Haluton seksiin!

  • 1 / 18
  • 30-vuotias
  • 12.2.2004 17:54
Apua!
Yleinen käsitys on, että homo on aina valmiina seksiin ja aina sitä haluava. Jos aamulla ei ole jäykkyyttä, on jokin pielessä. Miten on onko teillä koskaan haluttomuutta seksiin, potenssiongelmia tms.?
Tiedän, että joku taas viisastelee tätä kysymystä täällä, mutta itselläni tämä tilanne on todellinen ja nyt pohdin sitä, että olisiko syytä käydä lääkärin pakeilla..
30-vuotias

Jos huomaa kroppansa toiminnoissa joitakin muutoksia, on aivan hyvä asia käydä tarkistuttamassa asiat. Samalla voi tutkituttaa yleisimminkin oman terveydentilan, jos edellisestä kerrasta on aikaa kulunut.

Ehdotan ilman muuta lääkäriin menoa. Kerro hänelle suoraan mikä mieltäsi askarruttaa.

Viemmehän autonkin määräajoin huoltoon, sekä ilman muuta silloin kun havaitsemme toiminnassa jotakin erilaista. Huollon ja tarkistusten jälkeen voi turvallisesti ajella liikenteessä.
Se, että pitäisi mennä heti lääkäriin, jos ei haluta, taitaa olla yliseksualisoituneen yhteiskunnan ilmiselvä oire. Minua ei olleenkaan aina haluta, enkä ole lääkäriä kaivannut. Olen 36 ja voin kertoa että silloin voi keskittyä olennaisempaan elämässä.
En kovin herkästi menisi vertaamaan ihmistä autoon. Omalla autollani ei ainakaan tunnu erityisemmin olevan psyykettä tai mielialanvaihteluita.

Potenssiongelma voi olla fyysinen ja kandee tutkia jos pidempään jatkuu.

Haluttomuuden suhteen kaikki riippu tietty tapauksesta. Jos aiemmin on himoinnut seksiä aina heti herätessään tai ylipäänsä jatkuvasti, niin muutos rauhallisempaan suuntaan tarkoittanee lähennä tervehtymistä aiemmasta yliaktiivisuudesta.
  • 5 / 18
  • orgasmiton
  • 13.2.2004 1:20
mulla ei ole potenssiongelmia, ei todellakaan. mä en vaan nauti seksistä, tai nautin. mutta omalla tavallani.

ei pelkoa, että saisin orgasmia muutakuin oman käden kautta. suuseksi ei tunnu missään jne.

ei, en häpeä itseäni. en myöskään jännitä. mussa on kaikki fyysiset ominaisuudet ihan kohdallaan. kyllästyn tosin todella nopeasti ja seksistä tulee puurtamista ---> olis jo ohi!

kaikkein paras vaihe on ehdottomasti se, kun kaikki vaatteet on päällä. silloin kaikki on vielä mielenkiintoista. nykyään en juurikaan jaksa edes yrittää, seksistä on enemmän vaivaa kuin hyötyä. kieltäytyy vaan kohteliaasti...

olishan se kiva diggailla seksiä. mut kun ei niin ei...
  • 6 / 18
  • Sir Jenkins
  • 13.2.2004 8:53
Ilmeneekä em. haluttomuus vakisuhteessa vai sinkkuelämässä?

Ei ole mikään ihme, että potenssi heikkenee jos piliä ei käytä. Esim. öiset erektiot ovat kehon oma tapa pitää pili toimintavalmiina, eli kykenevänä kovaan erektioon. Eli elämänvaiheessa voi sitten tulla suvantovaiheita jolloin pili on vähemmällä aktiivikäytöllä ja sen erektiokyky vähenee. Puhutaan mm. leskimiehen syndroomasta.

Vain hyvin harva jaksaa kiinnostua seksistä satunnaisten kumppaneiden kanssa vuosi toisensa jälkeen. Mutta jos pokaamisesta ja miehen jahtaamisesta on tullut elämäntapa, on siitä vaikea päästä irti. Pokaaminen on siis tärkeämpää kuin seksi. Hanki muutta ajateltavaa.

