Olis nyt ennemmin vaikka de de korvaton...
"Kannattaako tuota TaxFreeta enää murehtia? Maanantaina veronalennuksen jälkeen viina on käytännössä ilmaista, kiitos keskustapuolueen Matti Vanhasen."

Toivottavasti tuo oli sarkasmia. :)
  • 26 / 28
  • Matti Myöhänen
  • 2.3.2004 16:37
Löytyykö tolta risteilyltä vielä vapaita c tai b-luokan hyttejä?
Munaristeily oli ja meni. Kaikille jotka eivät mahtuneet mukaan tiedoksi että meno oli aivan loistava!