tout beau

 • 1 / 13
 • wlööövv
 • 16.11.2003 21:10
ootteko siis kokeillu? haukansilmät kumminkin on bongaillu noita meikkaavia tipsukoita jo kauemman aikaa baareilla mutta miten on nyt, kun miehillekin on olemassa omat beauty bagin täytteet..... ja mitä käytimme ennen gaultierin oivalluksia.....
Miästen meikkien tarkotus on tehrä miähestä entistä karskempi ja kovempi. Niillä ei voi olla samaa tarkotusta ku ämmien ehosteilla.
Hah hah! sellaisiin miesten meikkeihin en ole vielä törmännytkään :)
 • 4 / 13
 • wlööövv
 • 23.11.2003 10:31
höh.... ei ne sit kiinnostanutkaan ketään... vaikka on lakanat viritelty ja sarven leenakin oikeen oli tukkansa kanssa eilen juontamassa.... odotetaanko täällä sit vaan koko sarjan hiljaista häipymistä markkinoilta.... ehkäpä niin...

huopatossut jalkaan ja hiipiminen taka-alalle.......

niin, ja paluu aprikoimaan näiden meikkaajamaskeeraajaparturikampaajastylistitrendsetterioonhan-mä-siis-mallin-hommiakin-tehny -tyyppien totaalinen poissaolo palstalta....


..............hiipiminen takaisin kallionkoloon kynsiä kiillottelemaan.............
 • 5 / 13
 • Dark Angel
 • 2.12.2003 21:02
Ihan raflaava yritys JP, pojot siitä! Epäilenpä vaan, että sarjan tuotteiden menekki jää niin pieneksi, että parin vuoden päästä niitä ei enää Suomesta löydy (tai no ehkä stadin Stockalta). Mikä saisi niin monen suomalaiskollin tarttumaan rajauskynään ja aurinkopuuteriin, värillisestä huulivoiteesta tai huulikiillosta puhumattakaan?

Miesten meikkaus on kuitenkin melko marginaalisen porukan juttu. Jokainen tehköön oman valintansa miten ulkokuortansa kohottaa, mutta ite tykkään enempi suihkun raikkaista, rennoista ja itsevarmoista sporttikundeista, joille on ehkä vähän vaikea kuvitella pakkelia naamaan...

DA
Darling Dark Angel,

Ne itsevarmat sporttikundit on just niitä, joille meikit sun muut hilut sopii. Epävarma neiti näyttää meikeissään vaan epävarmalta neidiltä, itsestään varma mies hyvältä.

Ajattele vaan vaikka David Beckamia, sehän voi laittaa hameen päälle, pannan tukkaan ja kaikki mahdolliset helyt niskaan ja katso: koko maailma matkii. Joko se on muuten meikannu ihan julkisesti? Jos ei, niin lienee vain ajan kysymys.
ainaista jollotusta neitimäisyydestä ja miehisyydestä, että te jaksatte ja olette niin katkeria ja kateellisia toisianne kohtaan. Jos oma olemus ei miellytä, älkää haukkuko kuitenkaan toisianne...
on niitä naisiakin niin monenlaisia, miksi miehillä pitää olla vain yksi ainut oikea malli??
 • 8 / 13
 • wlööövv
 • 6.12.2003 10:21
käsittääkseni kyse ei tarvi olla neitimäisyydestä ja miehisyydestä........

miten miehen meikit voi olla neitimäistä?

sen sporttikollinkin on mahdollista kohentaa ulkomuotoaan niin ettei kukaan huomaa mitään tehdyn.....

onko sitten epäreilua jos mies onnistuneesti meikkaa eikä asiasta kerro........
Meikattuja miehiä näkee oikeastaan koko ajan..mediassa jne. Osa rokkareista pitää ihan aina meikit kasvoilla. Mutta kieltämättä olisi outoa itse mennä meikattuna ulos. Mut en tunne oloa kotoiseksi vaikka olis vaan vähän geeliä päässä, joka parantaa huomattavasti omaa ulkonäköä.

