SE kauppa

Eli pieni gallupintapainen!

Hesan, Tampereen ja Turun parhaat vaatekaupat neitipojille? Neuvotaan toisiamme ettei tietämättömät putoa äijämuodin suohon!
  • 2 / 12
  • Homopoju
  • 11.1.2004 18:56
Hesassa, jos neitipojulla on kunnolla cashia :) :

- Seven Eerikinkadulla
- Della Marga Eteläespalla
- Rizzo Aleksilla
Calvin Kleinia, D&G:tä, Cavallia, Gaultieria etc.
Rizzosta kunnon hinttikenkiä ;)

- Diesel Mikonkadulla ja Mannerheimintiellä

edullisempaa:

- Zara Aleksilla (kannattaa noteerata myös ihqut kenkävalikoimatt =)
- SpiritStore Citykäytävässä
- ja tietty Stockan OneWay
Lisäselvennyksenä vain, että mikäli olet esim. pitkä ja hoikka, niin valinnanvara supistuu Helsingissä miltei olemattomiin. Muutenkin, koska liikkeitä, joissa on mielenkiintoinen valikoima (kts. esim. ed.) on vähän, niin voi olla hankala saada omaa kokoa. Helsinki ei ole mikään vaateshoppaajan paratiisi.
  • 4 / 12
  • Homopoju
  • 12.1.2004 14:10
Ja vielä vähän edelliseen liittyen yx lisähuomautus: Jos ja kun aikoo saada oikeen koon + erikoisimmat/kysytyimmät jutut itselleen, on kesävaatteet syytä ostaa helmikuussa ja talvivaatteet elokuussa. Kuulostaa absurdilta mut tää on siitä hyvä systeemi että valikoimat on näinä aikoina vielä laajat ja ei ainakaan käy sillä tavalla et huomaa keskellä talvella joutuvansa lähteen kauppaan takkiostoksille. Sen kun naulakosta vaan valmiix hankittu toppatakki niskaan =).
Parhaat vaatekaupat Helsingissä on mun mielestä

- Union Five Male
- Beamhill
- Spirit Store
- Asuna

Kun niistä valikoiden ostaa vaatteita, niin ei tuu joka kadun kulmassa vastaan samanlaista luomusta. Zaran, H&M:n ja OneWayn kierrän kaukaa. Parempia merkkejä (YSL, ym.) ei Helsingistä edes kunnolla saa, ne on haettava ulkomailta.
homopoju oli listannut muuten ihan osuvasti, mutta yhden tärkeän paikan oli unohtanut...Eli ullanlinnassa sijaitsevan BIG TIME:n.. omana maahantuontina Moschinoa, Replayta, Baldinin kenkiä, Canadian Goosen takkeja... italialaista muotia, very CHIC!
Tää neitipoju hakee vaatteensa UFF:ltä ja säästää pesämunaa omaan kämppään, jossa on sitten lokosaa oman bf:n kanssa viettää aikaa kun noi edellä kirjotelleet ihmettelee mitä tekis arvottomille luomuksilleen.
Btw, UFF oli tänään 3 Eurossa. Mä venaan että laskee yhteen.

Nähdään siel, bf:llä tai ilman.
Kiitti Antti vinkistä, sinnehän pitää sitten mennä penkomaan. Bf on vielä haussa, voishan sieltä sellasenkin löytää, vaatimattoman ja vähän käytetyn, mutta mukavan.
Riippuu tietty mistä tykkää, mut seuraavista ainakin pojat shoppailee:

- Carlings, Eerikinkatu
- Jack & Jones, Hansa-kortteli
- Zara, Hansa-kortteli
- Jim & Jill, Hansa-kortteli
- Element, Linnankatu
- One Way, Stockman
- Diesel, Hansa-kortteli
- JC Jeans & Clothes, kauppakeskus Mylly

Rohkeille suositellaan ainakin ekskursiomielessä Pirjon Basaaria Humalistonkadulle - taatusti näkyvää bilerättiä!
seuraavasta on itsesuojeluvaisto kaukana mutta kumminkin... aleksi 13 ja viidennen kerroksen poistorätit.. last season ja mutenkin köyhälistökamaa mutta kun on niiiin kiva ostaa kerralla paljon... trendirievut on erikseen mutta kaikenlaista peruspaitaa ja housuu saa niin, ettei tartte laadusta välittää kun määrä korvaa....