Oma kumppani saattaa myös alkaa tympiä ja tuntua ajoittain jopa vastenmieliseltä. Syitä on erilaisia. Kannattaa miettiä onko hän se ihminen, jonka haluat vai ei. Joillekin alkaa tässä vaiheessa ruoho olla vihreämpää aidan tuolla puolen. Toiset muistavat myös kaiken aikaisemman yhteisen kivan ja pysyvät kumppaninsa kanssa.

Mutta herranen aika, että lääkäriin heti jos ei tee mieli. Luoja paratkoon, kokoajanko pitäisi olla peitsi tanassa...?

Seksi on myös herkimpiä hyvinvoinnin mittareita. Stressin, raha- ja työhuolien, mielipahan vaikutukset näkyvät ensimmäisinä ongelmina seksuaalisuudessa. Näitä kannattaa käydä läpi kun syitä pohtii.

Ei minuakaan ole tällä(kään) viikolla huvittanut. Tai olisihan se ollut ihan kivaa pakkasen paukkuessa köyriä, mutta tuo äijä painaa pitkää päivää ja on niin äreä, että ei sitä viitsi moisella vaivata. Seksielämä ei toimi vain toisen osapuolen aloitteesta.
Yksi tehokas seksihaluja vähentävä asia on mielialalääkitys, tiedän itseni lisäksi useita tapauksia.
Ehdottomasti kannattaa kääntyä asiantuntijan puoleen. Ongelma mun käsittääkseni on se, että lääkäreitä on eri aloihin erikoistuneita - viestistäsi ei käynyt ilmi, oletko ajatellut yleislääkäriä, vaiko ihan mielenterveysalan specialistia?

Itse tunnen haluttomuutta seksiin kaikkien muiden, paitsi sen oikean kanssa, potenssiongelmia ei ole. Henkilökohtaisesti suosittelen elämäntavan parannusta. Auttaa asiaa joissain tapauksessa.
Ei tossa musta oo mitään ihmeellistä. On ihan normaalia että aina ei huvita. Tietenkin, jos on potenssiongelmia eli ei seiso vaikka tekis mieli niin sitte kannattaa mennä lääkäriin. Mut jos on kyse vaan siitä että ei huvita niin se on mielestäni ihan normaalia. Joskus ei vaan huvita niin ei huvita ja sillä siisti. Kyllä elämässä on muutakin kuin seksiä.
Mun mielestä ketjun aloittajalla on jotain fyysistä sairautta, koska omien sanojen mukaan hänellä ei ole enää aamujäykkyyttä.

Käsittääkseni se aamyjäykkyys on miehen kropan normaali toiminto, eikä sillä ole mitään tekemistä romanttisen haaveilun tai sen puuttumisen kanssa.

- Orastava sokeritauti? Jokin muu virus/bakteeri-infektio?
Alkava syöpä? Korkea verenpaine, verisuonien
kalkkeutumista?
No nyt löytyi aihe, josta kannanottojen lukumäärästä päätellen todella valtaosalla on omakohtaista sanottavaa.
Itse tyydyn toteamaan vain, että kun luin kaikki edellä olevat kommentit huomasin, että vaikkei alapäässä välttämättä seiso, niin kyllä seisoo suurella osalla porukkaa ainakin korvien välissä.
Jaa, niin että mikäkö? Josko tuo mahtaisi olla vaikkapa järki!
Kas kummaa kun tuntuu olevan vieras ilmiö tuo seisomattomuus ja haluttomuus täällä - tosielämässä on varmasti jokaisella kokemusta, siitä kun ei seiso tai tee mieli vaikka pitäisi.
Minun ongelmani on kumppanin haluttomuus. Ollaan oltu yhdessä vajaa kuukausi, suhde kukoistaa ja ollaan rakastuneita (puhuttu jopa yhteisestä tulevaisuudesta). Ainoa ongelma on seksin vähäisyys: itse haluan seksiä päivittäin ja mieheni tuskin koskaan. Tiedän että hänellä oli sinkkuna paljon yhden illan juttuja jolloin pili toimi moitteettomasti, mutta minun kanssani hänen on vaikea saada erektiota.
Hän sanoo sen johtuvan siitä, että muut asiat kanssani ovat tärkeämpiä ja vakuuttaa kokevansa minut haluttavana. Periaatteessa uskon häntä, mutta en voi ymmärtää ja siksi myös epäilykset heräävät. Eli KYSYMYS kuuluu: onko mahdollista että erektio-ongelmia ilmenee erityisen paljon "sen oikean" kanssa? Mietä mieltä olette tilanteestani?
niin monen homon elämä on kyllästetty seksillä .Seksiä , seksiä , seksiä , kuin elämässä muuta ei enää olisikaan .