En ihmettelisi jos lähitulevaisuudessa meikkaaminen lisääntyisi, niin paljon ulkonäköön panostetaan. Pelkkä vartalo ei riitä, on saatava koko paketti kuntoon. Se on siitä hyvä et jokainen voi itse päättää mitä itselleen tekee.
Kunpa vaan saisin uudelleen muotoiltua edellisen viestini!

Ekaks en mitenkään tarkoita, että itsevarmuudella tai epävarmuudella olis välttämättä mitään tekemistä meikkaamisen kanssa. Tunnen yhden meikkaavan meikäläisen, jolta ei todellakaan puutu itsevarmuutta! Ja nyt tarkoitan todellista itsevarmuutta, en sellaista roolia, jolla itseasiassa yritetään peittää epävarmuutta.

Toiseks sillä ei myöskään välttämättä ole mitään tekemistä sen kanssa harrastaako urheilua vai ei. Tosin yksikään urheilevista tutuistani ei tiettävästi käytä meikkejä, enkä myöskään ole kuntosaleilla nähnyt puuterirasioita ym. ehostustarpeita (siis jos hiusgeeliä ja kosteusvoidetta ei sellaisiksi lasketa). Ja vielä kolmanneksi meikkaamisella ei myöskään välttämättä tarvitse olla mitään tekemistä miesmäisyys-naismaisuus-ulottuvuuden kanssa. Puhun nyt tietysti vain omista näkemyksistäni, joten ei tarvitse hermostua, jos on eri mieltä!

Olen itse kokeillut ehostamista kosmetologi-ystävättäreni innostamana pari kertaa - tosin vain värivoidetta puuterin kera. Vaikka itselläni onkin hyvä iho, näytti nassu kieltämättä tasaisemmalta pakkelikerroksen ansiosta. Mutta musta se näytti samalla myös meikatulta - too good to be real, U know! Haluan näyttää hyvältä, freesiltä ja terveeltä, mutta en meikatulta - tunsin oloni hiukka vaivautuneeksi niinä kertoina, kun oli "pakkelit naamassa". Oma suhteeni meikkaamiseen siis on, etten ole kokenut sitä tarpeelliseksi - se ei vaan ole "mun juttuni".

Ja entä voisinko kuvitella kiinnostuvani kundista, joka meikkaisi? No se tietysti riippuu kaikesta muustakin kuin vain ulkonäöstä ja niistä keinoista, joita sen muokkaamiseen on käytetty. Tosin tähän asti mun pääni on kääntynyt sellaisten kundien perään, jotka eivät ole näyttäneet meikatuilta. Mutta ehkäpä he ovatkin tehneet sen niin taitavasti, etten ole sitä huomannut.... ;-)


Iloista joulun aikaa toivotellen

DA
palatakseni kajaleihin sun muuhun.... pitkästä aikaa kolmikirjaimiseen kavuttuani huomasin jotain kummallista.... yksi jos toinen panda hiiviskeli pitkin ravintolaa huulet tummennettuina.....

en ihmettele epäluuloisuutta meikin luonnollisesti kaunistavia vaikutuksia kohtaan.......
Ensinnäkin ne ranskalaisen suunnittelijan meikit on ehkä suunniteltu tummemmalle ihotyypille kuin suomalaiselle. Suomalainen iho on usein todella vaalea, punakka ja lähes läpikuultava. Tyhmää oli tuoda ne tuosta vaan tänne, koska niitä voi todennäköisesti käyttää joku maahanmuuttaja.

Joku suomalainen meikkifirma vois tehdä uuden sarjan suomalaiselle iholle esim. Lumene
ei se sävystä niinkään kiinni ole vaan tottumattomuudesta moisiin tuotteisiin yleensä...... kukaan ei sanonut että tuotteet ovat kertakäyttöpakkauksissa... vähempikin kerralla riittää...