Uusittu !

  • 1 / 15
  • Con hombres
  • 24.12.2003 7:15
Tervetuloa uusittuun Con hombresiin.

Happy houer maanantai - sunnuntai 14-19
ja baari auki aina 14-02


Tervetuloa !
Mitenkähän Con Hombresissa nykyään suhtaudutaan naisiin? Henkilökunta on ollut aina ystävällistä, mutta osa miesasiakkaista on tuijottanut siihen malliin, että mitä te muijat täällä teette...
  • 3 / 15
  • M I E S
  • 24.12.2003 23:56
Ei millään pahalla naisia kohtaan, mutta henk.kohtaisesti en toivo heidän pääsyään yleistyväksi jok'ikiseen paikkaan.
Samahan kirjoittamaton laki on pätenyt naisille suunnatuissa tapahtumissa, joissa miehiltä pääsy kielletty tai statistin osa.
Keski-Euroopassa on sen verran suuremmat markkinat, että naisille on omat ja miehille omat kapakkinsa ja tapahtumansa. Erikseen on toki "mixed" merkinnällä olevat, jonne voivat suunnata kumpaakin sukupuolta edustavat .
  • 4 / 15
  • Public eye
  • 25.12.2003 10:54
Vaikka en täysin ymmärräkään tarvetta järjestää tilaisuuksia, joihin joltakin sukupuolelta on pääsy kielletty, ilmeisesti on tarpeeksi naisia, joille miehiltä suljettujen tapahtumien tarjollaolo on tärkeää.
Mikään ei estä miehiä järjestämästä vastaavia tilaisuuksia - paitsi ehkä kysynnän puute.

Kirjoittamattomien lakien olemassaolo ei mielestäni ole kovin hyvä asia tässä suhteessa ja aiheuttaa vain tarpeetonta kyräilyä ja ummehtunutta sisäpiiritunnelmaa. Paikat ja tapahtumat olkoot joko reilusti avoimia kaikille tai sitten kerrottakoon selvästi, keneltä pääsy on kielletty.
"kerrottakoon selvästi, keneltä pääsy on kielletty."

con hombres taitaa olla suomeksi miesten kesken.

minä en ainakaan menisi naisten kesken -illanviettoon.
Luulen, että vain naisille tarkoitetuilla illoilla on haluttu suojella naisia tirkisteleviltä heteromiehiltä. Lesbona tiedän, että naisten illat ovat väärällään kaikkea muuta kuin pornofilmeistä tuttuja pitkätukkaisia povipommeja, mutta sitä eivät ehkä kaikki heteromiehet hiffaa ja luulevat tulevansa oikein apajien apajille. Muistan ainakin yhdet Naisten päivän juhlat, joita oli mainostettu Nyt-liitteessä, ja sinne tuli sitten hetskumiehiä kyselemään, että pääsiskös kolmanneksi.

Mutta sitä en aina ymmärrä, että miksi osa homomiehistä suhtautuu vihamielisesti lesboihin. Jotkut lesbot toki öykkäröivät ja käyttäytyvät huonosti, mutta esimerkiksi minä en ole sellainen ja silti olen saanut tuntea homojen vihamielisyyttä (alleviivaan, että tällaisia homoja on vain murto-osa).

Jos Con Hombres haluaa pitää itsensä täysin miesten paikkana, niin siitä vaan. Ymmärrän, enkä itseäni sinne väen vängällä väännä. Paikka on vain niin sopivasti työpaikan ja kodin kulmalla, että siellä on ollut kiva käydä istahtamassa ystävien tai tyttöystävän kanssa. Mutta silti kyllä ihmettelen, että mikä naisen läsnäolossa on se, mikä joitakin miehiä ärsyttää? Kertokaa, hyvät herrat!
  • 8 / 15
  • Public eye
  • 25.12.2003 18:03
Nyt vain on niin, että suurimman osan suomalaisista espanjataidot eivät ole _edes_ nimim. hombren tasoa.

Jos pilkkuja halutaan jyystää, con hombres on suomeksi 'miesten kanssa' tai 'miesten seurassa', mikä ei sulje seurasta pois naisia. Eri asia olisi, jos ravintolan nimi olisi "Entre Hombres", jolloin espanjantaitoset tietäisivät, mistä on kysymys. Jään odottamaan baaria, jonka nimi on reilusti suomeksi 'Miesten kesken'. Tosin minusta tuskin tulisi kanta-asiakasta, sillä monipuolista asiakaskuntaa suosivat paikat ovat paremmin mieleeni.
  • 9 / 15
  • TeroHKI
  • 25.12.2003 20:08
Niin se vaan on että osa homoista on aivan yhtä pikkumaisia ja suvaitsemattomia kuin osa heteromiehistäkin. Älkää luulkokkaan että tuollaisella asenteella homot tulevat ikinä olemaan tervetulleita mihinkään ns. "normipaikkaan". Mutta sitähän kai osa haluaakin, että on meidän paikat ja sitten heidän paikat. Niinhän se oli rotuerottelun aikaan Yhdysvalloissa ja Etelä-Afrikassakin....