Joo kyllä seksi on hieno asia myönnetään , mutta ...

Haluttomuus voi johtua seksin ylitarjonnasta ja jos seksiä vaatii voi tuloksena olla ettei seksiä saa . Nauttikaa läheisyydestä ja yhdessäolosta kyllä sitä seksiäkin vielä saa , kun sen aika on .
Joskus ollu vähän samankaltainen tilanne kuin JoeY:llä. Ainoa selitys mitä silloin keksin oli, että ko kaveri koki, vaikka hän olikin avoin asian suhteen, miesten välisen seksin kuitenkin jollain lailla vääräksi ja sen takia hänen miessuhteensa olivat lähinnä tyyppiä "fuck and go". Tai ehkä kyseessä oli vain sitoutumisen pelko ja suorituspaineet, jotka eivät häiritse kertakäyttösuhteita. Kai ne erektio-ongelmat tulevat paremmin esiin pidemmässä suhteessa.

Ongelma voisi olla vakisuhteen outous yhdenyönjuttuun verrattuna. Ehkä se kiihottavin juttu ei ole mies sängyssä vaan miehen iskemien ja raahaaminen sänkyyn. Nyt käyt vaan iskemässä sen oman poikakaverisi vaikka baarissa tyyliin: menäänkö meille vai teille vai tehdäänkö temput baarin vessassa?
Asioihin on yleensä hyvin yksinkertainen selitys.

Jos sinkulla ei seiso tai ei haluta syy voi olla, että seksi ei merkitse mitään, kun ihmistä ei tunne. Näin tapahtuu useimmille rilluvuosien jälkeen

Jos tuoreessa suhteessa ei seiso, voi syy olla vain omat ajatukset omasta riittämättömyydestä, jännitys jne. Nämä myös ruokkivat itseään, eli jos alkaa petissä ajatella, että hitto kun ei seiso, vaikka kuinka haluaisi niin ei varmasti seiso. Lienee tuttua aika monelle.

Jos on oikein pannut haisemaan ja riettailut kymmenien satunnaisten kummpanien kanssa voi olla totuttelmista seksiin parisuhteessa, jossa toisen ihmisen kohtaa aivan eri tavalla. Tästä dilemmasta on esim. entisillä kunnialliseen elämään siirtyineillä huorilla kokemusta. Muistaakseni on kirjojakin, mutta en nyt muista nimiä.
JoeYn "ongelma" on mulle tavallaan tuttu. Itse nimittäin olen juuri sellainen, että kun oikein rakastun, niin seksihalut häviää sen siliän tien. Tuntuu että se toinen on niin kallisarvoinen ja kultainen että se menee seksistä rikki tai jotain! Itselle se ei ole mikään ogelma, mutta toisella tavalla tuntevalle kumppanille voi tietty olla.

Usein sanotaan, että suhteen alkuun kuuluu juuri intohimoinen sänkypuuhastelu, mutta minulla se ainakin on päinvastoin. Mutta sitten kun vauhtiin päästään niin "vahinko" otetaan takaisin!

Ehkäpä, JoeY, sun kumppanisi on kans moinen otus. Malta nyt vielä rauhassa jonkun aikaa. Kaverisi kiireettömyys kertoo vain kunnioituksesta ja aidosta tunteesta, veikkaan mä.
  • 18 / 18
  • samaa mieltä
  • 29.2.2004 7:21
Aivan oiken! On olemassa myös läjäpäin muita lääkeaineta ja lääkityksiä jotka saattavat asiaan vaikuttaa. Keskushermoston kautta vaikuttavia aineita voi olla määrätty monenkinlaiseen sairauteen. Relaksantit on oiva esimerkki lihaskipujen yhteydessä. Ne kun väsyttävät jne...