Kulmien ja ripsien värjäys

Heips.
Oon blondi ja ajattelin värjätä hiukseni sellasiks aika tumman ruskeiksi. Niin tuota... kannattaisikohan värjätä kulmatkin? Entä ripset? (niihin on kyllä sitten käsittääkseni omat aineet, ettei hiusväriä mennä laittaan).

ajattelin, et se vois olla "pahan" näköinen, jos on aika vaaleat kulmat ja ripset... mutta hiukset kuitenkin tummat. Se ois muutenkin aika pirtsakka muutos, jos sais noikin tummiks. Eli suurempi muutos.

Mutta kysynkin siis... että onko siinä *mitään* järkeä? Onko se "normaalia", eli tekeekö monet muutkin niin? Ja onko se kenties vain naisten juttu? En halua siis erottua joukosta sen vuoksi... mut jos se on ihan yleistä, niin mikäs siinä sitten? Ainakin muutama, jolta oon kysynyt, on pitänyt sitä hieman "outona"... oh well, noh. Mitäs sanotte?
Tunnen monta jotka värjää kulmiaan - ja niin värjään kyllä itsekin :)
Ei siinä mitään outoa ole! Siitä vaan kokeilemaan!
Ei ole järkeä, eikä näytä normaalilta. Vain ristiverinen pystyy vaalentamaan/tummentamaan itseään luonnollisesti.

Tietty määrittelykysymys tuo "outona", itse sanoisin että vaalealla pohjalla tumma väri ja päinvastoin käyvät jatkuvaa taistelua olemassaolostaan, hlön persoona jää taka-alalle.
  • 4 / 11
  • Homopoju
  • 22.1.2004 15:47
Jos blondi värjää hiuksensa tummiksi, kannattaa kyllä värjätä kulmat ja ripset kans, jotta kaikki kolme olis jotenkin tasapainossa.

Kulmien värjäämisessä pitää vaan olla tosi varovainen, ettei ne mene liian tummiksi! Muuten ilme muuttuu aikas tuimaksi ;) Sit on vielä kysymys kulmien nyppimisestä... Linnunsiiven muotoon nypityt, värjätyt, siistit kulmat tekee kyl kenestä tahansa miespuolisesta todella hintin näköisen, mut... ööö... mitä pahaa siinä olis? ;D Eli jos haluat olla miehekäs, älä värjää äläkä nypi vaan kasvata breznevit :D

Ripsien värjääminen on oikeestaan kaikille sopivaa, koska se terävöittää katsetta kivasti ja antaa vähän pilkettä silmäkulmaan. Kannattaa valita sinimusta väri, koska siitä tulee mustempi (sic!) ja kestävämpi lopputulos kuin mustalla värillä.
Joillakin väriristiriidan aiheuttama shokkiefekti voi olla mielenkiintoisen näköinen - riippuu ihan persoonasta ja tyylistä. Mutta oma tarkoituksesi oli kai, ettet ainakaan värjäyksen takia erotu joukosta.

Vaaleiden hiusten värjääminen kovin tummiksi voi olla ongelmallista mm. siksi, että jos hiukset eivät ole erityisen tuuheat, tai ovat pohjoismaiseen tyyliin kovin ohutta laatua, niin niiden "harvuus" korostuu. Päänahka paistaa ikävästi läpi valkoisena vähintäänkin jakauksen tms. kohdalta. Ja se tyvikasvu erottii tietysti nopeasti.

Mutta kokeile, eihän se loppuikää kestä. Nuorten miesten täytyy antaa hiusten kasvaa ja näkyä niin kauan kuin niitä vielä on!
Riippuu ihan ihmisestä kyllä nuo värijutut, ja myös esim ihon sävystä, mikä sopii ja mikä ei. Ja luonnostaankaan ei aina mene niin käsikädessä että tummat kulmat-tumma tukka jne. Esim. itselläni on tummat kulmat mutta luonnostaan ihan vaalea tukka. Jos värjäät tummaksi hiukset niin ennenku innoissasi tempaset pysyvää väriä kulmiinki ni kokeile ensin sutata vähän jollain poispestävällä värillä ja kato näytätkö totaaliselta idiootilta :) ja päätä sitten.
  • 7 / 11
  • wlööövv
  • 22.1.2004 21:17
kannattanee kääntyä ammattilaisen puoleen.... allekirjoittanut tunnustautukoon tässä vaiheessa ammattilaiseksi opiskelevansa... jos meinaat itse hommat hoitaa ja temput tehdä, suosittelen samaa kuin aiemminkin on suositeltu että kokeile ekaks ripsivärillä ja kulmat vaikkapa sitten samalla aineella mutta kevyemmällä kädellä tai sit kulmakynällä..... ja samalla kannattaa perehtyä kulmien muotoiluunkin jos niin ei vielä o tullu tehtyä.... ja sitä sinimustaa en ekaks suosittele, luonnollisemman tuloksen saat tumman ruskeella tai mustalla, muuten tulos voi olla kovin keinotekoisen ja irrallisen näkönen... jooppa joo... kestoväri on iloinen asia......
  • 8 / 11
  • Grimalca
  • 22.1.2004 22:27
Kiitoksia todella paljon asiallisista vastauksista! Pelkäsin jo, ettei niitä tulisi ;)

Ja Flashille, joka sanoit, että jos on pohjoismaiseen tapaan ohutta hiusta ja eivät ole tuuheat, niin värjätessä "harvuus" näkyy ikävästi. Voin sanoa, että mulla itelläni on erittäin tuuhea tukka ja erittäin paksua hiusta. Sellaista, mistä jokainen parturi on kommentoinut, että ohhoh :). Eli eipä tosta "harvuudesta" tule ongelmaa, vaikka tummaksi värjäisinkin...

Joo, täytyypi kokeilla ensin jollain poispestävillä, että miltä näyttää. Jep, kiitoksia vielä.
Tavarataloistakin löytyy ruskea pieni värituubi ja neste kulmakarvojen värjäämiseen. Ne myydään erikseen, mutta sekoitetaan käyttöä varten. Nuo on melko riittosia ja mielestäni luonnollisen näköisiä. Suomalaiset naiset suosii noita, kun haluavat näyttää vähällä ehostuksella nätiltä.;) Muistelen jonkun kosmetologinkin värjänneen noilla. Voin tarkastaa joku päivä asuntoni kaapista tuotteen nimen, jos tuo kiinnostaa ketään. Värin vaikutusajalla voi säädellä tummuutta. Camille varmaan osais antaa miehille paremmat vinkit.
refectocil on se kaupoissa myytävä, avido oy myy fortunea, joka ainakin omien kokemusten mukaan on kaikin puolin käyttäjäystävällisempi, eli siis kestää pidempään, ennenkaikkea säilyy pidempään (tuotteet kun on kovin riittoisia) eikä aiheuta reaktioita...... siinäpä se.... kai... paremmin tietävät jatkakoon....
Refectooil se oli. Kiitokset!:) Millainen värivalikoima tuossa Fortunessa on? Kiinnostais tuon testaaminen.