Naiset tervetuloa Hombresiin minun puolestani. Ette te minua kiinnosta, ettekä näin ollen myöskään haittaa millään muotoa:)

Suvaitsevaisuutta.
Selvennykseksi: tuo eka hombre-nimmarin viesti oli mun kirjoittamani. Tuosta jälkimmäisestä ei ole aavistustakaan. Ja koska en osaa espanjaa, muuten kuin aavistusten pohjalta, en uskaltanutkaan väittää suomennostani oikeaksi. Oletin sen tarkoittavan jotain tuon tapaista. Tuuppasin heittoni tuohon väliin, koska p_e halusi erikseen mainittavan, jos paikka on vain miehille. Minusta kun se oli jopa paikan nimessä mainittu! Menin siis suomennoksessani metsään. Sorry.

Ei minulla ole mitään naisia vastaan. Eikä siis lesbojakaan. Olen päivittäin tekemisissä naisten kanssa joista pidän. Myös lesbojen. Mulla ei ole mitään tarvetta karsia naisia pois homopaikoista, varsinkaan kun täällä missä itse asun, ei homopaikkoja ole. Mä joudun siis kärsimään omissa "homopaikoissani" jopa heteroita! :)
Itse en ole hesasta, mutta mukava se on kun hesassa harmitellaan naisten pääsyä paikkoihin.. :-/

Itse olen tottunut käymään paikallisessa gayravintolassa. Ongelma tulee siinä vaiheessa, kun veli ja hänen tyttöystävänsä tulevat käymään kaupungissa. (1kerta/2:ssa kuukaudessa) Tulee ihmettelyä mihin mennä, kun aina tottunut paikallisessa käymään, mutta muijat ei pääse sisään.

Ymmärrän kyllä että muijat kuulemma joskus aiheuttanut hankaluuksia, mutta mä en ole koskaan itse kyllä nähnyt setan tai muissa bileissä muijien tappelevan.

Mun henk. koht. mielipide on että muijien pitäisi päästä.
Hei !
Vaikka nimi onkin Con Hombres niin kylla naisetkin ovat tervetulleita kuten myos tahankin asti, baarissahan on myos naisia toissa.

t Con Hombres
Mä en homona tahdo naisia katsella silloin kun tahdon "miesten seuraa". Aika loogista. Lesboista ainakin 60% on sairaalloisia miesvihaajia jotka kävelee sisälle homobaariin ja murhaa katsellaan jokaisen miehen. Ei se mua kiinnosta mutta pysyis sitten ennemmin kokonaan poissa. Sitten on heteromuijat, jotka tuijottaa silmät killillään kaikkia "komeita homogosseja" kuin diabeetikko karkkikaupassa kuten tämä eräs Samanta sanoi. Mä en tahdo että naiset suuntaa mua kohtaan mitään mielenkiintoa, kielteistä tai positiivista, koska en itsekään suuntaa niihin. Jos vielä alkaa osoittaa kiintymystään toista äijää kohtaan baarissa, niin ensinmainitut työntelee mielenosoituksellisesti sormet suuhunsa ikäänkuin oksentaakseen ja jälkimmäiset on ihan onnessaan. "Miten söpöööööööö....." Hyi helvetti.
  • 14 / 15
  • Ylpeä Kylpijä
  • 29.12.2003 11:02
Pahoittelen jos tämä kaikki vahingoittaa Con Hombresin mainetta ja imagoa, mutta suunnataanpa puhe takaisin minun lempiaiheeseeni, eli gay-saunoihin.

Paljon parjatuissakin gay-saunoissa nimittäin on se kiistaton etu että siellä ei näy naisia missään muodossa töissä kuin asiakkaanakaan. Mikä vielä parempaa: myös naismaiset miehet puuttuvat. Naismaiseksi laskettakoon tässä tapauksessa myös sellainen mies joka ei tahdo liikkua millään julkisella paikalla ilman että siellä on myös naisia läsnä.
  • 15 / 15
  • Ylpeä kylpijä
  • 29.12.2003 11:18
Mutta vastatakseni kysymykseen:

Mies ei vain kaipaa naista joka paikkaan ja tilaisuuteen.

Heteromiehillä on omat poikien saunailtansa ja vastaavat riitit joihin ei nainen ole tervetullut. Tahdotaan olla miesten kesken yhdessä enkä keksi mitä pahaa siinä on. Olen itsekin ollut noissa mukana ja kivaa on ollut ihan ilman mitään homoeroottista "alavirettä" omalla osallani.

Moni homoseksuaali sitävastoin menee aina mieluummin nais-kuin miesseuraan. Kysyttäessä poikien illanvietoista he alkavat pajattaa "nais- ja homovihamielisistä heterojuntti-rituaaleista" jne.